LA SAGRADA FAMILIA. Η ”ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”

Η οικογένεια Μητσοτάκη και ο βούρκος της διαφθοράς.

ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΙΣΩΣ ΕΚΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΙΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ  ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ .

ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ – ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΛΟΓΟΥΣ ΑΓΝΟΙΑΣ . Η’. ΑΜΝΗΣΙΑΣ  ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΗΘΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ.

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ  ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ.

ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΕΛΑΒΕΣ ΥΠ’ ΟΨΗΝ ΣΟΥ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΥ  ???

ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ  ,ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ  / ΤΟΥΣ, ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΤΗ  ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ .

ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ  ΣΚΕΨΗΣ.

Στην Αγγλία είχαν φτιάξει υποκατάστημα της Ε.T.E. με διευθυντή τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα του είχαν δώσει και απεριόριστες χωρίς όριο αρμοδιότητες λες και ήτανε του πάππου του χωράφι. Η Siemens δωροδόκησε πλήθος πολιτικών στην Ελλάδα.

Ο σημερινός πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης ένας εξ αυτών.

“Μάρτυρες δήλωσαν ότι ελάμβαναν σε μετρητά αγνώστου προέλευσης έναντι, προφανώς για να «ξεπλύνουν» την ανεύρεση στα συρτάρια του Χριστοφοράκου ΔΣ της Siemens από Εισαγγελικούς λειτουργούς των εικονικά εξοφλημένων τιμολογίων για την μυστική δώρο παροχή εξοπλισμών και εργασιών από την Siemens στα γραφεία του σημερινού πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Siemens βρέθηκε ένοχη από Αμερικανικά Δικαστήρια για συστηματική δωροδοκία πολιτικών στην Ελλάδα τουλάχιστον 37.000.000 Δολαρίων και αλλού, συμβιβάστηκε σε τεράστιο πρόστιμο. (Το Δικόγραφο του Αμερικανικού Δικαστηρίου παρακάτω: ). Το όνομα του βρέθηκε σε έγγραφα του FBI σχετικά με την υπόθεση διαφθοράς που ερευνούν οι εισαγγελείς διαφθοράς με την φαρμακευτική εταιρεία Novartis και ειδικότερα τους χρηματισμούς πολιτικών-κυβερνητικών προσώπων, διοικητών δημοσίων νοσοκομείων, ιατρών και δημοσιογράφων-εκδοτών εφημερίδων κλπ., στην Ελλάδα.

oikogeneia mhtsotaki koulh 02 - Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ
Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ

Με καταθέσεις μαρτύρων, και την συνδρομή του FBI, τον Φεβρουάριο του 2018 το όνομα του Αντώνη Σαμαρά περιλαμβανόταν στη δικογραφία για την Υπόθεση Novartis διαφθοράς που έφτασε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης μαζί με τα ονόματα και άλλων εννέα Ελλήνων πολιτικών και πρώην πρωθυπουργών.

Η υπόθεση αφορούσε δωροδοκίες με υψηλά ποσά που παραδίδονταν είτε στο Μέγαρο Μαξίμου είτε στο υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με καταθέσεις προστατευόμενου μάρτυρα, ο Σαμαράς φερόταν να είχε προσωπικές επαφές ως πρωθυπουργός με τον τότε αντιπρόεδρο της Novartis Κωνσταντίνο Φρουζή και να λάμβανε μεγάλα ποσά για να ευνοήσει την φαρμακευτική εταιρία στις συναλλαγές της με το Δημόσιο…

Ντόρα Μπακογιάννη (Μητσοτάκη) για ένα πλυντήριο και ένα στεγνωτήριο Siemens ξεπουλήθηκαν οι Έλληνες.

oikogeneia mhtsotaki koulh 03 - Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ
Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ

Η Θεοδώρα (Ντόρα) Μπακογιάννη Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πρώην Υπουργός Πολιτισμού, πρώην Υπουργός Εξωτερικών, πρώην Δήμαρχος Αθηναίων και πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Είναι κόρη του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, και αδελφή του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και μητέρα του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Κανένας απ’ όλους αυτούς, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας δεν έχει δουλέψει αληθινά ποτέ στην ζωή τους παρότι απολαμβάνουν ζωή χαρισάμενη, σε βάρος εκατομμυρίων Ελλήνων. Έχουν δωροδοκηθεί από την Siemens με εκατομμύρια ευρώ Οικογενειακός, ως πολιτικό κόμμα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Το όνομα της Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε στα ημερολόγια του Χριστοφοράκου να “λαδώνεται” με ένα πλυντήριο και ένα στεγνωτήριο Siemens. Ο Γρηγόρης Δημητριάδης είναι δικηγόρος και ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κυβέρνηση που προέκυψε μετά από τις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου του 2019.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης ήτανε συνέταιρος με τον εθνικό ληστή, απατεώνα Αριστείδη Φλώρο που είχε ως αποτέλεσμα να ζημιωθεί το Ελληνικό Δημόσιο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, συνελήφθη και κρατήθηκε φυλακισμένος για την υπόθεση υπεξαίρεσης ENERGA σε βάρος του Δημοσίου και σωρεία άλλων  κακουργημάτων μεταξύ αυτών και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλο. Ο Γρηγόρης Δημητριάδης και συνέταιρος του εθνικού ληστή και απατεώνα Αριστείδη Φλώρου με την ανάληψη των καθηκόντων του ως ο κλειδοκράτορας του Πρωθυπουργικού Γραφείου και Θείου του Κυριάκου Μητσοτάκη κατάφερε να ελευθερώσει τον φυλακισμένο συνέταιρο του κύριο Αριστείδη Φλώρο καθώς το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων με την σχετική εμπλοκή παραδικαστικών για τα σχετικά, αναγνώρισε χαρίσματα και ελαφρυντικά στον εθνικό απατεώνα και ληστή και του μείωσε την πρωτόδικη ποινή των 21 ετών κάθειρξη σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή και έτσι ο συνέταιρος τους ελευθερώθηκε.

oikogeneia mhtsotaki koulh 04 - Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ
Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης είναι συνεργός και μάρτυρας και σε άλλα εγκλήματα-παρανομίες που σχετίζονται με την Ε.Υ.Π και π. πράκτορες της υπηρεσίας. Ο Γρηγόρης Δημητριάδης εκτός από Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη και συνέταιρος του εθνικού εγκληματία-ληστή Αριστείδη Φλώρου είναι και μέλος διοικητικού συμβουλίου της LINK2U CREDIT A.E η οποία είναι εισπρακτική εταιρεία.

Στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της εισπρακτικής εταιρείας LINK2U CREDIT A.E. εμφανίζεται η Καρολίνα Φλώρου η οποία είναι αδελφή του εθνικού εγκληματία-ληστή Αριστείδη Φλώρου. Η εισπρακτική συστάθηκε τον Ιούλιο του 2012 με την επωνυμία «LINK2U CREDIT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ» με δ.τ. «LINK2U CREDIT A.E.»

Η Καρολίνα Φλώρου παραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο της εισπρακτικής LINK2U CREDIT A.E. έως τον Σεπτέμβριο του 2012. Στην συνέχεια η Καρολίνα Φλώρου αποχωρεί και τη θέση της αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Δημητριάδης σημερινός Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η εισπρακτική εταιρεία LINK2U CREDIT A.E. τυγχάνει και θυγατρική της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «LINK 2U ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» συμφερόντων Φλώρου.

Η σύσταση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «LINK 2U ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» και το διακριτικό τίτλο «LINK 2U Α.Ε.» έγινε τον Ιούνιο του 2011. Η μητρική εταιρεία της εισπρακτικής εταιρείας LINK2U CREDIT A.E. συμφερόντων Φλώρου είναι η LINK 2U ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» με διακριτικό τίτλο «LINK 2U Α.Ε.» όπου Πρόεδρος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου αναλαμβάνει ο ανιψιός και σημερινός Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης. Με απλά λόγια, αυτά που έχει ληστέψει ο Αριστείδης Φλώρος από το Ελληνικό Δημόσιο τα απαιτεί με απειλές από τους Έλληνες μέσω της εισπρακτικής εταιρείας Link 2U Credit AE, ο δικηγόρος ανιψιός και Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Τον ίδιο ρόλο έχει η αδελφή του Εθνικού ληστή Αριστείδη Φλώρου Καρολίνα Φλώρου μέσω της ίδιας εισπρακτικής εταιρείας Link 2U Credit AE.

Όλες οι εταιρικές – επιχειρηματικές δραστηριότητες αποτελούν πτυχή στο σκάνδαλο ENERGA διότι αποδεικνύεται ότι υπάρχει μεγάλη και στενή σχέση των Οικογενειών ΦΛΩΡΟΥ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ εξού και η αποφυλάκιση του εγκληματία Αριστείδη Φλώρου που σκοπίμως οι δημοσιογράφοι και εκδότες τύπου Παπαχελά της «Καθημερινής» που γράφει τα όσα του δίνει ο υποβολέας από την ΕΥΠ και άλλοι πολλοί όμοιοι του, αποφεύγουν να αναδείξουν αιτία το μπούκωμα.

Να μην ξεχνάμε ότι πέρα από τις εγκληματικές δραστηριότητες προσώπων υπάρχουν με ντοκουμέντα αποδεδειγμένες και οι διεφθαρμένες πρακτικές του σημερινού Πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει αναγάγει το ρουσφέτι σε εθνικό σπορ με τον λογαριασμό στους Έλληνες, αφού ως γνωστό είχε διορίσει τον ανιψιό του, Γρηγόρη – Αλέξανδρο Δημητριάδη του Σπυρίδωνα Ειδικό Σύμβουλο στο Πολιτικό Γραφείο του γραφείο όταν ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ κατείχε την θέση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης τον Αύγουστο του 2013. Το δάνειο που χορήγησε στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη η ιδρύτρια και Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο «Actionaid Hellas» Gourdain Αλεξάνδρα ποσού 150.000 Ευρώ έχει διάρκεια 17 χρόνια με αρχή καταβολής α’ δόσης στις 19 Απριλίου 2020 το πιθανότερο με όρους εξυπηρέτησης.

H «Actionaid Hellas» τυγχάνει υποστήριξης και χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Gourdain Αλεξάνδρα εκτός από ιδρύτρια και Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο «Actionaid Hellas» είναι και μέτοχος της «K.M. BROKERS SINGLE MEMBER P.C.» μεταξύ πολλών άλλων νεοϊδρυθέντων δραστηριοτήτων.

Η «K.M. BROKERS SINGLE MEMBER P.C.» αρχικώς ιδρύθηκε ως Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία (Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.) με την επωνυμία «K.M. BROKERS SINGLE MEMBER P.C.» με το διακριτικό τίτλο «REAL EST8 ESTATE OF LIFE SINGLE MEMBER P.C.» ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ “3.000 €”. Στην συνέχεια το καταστατικό της τροποποιήθηκε σε πολυπρόσωπη, με νέα επωνυμία «K.M. BROKERS P.C.» και διακριτικό τίτλο «REAL EST8 ESTATE OF LIFE P.C.». Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας μεταβάλετε αυξητικά και προκύπτει 500.000 ευρώ ακριβώς την ίδια χρονική στιγμή που δόθηκε το δάνειο των 150.000 ευρώ στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Συνέταιρος της Gourdain Αλεξάνδρα κατά το ήμισυ στην εταιρεία είναι η Αικατερίνη Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας, κάτοικος Αθηνών Αττικής, οδός Πατριάρχου Ιωακείμ, αριθμ. 26, κάτοχος του υπ’ αριθμ. ΑΚ 043869/2011 Α.Δ.Τ., με Α.Φ.Μ. 050424450, Δ.Ο.Υ. Δ΄ Αθηνών και ηλεκτρονική διεύθυνση katerina.mitsotaki@gmail.com Η εταιρία δηλώνει επανειλημμένα ζημιές με αποτέλεσμα να μην πληρώνει φόρους.

H Αικατερίνη Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας τυγχάνει να είναι η μητέρα του Γρηγόρη Δημητριάδη, δικηγόρου, διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Να θυμίσουμε ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης ήτανε συνέταιρος και συνεργάζεται με τον εθνικό ληστή, απατεώνα Αριστείδη Φλώρο που είχε ως αποτέλεσμα να ζημιωθεί το Ελληνικό Δημόσιο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, συνελήφθη και κρατήθηκε φυλακισμένος για την υπόθεση υπεξαίρεσης ENERGA σε βάρος του Δημοσίου και σωρεία άλλων κακουργημάτων μεταξύ αυτών και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλο. Η δανείστρια Gourdain Αλεξάνδρα όπως την εμφανίζει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Δήλωση Πόθεν Έσχες [ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΗΛΩΣΗΣ : Δ1063-5892-3132-1101-3095-1 ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 2019 (χρήση 2018)], δεν είναι άλλη από την η Αλεξάνδρα – Σταυρούλα Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, κάτοικος Παρισίων Γαλλίας αριθμ. 5 Quai Malaquais, PARIS, 75006 France και προσωρινά διαμένουσα στην Αθήνα Αττικής, οδός Αραβαντινού, αριθμ. 1, κάτοχος του υπ’ αριθμ. AN1358945/27-04-2016 Ελληνικού Διαβατηρίου με ημερομηνία λήξης 26/04/2021, με Α.Φ.Μ. 111511459, Δ.Ο.Υ. Κατοίκων Εξωτερικού και ηλεκτρονική διεύθυνση alexandragmitsotaki@gmail.com

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός της διεύθυνσης κατοικίας των Παρισίων της δανείστρια Gourdain Αλεξάνδρα- Σταυρούλα Μητσοτάκη επί της αριθμ. 5 Quai Malaquais, PARIS, 7500 η οποία τυγχάνει να είναι μόλις λίγα μέτρα από την 1 RUE DE BEAUNE 75007 PARIS, FRANCE γνωστή διεύθυνση κατοικίας το «Σπίτι του Βολτέρου» όπου βρίσκεται η οικία της συζύγου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ΜΑΡΙΑ ΕΥΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ του ΒΟΙΤΕΚ.

oikogeneia mhtsotaki koulh 05 - Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ
Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ

Να θυμίσουμε ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη εμπλέκεται σε δίκτυο offshore εταιρειών με έδρα φορολογικούς παραδείσους γνωστούς για την εξυπηρέτηση και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Πληροφοριακά. Η μέση τιμή τετραγωνικού μέτρου της οικίας της Gourdain Αλεξάνδρα αλλιώς Αλεξάνδρα – Σταυρούλα Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, κάτοικος Παρισίων Γαλλίας αριθμ. 5 Quai Malaquais, PARIS, 75006 France είναι € 23,319 / τετρ. μέτρο. [Δηλαδή 100 τ.μ. διαμέρισμα κοστίζει ca. 2.330.319 Ευρώ]. Ομοίως περίπτωση και η οικία της συζύγου του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κώστας Καραμανλής είναι υπουργός Υποδομών και Μεταφορών στην Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη (Νέα Δημοκρατία).

Ακόμα ένας πολιτικός στην Ελλάδα που ενώ θα έπρεπε να είναι στην φυλακή κυκλοφορεί ελεύθερος αποτέλεσμα βαθιάς διαφθοράς στους κόλπους της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα.

Έχει κάνει ψευδή Φορολογική ΔΗΛΩΣΗ Πόθεν Έσχες και βάση τον Ελληνικό Νόμο και Κ.Π.Δ. το λιγότερο να είχε παυθεί από τα υπουργικά του καθήκοντα, και θα έπρεπε να τον είχαν παραπέμψει να λογοδοτήσει σε ποινικό δικαστήριο το οποίο θα έκρινε πόσα χρόνια φυλακή θα έπρεπε να εκτίσει για τις κακουργηματικές πράξεις που διέπραξε. Με τον ίδιο Κ.Π.Δ. φυλακίζουν τους Έλληνες για πολύ μικρότερα αδικήματα π.χ. χωρίς άδεια πώλησης λουλουδιών. Στοιχεία επικοινωνίας Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στα κανάλια μας:
Youtube:
Σφαγή – Youtube – Εγγραφή,
Dailynewsgr – YouTube – Εγγραφή,
Brighteon

Brighteon – Εγγραφή
Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω ταχυδρομείου ή western union. (Για πληροφορίες αποστολής, επικοινωνήστε μαζί μας). Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by mail or western union. (For shipping information, contact us). Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Thank you !

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.