Ο στρατός καταδίκασε και εκτέλεσε την Jennifer Dillon

Στις 19 Ιουνίου, η Dillon επικαλέστηκε το δικαίωμα της 5ης τροπολογίας να παραμείνει σιωπηλή, αφού ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall παρουσίασε αδιαμφισβήτητα στοιχεία που τη συνέδεαν με τις κλεμμένες προεδρικές εκλογές του 2020.

Τα αποδεικτικά στοιχεία περιλάμβαναν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ήχο και μαρτυρικές καταθέσεις που απέδειξαν περίτρανα ότι η Dillon ήταν βαθιά ριζωμένη σε ένα σύστημα συλλογής ψηφοδελτίων που βοήθησε τον Joe Biden να κλέψει τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Σύμφωνα με τον Crandall, η Dillon προσέλαβε “μουλάρια” -ένας όρος δανεισμένος από τα καρτέλ και τους διακινητές ανθρώπων που δωροδοκούν ή εκβιάζουν άτομα για να μεταφέρουν παράνομους ή ναρκωτικά μέσω των συνόρων- για να καταθέσουν πλαστά ψηφοδέλτια σε κάλπες σε επτά πολιτείες.

Ο αντιναύαρχος Crandall έδειξε στο δικαστήριο μηνύματα κειμένου – με χρονοσήμανση 3:15 π.μ. στις 4 Νοεμβρίου 2020- που είχε στείλει η Dillon στον Steve Ricchetti, συμπρόεδρο της εκστρατείας του Biden, στα οποία διατυμπάνιζε ότι “βρήκε” στον Biden επιπλέον 12.500 ψήφους στην κομητεία Allegheny της Πενσυλβάνια. Και σε ένα μήνυμα στις 3:45 π.μ., καυχιόταν ότι “βρήκε” 3.750 ψήφους στην κομητεία Maricopa της Αριζόνα.

“Ο Μπάιντεν βρίσκεται σε δρόμο προς τη νίκη”, έγραψε στον Ριτσέτι σε ένα follow up. “Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει τώρα”.

“Ένας δρόμος προς τη νίκη-μέσω της κλοπής”, είπε ο αντιναύαρχος Crandall πριν δείξει στους αξιωματικούς που είχαν αναλάβει να σταθμίσουν την υπόθεση της JAG εναντίον της Dillon αρκετές εκατοντάδες ψεύτικες ψήφους που οι ερευνητές δικαστές του σώματος, είχαν ανακτήσει από το Maricopa County Recorder, την αρμόδια υπηρεσία για τον καθορισμό της εγκυρότητας των προσωρινών ψηφοδελτίων.

Θεωρητικά, τα επαληθευμένα ψηφοδέλτια επεξεργάζονται και καταγράφονται σε πίνακες με τον ίδιο τρόπο όπως τα πρόωρα ψηφοδέλτια καθώς, τα μη επαληθευμένα ψηφοδέλτια απορρίπτονται και παραμερίζονται.

Στην πραγματικότητα, ο γραμματέας της κομητείας Maricopa κατέγραψε σε πίνακες ύποπτα ψηφοδέλτια χωρίς να επαληθεύσει αν οι υπογραφές στα ψηφοδέλτια ανήκαν σε εγγεγραμμένους ψηφοφόρους που ζουν στην κομητεία Maricopa.

“Οι ερευνητικές μας υπηρεσίες εξέτασαν εξονυχιστικά εκατοντάδες ψηφοδέλτια και διαπίστωσαν μέσω ανάλυσης του γραφικού χαρακτήρα ότι το ίδιο πρόσωπο είχε υπογράψει όλα-20 John Smiths, 15 Bill Smiths, 17 Laura Smiths, 19 Tom Smiths κ.ο.κ. Όλα τα ψηφοδέλτια τοποθετήθηκαν σε θυρίδες για τον Τζο Μπάιντεν”, δήλωσε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

Η Dillon διαμαρτυρήθηκε, λέγοντας ότι η ανάκτηση των ιδιωτικών μηνυμάτων κειμένου της ήταν παραβίαση του δικαιώματος της 4ης τροπολογίας να είναι ασφαλής στα υπάρχοντά της από αδικαιολόγητες έρευνες και κατασχέσεις, και κατακεραύνωσε τον αντιναύαρχο Crandall που την παρέπεμψε σε δίκη χωρίς κανένα στοιχείο.

“Πρόκειται για κακοδικία”, φώναξε. “Ακόμη και αν οι ισχυρισμοί σας είναι αληθινοί, τίποτα δεν με εμπλέκει σε οποιοδήποτε έγκλημα. Ο πρόεδρος Μπάιντεν κέρδισε μια δίκαιη εκλογή, ειλικρινά, και εσείς με διώκετε κακόβουλα χωρίς κανένα λόγο.

 Έχω δικαιώματα!”

“Είσαι εχθρικός μαχητής, δεν έχεις δικαιώματα”, τη διόρθωσε ο Αντιναύαρχος Κράνταλ. “Και όσον αφορά τα αποδεικτικά στοιχεία, τα έχουμε σε αφθονία”.

Στο βήμα του μάρτυρα κάλεσε τον Μάθιου Τζόζεφ Ο’ Μάλεϊ, ξάδελφο της Ντίλον και Αμερικανό πολιτικό και επιχειρηματία που διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Βοστώνης το 2021. Εμφανίστηκε ως συνεργαζόμενος μάρτυρας.

“Κύριε Ο’ Μάλεϊ, σας υποσχεθήκαμε κάτι σε αντάλλαγμα για τη σημερινή σας κατάθεση;”. ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

“Όχι”, είπε ο O’Malley.

“Παρόλα αυτά είστε εδώ για να καταθέσετε εναντίον του κατηγορουμένου;” ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

“Ναι”, απάντησε ο O’Malley.

“Θα μπορούσατε, παρακαλώ, να πείτε στην επιτροπή αυτά που μου είπατε κατά την αρχική σας κατάθεση;”, είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

“Η Τζένιφερ μου είπε ότι είχε προσλάβει ανθρώπους για να φτιάξουν ψεύτικα ψηφοδέλτια υπέρ του Τζόζεφ Μπάιντεν”, απάντησε ο Ο’ Μάλεϊ.

“Γιατί να σας το πει αυτό;” ρώτησε ο Αντιναύαρχος Crandall.

“Επειδή ήθελε να συμμετέχω σε αυτό, να συμμετέχω.  Μου είπε σε απλά αγγλικά ότι είχε λάβει μέτρα για να εξασφαλίσει τη νίκη του Μπάιντεν, ό,τι κι αν γίνει, και είπε ότι έχει κανονίσει να ρίξουν ψηφοδέλτια στο όνομα του Μπάιντεν σε πολλές πολιτείες, σε πολλές περιφέρειες”, είπε ο Ο’ Μάλεϊ.

“Εξ όσων γνωρίζετε, αυτή ήταν δική της ιδέα;” ρώτησε ο αντιπρόεδρος Crandall.

“Ναι, καυχιόταν γι’ αυτό αδιάκοπα. Κοιτάξτε, δεν υπήρξα ο πιο ειλικρινής άνθρωπος στη ζωή μου ή στην πολιτική μου καριέρα, αλλά δεν ήθελα να συμμετάσχω στο σχέδιό της”, είπε ο O’Malley.

Η O’Malley συνέχισε περιγράφοντας πώς η Dillon είχε προσλάβει άστεγους και ακτιβιστές της ANTIFA για να καταθέσουν πλαστά ψηφοδέλτια σε κάλπες στην Πενσυλβάνια, την Αριζόνα, τη Τζόρτζια, το Μίσιγκαν και άλλες πολιτείες.

Είπε ότι του είχε υποσχεθεί “πολιτικό κέρδος” με αντάλλαγμα τη συνεργασία του για την εξασφάλιση της νίκης του Μπάιντεν.

Αλλά η Jennifer Brigid O’Malley Dillon διέψευσε την κατάθεσή του, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε καμία τέτοια συζήτηση με τον ξάδελφό της, και τον κατηγόρησε ότι είπε ψέματα ενόρκως.

Τότε ήταν που ο Κράνταλ έπαιξε ένα ηχητικό απόσπασμα με την Dillon να προσπαθεί να πείσει τον ξάδελφό της να συμμετάσχει στο κύκλωμα συλλογής ψηφοδελτίων.

“Τζόζεφ, ξέρω ότι μισείς τον Τραμπ όσο και εμείς. Πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον εμποδίσουμε να επανεκλεγεί. Έχω τα περιουσιακά μου στοιχεία, εσύ έχεις τα δικά σου και πρέπει να τα χρησιμοποιήσεις για να συγκεντρώσεις ψήφους για τον Τζόζεφ Μπάιντεν όσο έχουμε ακόμα χρόνο. Αν δουλέψουμε μαζί, ο Τραμπ θα φύγει, θα φύγει και θα ξεχαστεί, και ο Τζόζεφ Μπάιντεν μπορεί να εγκαινιάσει ένα νέο όραμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής”, ακούγεται η φωνή του Ντίλον στην κασέτα.

Η επιτροπή των 3 αξιωματικών είπε ότι είχε ακούσει αρκετά.

Βρήκαν την Dillon ένοχη για προδοσία και συνωμοσία με σκοπό τη διάπραξη εκλογικής απάτης και συνέστησαν να της επιβληθεί η μέγιστη επιτρεπόμενη ποινή – θάνατος.

Ο αντιναύαρχος Crandall επιβεβαίωσε την απόφαση.

Λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, στις 20 Ιουνίου, η Dillon εκτελέστηκε με πυροβολισμό σύμφωνα με την πρόσφατη οδηγία του Σώματος Δικαστών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/​
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/​
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.