Το διοξείδιο του χλωρίου εγκρίθηκε ως θεραπεία του COVID-19 στη Βολιβία

Ο Bob Sisson και οι καλεσμένοι του στο CLO2TV μιλούν για το διοξείδιο του χλωρίου που χρησιμοποιείται ως θεραπεία για το COVID-19 σε διάφορες χώρες όπως η Βολιβία και η Ονδούρα.

Οι Βολιβιανοί λαμβάνουν τώρα διοξείδιο του χλωρίου, γνωστό από τους υποστηρικτές του ως Miracle Mineral Solutions, για τη θεραπεία του COVID-19. Η χημική αυτή ουσία εγκρίθηκε από τη Γερουσία ως θεραπεία για την ασθένεια που έχει πλήξει ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Στην πόλη Κοτσαμπάμπα της Βολιβίας, η επαρχιακή κυβέρνηση έχει εγκρίνει τη χρήση του και πολλοί πιστεύουν ότι η ουσία μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία του COVID. Τα φαρμακεία πωλούν διοξείδιο του χλωρίου και διατίθεται για την πρόληψη και τη θεραπεία από το COVID-19.

Οι υποστηρικτές της MMS ισχυρίζονται ότι η ουσία μπορεί να θεραπεύσει σχεδόν κάθε ασθένεια, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19.

Ενώ είναι παράνομο στη Βολιβία να προωθείται η MMS ως ιατρική ουσία, η χώρα βρίσκεται σε ευάλωτη θέση και το νομοθετικό σώμα ψήφισε ένα νομοσχέδιο που επιτρέπει τη χρήση της.

Το MMS βρίσκεται ήδη σε παραγωγή σε πανεπιστημιακά εργαστήρια και είναι έτοιμο για διανομή στους ασθενείς με COVID-19. Σε ολόκληρη τη χώρα, έχουν αναφερθεί πολυάριθμοι τραυματισμοί και ένας μόνο θάνατος μεταξύ όσων χρησιμοποίησαν τη χημική ουσία ως φάρμακο. (Σχετικά: Διοξείδιο του χλωρίου για τη θεραπεία του COVID; ΝΑΙ, λέει ο Δρ Manuel Aparicio).

mms volivia egkrish mms 2 - Το MMS εγκρίθηκε ως θεραπεία του COVID-19 στη Βολιβία
Το MMS εγκρίθηκε ως θεραπεία του COVID-19 στη Βολιβία

Η θεραπεία με διοξείδιο του χλωρίου υποστηρίζεται από μια ομάδα γιατρών.

Ο Andreas Kalcker, ένας Γερμανός ερευνητής, υποστήριξε ότι το διοξείδιο του χλωρίου προσφέρει μια φθηνή και προσιτή λύση για το COVID-19. Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη στο εθνικό τηλεοπτικό κανάλι της Βολιβίας, RED Gigavision, σχετικά με το MMS, όπου δήλωσε ότι είναι αποτελεσματικό κατά της ασθένειας.

Ο Kalcker υποστηρίζεται από μια ομάδα γιατρών του Παγκόσμιου Συνασπισμού για την Υγεία και τη Ζωή (COMUSAV) με επικεφαλής την παιδίατρο της Λα Παζ, Δρ Patricia Callisperis. Η Callisperis υποστηρίζει τη χρήση διοξειδίου του χλωρίου για τη θεραπεία του COVID-19 λόγω της “οξυγονωτικής του δράσης σε μιτοχονδριακό επίπεδο”.

Η Callisperis δήλωσε ότι η Comusav “δοκιμάζει τα πάντα”, καθώς δεν υπάρχουν “επιστημονικές αποδείξεις για κανένα φάρμακο ή ουσία που προτείνεται στον κόσμο” που θα μπορούσε να θεραπεύσει το COVID-19.

Περιέγραψε επίσης το MMS ως μια “φυσική θεραπεία” που αγγίζει τις ρίζες των Βολιβιανών.

Δημοσιεύματα των βολιβιανών μέσων ενημέρωσης ανέφεραν επίσης ότι η Comusave έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν το MMS για τη θεραπεία ασθενών στο Ορούρο, στην ανατολική Βολιβία, με την υποστήριξη των τοπικών αρχών. Η ίδια η Callisperis επιβεβαίωσε ότι οι Βολιβιανοί νομοθέτες συμβουλεύτηκαν την Comusave σχετικά με το MMS.

Απέρριψε επίσης τις αναφορές για βλάβες που προκαλούνται από την ουσία, λέγοντας ότι οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης δεν ήταν επαρκώς αυστηρές – η ίδια θα σταματούσε να προωθεί το MMS αν αποδεικνυόταν ότι έχει “πειστικά” στοιχεία.

Ο  δήλωσε επίσης ότι η υποστήριξη της Comusav για το διοξείδιο του χλωρίου αποτελεί πειστική απόδειξη που υποστηρίζει την αποτελεσματικότητά του.

Το σχετίκο βίντεο στο Rumble.

Μια χώρα σε πολιτική κρίση

Η Kate Centellas, αναπληρώτρια καθηγήτρια του Croft στην ανθρωπολογία και τις λατινοαμερικανικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μισισιπή, δήλωσε ότι η Βολιβία είναι μια χώρα σε κρίση. Μοιράστηκε ότι το υψηλό επίπεδο κρουσμάτων COVID-19 στη Βολιβία προκάλεσε πανικό και η υποστήριξη του διοξειδίου του χλωρίου είναι ένας τρόπος να σηματοδοτηθεί η δυσαρέσκεια με το πολιτικό και επιστημονικό κατεστημένο.

Ο κοροναϊός άσκησε επίσης πρόσθετη πίεση στην ίδια την κυβέρνηση.

“Το διοξείδιο του χλωρίου, ανεξάρτητα από το αν είναι αποτελεσματικό ή όχι, είναι ένα σπουδαίο πράγμα για να χωρέσει σε αυτή την αφήγηση, επειδή είναι φθηνό, το κάνει να φαίνεται ότι υπερασπίζονται τον λαό και προφανώς η εκτελεστική εξουσία πρέπει να το εμποδίσει επειδή δεν είναι υγιές”, δήλωσε ο Jhanisse Vaca Daza, ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η ομάδα της, η φιλανθρωπική οργάνωση Standing Rivers, οργάνωσε προσπάθειες για τη διανομή βασικών ιατρικών ειδών στους Βολιβιανούς που δεν έχουν πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη.

“Υπάρχει τόση μεγάλη απελπισία. Το βλέπουμε από πρώτο χέρι, επειδή συχνά παραδίδουμε προστατευτικό εξοπλισμό και τρόφιμα. Έχουμε δει πόσο απελπισμένοι είναι οι άνθρωποι. Έτσι, το να έχουμε κάτι που δεν είναι μόνο φθηνό αλλά και προσβάσιμο φαίνεται σαν το τέλειο πράγμα που θα θέλαμε να βρούμε αυτή τη στιγμή”.

Το σχετικό Βίντεο στο Brighteon.

Το mms θα το βρείτε εδώ: https://www.mms.com.gr.

 

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/​
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN: LT33 3250 0366 3208 5462
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/​
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN: LT33 3250 0366 3208 5462
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.