Σε τρομερή κακοδιαχείρηση της διοίκησης που έχει οδηγήσει σε ουσιαστική χρεοκοπία την ΔΕΥΑ Παγγαίου, καυτηρίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Ξουλόγης, σε συνεντέυξεις τύπου, αλλά και στις ομιλίες που δίνει καθημερινά σε μέρη του Δήμου Παγγαίου, με στοιχεία που “καίνε” τον νυν Δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη.

anastasiadis filippos - Τεράστια χρέη της ΔΕΥΑ Παγγαίου στη ΔΕΗ "καίνε" Αναστασιάδη

Όπως τόνισε ο κ. Ξουλόγης, τα χρέη της ΔΕΥΑ ανέρχονται σε 3,2 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία (στις 31/12/2018) τα 2,7 εκατ. ευρώ οφείλονταν στη ΔΕΗ και αναρωτήθηκε αν «η ΔΕΗ προτίθεται να παρέμβει», προσθέτοντας πως ενδεχόμενη διακοπή στην παροχή ρεύματος σημαίνει ότι «δεν θα έχουμε νερό να πιούμε και οι αγρότες να ποτίσουν τα χωράφια τους». Αναρωτήθηκε, επίσης, πώς η Αποκεντρωμένη Διοίκηση επιτρέπει να εκτελούνται έργα ενώ η ΔΕΥΑ Παγγαίου δεν πληρώνει τους λογαριασμούς ρεύματος, σημειώνοντας πως κάτι τέτοιο απαγορεύεται.

deya paggaiou xreh2 - Τεράστια χρέη της ΔΕΥΑ Παγγαίου στη ΔΕΗ "καίνε" Αναστασιάδη

Ο κ. Ξουλόγης εξέφρασε την ελπίδα ότι οι αρμόδιοι θα παρέμβουν εγκαίρως και δεν θα αφήσουν την ΔΕΥΑ να οδηγηθεί σε λουκέτο. «Παραδώσαμε τη ΔΕΥΑ με πλεόνασμα 300.000 ευρώ στο ταμείο», είπε και την οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια στη χρεοκοπία. Για να προσθέσει ότι «πάλι εμείς θα κληθούμε από τον Σεπτέμβριο να καλύψουμε τα υπέρογκα χρέη» που θα αφήσει πίσω της η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Παγγαίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.