Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν προγραμματισμένος !

1
1598
Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν μια προγραμματισμένη φρίκη θανάτου!
Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν μια προγραμματισμένη φρίκη θανάτου!

Ο εκτροχιασμός του τρένου στην Ανατολική Παλαιστίνη του Οχάιο ήταν μια προγραμματισμένη φρίκη θανάτου!

ektroxiasmos trenou oxio 2 - Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν προγραμματισμένος !
Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν μια προγραμματισμένη φρίκη θανάτου!

Τι ήταν το υγρό φορτίο που περιείχαν τα δεκαέξι άσημα μυστηριώδη βυτιοφόρα που κάηκαν ΟΛΑ;

Το υγρό φορτίο προερχόταν από τοξικά απόβλητα της Dow-Specrtulite-Mallinckrodt!

ektroxiasmos trenou oxio 3 - Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν προγραμματισμένος !
Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν μια προγραμματισμένη φρίκη θανάτου!

Η πηγή του υγρού φορτίου ή των χημικών όπλων προερχόταν από το Μάντισον του Ιλινόις, μια αποκαλούμενη κλειστή μονάδα παραγωγής ράβδων ουρανίου της διαβόητης χημικής εταιρείας Dow-Mallinckrodt (της πασίγνωστης Agent Orange), η οποία λειτουργούσε πιο πρόσφατα με την κάλυψη Spectrulite.

ektroxiasmos trenou oxio 4 - Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν προγραμματισμένος !
Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν μια προγραμματισμένη φρίκη θανάτου!

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1990, αυτή η εξαιρετικά ραδιενεργός τοποθεσία, που βρίσκεται απέναντι από τον ποταμό Μισισιπή από το Σεντ Λούις, βρίσκεται υπό την προσπάθεια “καθαρισμού” (τοξικού περιορισμού) από την EPA, η οποία αντιστέκεται στο να χαρακτηρίσει το τεράστιο χάος ως μόνιμη χωματερή επικίνδυνων ραδιενεργών αποβλήτων.

ektroxiasmos trenou oxio 5 - Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν προγραμματισμένος !
Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν μια προγραμματισμένη φρίκη θανάτου!

Η ένωση με βάση το χλώριο στο εσωτερικό, όχι πέντε ύποπτων βυτιοφόρων, αλλά 16 βυτιοφόρων που περιγράφηκαν ψευδώς από την EPA και τη Norfolk Rail ως “χλωριούχο βινύλιο”, μια μάλλον αβλαβή ουσία, σε μια συγκάλυψη του πραγματικού περιεχομένου του εξαιρετικά πτητικού χλωριούχου βινυλιδίου και της Ανίερης Τριάδας των φονικών παραγόντων νευροπαραλυτικών αερίων πολέμου – σαρίν, ταμπόν και VX που ονομάζονται οργανοφωσφορικά, τα οποία αποσιωπήθηκαν από το μανιφέστο της EPA για το καμένο φορτίο στην προγραμματισμένη καταστροφή στο East Palestine του Οχάιο.

Αυτά τα τέσσερα τοξικά/οξέα χημικά αποτελούσαν μέρος των παράνομων χημικών όπλων που ήταν κρυμμένα στο Μάντισον του Ιλινόις, απέναντι από τον ποταμό Μισισιπή από το Σεντ Λούις, την έδρα της εμπλεκόμενης φαρμακευτικής εταιρείας Mallinckrodt και προμηθευτή χημικών όπλων.

Το χλωριούχο βινυλινίδιο, είναι ένα ισχυρό οξειδωτικό μέσο και επίσης γνωστό ως 1,1 διχλωροαιθένιο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από την Dow-Mallinckrodt για τον καθαρισμό ράβδων καυσίμων ουρανίου για πυρηνικούς αντιδραστήρες στις εγκαταστάσεις στο Μάντισον του Ιλινόις, όπου έκτοτε αποθηκεύτηκε σε χαλύβδινες δεξαμενές συγκράτησης.

ektroxiasmos trenou oxio 6 - Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν προγραμματισμένος !
Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν μια προγραμματισμένη φρίκη θανάτου!

Η ανίχνευση του φωσγένιου (10 φορές πιο τοξικό από το αέριο χλώριο) στο μαύρο σύννεφο καπνού πάνω από τον φλεγόμενο λάκκο της East Palestine, στο Οχάιο, υπέδειξε το χημικό περιεχόμενο των δεκαέξι μυστηριωδών βυτιοφόρων, το οποίο ΔΕΝ ήταν χλωριούχο βινύλιο, όπως ψευδώς ισχυρίστηκε η Dow-Spectrulite Chemical, Mallinckrodt Pharmaceutical, Norfolk Southern Transit και η EPA, αλλά στην πραγματικότητα αποτελούνταν από το πιο πτητικό διχλωριούχο βινυλίδιο (H2C=CCl2), ένα μόριο που περιέχει άνθρακα (C) και δύο σωματίδια χλωρίου (Cl, το τελευταίο μικρό L δεν πρέπει να συγχέεται με τον αριθμό 1 ή το γράμμα I).

ektroxiasmos trenou oxio 7 - Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν προγραμματισμένος !
Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν μια προγραμματισμένη φρίκη θανάτου!

Το στοιχείο του άνθρακα στο βινυλίδιο αυξάνει την πτητικότητα/εφλεξιμότητα κατά την έκθεση σε θερμότητα (η οποία στο τέλος του βυτιοφόρου είχε πάρει φωτιά 20 μίλια πριν από τον εκτροχιασμό).  Παρακολουθήστε την ακόλουθη κάλυψη του CBS News που δείχνει το βυτιοφόρο να φλέγεται πριν εκτροχιαστεί!

ektroxiasmos trenou oxio 8 - Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν προγραμματισμένος !
Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν μια προγραμματισμένη φρίκη θανάτου!

Επιπλέον, η τριβή του αναποδογυρισμένου χαλύβδινου βυτιοφόρου που γλίστρησε πάνω σε χαλίκι ΔΕΝ θα ήταν η αιτία που το βυτιοφόρο άρχισε να καίγεται, αφού είχε ήδη πάρει φωτιά πριν από τον εκτροχιασμό στην πιθανή προγραμματισμένη διαρροή τοξικών/οξινών χημικών ουσιών.

Τι δουλειά είχε το πορτοκαλί βαγόνι του τρένου εκτός τροχιάς στο ακριβές σημείο του εκτροχιασμού;

Το προ-τοποθετημένο πορτοκαλί βαγόνι τρένου σε φωτιά στο ΑΚΡΙΒΕΣ σημείο εκτροχιασμού της Ανατολικής Παλαιστίνης!

ektroxiasmos trenou oxio 9 - Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν προγραμματισμένος !
Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν μια προγραμματισμένη φρίκη θανάτου!

Περισσότερη Χημεία

Η δυσανάλογη μάζα του σωματιδίου του χλωρίου, σε σύγκριση με τα ελαφρύτερα στοιχεία, του επιτρέπει να σπάσει τους δεσμούς του. Το ατομικό βάρος του χλωρίου είναι 35,45 ή τρεις φορές μεγαλύτερο από αυτό του άνθρακα με 12 και του υδρογόνου με μόλις 1,0.

Η ανισορροπία στο ατομικό βάρος σημαίνει ότι το πτητικό χλώριο μπορεί να ξεφύγει από τους μικροηλεκτρομαγνητικούς δεσμούς του και να γίνει μια ρίζα/οξειδωτικό που κινείται ελεύθερα, παράγοντας θερμότητα εκρηκτικής ισχύος κατά τις διαμοριακές συγκρούσεις, ιδίως όταν αναδεύεται.

Η δέσμευση του συστατικού οξυγόνου από τον αέρα, κατά το τελικό στάδιο της αυτοσύνθεσης της εξαιρετικά τοξικής/οξικής ένωσης φωσγένιο, έχει ως αποτέλεσμα την έντονη οξείδωση, ή αλλιώς καύση, όπως παρατηρήθηκε στην περιβόητη τάφρο της κόλασης και του θείου στην Ανατολική Παλαιστίνη.

ektroxiasmos trenou oxio 10 - Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν προγραμματισμένος !
Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν μια προγραμματισμένη φρίκη θανάτου!

Οι βίαιες φλόγες και ο πανύψηλος μαύρος καπνός είναι το φωσγένιο που δημιούργησε το διχλωριούχο βινυλίδιο, το οποίο οδήγησε στις βλαβερές συνέπειες τώρα και στο εγγύς μέλλον για όλους τους ανθρώπους και τα ζώα που εκτέθηκαν ή θα εκτεθούν (1200 μίλια βόρεια, ανατολικά και νότια) στους χημικά φορτωμένους καπνούς και αναθυμιάσεις (πάνω από 45, 000 άγρια ζώα και πτηνά από 5500 είδη φέρονται να σκοτώθηκαν, και πολλοί κάτοικοι της περιοχής υπέφεραν και θα υποφέρουν από “δηλητηρίαση από φωσγένιο” ή αλλιώς χημική δηλητηρίαση από την καύση του κολαστήρα Norfolk – EPA) του διχλωριούχου βινυλιδίου που επηρεάζει το αίμα και το αναπνευστικό τους σύστημα!

Παρά την άγνοια και την άρνηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης του τοξικού όξινου καπνού από νανο- και μικροσωματίδια σκόνης, δρουν ως “πυρήνες κατακρήμνισης” στους οποίους προσκολλώνται μόρια νερού στην ατμόσφαιρα και συσσωρεύονται για να σχηματίσουν σταγόνες όξινης βροχής φωσγένιου από διχλωριούχο βινυλίδιο.

Το φωσγένιο είναι η οργανική χημική ένωση με τον τύπο COCl₂. Είναι ένα τοξικό, άχρωμο αέριο- σε χαμηλές συγκεντρώσεις, η μουχλιασμένη οσμή του μοιάζει με εκείνη του φρεσκοκομμένου σανού ή γρασιδιού. Μπορεί να θεωρηθεί ως φορμαλδεΰδη με τα άτομα υδρογόνου να έχουν αντικατασταθεί από άτομα χλωρίου.

Το φωσγένιο είναι εξαιρετικά δηλητηριώδες και χρησιμοποιήθηκε ως χημικό όπλο κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, όπου ήταν υπεύθυνο για 85.000 θανάτους.

Είναι εξαιρετικά ισχυρό πνευμονικό ερεθιστικό και γέμισε γρήγορα τα εχθρικά χαρακώματα λόγω του ότι είναι ένα βαρύ αέριο.

Έχει ταξινομηθεί ως ουσία του καταλόγου 3 σύμφωνα με τη Σύμβαση για τα χημικά όπλα.

Επιπλέον, μικρές ποσότητες προκύπτουν από τη διάσπαση και την καύση οργανοχλωριωμένων ενώσεων, όπως ο δηλητηριώδης παράγοντας χλωροφόρμιο.

Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) στις 8 Φεβρουαρίου 2023 χαρτογράφησε τη δηλητηρίαση από φωσγένιο από το East Palestine του Οχάιο με κατεύθυνση ανατολικά προς τη Νέα Υόρκη, βόρεια προς το Κεμπέκ του Καναδά και νότια προς τη Βιρτζίνια.

ektroxiasmos trenou oxio 11 - Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν προγραμματισμένος !
Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) στις 8 Φεβρουαρίου 2023 χαρτογράφησε τη δηλητηρίαση από φωσγένιο από το East Palestine του Οχάιο με κατεύθυνση ανατολικά προς τη Νέα Υόρκη, βόρεια προς το Κεμπέκ του Καναδά και νότια προς τη Βιρτζίνια.

Ό,τι ανεβαίνει πρέπει να κατεβαίνει!

“Οι 4 καβαλάρηδες κινούνται ανατολικά, βόρεια, νότια και τώρα δυτικά!”

Η “δηλητηρίαση με φωσγένιο” βρέχει οξύ από τον ουρανό και μολύνει το αμερικανικό και καναδικό έδαφος και τα νερά καλύπτοντας 1200 μίλια προς Βορρά, 1200 μίλια προς Ανατολάς και 1200 μίλια προς Νότο.

Πιστεύω ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει όλη την ανθρώπινη και ζωική ζωή που ζει ανατολικά, βόρεια, νότια και τώρα δυτικά της Ανατολικής Παλαιστίνης, το Οχάιο μπορεί να περιλαμβάνει την Ιντιάνα, το Ιλινόις την Πενσυλβάνια, τη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϊ, το Κονέκτικατ, τη Μασαχουσέτη, το Ντέλαγουερ το Ρόουντ Άιλαντ, το Οντάριο, τον Καναδά, το Κεμπέκ, τον Καναδά, το Νέο Μπρούνσγουικ, τον Καναδά, τη Νέα Σκωτία, τον Καναδά, το Νησί Πρίγκιπας Εδουάρδος, τον Καναδά, το Νιουφάουντλαντ και Λαμπραντόρ, τον Καναδά.

Στα νότια της Ανατολικής Παλαιστίνης, Οχάιο, οι πολιτείες των ΗΠΑ που επηρεάζονται από αυτό το δηλητήριο μπορεί να περιλαμβάνουν: Τενεσί, Αλαμπάμα, Δυτική Βιρτζίνια, Βιρτζίνια, Βόρεια Καρολίνα, Νότια Καρολίνα, Τζόρτζια και Φλόριντα.

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ ΔΕΚΑΕΞΙ ΒΑΓΟΝΙΩΝ ΤΡΕΝΟΥ ΣΤΟ ΟΧΑΙΟ

Ποιός ήταν ο τελικός προορισμός των δεκαέξι βαγονιών του τρένου με διχλωριούχο βινυλίδιο και άλλα πιθανά τοξικά χημικά όπλα;

Η απάντηση;

Η αμαξοστοιχία κατευθυνόταν προς το σιδηροδρομικό σταθμό Norfolk Southern Transfer στην κομητεία Beaver της Πενσυλβάνια. Τα δεκαέξι μη σημαδεμένα βαγόνια με τα άκρως τοξικά/οξέα βυτιοφόρα θα μεταφέρονταν στη συνέχεια και θα μεταφέρονταν στο οπλοστάσιο χημικών όπλων Edgewood, που βρίσκεται στο Aberdeen Proving Ground του αμερικανικού στρατού, μπροστά στον κόλπο Chesapeake Bay βόρεια της Βαλτιμόρης, στο Μέριλαντ.

ΓΙΑΤΙ;

ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΩΣ ΤΟΞΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΦΛΕΚΤΟ ΔΙΧΛΩΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΒΙΝΛΥΔΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΒΕΡΝΤΕΝ PROVING GROUND ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΙΣΟΝ ΤΟΥ ΙΛΙΝΟΪΣ;

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ!

Δεδομένης της αυστηρότητας του διεθνούς δικαίου απέναντι στην παραγωγή και ανάπτυξη χημικών όπλων, έχουν ειπωθεί απροκάλυπτα ψέματα στους κατοίκους του Οχάιο και της γειτονικής Πενσυλβάνια, διαβεβαιώνοντας τις τοπικές κοινότητες για την ασφάλεια της ποιότητας του αέρα και της παροχής νερού τους.

Αν αυτό ήταν αλήθεια, τότε γιατί εκδόθηκε εντολή για την καύση;

Γνωρίζατε ότι μόνο σε ένα μόνο βυτιοφόρο με υγρά ανιχνεύθηκε υπερθέρμανση;

Γιατί έπρεπε να πυρποληθούν τα άλλα 15 βυτιοφόρα;

Τι κρύβει ο Λευκός Οίκος;

Πιστεύουμε ότι υπάρχει μόνο μία προφανής απάντηση:

Το εκτελεστικό γραφείο έχει συλληφθεί επ’ αυτοφώρω να προετοιμάζει και να σχεδιάζει δραστηριότητες χημικού πολέμου κατά του Διεθνούς Δικαίου στην Ουκρανία και τη Ρωσία με διχλωριούχο βινυλιδένιο που έχει μετατραπεί σε καθαρό χλώριο ή/και φωσγένιο και τουλάχιστον τρεις άλλες τοξικές/οξείς πολεμικές ενώσεις νευροπαραλυτικών αερίων, συμπεριλαμβανομένων του σαρίν, του ταβούν και του VX, τα οποία στη συνέχεια θα παραδίδονταν από τετραπτέρυγα μη επανδρωμένα αεροσκάφη (βλ. παρακάτω) με άνοιγμα φτερών έως και 3 μέτρα, τα οποία μπορούν να παραδώσουν ένα χημικό φορτίο έως και ένα τέταρτο του τόνου των ΗΠΑ ή 0,225 μετρικούς τόνους ευρώ, περίπου 50 γαλόνια.

ΤΩΡΑ Πίσω στους αθώους ανθρώπους της Ανατολικής Παλαιστίνης, Οχάιο.

Υπήρξαν αμέτρητες αναφορές για ανησυχίες για την υγεία των κατοίκων της Ανατολικής Παλαιστίνης και των γύρω κοινοτήτων μετά τον εκτροχιασμό των δεκαέξι βυτιοφόρων με υγρά που μετέφεραν επικίνδυνα χημικά υλικά, συμπεριλαμβανομένου του διχλωριούχου βινυλιδενίου, τα οποία τελικά έκαψαν οι πρώτοι ανταποκριτές.

**********

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Για ΔΩΡΕΕΣ – Οικονομική Ενίσχυση της “Σ” sfagi.gr .

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,
επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, εκθέτοντας το «σύστημα», έχει στοχοποιηθεί, από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα, με αποτέλεσμα, εμείς οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι αυτής, να δεχόμαστε τον μέγιστο οικονομικό πόλεμο από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα. Έτσι μη έχοντας οικονομικούς πόρους για την συντήρηση όλης αυτής της προσπάθειας, αλλά και για την ίδια την διαβίωσή μας, σας ενημερώνουμε, ότι μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να μας ενισχύσετε οικονομικά από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Οι τρόποι για την οικονομική ενίσχυση είναι οι παρακάτω εξής:

1. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στα παρακάτω στοιχεία:
ENERGY COMMUNICATIONS
IBAN: LT42 3250 0603 2304 3454
BIC: REVOLT21
ΧΩΡΑ: LITHUANIA

2. Μέσω Western Union.

Western Union Logo 300x53 - Ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο ήταν προγραμματισμένος !
Western Union

Καταθέτοντας χρήματα σε οποιοδήποτε κατάστημα Western Union, η σε μεγάλα Super Market, με δυνατότητα αποστολής χρημάτων με Western Union.

Σας ευχαριστούμε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.