Στρατιώτες του Ισραήλ πυροβόλησαν 15χρονο Παλαιστίνιο με χειροπέδες και δεμένα μάτια!

Ποιο είναι το άκρον άωτον της… γενναιότητος των σιωνιστών στρατιωτών; Σίγουρα, το περιστατικό που έλαβε χώρα μετά από κηδεία σε παλαιστινιακό χωριό, το οποίο βρίσκεται νότια της Βηθλεέμ στην Δυτική Όχθη, όταν Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν έναν 16χρονο Παλαιστίνιο, τον οποίο είχαν προηγουμένως συλλάβει γιατί μετείχε σε μια διαδήλωση, όταν επιχείρησε να διαφύγει. Σημαντική λεπτομέρεια: ο 16χρονος ήταν δεμένος με χειροπέδες και είχε δεμένα τα μάτια όταν δέχθηκε τους πυροβολισμούς!

Ο νεαρός δέχθηκε δύο πυροβολισμούς στα πόδια, όπως είπε ο πατέρας του, ο οποίος προσέθεσε τα εξής:

«Δεν έκανε τίποτα αλλά τον συνέλαβαν. Τον κατηγόρησαν πως πέταγε πέτρες. Είμαι σίγουρος ότι δεν το έκανε. Δεν έχει τίποτα να κρύψει και θα το είχε παραδεχθεί αν είχε πετάξει πέτρα. Αλλά, είναι αυτό δικαιολογία για να τον πυροβολήσουν;».

Στην ανακοίνωση του στρατού που πυροβολεί παιδάκια που του πετούν πέτρες (;), αναφέρονται τα κάτωθι εξοργιστικά:

Οι δυνάμεις μας χρησιμοποίησαν μέσα για τη διάλυση της διαδήλωσης και, την ίδια ώρα, συνέλαβαν έναν από τους διαδηλωτές ο οποίος επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη. Ο συλληφθείς ακινητοποιήθηκε αλλά επιχείρησε να το σκάσει. Οι δυνάμεις μας ξεκίνησαν καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας δέχθηκε πυροβολισμούς στο κάτω μέρος του σώματός τους», αναφέρει στην ανακοίνωση των Ισραηλινών Δυνάμεων.

Ένας Ισραηλινός στρατιώτης δείχνει το πιστόλι του σε μια ομάδα Παλαιστινίων που συγκεντρώνεται γύρω από έναν τραυματισμένο Οσάμα Χατζάχε, 16 ετών, κοντά στο χωριό Τεκόα της Δυτικής Όχθης. Ο Χαγιαχέχ είπε ότι πυροβολήθηκε στα πόδια του την περασμένη εβδομάδα από Ισραηλινούς στρατιώτες ενώ ήταν δεμένος με χειροπέδες και δεμένα με τα μάτια, λίγο μετά τη σύλληψή του. Οι στρατιωτικοί δήλωσαν ότι διερευνά το περιστατικό, το οποίο είπε ότι συνέβησαν καθώς οι Παλαιστίνιοι νέοι πέφτουν πέτρες στους Ισραηλινούς στρατιώτες.

Μ’ αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα συνεργάζονται οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, την εποχή της «πρώτης φοράς αριστερά»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.