Βρε Αντώνη, αχ βρε Αντώνη…

Παλέψαμε για να σε βγάλουμε πρόεδρο στο Επιμελητήριό μας, απέναντι σε έναν πανάξιο αντίπαλο και το καταφέραμε (χάρη και στις δικές του γκάφες) με 30 ψήφους διαφορά και σε λίγους μήνες σου “φουσκώσαν” τα μυαλά και σε έπεισαν πως μπορείς ξαφνικά να γίνεις δήμαρχος.

Κατηγορείς τον Πετρίδη για το ότι δεν εγκρίθηκε το ανοιχτό κέντρο εμπορίου και ξεσηκώνεις θόρυβο, ως γνήσιος νεοδημοκράτης, πως φταίει η σημερινή διοικούσα παράταξη.

Χωρίς όμως να σκεφτείς πως ΕΣΥ ως πρόεδρος επιμελητηρίου έπρεπε να πείσεις τους επαγγελματίες να συμμετέχουν σε αυτό το νέο εγχείρημα και φυσικά ΑΠΕΤΥΧΕΣ να το κάνεις. Οταν το σχέδιο ακυρώθηκε λόγω μηδαμινής συμμετοχής, δηλαδή και με ΔΙΚΗ ΣΟΥ ευθύνη, άρχισες αψυχολόγητα να κατηγορείς τον σημερινό απερχόμενο δήμαρχο για να κάνεις κούφια αντιπολίτευση.

Κι όταν έγινες ρόνπα στα κοινωνικά δίκτυα, βγαίνεις και λες πως …σημασία έχει ότι το σχέδιο δεν πραγματοποιήθηκε και (άρα) ευθύνονται πάντα κάποιοι άλλοι.

Συναγωνίζεσαι δηλαδή σε γκάφες ακόμη και τον πρόεδρο του κόμματός σου, αν και ως “παιδί του Ευριπίδη” ανήκεις στην καραμανλική πτέρυγα.

Τουλάχιστον ακολούθησε το παράδειγμα του αληθινού αρχηγού σου, του Κωστάκη: γύρνα σε ταβέρνες και ταχυφαγεία που ανήκουν σε ανθρώπους της παράταξής σου όπου εκεί, ανέξοδα και ακούραστα, θα κερδίσεις πολύ περισσότερες ψήφους, γιατί προσπαθώντας να κάνεις στείρα αντιπολίτευση χωρίς λογική και επιχειρήματα, πάντα θα χάνεις.

Εγώ εκεί σε θέλω, στο Επιμελητήριο στο οποίο σε στείλαμε για να το εξυγιάνεις.

Και ευτυχώς, μάλλον εκεί θα μείνεις και προσωπικά θα είμαι χαρούμενος γι αυτό γιατί θέλω έναν πολύ καλό πρόεδρο στο Επιμελητήριό μας. 2 – 3 θητείες και θα αφήσεις ένα πολύ καλό όνομα στην πόλη, όπως πολύ καλό παιδί είσαι.

Και θα έχω να χαίρομαι κι εγώ που προσέφερα για να κερδίσεις αυτή την θέση. Καλή Ανάσταση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.