Ομιλία Ιωάννη Δεμερτζή.

Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας στην Πλατεία Καπνεργάτη Καβάλας.

Φίλες και φίλοι γειά σας.

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εσάς, που βρίσκεστε εδώ σήμερα.

Σε εσάς που ρισκάρετε διάφορα, για να παραβρεθείτε εδώ και να πολεμήσουμε όλοι μαζί σε αυτόν τον άνισο αγώνα !

Δεν θέλω να σας κουράσω με λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει. Τα έχουμε πει σε άλλες συναντήσεις και τα έχουμε δημοσιεύσει στα μέσα που διαθέτουμε.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι βιώνουμε τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο, έναν πόλεμο που αντί για συμβατικά όπλα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε την μεγάλη φαρμακοβιομηχανία, που είναι γνωστή ως BIG PHARMA.
Από το 2016, οι φωτεινές δυνάμεις δίνουν σκληρή μάχη με τον «αόρατο εχθρό», τον «αόρατο εχθρό», τον οποίο μάθαμε πέρυσι το 2020, αυτόν τον εχθρό που είναι στα τελευταία του και γι’ αυτό και βρισκόμαστε εδώ !
Όλο αυτό που ζούμε βοήθησε να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Βοήθησε να καταλάβουμε, το μίσος που έχει η κυβέρνηση, και γενικότερα το σύστημα για εμάς τους ανθρώπους. Εμάς τους πολίτες που θέλουμε να ζήσουμε ελεύθεροι !

Χωρίς πολλά πολλά, είδαμε ο καθένας τι πρεσβεύει.

Καταλάβαμε ποιοι αγωνίζονται για τα ιδανικά της Πατρίδος μας την Θρησκεία και την ελευθερία και ποιοι είναι στην απέναντι πλευρά, μας μισούνε, θέλουνε την υποδούλωσή μας και έχουν σύμβουλο τον Σατανά.

Όπως λέμε πέσανε οι μάσκες από όλους αυτούς.

Κανείς από όλους αυτούς δεν θα μείνει ατιμώρητος.

Ένας από τους κυριότερους λόγους, τους οποίους γίνονται οι συγκεντρώσεις αυτές, όπως και αυτή, είναι για να αντισταθούμε στην υποχρεοτικότητα του εμβολιασμού για τον Covid-19.
Μια υποχρεοτικότητα που δεν θα εφαρμοστεί ποτέ.
Να αντισταθούμε στις απειλές τον εργοδοτών μας και στα υπόλοιπα άλλα παράνομα και κατοχικά μέτρα, που θέλουν να περάσουν οι σύγχρονοι δυνάστες του 4ου Ράιχ !
Άλλωστε, είναι γνωστό σε όλους μας, τα ταξιδάκια που κάνουνε οι δήμαρχοι στο Βερολίνο και στην Φρανκφούρτη.

Όσον αφορά την υποχρεοτικότητα, θα σας πω τα εξής:

Α) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ (ΦΙΜΩΤΡΟΥ), χωρίς αποδεικτικά στοιχεία ότι είναι αβλαβές και λειτουργική. Εγκληματική πράξη και ποινικό αδίκημα για υποχρεωτική ιατρική πράξη χωρίς την συναίνεση του πλήρες ενημερωμένου ατόμου.
Β) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ που είναι ήδη άκυρο πριν την διαδικασία διάγνωσης. Εγκληματική πράξη και ποινικό αδίκημα για υποχρεωτική ιατρική πράξη χωρίς την συναίνεση του πλήρες ενημερωμένου ατόμου.
Γ) ΥΠΟΧΡΕΩΤΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ – ΕΝΕΣΗ που είναι ακόμη είναι σε πειραματική φάση και περιέχει αλλοιωμένο mRNA. Το 2013 σε μια υπόθεση εναντίων των Myriad Genetics, Inc στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε ότι το ανθρώπινο DNA δεν μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επειδή είναι προϊόν της φύσης. Επίσης αποφάσισε ότι εάν το ανθρώπινο γονιδίωμα αλλάξει δομή μέσω των εμβολίων mRNA, τότε ναι, μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Αυτό σημαίνει ότι όλοι όσοι έλαβαν το εμβόλιο/ένεση, είναι τώρα τεχνικά «κατοχυρωμένοι με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας» και κάτι που κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι πλέον «ιδιοκτησία» του εφευρέτη. Δεν ανήκουν πλέον στην κατηγορία του ανθρώπου, επομένως δεν έχουν πρόσβαση πλέον στα Ανθρώπινά τους Δικαιώματα.
Αυτός είναι και ένας από τους σοβαρότερους λόγους που θα πρέπει να αποφύγουμε με κάθε κόστος αυτήν την ένεση.
Δ) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ όπως αποτελέσματα διαγνωστικού τεστ, μη χρήση της μάσκας ή γιατί δεν έγινε ακόμη το εμβόλιο – ένεση.

Θέλω να τονίσω, ότι μέσα στον Μάιο, φέτος το 2021, συγκέντρωσα σε ένα έντυπο, όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι η πανδημία αυτή είναι ψεύτικη, στημένη, καθώς και κανένα από τα μέτρα, μάσκες, τεστ, λοκ ντάουν, σόσιαλ ντιστανσινγ και εμβόλια, δεν αποδίδουν και δεν προστατεύουν από τίποτα, αλλά αντιθέτως κάνουν τρομερό κακό.
Αυτό έντυπο 361 σελίδων, το κατέθεσα με δικαστικό επιμελητή, στον Δήμαρχο Καβάλας Μουριάδη, με κοινοποίηση σε όλους τους συμβούλους, Στον διευθυντή της αστυνομίας Καβάλας, αλλά και στην διευθύντρια της ΑΑΔΕ Καβάλας.
Επίσης, το ίδιο έντυπο, το έστειλα μέσω e-mail στε όλα τα ΜΜΕ της Καβάλας για να σας ενημερώσουν, στον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας, στα σχολεία, στο επιμελητήριο, στον εμπορικό σύλλογο, στον Αντιπεριφεριάρχη, και φυσικά σε πολλούς άλλους αποδέκτες σε όλη την επικράτεια.
Επίσης το έντυπο αυτό μετράει 25 χιλιάδες αναγνώσεις μέχρι και σήμερα.

Δεν μπορεί κανείς να σας πει, ότι δεν γνωρίζει για την απάτη του Κωροναϊού. Κανείς δεν με ενόχλησε μέχρι και τώρα, για τα όσα αυτά γράφω.

Ένα έντυπο το οποίο δημοσίευσα δωρεάν, για κάθε νόμιμη χρήση.

Πρίν από λίγες ημέρες, Συγκεκριμένα, την Τρίτη 24 Αυγούστου, σε συνέντευξη τύπου, έπειτα από συνεδρίαση που συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αντωνιάδης ο Δήμαρχος Καβάλας Μουριάδης, δήλωσε το παρακάτω εξής: «Ο Δήμος Καβάλας θα τηρήσει πιστά τα υγειονομικά μέτρα. Δεν θα μπαίνει κανείς μέσα στο Δημαρχείο αν δεν δείχνει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αν δεν έχει νοσήσει, όπως αναφέρει η εγκύκλιος του αρμόδιου υπουργείου. Το ίδιο θα ισχύσει και για τους εργαζόμενους του Δήμου Καβάλας. Θα πρέπει και αυτοί να εμβολιαστούν. Μια υπάλληλος του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” έχει τεθεί ήδη σε αναστολή. Αυτό θα γίνει και με τους υπόλοιπους υπαλλήλους που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο, όταν επιστρέψουν από την άδεια τους”.
Με θράσος τόλμησε και δήλωσε ότι: «Δεν θα μπαίνει κανείς μέσα στο Δημαρχείο αν δεν δείχνει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αν δεν έχει νοσήσει», το οποίο είναι υποχρέωση σε ιατρική πράξη, χωρίς την συναίνεση του μη ενημερωμένου ατόμου, όπου αυτό υπόκειται σε ποινικά αδικήματα.

Εδώ υπάρχει μια λεπτομέρεια. Μίλησε γενικά για εμβόλιο, γενικά για πιστοποιητικό εμβολιασμού. Δεν μίλησε συγκεκριμένα για εμβόλιο ή πιστοποιητικό εμβολιασμού για Covid-19. Πολύ απλά για να μην έχει ποινικές ευθύνες !

omilia demertzh kata ths ypoxreothkothtas 29 08 2021 - Ομιλία Δεμερτζή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καβάλα 29/08/2021
Ομιλία Δεμερτζή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καβάλα 29/08/2021

Παίζει με την νοημοσύνη μας, ο Λαθροδήμαρχος !
Δεν φοράει παντελόνια.

Τα ίδια γενικά και αόριστα περί εμβολιασμών δηλώσανε οι υπόλοιποι δήμαρχοι του Ν. Καβάλας, Αναστασιάδης, Μιχαηλίδης, Κυριακίδης. Επίσης η πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Καβάλας Αντωνίου, η οποία μάλιστα απείλησε τα μέλη του συλλόγου, ότι θα περνάνε πειθαρχικό, εάν κάποιος ασθενής καταγγείλει γιατρό ο οποίος είναι εναντίων του εμβολιασμού. Ντροπή και αίσχος στην διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου !
Ακόμα ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Καβάλας Καμπουρίδης, ο Διοικητής Νοσοκομείου Καβάλας Κλειτσιώτης, πρώην βουλευτής την Νέας Δημοκρατίας.
Αυτά είναι δημοσιευμένα στην σελίδα του δήμου Καβάλας, στο facebook. Τίποτα συγκεκριμένο, τίποτα επίσημο.

Παίζουνε με την νοημοσύνη μας, εκβιάζουν και διασπείρουν φόβο !!!

Προκαλώ από αυτό το βήμα αυτό τους παραπάνω να μας αποδείξουν:
1. Αν υπάρχει έγκυρη μελέτη πως το οποιοδήποτε εμβόλιο του οποιουδήποτε ιού είναι λειτουργισμό και αβλαβές.
2. Αν υπάρχει έγκυρη μελέτη που αποδεικνύει πως ο οποιοσδήποτε ιός είναι ζωντανός, επικίνδυνος, μεταδίδεται με την αναπνοή.
3. Αν υπάρχει απόδειξη πως ο COVID-19 είναι ιός.
4. Αν υπάρχει έγκυρη μελέτη και απόδειξη πως τα τεστ είναι έγκυρα και αξιόπιστα. Δεν απομονώνουν κανένα μικροσωματίδιο της τάξης των 100-200νμ για να πάρουν γενετικό υλικό ΜΟΝΟ από εκεί, επομένως το δείγμα που μπαίνει για διάγνωση, είναι ακάθαρτο, συνεπώς το αποτέλεσμα είναι άκυρο.
5. Αν υπάρχει έγκυρη απόδειξη πως υπάρχει έστω και ένας θάνατος από τον υποτιθέμενο COVID-19.
6. Αν υπάρχει απόδειξη πως υπάρχει πανδημία.
7. Αν υπάρχει νομοθεσία που να καλύπτει τα παράνομα διατάγματα κατά της ψευδό-πανδημίας.
8. Αν υπάρχει έγκυρη μελέτη ότι η μάσκα προστατεύει και από τι να προστατεύσει!
Όμως υπάρχουν έγκυρες μελέτες πως η μάσκα προκαλεί από δερματικά, αναπνευστικά, μέχρι και καρκίνο. Για τα παιδάκια μπορεί ακόμα και ξαφνικό θάνατο.

Αγαπητοί συμπολίτες μου, μη φοβάστε !
Έχουν χάσει και δεν ξέρουν τι να κάνουν !
Μπορούμε να τους κυνηγήσουμε νομικά ! Έχουμε το πάνω χέρι !

Τέλος, θα ήθελα να πω, πως δεν υπάρχει καμία έγκριση του εμβολίου του Covid, της Pfizer, από τον οργανισμό φαρμάκων και τροφίμων, αλλά και εδώ παίχτηκε επικοινωνιακό τρικ, εναντίων μας. Λεπτομέρειες έχουμε δημοσιεύσει σήμερα στην ιστοσελίδα sfagi.gr.

Ακόμα, για όσους έχουν πέσει σε πλάνη κάνανε την ένεση και το μετανιώσαν, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μου, για να τους δώσουμε θεραπείες για την καταπολέμηση των επικίνδυνων ουσιών, που περιέχει η ένεση για τον Covid.

Θέλω να είμαστε όλοι ενωμένοι να δώσουμε την τελική μάχη !

Καλή δύναμη !
Σας ευχαριστώ.

Η ομιλία στο Rumble.

Το βίντεο στο Brighteon.

Η πορεία διαμαρτυρίας, μπροστά από το Δημαρχείο Καβαλας στο Rumble.

 

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/​
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/​
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.