Η ολοκληρωμένη έκθεση του φορητού υπολογιστή του Robert Hunter Biden

Η παροχή μιας αληθινής και εμπεριστατωμένης αναφοράς  για οποιοδήποτε θέμα ή περίοδο είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, αλλά είναι ιδιαίτερα όταν δεν έχει κανείς την πολυτέλεια των αποχαρακτηρισμένων εγγράφων ή το πέρασμα του χρόνου που φαίνεται να καθαρίζει τον αέρα από τυχόν σύγχρονα -συχνά πολιτικά- εμπόδια στην αλήθεια.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή όλο το βιβλίο αναφορά  – έκθεση του φορητού υπολογιστή του Robert Hunter Biden.

biden laptop report table contents - Η ολοκληρωμένη έκθεση του φορητού υπολογιστή του Robert Hunter Biden
Η ολοκληρωμένη έκθεση του φορητού υπολογιστή του Robert Hunter Biden

Στην πραγματικότητα, φαίνεται να υπάρχουν μια αντίστροφη σχέση μεταξύ της παλαιότητας των γεγονότων (σκανδαλωδών, όπως είναι η παρούσα αναφορά, ή όχι) και της προθυμία των σχετικών μερών να μιλήσουν γι’ αυτά.

Η μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα Marco Polo 2 ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2021 να συντάξει μια ολοκληρωμένη έκθεση για το φορητό υπολογιστή του Μπάιντεν – την οποία είχε στην κατοχή της ένα αντίγραφο – έχοντας πλήρη επίγνωση αυτών των περιορισμών.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα σκοπεύει για την παρούσα Έκθεση να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου για την εμπεριστατωμένη και νηφάλια εξήγηση της κατάστασης: την κραυγαλέα καταπίεση του ολιγοπωλίου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την καταπίεση της κοινότητας πληροφοριών (IC) και των εταιρικών μέσων ενημέρωσης και τη δειλία των ομοσπονδιακών αρχών επιβολής του νόμου να αποδώσουν δικαιοσύνη σε όσους προφανώς διέπραξαν εγκλήματα.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης (DOJ), και συγκεκριμένα το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI), ανέλαβε την κατοχή ενός φορητού υπολογιστή Apple που χρησιμοποιούσε προηγουμένως ο Hunter Biden (Hunter) στις 12/09/2019, μετά από μήνες παλινωδιών με έναν ιδιοκτήτη καταστήματος επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών ονόματι John Paul Mac Isaac.

Ο Hunter είχε εγκαταλείψει τη συσκευή στο κατάστημα του Mac Isaac στο Wilmington τον Απρίλιο του 2019.

biden laptop report 2 - Η ολοκληρωμένη έκθεση του φορητού υπολογιστή του Robert Hunter Biden
Η ολοκληρωμένη έκθεση του φορητού υπολογιστή του Robert Hunter Biden.

Με βάση το Wilmington Resident Agency του Γραφείου Πεδίου Βαλτιμόρης (BAFO), οι ειδικοί πράκτορες του FBI Mike Dzielak (1-267-273-6744, γενέθλιος τόπος: 16/03/1971) και ο Josh Wilson (1-973-699-5695, γενέθλιος τόπος: 09/05/1978), και οι δύο ερευνητές παιδικής πορνογραφίας, χρειάστηκαν εβδομάδες για να ανταποκριθούν στον Mac Isaac, ο οποίος ήθελε τη συσκευή εκτός το κατάστημά του επειδή πίστευε ότι περιείχε αποδεικτικά στοιχεία για κακουργήματα.

Όταν τελικά οι πράκτορες του FBI απέκτησαν το φορητό υπολογιστή, η κλήτευσή τους εκδόθηκε με το πρόσχημα μιας έρευνας για ξέπλυμα χρήματος.

Η έκθεση αυτή δεν θα ήταν απαραίτητη εάν οι αρχές επιβολής του νόμου είχαν κάνει τη δουλειά τους. Η παράλειψη καθήκοντος είναι δεν είναι κάτι καινούργιο για το FBI, καθώς η συγκάλυψη που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση συνέβη με την υπόθεση του Άντονι Γουάινερ συσκευές.

Επιπλέον, εκτός από μερικές αξιοσημείωτες εξαιρέσεις, τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και οι δεξαμενές σκέψης στην Αμερική ήταν απρόθυμα να ερευνήσουν και να αποκαλύψουν τα εκατοντάδες εγκλήματα και τις συγκρούσεις συμφερόντων στο Biden Laptop, τα οποία -όπως θα διαβάσετε- εμπλέκουν οριστικά τον εν ενεργεία πρόεδρο, Joe Biden (Joe).

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Για ΔΩΡΕΕΣ – Οικονομική Ενίσχυση της “Σ” sfagi.gr .

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,
επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, εκθέτοντας το «σύστημα», έχει στοχοποιηθεί, από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα, με αποτέλεσμα, εμείς οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι αυτής, να δεχόμαστε τον μέγιστο οικονομικό πόλεμο από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα. Έτσι μη έχοντας οικονομικούς πόρους για την συντήρηση όλης αυτής της προσπάθειας, αλλά και για την ίδια την διαβίωσή μας, σας ενημερώνουμε, ότι μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να μας ενισχύσετε οικονομικά από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Οι τρόποι για την οικονομική ενίσχυση είναι οι παρακάτω εξής:

  1. Μέσω Paypal ή Πιστωτικής / Χρεωστικής Κάρτας
    Paypal Donate Button 300x145 - Η ολοκληρωμένη έκθεση του φορητού υπολογιστή του Robert Hunter Biden
    Paypal Donation


    >>>Πατήστε ΕΔΩ<<<

2. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στα παρακάτω στοιχεία:
ENERGY COMMUNICATIONS
IBAN: LT42 3250 0603 2304 3454
BIC: REVOLT21
ΧΩΡΑ: LITHUANIA

3. Μέσω Western Union.

Western Union Logo 300x53 - Η ολοκληρωμένη έκθεση του φορητού υπολογιστή του Robert Hunter Biden
Western Union


Πηγαίνοντας σε οποιοδήποτε κατάστημα Western Union, η σε μεγάλα Super Market, με δυνατότητα αποστολής χρημάτων με Western Union.

Σας ευχαριστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.