Αντώνης ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ – Δημήτρης ΠΟΝΤΙΚΑΣ

για την Προστασία των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων και για την Βιοηθική, στον Γ. Δεμερτζή.

Ο Υποναύαρχος και νομικός κ. Αντώνης Παπαντωνίου, μαζί με τον κ. Δημήτρη Ποντίκη, CEO της MenidiMedica, συζητάνε με τον Γιάννη Δεμερτζή στην «Σφαγή», για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την βιοηθική και άλλα σημαντικά θέματα, σχετικά με την «πανδημία», που μας αφορούν άμεσα στις μέρες μας.

Το βίντεο στο Rumble.

Το βίντεο στο Brighteon.

Διεπιστημονική Ένωση Υπεράσπισης Της Δημοκρατίας και της Βιοηθικής
16 ώρ.
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Με αναφορά και σεβασμό στην Ιστορία και τον Πολιτισμό μας που συγκροτούν κομμάτι του πολύτιμου μωσαϊκού της Ανθρωπότητας, και με το νου μας στη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Βιοηθική, που αποτελούν θεσμοθετημένες αξιακές αρχές της Πολιτείας μας, διαπιστώνουμε την βάναυση καταπάτησή τους από σύσσωμη την πολιτική ηγεσία του Τόπου, τουλάχιστον από το 2010 με την βίαιη παράδοση της λαϊκής κυριαρχίας, όταν παρά τις διαμαρτυρίες των πολιτών «Εκχωρήθηκε άνευ όρων και αμετάκλητα κάθε ασυλία λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας» (Ν.3845/6-5-2010, ΦΕΚ 65, άρθρο 14 παρ.5), αλλά και την, από το 2015, επίσημη και καθολική κηδεμονία της χώρας, ύστερα από την πραξικοπηματική επέμβαση των ξένων «συμμάχων» εναντίον της προκήρυξης δημοψηφίσματος, την οποία επικύρωσε με την υπογραφή της η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας με τον νόμο 4336/14-8-2015 (Φ.Ε.Κ.94Α, παράγραφος Γ-σελ.1014) που ορίζει ότι «Η κυβέρνηση δεσμεύεται να διαβουλεύεται και να συμφωνεί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για όλες τις ενέργειες που αφορούν την επίτευξη των στόχων του Μνημονίου Συνεννόησης, πριν από την οριστικοποίηση και τη νόμιμη έγκρισή τους».

Έκτοτε η Ελλάδα θεωρείται διεθνώς «fail-state», καθώς έχει παραδώσει κυριολεκτικά τα οικονομικά της και την περιουσία της στους δανειστές, μεταβιβάζοντας τη σχετική δικαιοδοσία από το ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών στην ΑΑΔΕ, μία «Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή χωρίς νομική προσωπικότητα» η οποία «απολαύει λειτουργικής ανεξαρτησίας, διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας και δεν υπόκειται σε έλεγχο ή εποπτεία από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές» (Ν.4389/2016, άρθρο 1).

Αυτή η βάναυση καταπάτηση συνεχίζεται έκτοτε και διευρύνεται καθημερινά φτάνοντας σήμερα, με πρόφαση έναν Υγειονομικό Κίνδυνο, στην αναστολή Θεμελιωδών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων συνολικά, και της βιοηθικής ειδικότερα. Ενεργώντας χωρίς διαφάνεια, η κυβέρνηση εφαρμόζει πρωτόγνωρες αποφάσεις που αμφισβητούνται από διεθνούς κύρους επιστήμονες και, αντί να ενισχύει την πρωτοβάθμια περίθαλψη και την υγειονομική επιτήρηση, πριμοδοτεί την καταστολή και βάζει υπέρογκα πρόστιμα στους πολίτες που δεν θα τηρήσουν τα επιβαλλόμενα αντισυνταγματικά μέτρα. Έτσι, θέτει τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο και διαταράσσει την κοινωνική συνοχή.

Η βιοηθική, δηλαδή οι ηθικοί κανόνες που διέπουν την ιατρική και κάθε μορφή επέμβασης στο σώμα, απορρίπτουν την οποιαδήποτε επέμβαση στο σώμα του ανθρώπου χωρίς τη ρητή συναίνεσή του. Η συναίνεση μάλιστα σε ιατρική πράξη δεν ισχύει αν έχει δοθεί ύστερα από πίεση, εκβιασμό, απάτη, ή χωρίς επαρκή ενημέρωση. Οι σύγχρονοι κανόνες της βιοηθικής, όπως αποτυπώνονται τόσο στο ελληνικό Σύνταγμα όσο και σε πληθώρα διεθνών κανονισμών, διαμορφώθηκαν μετά τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε, 1949, Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την προάσπιση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των Θεμελιωδών Ελευθεριών, 1950, Οικουμενική Διακήρυξη για την Βιοηθική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα της UNESCO, 1950 κ.α.), και αποτυπώνουν τον αποτροπιασμό των κοινωνιών απέναντι στις φρικαλεότητες των ΝΑΖΙ και τη δέσμευση των κοινωνιών να προστατευτούν έναντι παρεμβατικών στο ανθρώπινο σώμα πρακτικών. Σήμερα, με το πρόσχημα του κορωνοϊού, παρατηρούμε μια συντονισμένη προσπάθεια κατάργησης αυτού του νομικού πολιτισμού και προστασίας της Ανθρωπότητας μέσω της επιβολής ιατρικών πράξεων, άμεσων ή έμμεσων εκβιασμών εμβολιασμού ή και περιστολής δικαιωμάτων στους μη συμμορφούμενους.

Με απλά λόγια, η Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και οι συμφωνημένοι κανόνες Βιοηθικής κινδυνεύουν, ξανά, με εξαφάνιση.

Για τους λόγους αυτούς…

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ
Να ενώσουμε τις όποιες δυνάμεις διαθέτουμε με ΣΤΟΧΟ:
• Να πληροφορήσουμε τον Λαό για την αναγκαιότητα ή μη των όποιων μέτρων αποφασίζονται, σύμφωνα με τις αρχές της Βιοηθικής & της Νομιμότητας.
• Να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στη διασφάλιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στην τήρηση της Νομιμότητας και της Διαφάνειας από τα όργανα της Διοίκησης, στην έμπρακτη Δικαιοσύνη, στη συνοχή του Κοινωνικού Κράτους Δικαίου και στην εξασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης και ευημερίας.
• Να συνεργαστούμε, στο πλαίσιο αυτό, με αντίστοιχους Φορείς, Οργανώσεις και Οργανισμούς, τόσο στην Ελλάδα και την Ευρώπη όσο και Διεθνώς.
• Να συμπορευθούμε, μακριά και πέρα από κάθε κομματική και εν γένει πολιτική σκοπιμότητα, για την επαναφορά του δικαίου και του πολιτισμού στις σχέσεις κράτους πολιτών και την επίτευξη ουσιαστικής Δημοκρατίας.

Κυρίως, καλούμε τον λαό να υπερασπιστεί ο ίδιος τα δικαιώματά του στην πράξη, να αποβάλλει τον φόβο που σκοπίμως έχει επιβληθεί πάνω του από τους ίδιους μηχανισμούς που τον συκοφαντούν από το 2010 προκειμένου να αποδεχτεί τα Μνημόνια και την υποδούλωσή του, και να συνεργαστεί με τους συνανθρώπους του, εντός και εκτός Ελλάδας, για την πραγματοποίηση και εγκαθίδρυση του Δικαίου. Διότι, τα δίκαιά μας δεν υφίστανται αν δεν τα γνωρίζουμε και αν δεν ενεργούμε υπέρ τους.

Αθήνα, 19 Μαρτίου 2021
Διεπιστημονική Ένωση Υπεράσπισης της Δημοκρατίας και της Βιοηθικής
Αντώνης Παπαντωνίου (Ναύαρχος εν αποστρατεία, Νομικός)
Ανδρέας Γιαννουλόπουλος (Ιατρός Καρδιολόγος)
Νικόλαος-Αγαμέμνων Καραβέλος (Δικηγόρος-Λογοτέχνης)
Νέλλη Ψαρρού (Πολιτική Επιστήμων, δημοσιογράφος)
Δημήτρης Ποντίκας (C.E.O. «MENIDI MEDICA» Biotechnology Company)
Σάκης Καραμπείδης (Δικηγόρος)
Ιωάννης Λαζάρου (Εικαστικός, ερευνητής-δημοσιογράφος)
Λιάνα Καστρινάκη (Δικηγόρος)
Αθανασία Γεωργοσοπούλου (Δικηγόρος)
Φώτης Τερζάκης (Συγγραφέας, συντονιστής Εταιρείας Διαπολιτισμικών Σπουδών)
Σπυρίδων Καμπιώτης (Πανεπιστημιακός)
Ιωάννης Αυγουστάτος (Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής)
Μαριάννα Ευαγγέλου (Βιοχημικός)

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε κ. Παζαρτζή,

Της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε.

Δια της παρούσης επιστολής μας, η Ένωσή μας με την επωνυμία «Διεπιστημονική Ένωση Υπεράσπισης της Δημοκρατίας και της Βιοηθικής», χαιρετίζει με ανακούφιση και ελπίδα την ομόφωνη εκλογή σας εκ των ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων του Ο.Η.Ε. στην θέση της Προέδρου της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Εξελέγητε ως Πρόεδρος της Επιτροπής Υπεράσπισης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε μια εποχή , που δοκιμάζει τόσο τα καθεστώτα του πλανήτη, ως προς την επιμονή τους στην διατήρηση των Δημοκρατικών Αρχών και στις Πρόνοιες του Κράτους Δικαίου, αλλά ομοίως δοκιμάζει και τις αντοχές των πολιτών σε παγκόσμιο επίπεδο , αφού σε πολλές περιπτώσεις η «πανδημική κρίση» κατέστει η αφορμή να εισχωρήσουν οι κυβερνήσεις στον ίδιο τον πυρήνα των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των πολιτών , με το πρόσχημα του κορωναιού.

Η πρόσφατη δήλωση του Προέδρου Γκουτιέρεζ , ο οποίος έκανε λόγο για το ότι …… «προβάλλοντας την πανδημία ως πρόσχημα, οι αρχές ορισμένων χωρών έχουν λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας και έχουν υιοθετήσει έκτακτες ρυθμίσεις για την καταστολή της διαφωνίας, για την παραβίαση των πλέον θεμελιωδών ελευθεριών, για την φίμωση των ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης και την παρεμπόδιση του έργου των μη κυβερνητικών οργανώσεων,» είναι χαρακτηριστική της εξαιρετικά κομβικής συγκυρίας, αναφορικά με το έργο στο οποίο πρέπει να ανταποκριθεί ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών και Υμείς προσωπικά.

Παρ’ ότι ο Πρόεδρος Γκουτιέρεζ δεν κατονόμασε τα συγκεκριμένα καθεστώτα, είναι προφανές ότι και η Ελλάδα μας, η χώρα του Φωτός και του Πολιτισμού, δυστυχώς συμπεριλαμβάνεται σε αυτά και απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί η θλιβερή διάκριση της χώρας μας, ως η τρίτη στην παγκόσμια κατάταξη των χωρών με τα πιο αυστηρά μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας, αλλά και η κατάταξη μας επίσης εκ του περιοδικού economist ως « ελλατωματική δημοκρατία» στην λίστα με τις χώρες, όπου τα ανθρώπινα δικαιώματα δοκιμάζονται βάναυσα.

Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα έχουμε παραβίαση του Συντάγματος με επακόλουθο και την παραβίαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από 6-5-2010, δια του Ν.3845/6-5-2010, οπόταν δια Σφετερισμού Εξουσίας (Σ.120παρ.3) καταλύθηκε με Πραξικόπημα η Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και μετατράπηκε βίαια σε Δικτατορία (de facto) και στη συνέχεια δια της ψήφισης του Ν.4336/14-8-2014 ΦΕΚ.94Α (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ-ΣΕΛ.1014) η κατοχή στην Ελλάδα επιβλήθηκε και ( de jure).

Οι Έλληνες πολίτες έκτοτε μαστίζονται από μια πρωτοφανή απαξίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειάς τους και του επιπέδου διαβίωσής τους, εξαιτίας των παρανόμων και αντισυνταγματικών μνημονίων και των εφαρμοστικών των μνημονίων νόμων, κάτι που άλλωστε, έχει διαπιστωθεί τουλάχιστον δύο φορές εκ του Οργανισμού Σας απ’ τις ισάριθμες εκθέσεις των ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων, που έχουν διενεργηθεί, αναφορικά με την Ελλάδα και το επίπεδο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην χώρα μας. (Βλ..α/ Έκθεση του Πρώτου Πραγματογνώμονα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ Cephas LUMINA απο 4-5-2014-, β/Συνοπτική Περίληψη της Έκθεσης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου αναφορικά με την υποβάθμιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το Κόστος της λιτότητας στήν Ελλάδα από 18-12-2014 και γ/.- Ψήφισμα του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου της 13ης Μαρτίου 2014, σχετικά με την διερευνητική Έκθεση για τον ρόλο και τις εργασίες της Τρόικας (ΕΚΤ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ-ΔΝΤ), όσον αφορά τις Χώρες της Ζώνης του Ευρώ που έχουν υπαχθεί σε πρόγραμμα προσαρμογής (2013/2277(ΙΝΙ) ).

Εν τέλει, δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι η δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όλο τον πλανήτη νοσούν σοβαρά, ενώ οι άνθρωποι του πλανήτη πλήττονται από μια ασθένεια που οι βλάβες που αυτή θα αφήσει στην ανθρωπότητα θα είναι ανήκεστες, ακόμη και μετά την υποχώρηση της παγκόσμιας «υγειονομικής κρίσης» ,αφού παράλληλα με την «υγειονομική κρίση» , δοκιμάζονται και οι αντοχές των θεσμών και των Διεθνών Συνθηκών, αναφορικά με τα Δικαιώματα των Ανθρώπων και τις Θεμελιώδεις Αρχές του Κράτους Δικαίου.

Επειδή, η αναγνώριση της σύμφυτης αξιοπρέπειας καθώς και των ίσων και αναπαλλοτρίωτων δικαιωμάτων όλων των μελών της ανθρώπινης οικογένειας αποτελεί το θεμέλιο της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της ειρήνης στον κόσμο.

Επειδή, η παραγνώριση και η περιφρόνηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου οδήγησαν σε πράξεις βαρβαρότητας που εξεγείρουν την ανθρώπινη συνείδηση, και η προοπτική ενός κόσμου όπου οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν την ελευθερία του λόγου και της πίστης, λυτρωμένοι από τον τρόμο και την αθλιότητα, έχει διακηρυχθεί ως η πιο υψηλή επιδίωξη του ανθρώπου.

Επειδή, έχει ουσιαστική σημασία να προστατεύονται τα ανθρώπινα δικαιώματα από ένα καθεστώς δικαίου, ώστε το άτομο να μην αναγκάζεται να προσφεύγει, ως έσχατο καταφύγιο, στην εξέγερση κατά της τυραννίας και της καταπίεσης.

Φρονούμε, ότι με την ανάληψη των Καθηκόντων Σας θα μεριμνήσετε ούτως ώστε να σταματήσει άμεσα η καταπάτηση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, όπως αυτά υιοθετήθηκαν από την Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών , με στόχο να μην ολισθήσουν οι λαοί της Οικουμένης εκ νέου στην άβυσσο της βίας, της κρατικής καταστολής και των βασανιστηρίων κατά του ανθρώπου, απ ‘όποιον κι αν προέρχονται.

Ελπίζουμε, ότι η ελληνική καταγωγή Σας, οι εξαιρετικές Σπουδές Σας στο Δίκαιο ,η μέχρι τώρα θητεία Σας στα διάφορα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Οικουμένης θα αποτελέσουν το εφαλτήριο Σας, προκειμένου να προφυλάξετε αποφασιστικά και αποτελεσματικά τις Αρχές και τις Αξίες του Ο.Η.Ε. αλλά και προκειμένου δια των πράξεων και των πρωτοβουλιών Σας να σταματήσει η παραχάραξις των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων , όπου κι αν αυτή διαπιστώνεται , από όποιον κι αν συντελείται.

Η Ένωσή μας, με τον τίτλο «Διεπιστημονική Ένωση Υπεράσπισης της Δημοκρατίας και της Βιοηθικής», προσηλωμένη στις Αρχές και τις Αξίες του Ανθρώπου, δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός Σας, σε
κάθε προσπάθειάς Σας , σύμφωνη με την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

ΑΘΗΝΑ, 18/03/2021
ΜΕ ΤΙΜΗ

Αντώνης Παπαντωνίου (Ναύαρχος εν αποστρατεία, Νομικός)
Ανδρέας Γιαννουλόπουλος (Ιατρός Καρδιολόγος)
Νικόλαος-Αγαμέμνων Καραβέλος (Δικηγόρος λογοτέχνης)
Ιωάννης Αυγουστάτος (Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής)
Σπύρος Καμπιώτης (Πανεπιστημιακός )
Νέλλη Ψαρρού (Πολιτική Επιστήμων, δημοσιογράφος)
Ιωάννης Λαζάρου (Εικαστικός, ερευνητής-δημοσιογράφος)
Δημήτρης Ποντίκας (C.E.O. «MENIDI MEDICA» Biotechnology Company)
Σάκης Καραμπείδης (Δικηγόρος)
Λιάνα Καστρινάκη (Δικηγόρος )
Αθανασία Γεωργοσοπούλου (Δικηγόρος)
Φώτης Τερζάκης (Συγγραφέας, συντονιστής Εταιρείας Διαπολιτισμικών Σπουδών)
Μαριάννα Ευαγγέλου (Βιοχημικός)·
(και έπεται συνέχεια…)

 

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/​
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/​
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.