Η Μαρία Φραντζεσκάκη, είναι γεννημένη στην πόλη της Καβάλας στην Προσφυγική συνοικία του Βύρωνα.

Είναι η κόρη του Νικόλαου Φραντζεσκάκη, αυτοκινητιστή και ιδιοκτήτη ΤΑΞΙ, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας και γραμματέας του Σωματείου ΤΑΞΙ, όπου και πρωτοστάτησε στην πετρελαιοκίνηση των ΤΑΞΙ επί Υπουργίας Γ. Παναγιωτόπουλου και της Πιπίτσας Φραντζεσκάκη, ιδρυτικού μέλους και αντιπροέδρου του τμήματος γυναικών της Ν.Δ. Καβάλας.

Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Καρακασίδη, εφοριακό και πολύτεκνη μητέρα 4 αγοριών, του Νίκου (Πτυχιούχου Οικονομολόγου), του Αναστάση (Φοιτητή Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου), του Ανδρέα (επίσης Φοιτητή Πολυτεχνικής Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου) και του Άγγελου (μαθητή της Τρίτης Γυμνασίου).

Από το 1991, εργάζεται στην Δ.Ο.Υ. Καβάλας και από το 2013, είναι προϊστάμενη του Τμήματος Εσόδων.

Η Δήμαρχος Καβάλας, κα Δήμητρα Τσανάκα, την έχει τιμήσει, αναθέτοντάς της, αρχικά την Προεδρία της Δευτεροβάθμιας Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής και μετέπειτα την Προεδρία του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προσχολικής Αγωγής.

Η Μαρία Φραντζεσκάκη, διετέλεσε επίσης Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής Προστασίας, αλλά και Πρόεδρος της επιτροπής Φορολογικών Διαφορών και Επιλύσεων.

frantzeskaki maria tsanaka dhmhtra anasa gia ton dhmo 01 - Μαρία Φραντζεσκάκη, μια ξεχωριστή υποψηφιότητα, για την Καβάλα.

tsanaka dhmhtra anasa 1024x448 - Μαρία Φραντζεσκάκη, μια ξεχωριστή υποψηφιότητα, για την Καβάλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.