Προεκλογική ομιλία Βασίλη Ξουλόγη, Υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Παγγαίου.

“ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ”

Ο υποψήφιος δήμαρχος, δήμου Παγγαίου κ. Βασίλης Ξουλόγης, πραγματοποίησε χθες Παρασκευή 17 Μαϊου, μια ακόμα προεκλογική ομιλία στον οικισμό της Αυλής.

Ο Βασίλης Ξουλόγης, αναφέρθηκε εξαρχής για την άδικη και δόλια καταγγελία που έγινε το περασμένο Σάββατο, για την υποτιθέμενη παραβίαση της αποστάσεως μεταξύ των εκλογικών κέντρων, καθώς ανάφερε ότι τέτοια περιστατικά δεν συνέβαιναν ποτέ, καθώς και στις προηγούμενες εκλογές του 2014, τα εκλογικά κέντρα όλων των υποψηφίων δημάρχων του δήμου Παγγαίου, βρισκόταν σε πολύ μικρότερη απόσταση μεταξύ τους.

Ενημέρωσε τους δημότες για τα έργα που έκανε όταν ήταν δήμαρχος πριν την διοίκηση του Αναστασιάδη, σε δήμο Παγγαίου, αλλά και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αυλής.

Σε ένα πολύ φιλικό κλίμα, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Ξουλόγης, σε ερωτήσεις για το τι έργα γίναν στον δήμο Παγγαίου, δεν έπερνε απαντήσεις, για κάτι και όλοι μιλούσαν για την απραξία του νυν δημάρχου Φίλιππου Αναστασιάδη.

Βέβαια αναφέρθηκε στα τεράστια χρέη της ΔΕΥΑ, με στοιχεία τα οποία άφησε για να τα δούνε όλοι οι παραβρισκόμενοι, καθώς και άφησε και το τεχνικό πρόγραμμα κατά την διάρκεια της δημαρχίας του νυν δημάρχου κα Αναστάσιάδη το οποίο δεν αναφέρει τίποτα για τον πρώην δήμο Πιερέων.

Τόνισε επίσης τις διαδικασίες προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ, για τον τρόπο που ενεργούσε η διοίκηση Αναστασιάδη, για τις προσλήψεις που δεν γινόταν όπως θα έπρεπε και για άλλα πολλά σοβαρά θέματα που ενδιαφέρουν τον δήμο.

Τέλος αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που έκανε για την αναγνώριση της «Παλιάς Αυλής» και κλείνοντας την ομιλία του, ενημέρωσε τους δημότες για την εκλογική διαδικασία καθώς και προσφώνησε όλα τα ονόματα των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξής του, «ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.