Η καταδίκη σε απαγχονισμό του ceo της Moderna Stepnane Bancel, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Το Σώμα του Γενικού Δικαστή του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών δυσκολεύτηκαν να βρουν τρεις αμερόληπτους κριτές για να ακούσουν τα στοιχεία εναντίον του διευθύνοντος συμβούλου της Moderna, Stéphane Bancel, διότι κάθε ερωτώμενος γνώριζε κάποιον του οποίου η ζωή είχε καταστραφεί -ή σκοτωθεί- από το εμβόλιο.

Έπειτα από μια εβδομαδιαία αναζήτηση, ο Γενικός Δικαστής Εισαγγελέας, επέλεξε άνδρες αξιωματικούς του Σώματος Πεζοναυτών και μια γυναίκα λοχαγό του Ναυτικού, που εξέφραζαν τη λιγότερη κακοπροαίρετη διάθεση προς τον Bancel.

Darse E Crandall - Στρατοδικείο καταδικάζει τον CEO της Moderna Stephane Bancel
Ο Γενικός Δικαστής Εισαγγελέας Darse E. Crandall.

Παρ’ όλα αυτά, έκριναν τον Bancel ένοχο για φόνο, πέντε λεπτά αφότου ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall αναπαρήγαγε την υπόθεση και παρακάλεσε την επιτροπή να επιβάλει στον Bancel μια τιμωρία ανάλογη με τη ζημιά που είχαν προκαλέσει τα εμβόλιά του στον κόσμο.

Ίσως το ύφος του μεγιστάνα της φαρμακοβιομηχανίας κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας αγόρευσης να έδωσε τον τόνο στο δικαστήριο.

Υπερασπιζόμενος τον εαυτό του, ο Bancel κατήγγειλε το δικαστήριο ως “παράνομο δικαστήριο καγκουρό” και, αποφεύγοντας την οπτική επαφή με την επιτροπή, δήλωσε αυτάρεσκα ότι το εμβόλιο Covid της Moderna ήταν κλινικά ασφαλές και αποτελεσματικό και ότι δεν μπορούσε να θεωρηθεί υπεύθυνος για “τυχαίους τραυματισμούς ή θανάτους”, επειδή ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) του είχε χορηγήσει ασυλία από τη δίωξη σε υποθέσεις που αφορούσαν τα προϊόντα της εταιρείας.

“Κοίτα πού βρίσκεσαι”, του είπε ο αντιναύαρχος Crandall. “Πιστεύετε πραγματικά ότι δίνουμε λόγο στον FDA;”

“Σας φαίνεται αυτό ασφαλές και αποτελεσματικό;” συνέχισε. Προέταξε σε μια μεγάλη τηλεόραση την εικόνα ενός νεκρού στρατιώτη που είχε σπεύσει να κάνει το εμβόλιο μετά την εντολή του υπουργού Άμυνας Λόιντ Όστιν να κάνουν όλοι οι στρατιωτικοί το εμβόλιο αλλιώς θα αντιμετωπίσουν πειθαρχικές κυρώσεις.

Τα μάτια του στρατιώτη είχαν σκάσει σαν τρυπημένο μπαλόνι και στη συνέχεια πέθανε από καρδιακή ανακοπή.

“Αυτό συνέβη 29 ώρες αφότου έκανε την πρώτη ένεση”, δήλωσε ο αντιναύαρχος Crandall. “Ήταν 19 ετών, υγιής και γυμνασμένος και έτοιμος να υπηρετήσει την πατρίδα του. Το εμβόλιό σας του τα στέρησε όλα αυτά”.

Στη συνέχεια επέδειξε αντίγραφα της ιατρικής αξιολόγησης του στρατιώτη και των αποτελεσμάτων του τεστ ικανότητας μάχης (ACFT) του στρατού- ο στρατιώτης είχε περάσει με άριστα, συγκεντρώνοντας 580 από τους 600 μέγιστους βαθμούς, γεγονός που έδειχνε ότι ήταν σε άριστη κατάσταση υγείας.

Με έντονη γαλλική προφορά ο Bancel διαφώνησε έντονα: “Αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα. Πόσα εμβόλια κάνετε στους στρατιώτες σας όταν κατατάσσονται;
Ξέρω την απάντηση: έξι. Πώς μπορείτε να πείτε ότι ένα από αυτά δεν τον έβλαψε; Ίσως είχε κάποια υποκείμενη πάθηση που δεν έπιασε ο έλεγχος σας. Και δεν έχουμε δει καμία απόδειξη ότι κάποιος παρουσίασε σοβαρές παρενέργειες μετά από ένα μόνο εμβόλιο-“

“-Αυτό σημαίνει ότι έχετε όντως ουσιαστικές αποδείξεις για παρενέργειες μετά από επόμενους εμβολιασμούς, τις οποίες ούτε εσείς ούτε η Moderna έχουν μοιραστεί δημόσια”, τον διέκοψε ο αντιναύαρχος Crandall.

“Σας παρακαλώ, μη βάζετε λόγια στο στόμα μου. Δεν είπα κάτι τέτοιο”, είπε ο Μπανσέλ. “Στηρίζετε την υπόθεσή σας στον θάνατο ενός Αμερικανού στρατιώτη. Αυτό λέγεται πραγματικά”.

“Μόλις άρχισα να προθερμαίνομαι, κρατούμενε Μπάνσελ“, αστειεύτηκε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

Κρατούσε στα χέρια του έναν τόμο χαρτί που, όπως είπε, περιείχε τα ονόματα 70 στρατιωτών που είτε πέθαναν είτε τραυματίστηκαν πέρα από την ικανότητα να υπηρετήσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις μέσα σε 14 ημέρες από την πραγματοποίηση του πρώτου ή δεύτερου εμβολιασμού Moderna.

Πολλοί εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα και υπέρταση σταδίου 4. Ορισμένοι έπαθαν ανίατη εγκεφαλική παράλυση. Ένας έχασε όλη τη ροή του αίματος στα κάτω άκρα του και ακρωτηριάστηκαν τα πόδια του. Μια χούφτα ζουν τώρα με χρόνιες νευροπάθειες. Τριάντα δύο πέθαναν.

Ζήτησε από την επιτροπή να εξετάσει τα έγγραφα, καθώς συνέχισε να σφάζει λεκτικά τον Bancel.

“Αν είχαμε το χρόνο, κρατούμενε Μπανσέλ, αυτή η επιτροπή θα μπορούσε να εξετάσει τα στοιχεία που σας χρεώνουν χιλιάδες και χιλιάδες και χιλιάδες περιπτώσεις ανθρωποκτονιών εξ αμελείας, όλες τις απώλειες πολιτών, αλλά δεν έχουμε χρόνο γι’ αυτό.

Επιτρέψτε μου να σας κάνω μια ερώτηση: Γιατί, κρατούμενε Μπανσέλ, δεν έχετε εμβολιαστεί;”.

Ο αντιναύαρχος Crandall δήλωσε ότι μια νοσοκόμα του Ναυτικού είχε πάρει αίμα από τον Bancel λίγο μετά την άφιξή του στον Κόλπο του Γκουαντάναμο.

Το αίμα εισήχθη σε μια κάρτα που περιείχε πρωτεΐνες σύντηξης που ανιχνεύουν τα αντισώματα Covid-19.

Κάλεσε στο βήμα του μάρτυρα τον πλοίαρχο Richard G. Zeber, διευθυντή του Ναυτικού Νοσοκομείου των ΗΠΑ στο Γκουαντάναμο, ο οποίος δήλωσε το όνομα, το βαθμό και τα διαπιστευτήριά του για τα πρακτικά.

Ο λοχαγός Zeber είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Arts στη Βιολογία και διδακτορικού διπλώματος Οπτομετρίας. Οι προσωπικές του διακρίσεις περιλαμβάνουν τη Λεγεώνα της Αξίας, το Μετάλλιο Άμυνας για την Αξιόλογη Υπηρεσία, το Μετάλλιο Αξιόλογων Υπηρεσιών, το Μετάλλιο Ναυτικού Επαίνου, το Μετάλλιο Ναυτικού Επιτεύγματος και το Μετάλλιο Καλής Συμπεριφοράς.

Καθώς απαριθμούσε τα επιτεύγματά του, ο Bancel πετάχτηκε ξαφνικά όρθιος και φώναξε: “Αυτός ο άνθρωπος είναι οφθαλμίατρος. Δεν είναι ιολόγος, ούτε ανοσολόγος. Είναι ανίκανος να σχολιάσει το εμβόλιο”.

“Μπορείς να συγκρατηθείς, κρατούμενε Μπάνσελ, αλλιώς θα το κάνουμε εμείς για σένα”, προειδοποίησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

“Λοχαγέ Ζέμπερ, ή γιατρέ αν προτιμάτε, μπορείτε να πείτε με βεβαιότητα ότι ο κ. Μπανσέλ εδώ δεν έκανε ποτέ εμβόλιο κατά του Κόβιντ;”

Ο γιατρός απάντησε ότι καμία εξέταση δεν είναι 100% πειστική, αλλά ότι ήταν 98% σίγουρος ότι ο Bancel δεν είχε εμβολιαστεί, με βάση την απουσία αντισωμάτων στο αίμα του.

“Έχω μπερδευτεί εδώ, κρατούμενε Μπανσέλ, και ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε: αν η επιστήμη σας είναι τόσο αλάνθαστη, αν το εμβόλιό σας είναι τόσο ασφαλές και αποτελεσματικό που το έχετε συστήσει σε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, πώς γίνεται εσείς, κύριε, να μην το έχετε κάνει ο ίδιος;” δήλωσε ο αντιναύαρχος Crandall.

“Δεν θα απαντήσω σε αυτή την ερώτηση”, είπε ωμά ο Μπάνσελ.

“Πολύ καλά”, απάντησε ο αντιναύαρχος Crandall και έστρεψε την προσοχή του στον πλοίαρχο Zeber. “Δρ Ζέμπερ, έχετε εξετάσει διεξοδικά τις ιατρικές εκθέσεις που παρουσιάζονται σήμερα εδώ;”

Ο πλοίαρχος Zeber απάντησε καταφατικά.

“Δρ Ζέμπερ, εστιάζοντας μόνο στα θανατηφόρα περιστατικά που δόθηκαν σήμερα εδώ, κατά την επαγγελματική σας άποψη, ποιες είναι οι πιθανότητες 32 στρατιωτικοί, άνδρες και γυναίκες, ηλικίας 18-25 ετών, να πεθάνουν μέσα σε δύο εβδομάδες από την ημέρα που εμβολιάστηκαν, με όλα τα θανατηφόρα περιστατικά να λαμβάνουν χώρα σε διάστημα 90 ημερών;” τον ρώτησε ο αντιναύαρχος Crandall.

“Πρόκειται για στατιστική απιθανότητα”, δήλωσε ο λοχαγός Zeber.

Αν λάβετε υπόψη όχι μόνο τους θανάτους αλλά και τους τραυματισμούς, οι πιθανότητες να αρρωστήσουν ή να χαθούν τόσοι πολλοί στρατιωτικοί, αν δεν είχαν κάνει το εμβόλιο, είναι αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια προς ένα”, εξήγησε ο πλοίαρχος Zeber.

“Και μπορείτε να καταλήξετε σε κάποιο συμπέρασμα με βάση την εκτίμησή σας;” είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

“Μπορώ. Ότι υπάρχει σαφής αιτιώδης συνάφεια μεταξύ του εμβολίου και των θανάτων. Το μέγεθος των θρόμβων αίματος που βρέθηκαν στους θανόντες δεν έχει ξαναδεί η ιατρική επιστήμη”, είπε ο πλοίαρχος Zeber.

Ο αντιναύαρχος Crandall απάλλαξε τον μάρτυρα και στη συνέχεια υποστήριξε στην επιτροπή ότι ο Bancel, ως διευθύνων σύμβουλος της Moderna, πρέπει να είχε πλήρη γνώση των βλαβερών επιπτώσεων του εμβολίου θρόμβων, αλλά απέκρυψε τα δεδομένα αυτά για να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του.

Η ένεση Covid της Moderna έκανε τον Bancel πολυεκατομμυριούχο.

“Ελπίζω ειλικρινά να μην τα ξοδέψετε”, είπε ο αντιναύαρχος Crandall στον Bancel.

Η επιτροπή εξέδωσε την ετυμηγορία της και έκρινε τον Bancel υπεύθυνο για τους θανάτους και τους τραυματισμούς, προτείνοντας τον απαγχονισμό, ως αποκατάσταση των εγκλημάτων του κατά της ανθρωπότητας.

Μόλις άκουσε την απόφαση της επιτροπής, ο εξαγριωμένος Bancel σηκώθηκε από τη θέση του και άρχισε να κουνάει τους δεμένους με χειροπέδες καρπούς του στον αέρα. “Πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό; Είμαι επιχειρηματίας. Έχω δύο παιδιά…”

“-Ας ελπίσουμε ότι δεν τα εμβολιάσατε”, παρενέβη ο αντιναύαρχος Crandall. “Η επιτροπή διακόπτει τη συνεδρίασή της”.

Ο απαγχονισμός του Μπανσέλ έχει προγραμματιστεί στις 18 Νοεμβρίου στο GITMO.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Για ΔΩΡΕΕΣ – Οικονομική Ενίσχυση της “Σ” sfagi.gr .

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,
επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, εκθέτοντας το «σύστημα», έχει στοχοποιηθεί, από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα, με αποτέλεσμα, εμείς οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι αυτής, να δεχόμαστε τον μέγιστο οικονομικό πόλεμο από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα. Έτσι μη έχοντας οικονομικούς πόρους για την συντήρηση όλης αυτής της προσπάθειας, αλλά και για την ίδια την διαβίωσή μας, σας ενημερώνουμε, ότι μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να μας ενισχύσετε οικονομικά από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Οι τρόποι για την οικονομική ενίσχυση είναι οι παρακάτω εξής:

1. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στα παρακάτω στοιχεία:
ENERGY COMMUNICATIONS
IBAN: LT42 3250 0603 2304 3454
BIC: REVOLT21
ΧΩΡΑ: LITHUANIA

2. Μέσω Western Union.

Western Union Logo 300x53 - Στρατοδικείο καταδικάζει τον CEO της Moderna Stephane Bancel
Western Union


Πηγαίνοντας σε οποιοδήποτε κατάστημα Western Union, η σε μεγάλα Super Market, με δυνατότητα αποστολής χρημάτων με Western Union.

Σας ευχαριστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.