Νέες πληροφορίες για Biden και Pelosi και εξελίξεις με Putin και το Reset.

0
1904
Νέες πληροφορίες για Biden και Pelosi και εξελίξεις με Putin και το Reset.
Νέες πληροφορίες για Biden και Pelosi και εξελίξεις με Putin και το Reset.

Τι συμβαίνει με Biden Pelosi, Putin και με την οικονομική επαναφορά.

Πολλοί από εσάς που μας διαβάζετε, γνωρίζετε ότι ο Μπάιντεν & η Χάντερ είναι νεκροί.

Εκτελέστηκαν το 2018 και ο Τραμπ το επιβεβαίωσε κωδικοποιημένα σε αρκετές ομιλίες του. Γνωρίζουμε ότι η πραγματική Πελόζι είναι νεκρή.

Εκτελέστηκε πριν από λίγο καιρό για προδοσία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Γνωρίζουμε ότι ο Μπάιντεν που βλέπουμε τώρα είναι ένας ηθοποιός με μάσκα προσώπου ή ένα ρομπότ. Τον έχουμε δει να μιλάει χωρίς να ανοιγοκλείνει τα μάτια.

Έχουμε επίσης δει την Πελόζι να μιλάει με τα χέρια και τα χέρια μιας 25χρονης και μοιάζει σαν να είναι πενηντάρα. Εάν ζούσε τώρα θα ήταν 82 ετών.

Γιατί συμβαίνει αυτό.

Ο λόγος είναι ότι τόσο ο Μπάιντεν όσο και η Πελόζι είναι βαλτοί.

Υπάρχει μια ταινία σε εξέλιξη, στη οποία και οι δύο πήραν τους ρόλους τους, για να ενεργήσουν με τον τρόπο που ενεργούν για να βγει όλη η διαφθορά στο DNC (Εθνική Επιτροπή Δημοκρατικών) και κάποιοι από τους Ρεπουμπλικανούς που εμπλέκονται στις άθλιες δραστηριότητες του.

Γνωρίζουμε ότι ο Τραμπ ορκίστηκε μυστικά, στις 10 Ιανουαρίου 2021, ως ο 19ος πρόεδρος της Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δεν έφυγε ποτέ. Οι πράξεις που υπέγραψε του επέτρεψαν να είναι ο Αρχηγός του Στρατού και επέτρεψαν στον Στρατό να αναλάβει και να είναι επικεφαλής.

Οι Μπάιντεν & Πελόζι επιλέχθηκαν από τον Τραμπ και τη Συμμαχία για να αποδώσουν με τον τρόπο που αποδίδουν. Έχουν ξεγελάσει μέρος του κοινού, αλλά δεν έχουν ξεγελάσει το DNC.

Ξέρουν ότι είναι ψεύτικοι, αλλά οι δημοκράτες είδαν έναν τρόπο να ξεπλύνουν περισσότερα χρήματα και να γίνουν πλουσιότεροι.

Κάποιοι από τους Ρεπουμπλικανούς το έχουν δει κι αυτοί και πάνε με τα νερά τους.

Δεν ξέρουν ότι ο Μπάιντεν & η Πελόζι είναι ηθοποιοί.

Ο Μπάιντεν συμφωνεί με το WEF και συμφωνεί με την Ουκρανία.
Η Συμμαχία και ο Τραμπ επιτρέπουν στον Ζελένσκι να ξεπλένει χρήματα και να τα πηγαίνει στην FTX και στη συνέχεια η FTX τα επιστρέφει σε αυτούς που την ψήφισαν.
Οι δημοκράτες και οι ρεπουμπλικάνοι έπεσαν στην παγίδα και νόμιζαν ότι έγιναν πολύ πλούσιοι.

Η Συμμαχία και ο Τραμπ λένε στο ρομπότ Μπάιντεν και στο διπλό της Πελόζι τι ακριβώς να κάνουν. Η Πελόζι μπορεί να είναι ρομπότ. Δείχνουν πόσο διεφθαρμένες είναι οι εκλογές και πόσο διεφθαρμένοι είναι η Ουκρανία, το WEF, το DNC, οι Ρεπουμπλικάνοι και όλα τα άλλα ευρωπαϊκά έθνη που έπεσαν στην παγίδα.

Οι παγίδες, τους κάρφωσαν όλους. Ο ίδιος ο Τραμπ είναι πολύ καλός ηθοποιός. Ήξερε από την αρχή ότι ο Μπάιντεν και η Πελόζι ήταν ψεύτικοι, επειδή ήταν μέσα στην επιλογή τους για να παίξουν αυτό το ρόλο μαζί με τη Συμμαχία.

Ο Τραμπ έπρεπε να πάρει όλα τα κρυφά χρήματα που εγκρίθηκαν από το Κογκρέσο, ώστε να βγουν όλα τα fiat δολάρια στο φως, ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν την επαναφορά των χαρτονομισμάτων που υποστηρίζονται από χρυσό. Μπορεί να εμπλέκονται και άλλοι ηθοποιοί.

Ο Τραμπ έβαλε τον Μπάιντεν να αυξήσει το ανώτατο όριο του χρέους στα 2,5 τρισεκατομμύρια.

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2001, ο τότε υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ντόναλντ Ράμσφελντ αποκάλυψε ότι το υπουργείο του δεν ήταν σε θέση να λογοδοτήσει για συναλλαγές αξίας περίπου 2,3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.  Την επόμενη ημέρα, οι ΗΠΑ υπέστησαν τις τρομοκρατικές επιθέσεις που άλλαξαν τον κόσμο και αυτή η εντυπωσιακή αποκάλυψη ξεχάστηκε.

Όλα πρόκειται να τελειώσουν. Ο Πούτιν θα παραιτηθεί σύντομα, το ίδιο και ο Μπάιντεν και η Πελόζι.

Ο Μπιλ Κλίντον μόλις βγήκε θετικός στο Κόβιντ.

Πιθανότατα θα πεθάνει. Αυτός μπορεί να είναι ο τρόπος για τη Συμμαχία να τον απομακρύνει από το φως της δημοσιότητας.

Τόσο ο Μπιλ όσο και η Χίλαρι εκτελέστηκαν και αντικαταστάθηκαν από ρομπότ ή σωσίες.

Η συμμορία βρίσκεται στο δρόμο της πτώσης και η επανεκκίνηση είναι έτοιμη να συμβεί. Τελικά αυτή η ταινία θα τελειώσει σύντομα. Αυτά τα δύο επιχειρήσεις παγίδευσης, μαζί με όλους τους ηθοποιούς, έχουν ξεκαθαρίσει όλους τους προδότες και τη διαφθορά, όχι μόνο εδώ στις ΗΠΑ, αλλά σε όλο τον κόσμο.
Έπρεπε να πιάσουμε και τον τελευταίο.

Ακόμα θα υπάρξει ένα κραχ στα ακίνητα και ένα οικονομικό κραχ.
Αυτό πρέπει να γίνει για την επανεκκίνηση.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Για ΔΩΡΕΕΣ – Οικονομική Ενίσχυση της “Σ” sfagi.gr .

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,
επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, εκθέτοντας το «σύστημα», έχει στοχοποιηθεί, από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα, με αποτέλεσμα, εμείς οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι αυτής, να δεχόμαστε τον μέγιστο οικονομικό πόλεμο από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα. Έτσι μη έχοντας οικονομικούς πόρους για την συντήρηση όλης αυτής της προσπάθειας, αλλά και για την ίδια την διαβίωσή μας, σας ενημερώνουμε, ότι μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να μας ενισχύσετε οικονομικά από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Οι τρόποι για την οικονομική ενίσχυση είναι οι παρακάτω εξής:

1. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στα παρακάτω στοιχεία:
ENERGY COMMUNICATIONS
IBAN: LT42 3250 0603 2304 3454
BIC: REVOLT21
ΧΩΡΑ: LITHUANIA

2. Μέσω Western Union.

Western Union Logo 300x53 - Νέες πληροφορίες για Biden και Pelosi και εξελίξεις με Putin και το Reset.
Western Union

Καταθέτοντας χρήματα σε οποιοδήποτε κατάστημα Western Union, η σε μεγάλα Super Market, με δυνατότητα αποστολής χρημάτων με Western Union.

Σας ευχαριστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.