Υπονόμευαν υπέρ Τοψίδη οι Πατακάκης, Μαρκόπουλος, Αμοιρίδης, το κοινό “μέτωπο” με Πέτροβιτς, Ζαγναφέρη, Τσαλικίδη.

Μια φράση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλου Τοψίδη στην προχθεσινή ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη, επιβεβαίωσε αυτό που γνώριζαν όλοι. Τον υπονομευτικό ρόλο που έπαιξαν οι Πατακάκης, Μαρκόπουλος, Αμοιρίδης, στο κοινό μέτωπο με τους Πέτροβιτς, Ζαγναφέρη, Τσαλικίδη.

Είπε λοιπόν πάνω στον… ενθουσιασμό του ο κ.Τοψίδης, απευθυνόμενος στον ευρισκόμενο σε αργία μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη: “Να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη με τον οποίο αυτή την προσπάθεια την ξεκινήσαμε μαζί και ήταν κοντά μου από την πρώτη μέρα”.

Μάλλον χωρίς να το θέλει τον “κάρφωσε” για τον υπονομευτικό και ύπουλο ρόλο που έπαιζε, όταν συζητούσαν με τους άλλους Αντιπεριφερειάρχες Θόδωρο Μαρκόπουλο Καβάλας, Κώστας Ζαγναφέρη Ξάνθης, Δημήτρη Πέτροβιτς Έβρου, Νίκο Τσαλκίδη Ροδόπης, αλλά και τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη, για να… παραμερίσουν τον Χρήστο Μέτιο.

Την ίδια στιγμή δηλαδή που τους διαβεβαίωνε ότι θα προχωρήσουν όλοι μαζί, που έστελναν επιστολή στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και ζητούσαν να μην δοθεί το χρίσμα στον κ.Μέτιο αλλά σε κάποιον από αυτούς, που φωτογραφίζονταν μαζί τους, αυτός συνωμοτούσε με τον Χριστόδουλο Τοψίδη.

Μαζί του αλλά και μαζί με τον Τοψίδη, την ίδια στιγμή που έδιναν… όρκους πίστης στους άλλους για κοινή προσπάθεια, ήταν όπως αποδείχθηκε και ο Θόδωρος Μαρκόπουλος με τον Μιχάλη Αμοιρίδη, αλλά και ο επίσης Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, φανατικός εχθρός του κ. Μαρκόπουλου, με τον οποίο τώρα παριστάνουν τους φίλους.

Όπως τους παρίσταναν και στις συναντήσεις και συζητήσεις με τους Ζαγναφέρη, Πέτροβιτς, Τσαλικίδη αλλά και Βενετίδη και προφανώς μόλις χώριζαν ενημέρωναν τηλεφωνικά τον Χριστόδουλο Τοψίδη.

Για τέτοια ΞΕΦΤΙΛΑ μιλάμε. Για τους συγκεκριμένους και όχι για τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου και υποψήφιο Περιφερειάρχη. Αυτός εξάλλου μια ζωή στο παρασκήνιο κινείται.

Αλλά ποιός έχασε την τσίπα, να την βρουν ο Πατακάκης και ο Μαρκόπουλος με τον Ιωσηφίδη;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.