ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ – ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ – ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ
ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ COULIS ΚΑΙ ΑΛΛΑ
(15-09-2020)

Ο Γιάννης Δεμερτζής αναλύει τα τελευταία γεγονότα.

Πως συμπληρώνουμε τις υπεύθυνες δηλώσεις για τα σχολεία, έτσι ώστε να μην στείλουμε τα παιδιά μας στο σχολείο με την υπογραφή του νόμου.

Γιατί η χρήση μάσκας είναι επικίνδυνη και ανάλυση του άρθρου, σχετικά με την μάσκα και την θερμομέτρηση. Γιατί η θερμομέτρηση, βλάπτει την επίφυση και πως προσπαθούν να την επιβάλλουν σε όλους.

Επίσης, πως πέσαν οι δίδυμοι πύργοι και πως χρησιμοποιήσαν τα πυρηνικά για να στήσουν τις εκρήξεις, καθώς και τα ολογράμματα των αεροσκαφών που προβάλλαν στα μέσα μαζικής, για να εξαπατήσουν τον κόσμο και να τον κάνουν να πιστέψει ότι τα αεροπλάνα τους ρίξανε.

Νέα λίστα από τις συλλήψεις και τις εκτελέσεις, παρουσιάζονται σε αυτό το βίντεο.

Το ολόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που μίλησε στην διεθνή έκθεση της Θεσσαλονίκης.

Τι έγινε στην Καβάλα, με την καθαριότητα στα σχολεία. Ο δήμαρχος Καβάλας, αδιαφορεί για τα σχολεία και τους μαθητές. Ο Μουριάδης (Mouriadis) Θόδωρος, ο δήμαρχος της Καβάλας, δεν έκανε την προβλεπόμενη απολύμανση στα σχολεία της Καβάλας, που θα έπρεπε σε καιρό της πανδημίας τους Κορωναϊού ! Η μεγάλη και φονική αδιαφορία του, για τους μαθητές της Καβάλας και η έκθεσή τους σε κίνδυνο !

Τέλος παρουσιάζεται για ακόμα μια φορά το άρθρο με τίτλο το «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», για να μάθουμε τι συμβαίνει στα σχολεία, αλλά και γιατί επιμένουν, κράτος και εκπαιδευτικοί να στείλουν οι γονείς τα παιδιά τους στα σχολεία !

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στα κανάλια μας:
Youtube:
Σφαγή – Youtube – Εγγραφή,
Dailynewsgr – YouTube – Εγγραφή,
Brighteon

Brighteon – Εγγραφή
Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω ταχυδρομείου ή western union. (Για πληροφορίες αποστολής, επικοινωνήστε μαζί μας). Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by mail or western union. (For shipping information, contact us). Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.