Ο Ρον Ντε Σάντις ανήκει στο βαθύ κράτος είναι προδότης της Cabal

Οι διοικητές των Λευκών Καπέλων, που ήθελαν τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ron DeSantis να συμμετάσχει στην προεδρική κούρσα του 2024 αναθεώρησαν τις απόψεις τους μετά την ομιλία του DeSantis στην εθνική τηλεόραση, ο οποίος επαίνεσε την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών για την ταχεία βοήθειά της στην ανάκαμψη των κατοίκων της Φλόριντα από τον τυφώνα Ιαν.

Καθώς ο DeSantis έκανε τα σχόλιά του, οι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ στη Φλόριντα προσπαθούσαν να σταματήσουν τους επιδρομείς πράκτορες της FEMA από το να λεηλατήσουν τα κατεστραμμένα σπίτια, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούσαν διασώσεις νερού στη Νάπολη και σε άλλες περιοχές που επλήγησαν σκληρά.

Πηγές από το γραφείο του στρατηγού David H. Berger δήλωσαν στη Real Raw News ότι το στρατιωτικό απόσπασμα στη Φλόριντα έσωσε “δεκάδες εγκλωβισμένους, πολλούς ηλικιωμένους” πολίτες και απώθησε “ή αντιμετώπισε με άλλο τρόπο” πάνω από 50 ληστρικούς πράκτορες της FEMA στη νοτιοδυτική Φλόριντα.

“Δεν λέμε ότι όλη η FEMA είναι κακά καθάρματα, αλλά δεν μιλάμε επίσης για λίγους κακοποιούς πράκτορες. Η FEMA ενθαρρύνει μια κουλτούρα ανομίας- νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου. Λειτουργούν αυτόνομα – πρόκειται για ένα γινγκοϊστικό περιβάλλον. Η επιχείρησή μας βρίσκεται σε εξέλιξη”, δήλωσε η πηγή μας.

Ο DeSantis, ενημερώθηκε αμέσως για τις παραβάσεις της FEMA, αφού οι πράκτορες άρχισαν να αρπάζουν χρυσό και όπλα από πλημμυρισμένα, εκκενωμένα σπίτια. Ο στρατηγός Berger φέρεται να μίλησε στον DeSantis, ενθαρρύνοντάς τον να διώξει τη FEMA από τη Φλόριντα και αντ’ αυτού να αφήσει τον στρατό να αποκαταστήσει τις βασικές υπηρεσίες και να διαφυλάξει τα κατεστραμμένα σπίτια.

Αλλά ο DeSantis, σε μια στιγμή που μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως μια στιγμή χλιαρής αδιαφορίας, είπε ότι δεν είχε την εξουσία να εκδιώξει τη FEMA και ότι δεν θα θρηνήσει την υπηρεσία για τη συμπεριφορά μερικών αυτονομιστών της FEMA.

Ο στρατηγός Μπέργκερ, ένθερμος υποστηρικτής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, δυσανασχέτησε με την άκαρδη αδιαφορία του ΝτεΣάντις για τους κατοίκους της Φλόριντα που έπεσαν θύματα της FEMA, όπως και τα μέλη του συμβουλίου του.

Ο υποστράτηγος του αμερικανικού στρατού Richard E. Angle και ο συνταγματάρχης J.D. Keirsey, οι οποίοι κάποτε αναφέρθηκαν στον DeSantis ως “το μέλλον της αμερικανικής πολιτικής”, τον κατηγόρησαν ότι ουσιαστικά παραχώρησε τον έλεγχο της Φλόριντα στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Το να επιτρέπει στη FEMA να αλωνίζει, είπαν, ισοδυναμεί με την παραδοχή μιας “ανίκανης ηγεσίας”.

TRUMP: Ο DeSantis ανήκει στο βαθύ κράτος, αφού ο Ron DeSantis επαίνεσε τη FEMA για την παροχή βοήθειας στους κατοίκους της Φλόριντα μετά τον τυφώνα Ian.

ron de santis treason - Ο Ρον Ντε Σάντις ανήκει στο βαθύ κράτος είναι προδότης της Cabal
Ο DeSantis ανήκει στο βαθύ κράτος.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε την Πέμπτη τον Ρον ΝτεΣάντις “πράκτορα του Βαθέος Κράτους” όταν έμαθε ότι ο κυβερνήτης επεφύλαξε στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών ιπποτικό καλωσόρισμα στη νοτιοδυτική Φλόριντα, ενώ αγνόησε τις αναφορές για απατεώνες πράκτορες της FEMA που λεηλατούσαν τα σπίτια των εκτοπισμένων πολιτών.

Μια πηγή από το γραφείο του Τραμπ στη Νέα Υόρκη δήλωσε ότι οργισμένος ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε τον ΝτεΣάντις “δειλό, αναποτελεσματικό κυβερνήτη” και “πραγματικά κακό άνθρωπο” επειδή έδωσε στην FEMA το ελεύθερο σε μια πολιτεία που και οι δύο αποκαλούν σπίτι τους.

“Ο Τραμπ είναι έξαλλος και θυμωμένος. Ξέρει τι έχει κάνει η FEMA σε αυτή τη χώρα”, δήλωσε η πηγή μας.

Ο Τραμπ και η FEMA είχαν μια αμφιλεγόμενη σχέση.

Ο ίδιος ο διευθυντής της FEMA, ο Μπροκ Λονγκ, είχε προσπαθήσει να υπονομεύσει την εξουσία του Τραμπ, παρουσιάζοντάς τον ως έναν άγριο τρελό, του οποίου η αντίληψη της πραγματικότητας ήταν αμφισβητήσιμη, στην καλύτερη περίπτωση.

Ένα απόσπασμα που αποδόθηκε στον Τραμπ σχετικά με τη χρήση πυρηνικών όπλων για τη διάλυση τυφώνων που έπεφταν στην ξηρά ήταν στην πραγματικότητα γραμμένο από τον Λονγκ, ο οποίος το έσπειρε στα μέσα ενημέρωσης σαν να το είχε γράψει ο Τραμπ.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, φυσικά, είχαν τσιμπήσει το δόλωμα.

Το 2019, ο Λονγκ κινήθηκε και πάλι για να σαμποτάρει την αξιοπιστία του Τραμπ σε ένα γεγονός που συνήθως αναφέρεται ως “Sharpiegate”.

Καθώς ο τυφώνας Ντόριαν, μια ισχυρή καταιγίδα κατηγορίας 5, έτρεχε προς τις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, ο πρόεδρος Τραμπ έδειξε στην τηλεόραση έναν χάρτη που προέβλεπε την πορεία του Ντόριαν προς την ενδοχώρα.

Κάποιος, όμως, είχε παραποιήσει την τελευταία στιγμή τον χάρτη με ένα μαρκαδόρο για να συμπεριλάβει τμήματα της Αλαμπάμα -που βρίσκονταν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τον κώνο αβεβαιότητας της καταιγίδας- στην πορεία του Dorian.

Τα μέσα ενημέρωσης γελοιοποίησαν τον Τραμπ, κατηγορώντας τον ότι επινόησε τη δική του επιστήμη. Ο Τραμπ έμαθε αργότερα ότι ο Μπροκ Λονγκ είχε αλλάξει τον χάρτη.

“Δεν είναι μυστικό ότι ο Τραμπ δεν έχει καμία αγάπη για τη FEMA, αλλά με αυτό που συμβαίνει τώρα, κατηγορεί τον DeSantis όσο και αυτούς. Χθες, ο Τραμπ είχε συνομιλίες με τον στενό του κύκλο. Είπε ότι ο DeSantis είναι είτε Deep State είτε συμπαθών του Deep State”, είπε η πηγή μας.

Ο Τραμπ, αναζητώντας μια εξήγηση, προσπάθησε τρεις φορές να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον DeSantis, αλλά ο DeSantis δεν απάντησε στις κλήσεις.

Ο Τραμπ, πρόσθεσε η πηγή μας, είχε απλώσει κλάδο ελαίας παρόλο που ο DeSantis είχε πρόσφατα πει στους οικονομικούς του ευεργέτες ότι “ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ άξιος να γίνει πρόεδρος”.

“Αυτό που συμβαίνει με τη FEMA είναι πιο σημαντικό από εσένα ή εμένα, Ρον. Είσαι στην τηλεόραση χαμογελαστός δίπλα στον [διευθυντή της FEMA] Criswell, ενώ πατριώτες του στρατού κρατούν τη FEMA έξω από τα σπίτια των ανθρώπων. Βγάλε κότσια, βγάλε τη FEMA έξω”, φέρεται να είπε ο Τραμπ στον τηλεφωνητή.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι ο Τραμπ ανοίγει το πορτοφόλι του για να βοηθήσει τα άτομα που έχασαν τα σπίτια τους από την καταιγίδα.

“Μέχρι αυτή την εβδομάδα, υπήρχε μεγάλη υποστήριξη για τον DeSantis.

Όλα αυτά πήγαν κατά διαόλου. Οι διοικητές που υποστήριζαν τον DeSantis υποστηρίζουν και πάλι τον Trump.

Ορισμένοι παραδέχτηκαν ότι είχαν βιαστεί να αγκαλιάσουν τον DeSantis”.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.