Επικίνδυνη επιπολαιότητα η φωτογράφιση με τον ψευδομουφτή Ξάνθης.

Αυτά βέβαια είναι μικροπταίσματα, μπροστά στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ και την φοβερά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ του φίλου μου Τάκη, ο οποίος πήγε στην Ξάνθη και φωτογραφήθηκε με τον ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε. Γιατί δεν είναι απλά υποψήφιος Περιφερειάρχης, αλλά έχει τον θεσμικό ρόλο του Προέδρου των Περιφερειακών Επιμελητηρίων ΑΜ-Θ και του Επιμελητηρίου Έβρου.

Ουσιαστικά, όταν φωτογραφίζεται δίπλα στον ψευδομουφτή, με τον οποίο όλοι οι θεσμικοί είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και αποφεύγουν να εμφανιστούν μαζί του, έμμεσα είναι σαν να τον… αναγνωρίζει. Καταλαβαίνω ότι ο Τοψίδης δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά με κάτι τέτοια, αλλά όταν μιλάμε για την Ξάνθη και την Θράκη γενικότερα, υπάρχουν κάποια πολύ ευαίσθητα, εθνικής σημασίας θέματα, που χρειάζονται προσεκτικό χειρισμό.

ahmet mete 01 e1556651603282 - Η επικίνδυνη επιπολαιότητα ΤοψίδηΜπορεί να έχει αποδείξει πως είναι πολύ επιπόλαιος, να έκανε τα ίδια και το 2016 όταν πήγε στην Συμφερούπολη της Κριμαίας και υπέγραφε αδερφοποίηση με το εκεί Επιμελητήριο, ενώ η Παγκόσμια Κοινότητα έχει επιβάλλει εμπάργκο στην Κριμαία, αλλά θα πρέπει κάποτε να σοβαρευτεί.

Τον “κράζουν” ακόμα και οι δικοί του!
Γιατί είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τέτοια ζητήματα απαιτούν λεπτό χειρισμό. Δεν μπορεί να επικαλείται την μια ότι τον… παρέσυρε (μαζί με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη) ο Γκαμπαερίδης στην Κριμαία και τώρα ενδεχομένως ο υποψήφιος του απ’ την Ξάνθη, ο Ιρφάν Χατζηγκενέ, που ως μέλος της μουσουλμανικής μειονότητας εμφανίζεται συχνά δίπλα στον ψευδομουφτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.