Ο Πούτιν διατάσσει την καταστροφή όλων των εμβολίων Covid-19 στη Ρωσία.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε την καταστροφή όλων των αποθεμάτων εμβολίων Covid-19 στο ρωσικό έδαφος, επικαλούμενος μια αναμφισβήτητη σχέση μεταξύ αυτού που ονομάστηκε “Moscow Vax” και μιας ξαφνικής αύξησης των μολύνσεων από τον ιό HIV σε εμβολιασμένα άτομα, δήλωσε ο πράκτορας του Γραφείου Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Andrei Zakharov.

Αν και ο Πούτιν δεν έχει προβεί σε επίσημη ανακοίνωση, έχει αναθέσει στο δεξί του χέρι, τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, να καθαρίσει τα νοσοκομεία, τις κλινικές και τα φαρμακεία από τις παραλλαγές εμβολίων Sputnik και CoviVac. Ο στρατός θα διασφαλίσει τη συμμόρφωση με τον έλεγχο των αποθετηρίων εμβολίων και τη διενέργεια επιτόπιων επιθεωρήσεων.

Όπως και ο πρόεδρος Τραμπ, ο Πούτιν εξαπατήθηκε από ένα ψέμα – μια παγκόσμια κοινοπραξία δόλιων γιατρών, επαγγελματιών υγείας και κυβερνητικών ανδρείκελων έπλασε ένα πειστικό παραμύθι για έναν ιό που θα κατέστρεφε τον κόσμο, εκτός αν αναπτύσσονταν εμβόλια για τον εμβολιασμό του πληθυσμού το συντομότερο δυνατό.

Ο Π.Ο.Υ. είχε διεισδύσει στο ρωσικό Υπουργείο Υγείας και είχε τοποθετήσει πράκτορες του «κακού» στο Υπουργικό Συμβούλιο και την Κρατική Δούμα, και η δυτική προπαγάνδα – μύθοι για ανθρώπους άρρωστους από το Covid που έπεφταν νεκροί στο δρόμο – διέρρεε μέσα από τα άλλοτε ασφαλή σύνορα της Ρωσίας.

Κανένα έθνος δεν ήταν απρόσβλητο από την πιο περίτεχνη εκστρατεία παραπληροφόρησης στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Στις 2 Δεκεμβρίου 2020, η Ρωσία ξεκίνησε το πρώτο της πείραμα μαζικού εμβολιασμού, προλαβαίνοντας άλλα έθνη και παραδίδοντας 6,9 εκατομμύρια δόσεις την πρώτη εβδομάδα.

Από τις 21 Ιουνίου 2022, 81,5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση, ενώ 74,3 εκατομμύρια έχουν εμβολιαστεί πλήρως. Στη Δύση και τη Ρωσία, οι λήπτες του εμβολίου παρουσίασαν παρενέργειες όπως καρδιακές παθήσεις, επιληπτικές κρίσεις και θρόμβους αίματος, ενώ πολλοί έπεσαν νεκροί στο σπίτι, στη δουλειά ή στους δρόμους.

Η αμερικανική CIA είναι πανέξυπνη.

Όταν ο ακίνδυνος Covid «εξαπλώθηκε», επινόησαν ιστορίες για τόσους πολλούς ανθρώπους που πέθαναν για να μας κάνουν όλους να παρακαλάμε για το εμβόλιο. Στη συνέχεια, όταν ήρθαν τα εμβόλια, αρχίσαμε όντως να πεθαίνουμε, και οι κυβερνήσεις μπορούν να το χρεώσουν στο Covid, όχι στα εμβόλια.

Ήταν μια τόσο έξυπνη συνωμοσία, που ο κόσμος την πίστεψε”, δήλωσε ο Zakharov.

Τον Δεκέμβριο του 2022, το Υπουργείο Υγείας ανέφερε μια δραματική, σε όλη τη χώρα, έξαρση των μολύνσεων από τον ιό HIV μεταξύ ατόμων που είχαν λάβει τρεις ή περισσότερους εμβολιασμούς με το Covid-19 και δεν ταίριαζαν στα τυπικά δημογραφικά στοιχεία – ομοφυλόφιλοι και χρήστες βελόνων.

Μεταξύ 2015-2019, η Ρωσία είχε κατά μέσο όρο 16.000 νέες μολύνσεις ετησίως.

Το 2022, ο αριθμός αυτός εκτοξεύτηκε στις 63.000 για να συμπεριλάβει τους άγαμους, μη χρήστες ναρκωτικών.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, είπε ο Ζαχάροφ, κατέληξε στο αναπόφευκτο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν σε ένα άτομο την ανάπτυξη του HIV και του AIDS.

Τα στοιχεία ήταν αδιαμφισβήτητα- όσο περισσότερα εμβόλια έκανε ένα άτομο, τόσο μεγαλύτερες ήταν οι πιθανότητες να προσβληθεί από τον ιό HIV.

Ο Πούτιν θεώρησε τη συσχέτιση ως κάτι περισσότερο από μια απλή σύμπτωση – το εμβόλιο ήταν προσαρμοσμένο να παρέχει το σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας.

“Μια ψεύτικη ασθένεια ξεγελάει τους ανθρώπους ώστε να κάνουν ένα εμβόλιο που τους δίνει πραγματικές ασθένειες”, δήλωσε ο Ζαχάροφ.

“Μόνο σατανικοί άνθρωποι θα μπορούσαν να το έχουν ονειρευτεί αυτό. Για τον πρόεδρο Πούτιν, αυτό είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση”.

Ο Πούτιν, πρόσθεσε, έχει παραμείνει “καθαρόαιμος” ή ανεμβολίαστος, αλλά μία από τις κόρες του διαγνώστηκε με HIV δύο εβδομάδες αφότου έκανε το τρίτο της εμβόλιο.

“Ο πρόεδρος Πούτιν της είπε να μην κάνει άλλα εμβόλια, αλλά είναι δυτικοποιημένη, δέχτηκε τα ψέματα και τώρα πρέπει να μείνει σε φάρμακα για όλη της τη ζωή. Αυτό εξόργισε τον πρόεδρο Πούτιν”, δήλωσε ο Zakharov.

Η διάγνωση της κόρης ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Την Τετάρτη, ο Πούτιν διέταξε να καταστραφούν τα εμβόλια Covid-19 και απαγόρευσε όλες τις εισαγωγές εμβολίων.

Ο ρωσικός στρατός, είπε η πηγή μας, έχει ήδη καταστρέψει τα εμβόλια σε νοσοκομεία στη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη, το Καζάν, το Τσελιάμπινσκ, τη Σαμάρα, το Νίζνι Νόβγκοροντ και το Σαράτοφ και αναγκάστηκε να “κατεβάσει” το προσωπικό των νοσοκομείων που αντιστάθηκε στην εκκαθάριση των εμβολίων.

Ο Πούτιν φέρεται να δήλωσε ότι δεν θα ησυχάσει μέχρι να σπάσει κάθε φιαλίδιο.

Επίσης, ο Πούτιν διέταξε την εκτέλεση 130 επιστημόνων που ήταν υπεύθυνοι για τη δημιουργία των εμβολίων του Σπούτνικ.

“Εδώ δεν φέρνουμε τους ενόχους σε δίκη – χάσιμο χρόνου. Γιατί να χάνουμε χρόνο όταν ξέρουμε ότι είναι ένοχοι. Αντιμετωπίζουμε αυτά τα θέματα με αυστηρότητα”, δήλωσε ο Zakharov.

Κλείνοντας, ρωτήσαμε τον Zakharov αν ο Πούτιν θα είχε διατάξει τόσο δραστικά μέτρα αν η κόρη του δεν είχε διαγνωστεί με HIV.

“Όχι, και πάλι θα φρόντιζε αυτούς τους εγκληματίες. Αλλά η διάγνωσή της αποκρυστάλλωσε το μίσος του για αυτούς τους κακούς ανθρώπους. Δεν θα υπάρξουν άλλα εμβόλια στη Ρωσία”, δήλωσε.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ !
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!

Συμμετοχή στην πρόσθετη παρέμβαση για την αγωγή κατά παντός υπευθύνου για την απάτη του COVID-19. ΕΔΩ.

Το αντίδοτο για το εμβόλιο, είναι το Διοξείδιο του Χλωρίου. Αποκτήστε το από εδώ.

 

**********

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Για ΔΩΡΕΕΣ – Οικονομική Ενίσχυση της “Σ” sfagi.gr .

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,
επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, εκθέτοντας το «σύστημα», έχει στοχοποιηθεί, από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα, με αποτέλεσμα, εμείς οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι αυτής, να δεχόμαστε τον μέγιστο οικονομικό πόλεμο από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα. Έτσι μη έχοντας οικονομικούς πόρους για την συντήρηση όλης αυτής της προσπάθειας, αλλά και για την ίδια την διαβίωσή μας, σας ενημερώνουμε, ότι μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να μας ενισχύσετε οικονομικά από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Οι τρόποι για την οικονομική ενίσχυση είναι οι παρακάτω εξής:

1. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στα παρακάτω στοιχεία:
ENERGY COMMUNICATIONS
IBAN: LT42 3250 0603 2304 3454
BIC: REVOLT21
ΧΩΡΑ: LITHUANIA

2. Μέσω Western Union.

Western Union Logo 300x53 - Ο Πούτιν διατάσσει την καταστροφή όλων των εμβολίων Covid-19
Western Union

Καταθέτοντας χρήματα σε οποιοδήποτε κατάστημα Western Union, η σε μεγάλα Super Market, με δυνατότητα αποστολής χρημάτων με Western Union.

Σας ευχαριστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.