Ο Πούτιν σπάει τη σιωπή του: ο κόσμος κυβερνάται από ερπετά – Η παγκόσμια ελίτ δεν είναι ανθρώπινη, αποτελείται από ψυχρά υβρίδια.

Το ακόλουθο άρθρο παρουσιάζεται ως ένα ενδιαφέρον στοιχείο. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν σε αυτά τα πράγματα, άλλοι είναι σκεπτικιστές.

Ωστόσο, αξίζει σίγουρα να σκεφτείτε λίγο τα αόρατα πράγματα στον κόσμο που είναι κρυμμένα.

Σύμφωνα με πηγές, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προέβη σε μια απολύτως σοκαριστική αποκάλυψη, υποστηρίζοντας ότι “το 95% των κυρίαρχων τάξεων του κόσμου δεν είναι άνθρωποι, αλλά ψυχρόαιμοι”, αποτελούμενοι από “υβρίδια, μέλη μιας αρχαίας λατρείας”.

Ο Πούτιν δηλώνει ότι η παγκόσμια πολιτική και οικονομική ελίτ ανήκει στους Ρεπτίλιανς, ψυχρόαιμες υβριδικές οντότητες.

poutin kosmos kyvernatai apo erpeta reptilians elit 2 - Βλάντιμιρ Πούτιν "Ο κόσμος κυβερνάται από ερπετά"
Βλάντιμιρ Πούτιν “Ο κόσμος κυβερνάται από ερπετά”

Σε μια συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών – με εκπροσώπους των υψηλότερων επιπέδων της κυβέρνησης, καθώς και αξιωματούχους από την πατρίδα του, την Αγία Πετρούπολη – ο Πούτιν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση στον Παναμά, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ, οι κατασκοπευτικές υπηρεσίες και η OCCRP του Τζορτζ Σόρος βρίσκονται πίσω από τη συνωμοσία.

sorros erpeto reptillian - Βλάντιμιρ Πούτιν "Ο κόσμος κυβερνάται από ερπετά"
Το Ερπετο George Sorros.

“Τζορτζ Σόρος, πανούργο δράκο, αυτό είναι πόλεμος…”, φέρεται να είπε ο Πούτιν, υποσχόμενος να αυξήσει τις κυρώσεις κατά του Soros Open Society.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον ορισμό του “δράκου” (μια ασυνήθιστη λέξη στα ρωσικά), ο Πούτιν – μετά από έναν βαθύ αναστεναγμό – είπε ότι τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, ιδίως όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο διοικείται ο κόσμος.

Ο Πούτιν ανέφερε επίσης ότι τα στοιχεία βρίσκονται παντού και ότι ο ίδιος προσωπικά έχει πληροφορίες για όλα αυτά τα διαβολικά πράγματα που συμβαίνουν.

“Δεν είμαι ένας από αυτούς, αν και προσπάθησαν να με παρασύρουν στην αρχαία βαβυλωνιακή λατρεία τους. Με φοβούνται”, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

“Τα στοιχεία – τόσο τα αρχαία όσο και τα σύγχρονα – είναι τεράστια”, πρόσθεσε.

Ο Πούτιν είπε επίσης ότι η ανθρωπότητα έχει χειραγωγηθεί και συνεχίζει να χειραγωγείται στην ασυνειδησία – μέσω της χρήσης του προγραμματισμού από τα μέσα ενημέρωσης και την πολιτική τάξη.

Η άρχουσα τάξη του κόσμου έχει τυραννικό έλεγχο των προμηθειών τροφίμων, νερού και αέρα και κακοποιεί συνεχώς τις μάζες.

Το συνημμένο βίντεο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του Μπαράκ Ομπάμα, όπου ένας από τους έμπιστους άνδρες του Αμερικανού προέδρου μεταμορφώνεται σε ένα παράξενο, εξωγήινο πλάσμα μπροστά στην κάμερα.

DAVID ICKE
https://davidicke.com/2022/01/07/multiple-testimonies-about-reptilian-entities/

Η πρώτη είναι η σύζυγος του Φιλ Σνάιντερ, ο οποίος πέθανε το 1996 ενώ βρισκόταν στη διαδικασία να αποκαλύψει την ύπαρξη ερπετοειδών και γκρίζων οντοτήτων που συνάντησε ενώ βοηθούσε στην κατασκευή υπόγειων βάσεων για τον αμερικανικό στρατό.

to erpeto frouros tou obama 01 - Βλάντιμιρ Πούτιν "Ο κόσμος κυβερνάται από ερπετά"
Ο Ερπετοειδής φρουρός του Ομπάμα.

Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ.

Για την “Σφαγή”, :Ιωάννης : Δεμερτζής.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN: LT33 3250 0366 3208 5462
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.