Φίλοι μου γειά σας.

Με αυτό το βίντεο σας υπενθυμίζω τα δυο παρακάτω σπουδαία θέματα.

Το πρώτο είναι η Δημόσια ανακοίνωση, για το τί έγινε στις 8 Νοεμβρίου στο δικαστήριο, όπου κατέθεσα ασφαλιστικά μέτρα κατά των εφοριών, Καβάλας, Ξάνθης, Κέρκυρας και της κεντρικής ΑΑΔΕ, σχετικά με τα παρακάτω:

  1. Ένσταση κατ’ άρθρα 261, 262 και 264 Κ.Πολ.Δ. για την έλλειψη της Ενεργητικής και Παθητικής Νομιμοποίησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε), λόγω της ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ του Ν. 4389/2016 ΦΕΚ Α΄ 94/27-07-2016.
  2. Ένσταση κατ’ άρθρα 261, 262 και 264 Κ.Πολ.Δ. για την έλλειψη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ Ενεργητικής και Παθητικής Νομιμοποίησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε), λόγω της ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Ψήφισης και Κυκλοφορίας του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕ.Δ.Ε) του Ν.Δ. 356/1974 ΦΕΚ Α΄ 90/05-04-1974.
  3. Ένσταση κατ’ άρθρα 261, 262 και 264 Κ.Πολ.Δ. για την έλλειψη της ΝΟΜΙΚΗΣ και ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΑΣ Ενεργητικής και Παθητικής Νομιμοποίησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε).
  4. Ένσταση κατ’ άρθρα 261, 262 και 264 Κ.Πολ.Δ. σε ότι αφορά τον τρόπο εξόφλησης των διαφόρων οφειλών στο κράτος που ρυθμίζονται περιοριστικά με διατάξεις νόμου, οι οποίες έχουν χαρακτήρα αναγκαστικού δικαίου και ο οφειλέτης δεν μπορεί να επιβάλει διαφορετικό τρόπο εξόφλησης στην Διοίκηση, λεκτέα είναι τα εξής.
  5. Ένσταση κατ’ άρθρα 261, 262 και 264 Κ.Πολ.Δ. σε ότι αφορά την έλλειψη της Ενεργητικής Νομιμοποίησης της κατά τόπο Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ) Καβάλας, αναφορικά με τις ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ και ΑΚΥΡΟΤΗΤΕΣ των ΠΡΑΞΕΩΝ της ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ.
  6. Ένσταση κατ’ άρθρα 261, 262 και 264 Κ.Πολ.Δ. σε ότι αφορά την Ακυρότητα Πλειστηριασμού-Αναγγελία Πλειστηριασμού κατ’ άρθρο 57 παρ. 1 του Νέου Κ.Ε.Δ.Ε-Έλλειψη Ενεργητικής Νομιμοποίησης και Άμεσου Έννομου Συμφέροντος.

Περισσότερα εδώ: https://www.sfagi.gr/anakoinosi-dikastikoy-forologikoy-endiaferontos/

Δεύτερο, την ομαδική αγωγή κατά του Υπουργού Υγείας και πάντων υπευθύνων, για την απάτη του COVID-19, στην οποία, θα πρέπει να συμμετάσχετε όλοι  !

Περισσότερα εδώ: https://www.sfagi.gr/symmetecho-stin-agogi-kata-toy-yp-ygeias-kai-olon-ton-ypeythynon/

Από εδώ μπορείτε να αγοράσετε το Διοξείδιο του Χλωρίου : https://www.mms.com.gr/

**********

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Για ΔΩΡΕΕΣ – Οικονομική Ενίσχυση της “Σ” sfagi.gr .

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,
επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, εκθέτοντας το «σύστημα», έχει στοχοποιηθεί, από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα, με αποτέλεσμα, εμείς οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι αυτής, να δεχόμαστε τον μέγιστο οικονομικό πόλεμο από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα. Έτσι μη έχοντας οικονομικούς πόρους για την συντήρηση όλης αυτής της προσπάθειας, αλλά και για την ίδια την διαβίωσή μας, σας ενημερώνουμε, ότι μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να μας ενισχύσετε οικονομικά από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Οι τρόποι για την οικονομική ενίσχυση είναι οι παρακάτω εξής:

1. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στα παρακάτω στοιχεία:
ENERGY COMMUNICATIONS
IBAN: LT42 3250 0603 2304 3454
BIC: REVOLT21
ΧΩΡΑ: LITHUANIA

2. Μέσω Western Union.

Western Union Logo 300x53 - Αγωγή για την απάτη του COVID και λύσεις για πλειστηριασμούς
Western Union

Καταθέτοντας χρήματα σε οποιοδήποτε κατάστημα Western Union, η σε μεγάλα Super Market, με δυνατότητα αποστολής χρημάτων με Western Union.

Σας ευχαριστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.