Ζωντανά παράσιτα στα εμβόλια της Pfizer !

Η Dr. Jane Ruby επιστρέφει με τις τελευταίες της απόψεις σχετικά με αυτές τις ενέσεις βιολογικού όπλου COVID-19 και μας λέει ότι έχει αποδείξεις για το ότι τα φιαλίδια της Pfizer περιέχουν αυγά παρασίτων που τώρα εκκολάπτονται κατά εκατομμύρια.

Λέει ότι θα μπορούσαν να είναι βιομηχανικά, εν μέρει ζωικά, εν μέρει τεχνολογικά υβρίδια.

μια ομάδα Γερμανών παρασιτολόγων, ειδικοί στον εντοπισμό παρασίτων στο ανθρώπινο αίμα και σε μη ανθρώπινους ιστού και βρήκαν σε πολλά φιαλίδια της Pfizer αυτά τα παράσιτα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο στο Bitchute.

Το ενδιαφέρον είναι ότι βρήκαν κάτι που συναρμολογείται μόνο του.  Γι’ αυτό πιστεύω ότι είναι ένα υβρίδιο από κάτι, εν μέρει ζωικό και εν μέρει τεχνικό.

Καταλήγουν να συναρμολογούνται με τέτοιο τρόπο ή το υλικό να είναι τέτοιο ώστε τα αυγά να εκτοξεύονται.  Και τότε αυτά τα αυγά αναπτύσσονται γρήγορα μέσα σε λίγες ώρες, παρεμπιπτόντως, σε πλήρη παράσιτα.

enesh covid19 parasita 4 - Οι ενέσεις για τον COVID19 περιέχουν ακόμα ζωντανά αυγά παρασίτων
Οι ενέσεις για τον COVID19 περιέχουν ακόμα ζωντανά αυγά παρασίτων

Δεν διευκρίνισαν ότι ερμηνεύτηκε από τα γερμανικά.  Δεν διευκρίνισαν τι είδος, τι τύπο.  Δεν μπορούσαν πραγματικά να το αναγνωρίσουν αυτό.  Αλλά αυτοί οι ειδικοί ήταν σε θέση να αναγνωρίσουν με μεγέθυνση 40.000, μια γαστρεντερική οδό, μια ουρά στα πλήρως διαμορφωμένα παράσιτα, και ένα τμήμα του σεξουαλικού οργάνου, όπου μόλις απελευθερωθούν ή μόλις αναπτυχθούν πλήρως, αρχίζουν να ξερνούν όλο και περισσότερους σάκους αυγών.

Είναι πραγματικά αηδιαστικό.

Έχουμε γιατρούς από πέντε ηπείρους που έχουν αναφερθεί σε αυτό.  Και τώρα έρχονται περισσότεροι μέρα με τη μέρα, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών Andree Batha, που έχει χιλιάδες από αυτά.  Είναι ειδικός στη μικροσκοπία αίματος.  Διαγιγνώσκει τους ασθενείς της με ασθένειες μετά από χρόνια και βρίσκει αυτά στο αίμα τους καθώς και τα αντικείμενα.  Και θυμηθείτε, έχουμε πει ότι υπάρχει μια ποικιλία πραγμάτων που βρίσκονται σε αυτά τα φιαλίδια ανά πάσα στιγμή.

enesh covid19 parasita 3 - Οι ενέσεις για τον COVID19 περιέχουν ακόμα ζωντανά αυγά παρασίτων
Οι ενέσεις για τον COVID19 περιέχουν ακόμα ζωντανά αυγά παρασίτων

Φαίνεται σαν να έχουμε ένα εξάνθημα αυτή τη στιγμή της εύρεσης αυτών των παρασίτων και των αυγών τους που εκρήγνυνται σε πολλά περισσότερα παράσιτα καθημερινά πλέον από αυτούς τους γιατρούς που το διαγιγνώσκουν.

Έτσι, στην εκπομπή Doctor Jane Ruby, η οποία θα ακολουθήσει τη δική σας σήμερα, θα δείτε δύο από τα τμήματά μου να αποκαλύπτουν όλο το έργο τους που έχουν βγάλει μέχρι στιγμής.

Αυτοί οι Γερμανοί παρασιτολόγοι, συμπεριλαμβανομένου μέρους του έργου των γιατρών Andre Batha, μερικών άλλων γιατρών, των Αυστριακών γιατρών.

Και στο τρίτο τμήμα, θα πάρω συνέντευξη από κάποιον που είναι ειδικός σε θέματα μικροσκοπίας, ο οποίος διαγιγνώσκει τραυματισμούς στο αίμα από αυτά τα εμβόλια εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο γιατρός Eli English θα είναι εδώ και στην εκπομπή Doctor Jane Ruby.  Και θα εξηγήσει πόσες έχει βρει αμέτρητες και πώς θα προσπαθήσει να τις αντιμετωπίσει, πώς τις αντιμετωπίζει τώρα και τι είδους επιτυχία έχει.  Έτσι, η Δόκτωρ Ίνγκλις εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί επίσης να επιβεβαιώσει ότι έχει δει αυτά τα παράσιτα στο αίμα των ανθρώπων.

Απολύτως.  Θέλω να επιστήσω την προσοχή σας στην επόμενη φωτογραφία.  Βλέπετε αυτό το είδος.  Δεν ξέρω αν είναι περισσότερα από ένα παράσιτο, αλλά μοιάζει με νήμα που έχει τυλιχτεί γύρω-γύρω.  Αλλά αυτό το κομμάτι στο μεσαίο στιφάδο είναι ο σάκος του αυγού.

enesh covid19 parasita 2 - Οι ενέσεις για τον COVID19 περιέχουν ακόμα ζωντανά αυγά παρασίτων
Οι ενέσεις για τον COVID19 περιέχουν ακόμα ζωντανά αυγά παρασίτων

Και αυτό το παράσιτο, αν πρόκειται για ένα, απελευθερώνεται αφού μεγαλώσει και προχωρήσει και ωριμάσει, πράγμα που συνέβη μέσα σε 10 ώρες από τη θέρμανση του φιαλιδίου.

 Σύμφωνα με τον Γερμανό παρασιτολόγο, αυτός ο σάκος απελευθερώνει πάρα πολλά για να τα μετρήσει κανείς.  Είπαν αυγά.  Και στην τελευταία εικόνα, την τρίτη εικόνα εδώ, θέλω να επιστήσω την προσοχή σας. Αυτή είναι από τη βιβλιοθήκη της Dr. Sandra Bathe.

Εδώ είναι κάποιος που έχει τσιμπηθεί. Κοιτάξτε το αίμα.  Είναι στον τυπικό σχηματισμό Ruleo.  Στοιβάζονται σαν νομίσματα.  Τα ερυθρά αιμοσφαίρια είναι σαφώς κατεστραμμένα από το υλικό.

Αυτοί οι παρασιτολόγοι κοίταξαν μια ακριβή εκδοχή αυτού στις χυδαίες φωτογραφίες τους και είπαν ότι στο τέρμα αριστερά αυτό είναι το κεφάλι.  Ήταν σε θέση να τα μεγεθύνουν, όπως είπα, 40.000 φορές το κανονικό τους μέγεθος και να δουν τις εσωτερικές τους δομές.  Δεν ξέρω τι συμβαίνει εδώ ακόμα, αλλά τίποτα από αυτά δεν φαίνεται να συγκεντρώνει μια απάντηση από την Pfizer ή οποιαδήποτε άλλη φαρμακευτική εταιρεία για να πει, ε, περιμένετε ένα λεπτό, αυτό είναι λάθος. Είναι λάθος.  Δεν είναι αληθινό.  Σιωπή.

Πού είναι οι ελεγκτές γεγονότων σε αυτό το θέμα;

Υποθέτετε λοιπόν ότι αυτά θα μπορούσαν να είναι βιομηχανικά, εν μέρει ζωικά, εν μέρει τεχνολογικά υβρίδια.  Αυτό θα εξηγούσε γιατί αυτά τα πράγματα είναι σε θέση να ζήσουν παρά το γεγονός ότι αποθηκεύονται σε θερμοκρασίες που είναι πολύ κάτω από το μηδέν; Θα μπορούσε να είναι.

Θέλω να πω, με πλήρη αποκάλυψη, δεν είμαι ειδικός σε αυτόν τον τομέα, αλλά είμαι στη φυσιολογία, τη βιολογία και τη φυσική.  Ναι.

Πώς θα μπορούσε λοιπόν κάτι ζωντανό να επιβιώσει σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες όπου υποτίθεται ότι αποθηκεύονται αυτά τα φιαλίδια της Pfizer;  Είναι σαν κρυοθεραπεία.  Είναι σαν να αποθηκεύεις τα ωάρια σου, το σπέρμα σου.

Θέλω να πω, μπορείς να τα αποθηκεύσεις σε τέτοιες θερμοκρασίες ώστε να παραμείνουν.  Και όταν τα ζεστάνεις, γίνονται ενεργά και πλήρως ζωντανά ξανά.

Και θυμηθείτε, κ. Hirshman, ο ταριχευτής είπε ότι δεν έχει δει ποτέ αυτά τα λευκά υλικά.  Το ένιωσε, το άγγιξε, προσπάθησε να το διαχωρίσει.

Δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο.  Αν αυτά τα παράσιτα γεμίζουν τα σώματα και όταν κάποιος πεθαίνει, πεθαίνουν και αυτά;

Το οργανικό μέρος τους πεθαίνει και ίσως, εικάζω, ίσως πήζουν και μετά γεμίζουν το μυϊκό σύστημα.  Αλλά αν είναι τεχνολογικά υβρίδια του πάρκου και συναρμολογούνται μόνα τους, θα μπορούσε να υπάρχει κάποια πραγματικότητα σε όλη αυτή τη θεωρία των νανορομπότ;

Λοιπόν, έχουμε δει αποδείξεις ότι όταν λες νανο, μιλάς σε ατομικό επίπεδο, οπότε χρειάζεσαι ηλεκτρονικό μικροσκόπιο για να το δεις.

Και έχουμε δει στοιχεία στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο για αυτά τα νανορομπότ.  Φαίνονται να είναι μικρά τετράγωνα από φύλλα γραφενίου και πάλι, τα οποία βρίσκονται σε ατομικό επίπεδο.

Υπάρχει ένα μόνο είδος κυττάρου, μικρότερο από ένα κύτταρο, στην πραγματικότητα, αλλά με κυτταρικό τοίχωμα.  Και έχουν αυτά τα Νάνο, τα κυκλώματα, αν θέλετε, ενσωματωμένα σε αυτά.

Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να μιλάμε γι’ αυτό.

Ίσως αυτό να είναι ένα θέμα για την επόμενη εκπομπή, αλλά συμβαίνουν μερικά πραγματικά τρομακτικά πράγματα.

Προσπαθούμε να βάλουμε τα κομμάτια μαζί, αλλά οι άνθρωποι τραυματίζονται μέρα με τη μέρα.  Και θυμηθείτε, ας μην ξεχνάμε τον στρατό μας που αποδεκατίζεται μέρα με τη μέρα.

Και ακόμα προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να το βάλουν σε παιδιά έξι μηνών έως πέντε ετών, ο στρατός αποδεκατίζεται και η επίθεση στα παιδιά μας δεν είναι καθόλου τυχαία.

Για την “Σφαγή”, :Ιωάννης : Δεμερτζής.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN: LT33 3250 0366 3208 5462
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.