Η Pfizer λέει στον ομοσπονδιακό δικαστή ότι είναι ιδιοκτήτης της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και συνεπώς έχει ανοσία στο κανονικό δίκαιο των συμβάσεων !!!

Η Pfizer επιβεβαιώνει ότι η συμφωνία της με την Ουάσινγκτον στο πλαίσιο της “άλλης αρχής συναλλαγών” επιτρέπει στην Pfizer να παραβιάζει τους κανονισμούς για τις κλινικές δοκιμές και τους ομοσπονδιακούς νόμους που προστατεύουν το κοινό.

Με άλλα λόγια, η Pfizer έχει νόμιμη εξουσία να διαπράττει απάτη που σκοτώνει ανθρώπους.

Όπως έχω εξηγήσει πολλές φορές, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ιδιωτικοποιηθεί.

Διοικείται από ιδιωτικά συμφέροντα, εκπρόσωποι των οποίων βρίσκονται στην SEC, τον FDA, την EPA, την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και σε όλες τις άλλες ρυθμιστικές υπηρεσίες. Όπως ξεκαθάρισε ο George Stigler πριν από 60 χρόνια, οι ρυθμιστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν αιχμαλωτιστεί από τις βιομηχανίες που υποτίθεται ότι ρυθμίζουν.

Η δύναμη των ιδιωτικών συμφερόντων προέρχεται επίσης από το γεγονός ότι τα ιδιωτικά συμφέροντα είναι οι χρηματοδότες των πολιτικών εκστρατειών.

Κάθε εκλεγμένος αξιωματούχος – της Βουλής, της Γερουσίας, του Προέδρου – και κάθε πολιτειακός και τοπικός αξιωματούχος γνωρίζει ότι βρίσκεται στο αξίωμα λόγω των προεκλογικών εισφορών. Αυτό σημαίνει ότι οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι είναι υπεύθυνοι έναντι των δωρητών τους, όχι έναντι των ψηφοφόρων.

Η δύναμη των ιδιωτικών συμφερόντων ενισχύθηκε από την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που έδωσε ουσιαστικά απεριόριστη δυνατότητα στις εταιρείες να αγοράζουν την κυβέρνηση για να εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους.

Αυτή είναι η πραγματική εικόνα των σημερινών Ηνωμένων Πολιτειών. Οι ΗΠΑ είναι μια χώρα που μπορεί να εξυπηρετεί μόνο ιδιωτικά συμφέροντα, ποτέ το δημόσιο συμφέρον, το οποίο από μόνο του είναι δύσκολο να οριστεί σε μια χώρα στην οποία η Πολιτική της Ταυτότητας είναι διάχυτη.

Στην Αμερική σήμερα, το δημόσιο συμφέρον είναι το “τίνος συμφέρον”; Η πολυπολιτισμικότητα δεν μπορεί ποτέ να οδηγήσει σε ένα ενιαίο συμφέρον.

Σήμερα υπάρχει μια σειρά από συμφέροντα που προσπαθούν να τα έχουν όλα, ενώ καταπιέζουν άλλα συμφέροντα. Οι φεμινίστριες, κάποτε μια ισχυρή δύναμη, χάνουν από τους “τρανσέξουαλ”.

Ακόμη και πρώην φεμινιστικές ηρωίδες έχουν πλέον ακυρωθεί και αποπλατυνθεί.

Οι λευκοί Αμερικανοί, που έχουν χαρακτηριστεί ως “απεχθείς ρατσιστές”, έχουν χάσει από τους μαύρους στους οποίους έχουν δοθεί νομικές προτιμήσεις, παραβιάζοντας έτσι την 14η τροποποίηση του Συντάγματος των ΗΠΑ, η οποία ψηφίστηκε με ρητό σκοπό την καθιέρωση της ίσης προστασίας του νόμου.

Οι πρώην άνοσοι ετεροφυλόφιλοι λογοδοτούν τώρα στους πρώην εγκληματίες ομοφυλόφιλους και υποχρεούνται να παρακολουθήσουν “εκπαίδευση ευαισθησίας” για να μάθουν να σέβονται τους ομοφυλόφιλους, τις προτιμώμενες μειονότητες και τους διεκδικητές τρανσέξουαλ.

Σήμερα η διάκριση στρέφεται κατά του λευκού ετεροφυλόφιλου άνδρα, ο οποίος χαρακτηρίζεται “εγχώριος τρομοκράτης”, εκτός αν συμμετέχει στη δίωξη των λευκών ετεροφυλόφιλων ανδρών και δεν ψήφισε τον Ντόναλντ Τραμπ.

Το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ έχει ορίσει τον αντίπαλό του, το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, ως το κόμμα των λευκών ρατσιστών, το κόμμα των “θλιβερών του Τραμπ”.

Η κοινωνία που υπάρχει σήμερα στις ΗΠΑ είναι τόσο διασπασμένη που δεν αποτελεί πλέον χώρα. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΠΙΣΤΗ ή ΑΡΧΗ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν γίνει ένας Πύργος της Βαβέλ και οι Αμερικανοί δεν έχουν επίγνωση του ποιος τους έφερε αυτή τη συμφορά και την κοινωνική κατάρρευση που φέρνει.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/​
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/​
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.