Ο CDC ΔΕΝ διαθέτει ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ δείγμα του ιού Sars-CoV-2 που προκαλεί τον COVID-19.

“Ο ιός είναι φανταστικός”.

Μήνυση κατά του CDC από 7 επιστήμονες πανεπιστημίων για τεράστια απάτη!!!

Το Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών (CDC) των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ατλάντα επιβεβαίωσαν εγγράφως ότι δεν διαθέτουν κανένα πραγματικό, απομονωμένο, καθαρισμένο, δείγμα του ιού SARS-CoV-2 και δεν μπορούν να παράσχουν κανένα αρχείο σχετικά με τον ιό αυτό, ο οποίος φέρεται να προκαλεί τον COVID-19.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών έχουν υποβληθεί αιτήματα προς τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών (CDC) για τον Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας (FOIA), ζητώντας αποδείξεις ότι το CDC έχει απομονώσει ή καθαρίσει τον ιό SARS-CoV-2.

Στις 7 Ιουνίου 2021, το CDC επιβεβαίωσε (και πάλι) εγγράφως ότι δεν διαθέτει κανένα αρχείο που να δείχνει ότι έχει απομονώσει ή καθαρίσει ποτέ τον ιό που φέρεται να προκαλεί την ασθένεια που ονομάζεται COVID-19.

Αυτά τα γραπτά αιτήματα έγιναν από την κα Christine Massey προς τον επικεφαλής του CDC/ATSDR FOIA κ. Robert Andoh, για να εντοπίσει και να παραδώσει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αρχεία, έρευνες ή/και ευρήματα για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ απομόνωση και καθαρισμό “ιού” (από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, οποτεδήποτε στον Κόσμο) από δείγμα ασθενούς, μέσω εκχύλισης, διήθησης ή/και χρήσης υπερφυγόκεντρου . . . αυτό που ονομάζεται “χρυσό πρότυπο” για την απομόνωση και ταυτοποίηση ενός παθολογικού μικρο- ή νανο-οργανισμού.

Το “Χρυσό Πρότυπο” για την απομόνωση και την ταυτοποίηση των μικροβίων αναφέρονται ως αξιώματα του Koch και του Rivers, τα οποία καθιερώθηκαν πριν από πολλά χρόνια για την απομόνωση βακτηρίων (Koch) ή ιών (Rivers) αξιώματα.

covid 19 sars cov 2 not isolated fraud apath eggrafo cdc - Ο Sars-CoV-2 και ο COVID-19 δεν έχουν απομονωθεί
Το CDC ΔΕΝ διαθέτει ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ δείγμα του ιού Sars-CoV-2 που προκαλεί το COVID-19.
covid 19 not isolated - Ο Sars-CoV-2 και ο COVID-19 δεν έχουν απομονωθεί
Το CDC ΔΕΝ διαθέτει ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ δείγμα του ιού Sars-CoV-2 που προκαλεί το COVID-19.

Όλο το έγγραφο του CDC εδώ.

479229640 CDC 2019 Novel Co… by sfagi

Ο ιός είναι φανταστικός”.
Μήνυση κατά του CDC από 7 επιστήμονες πανεπιστημίων για τεράστια απάτη !!!

Σε προηγούμενη ανάρτηση αναφέραμε πώς ο Dr. Stefano Scoglio, Ph.D., B.Sc., Ιταλός υποψήφιος για το Νόμπελ Ιατρικής 2018, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν είναι σίγουρο ότι υπάρχει αυτός ο ιός και ότι είναι ένας από τον αυξανόμενο αριθμό ιατρικών επαγγελματιών υψηλού κύρους που αμφισβητούν την πραγματικότητα της υποτιθέμενης “απομόνωσης” του ιού SARS-Cov-2 και την εγκυρότητα του RT-PCR τεστ που υποτίθεται ότι είναι ικανό να τον ανιχνεύσει.

ΚΑΝΕΝΑ ΊΧΝΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥ. ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΙΟΙ ΓΡΙΠΗΣ ΤΥΠΟΥ Α’ ΚΑΙ Β’

Τώρα εμφανίζονται ακόμη περισσότερα στοιχεία που θέτουν σοβαρές αμφιβολίες για την ύπαρξη του νέου κοροναϊού που φέρεται να προκαλεί την υποτιθέμενη νέα ασθένεια Covid-19.

Ο Dr. Derek Knauss, κλινικός επιστήμονας και ανοσολόγος-βιολόγος σε εργαστήριο της Νότιας Καλιφόρνιας, λέει ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του από 7 πανεπιστήμια μηνύουν το CDC για μαζική απάτη.

Ο Dr. Derek Knauss λέει:

Έχω διδακτορικό στην ιολογία και την ανοσολογία.

Είμαι επιστήμονας κλινικών εργαστηρίων και έχω εξετάσει 1.500 “υποτιθέμενα” θετικά δείγματα COVID-19 που συλλέχθηκαν εδώ στη Νότια Καλιφόρνια.

Όταν η εργαστηριακή μου ομάδα και εγώ υποβάλαμε τα 1.500 υποτιθέμενα θετικά δείγματα Covid-19 στα αξιώματα του Koch και τα βάλαμε κάτω από ένα SEM (ηλεκτρονικό μικροσκόπιο), δεν βρήκαμε ΚΑΝΕΝΑ Covid και στα 1.500 δείγματα. Διαπιστώσαμε ότι και τα 1.500 δείγματα ήταν κυρίως γρίπη Α και κάποια γρίπη Β, αλλά καμία περίπτωση Covid. Δεν χρησιμοποιήσαμε το [αναξιόπιστο] τεστ PCR.

Όταν στείλαμε τα υπόλοιπα δείγματα στο Στάνφορντ, στο Κορνέλ και σε μερικά από τα εργαστήρια του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, κατέληξαν στο ίδιο αποτέλεσμα: ΚΑΝΕΝΑ COVID. Βρήκαν γρίπη Α και Β. Τότε όλοι ζητήσαμε από το CDC βιώσιμα δείγματα Covid. Το ΚΕΕΛΠΝΟ είπε ότι δεν μπορεί να μας τα δώσει, επειδή δεν έχει αυτά τα δείγματα.

Έτσι καταλήξαμε στο σκληρό συμπέρασμα μέσα από όλη την έρευνα και την εργαστηριακή μας εργασία ότι το Covid-19 ήταν φανταστικό και πλασματικό.

Η γρίπη ονομαζόταν μόνο “Covid” και οι περισσότεροι από τους 225.000 θανάτους ήταν από συννοσηρότητες όπως καρδιακές παθήσεις, καρκίνο, διαβήτη, πνευμονικό εμφύσημα κ.λπ.

Πήραν τη γρίπη η οποία αποδυνάμωσε περαιτέρω το ανοσοποιητικό τους σύστημα και πέθαναν.

Πρέπει ακόμα να βρω ένα βιώσιμο δείγμα με Covid-19 για να δουλέψω. Εμείς που κάναμε την εργαστηριακή εξέταση με αυτά τα 1.500 δείγματα στα 7 πανεπιστήμια κάνουμε τώρα μήνυση στο CDC για απάτη με το Covid-19. Το CDC δεν μας έχει στείλει ακόμη ένα βιώσιμο, απομονωμένο και καθαρισμένο δείγμα του Covid-19. Αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν, τότε λέω ότι δεν υπάρχει Covid-19. Είναι φανταστικό.

Οι τέσσερις ερευνητικές εργασίες που περιγράφουν τα αποσπάσματα γονιδιώματος του ιού Covid-19 δεν κατάφεραν ποτέ να απομονώσουν και να καθαρίσουν τα δείγματα.

Και τα τέσσερα έγγραφα περιγράφουν μόνο μικρά κομμάτια RNA που έχουν μήκος μόνο 37 έως 40 ζεύγη βάσεων.

Αυτό ΔΕΝ είναι ΙΟΣ. Ένα ιικό γονιδίωμα έχει κανονικά 30.000 έως 40.000 ζεύγη βάσεων.

Τώρα που ο Covid-19 είναι υποτίθεται τόσο κακός παντού, πώς γίνεται να μην τον έχει απομονώσει και καθαρίσει πλήρως αυτόν τον ιό ούτε ένα εργαστήριο στον κόσμο;

Επειδή δεν βρήκαν ποτέ τον ιό.

Το μόνο που ανακάλυψαν ποτέ ήταν μικρά κομμάτια RNA που ούτως ή άλλως δεν αναγνωρίστηκαν ως ο ιός.

Έτσι, αυτό με το οποίο έχουμε να κάνουμε είναι απλώς ένα ακόμη στέλεχος γρίπης, όπως κάθε χρόνο. Ο Covid-19 δεν υπάρχει και είναι φανταστικό.

Θέλω να υπογραμμίσω όλα αυτά γιατί είναι κάτι βαρυσήμαντο και συγκλονιστικό. Τα αποτελέσματα αυτών των εργαστηριακών εξετάσεων ήταν συγκλονιστικά.

Ούτε σε μία έστω δήθεν θετική εξέταση δεν βρέθηκε να υπάρχει SARS-CoV-2, ο ιός που πιστεύεται ότι είναι η αιτία της νέας ασθένειας Covid-19 .

Δεν υπήρχε κανένα ίχνος αυτού του ιού.

Οι επιστήμονες βρήκαν μόνο ιούς γρίπης τύπου Α και Β.

Ακόμα και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC), όταν τους ζητήθηκε να παράσχουν δείγματα του ιού, παραδέχθηκαν ότι δεν είχαν στη διάθεσή τους.

Σε εκείνο το σημείο, ο Δρ Knauss και οι επιστήμονες συνάδελφοί του κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο ιός δεν υπάρχει, επειδή κανείς δεν μπόρεσε να φέρει αδιάσειστα στοιχεία για την ύπαρξή του.

Πήραν τη γρίπη, την ονόμασαν “Covid-19” και δημιούργησαν την πιο τεράστια απάτη στην ιστορία.

Το κοινό το πίστεψε και εξακολουθεί να το πιστεύει.

Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί η γρίπη έχει πρακτικά εξαφανιστεί από τις στατιστικές που συλλέγονται από την αρχή της “πανδημίας του Covid”. Δείτε τα παρακάτω στοιχεία του ΠΟΥ για τον αριθμό των παγκόσμιων κρουσμάτων γρίπης ανά εβδομάδα, από την πρώτη εβδομάδα του 2020.

Μπορείτε να ελέγξετε μόνοι σας από εδώ: https://apps.who.int/flumart/Default?ReportNo=10

ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΆΛΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

Το 2021 η γερμανική ομάδα του Samuel Eckert και το Ταμείο Αλήθειας Απομόνωσης προσέφεραν αμοιβή 265.000 δολαρίων για όποιον επιστήμονα μπορέσει να παράσχει αδιάσειστα στοιχεία ότι ο ιός SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί και συνεπώς υπάρχει. Επισήμαναν επίσης ότι ούτε ένα εργαστήριο στον κόσμο δεν έχει καταφέρει ακόμη να απομονώσει αυτόν τον ιό.

Κάποιοι επιστήμονες “ισχυρίζονται” ότι το έχουν κάνει, αλλά η “απομόνωσή” τους αφορά μόνο ένα δείγμα από το ανθρώπινο σώμα, ένα “ζωμό” από διάφορα είδη κυττάρων, υπολείμματα ιών, βακτηρίων κ.ο.κ. Όπως είδαμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας, αυτό ακριβώς είπε και ο υποψήφιος για το Νόμπελ Ιατρικής Dr. Scoglio, ότι το υπερκείμενο, το ανώτερο μέρος του φυγοκεντρισμένου φαρυγγικού ή βρογχοκυψελιδικού υγρού των ασθενών, μια εξαιρετικά πολύπλοκη μήτρα, ονομάστηκε λανθασμένα “απομονωμένος ιός”.

Τον Δεκέμβριο του 2020 μια ομάδα που συνεργάζεται με την Καναδή δημοσιογράφο Christine Massey, η οποία διερευνούσε το θέμα, υπέβαλε όχι λιγότερα από 40 αιτήματα του Νόμου περί Δημόσιας Πρόσβασης σε ιατρικές αρχές σε όλο τον κόσμο, ζητώντας απλώς στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο ιός SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί, κάτι που αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία μπορεί να αποδειχθεί αντικειμενικά η ύπαρξή του. Ούτε μία από τις αρχές που της ζητήθηκαν δεν ήταν σε θέση να παράσχει αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία.

Οι Dr. Tom Cowan, Dr. Andrew Kaufman και Sally Fallon Morell δημοσίευσαν πρόσφατα μια δήλωση σχετικά με “τη συνεχιζόμενη διαμάχη για το αν ο ιός SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί ή καθαριστεί. Αλλά με βάση τον επίσημο ορισμό της Οξφόρδης για την “απομόνωση” (“το γεγονός ή η κατάσταση του να είσαι απομονωμένος ή απομονωμένος, ένας διαχωρισμός από άλλα πράγματα ή πρόσωπα, που στέκεται μόνος”), η κοινή λογική, οι νόμοι της λογικής και οι κανόνες της επιστήμης υπαγορεύουν ότι κάθε αμερόληπτο άτομο πρέπει να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο ιός SARS-CoV-2 δεν έχει ποτέ απομονωθεί ή καθαριστεί. Κατά συνέπεια, δεν μπορεί να δοθεί καμία επιβεβαίωση της ύπαρξης του ιού.

Οι λογικές και επιστημονικές συνέπειες αυτού του γεγονότος είναι ότι δεν μπορεί να γίνει γνωστή η δομή και η σύνθεση κάποιου πράγματος του οποίου η ύπαρξη δεν μπορεί να αποδειχθεί, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας, της δομής και της λειτουργίας υποθετικής αιχμής ή άλλων πρωτεϊνών. Η γενετική αλληλουχία κάτι που δεν έχει βρεθεί ποτέ δεν μπορεί να είναι γνωστή, ούτε οι “παραλλαγές” (μεταλλάξεις) κάτι του οποίου η ύπαρξη δεν έχει αποδειχθεί. Επομένως, είναι αδύνατο να αποδειχθεί ότι ο SARS-CoV-2 προκαλεί μια ασθένεια που ονομάζεται Covid-19.

Συνδυασμένο τεστ PCR για τον κοροναϊό και τη γρίπη “επειδή δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαφορά
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο, η κινεζική BGI, λάνσαρε πρόσφατα ένα νέο τεστ PCR που μπορεί να ελέγχει ταυτόχρονα για γρίπη Α, Β και κορώνα. Πέρα από το αποδεδειγμένο γεγονός, που αναγνωρίστηκε μέσα από διάφορες αγωγές, ότι ένα τεστ PCR δεν μπορεί να αποδείξει τη μόλυνση από οποιονδήποτε ιό, η εξήγηση της BGI ότι οι δύο ασθένειες είναι τόσο δύσκολο να διακριθούν μεταξύ τους και ότι για το λόγο αυτό έφτιαξαν μόνο ένα τεστ, λέει κάτι παραπάνω από αρκετά. Ίσως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμία απολύτως διαφορά, το “Covid” είναι απλώς ένα άλλο όνομα για τους “παλιούς γνωστούς” ιούς της γρίπης, και αυτό είναι απλώς ένα ακόμη έξυπνο τέχνασμα μάρκετινγκ; [Η έμφαση προστέθηκε].

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Οφείλω να ομολογήσω ότι στην αρχή αυτής της κηρυγμένης πανδημίας πείστηκα κι εγώ για την αλήθεια της από τη σφυροκόπητη, συνεχή προπαγάνδα.

Όλα έμοιαζαν πολύ παράξενα, ανήκουστο. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας παγκόσμια φυλάκιση ολόκληρων αθώων υγιών πληθυσμών. Φαινόταν τεράστιο. Οι αντιδράσεις το έκαναν να μοιάζει σαν να είχε επιστρέψει η βουβωνική πανώλη, με τη διαφορά ότι τα σημερινά ακραία μέτρα δεν είχαν ληφθεί ακόμη και παρουσία πολύ πιο θανατηφόρων και σοβαρών επιδημιών.

Έτσι, κάποιες αμφιβολίες παρέμεναν στο μυαλό μου, αλλά ήθελα να δώσω, πιθανώς αφελώς, στους αρμοδίους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας.

Στη συνέχεια, σιγά-σιγά, πολλά κομμάτια αυτού του παζλ δεν έμοιαζαν να ταιριάζουν. Οι εξηγήσεις από τους πολιτικούς, τους ιατρικούς “ειδικούς” τους και τα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να είναι αντιφατικές, αντικρούοντας όσα είχαν πει προηγουμένως, αλλά χωρίς να αναγνωρίζουν κάποιο λάθος ή κάποιο λόγο για την αλλαγή της στάσης τους. Οι δηλώσεις και οι προβλέψεις τους από τα επιδημιολογικά μοντέλα υιοθέτησαν τη σταθερή συνήθεια να διαψεύδονται από τα γεγονότα και τα στοιχεία.

Τώρα, νομίζω ότι έχουμε φτάσει στο σημείο στο οποίο η πιθανότητα ότι ο κυρίαρχος λόγος είναι η αλήθεια έχει αποδειχθεί ότι είναι χαμηλή και μειώνεται μέρα με τη μέρα.

Ο ιός SARS-Cov-2 δεν αποδείχθηκε ποτέ ότι υπάρχει !!!

Σας λέμε την αλήθεια για τα ψέματα που διαδίδονται ως αλήθεια σχετικά με τον “ιό” CONvid-1984.

Η “Σφαγή” επισημαίνει ότι ο ιός SARS-Cov-2 δεν αποδείχθηκε ποτέ ότι υπάρχει.

Διάφοροι γιατροί, οι οποίοι εργάζονται στο Χάρβαρντ μελετώντας σαλιγκάρια, λένε ότι ΦΥΣΙΚΑ έχουν απομονώσει τον ιό SARS-CoV-2 και έχουν αναλύσει τη γενετική του δομή πολλές φορές…”.

Και όταν λέμε ότι λείπει, αναφερόμαστε σε δύο ΜΕΓΑΛΕΣ ομολογίες, τόσο από το CDC όσο και από μια ομάδα συγγραφέων μελέτης στην Ευρώπη… και σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι αυτοί ήταν στη διαδικασία συγκέντρωσης οδηγιών για το πώς να εκτελέσουν το διαγνωστικό τεστ PCR για αυτόν ακριβώς τον ιό.
Τον ιό που έλεγαν ότι δεν είχαν.

Δεν τον είχαν επειδή δεν μπορούσαν να τον αποκτήσουν.

Δεν μπορούσαν να τον πάρουν γιατί κανείς δεν τον είχε.

Με άλλα λόγια, η ύπαρξη του ιού COVID είναι αναπόδεικτη.

Τώρα, θέλω να επισημάνω τρεις παράγοντες που παράγουν ένα υπνωτικό αποτέλεσμα.

Ακόμα και αν δεν υπάρχει ο ιός, αυτοί οι παράγοντες φαίνεται να δείχνουν ότι ο ιός “πρέπει να υπάρχει”. Δεν αναφέρομαι στις δηλώσεις της κυβέρνησης ή των μέσων ενημέρωσης, οι οποίες είναι προφανείς.

ΕΝΑ: Οι επιστήμονες και οι οργανισμοί δημόσιας υγείας ισχυρίζονται ότι έχουν ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ τον ιό.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους πιστέψουμε. Ο όρος “απομόνωση” πετιέται όπως ένας πολιτικός πετάει τον όρο “ο λαός”.

Η απομόνωση ενός ιού ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να σημαίνει ότι έχει διαχωριστεί από όλο το γενετικό, κυτταρικό, μικροβιακό και απόβλητο υλικό που τον περιβάλλει. Αλλά μην υποθέτετε, όταν οι επαγγελματίες μιλούν ή γράφουν, ότι αυτό είναι αυτό που ΕΝΝΟΟΥΝ. Μην υποθέτετε ότι.

Για παράδειγμα, συχνά εννοούν: “Έχουμε τον ιό σε ένα πιάτο στο εργαστήριο. Η σούπα στο πιάτο περιέχει ανθρώπινα κύτταρα, ζωικά κύτταρα, χημικές ουσίες, τοξικά φάρμακα και άλλα υλικά. Ωστόσο, ξέρουμε ότι ο ιός είναι εκεί και αναπτύσσεται, επειδή σκοτώνει τα κύτταρα…”.

Λάθος. Υπάρχουν περισσότερες από επαρκείς μη-ιικές τοξικές ουσίες στη σούπα που θα μπορούσαν να κάνουν τη θανάτωση των κυττάρων. Επιπλέον, τα κύτταρα στο πιάτο στερούνται θρεπτικών συστατικών. Αυτός ο παράγοντας από μόνος του θα μπορούσε να προκαλέσει κυτταρικό θάνατο. Και προφανώς, “ο ιός” στο πιάτο περιβάλλεται από αυτό το μείγμα υλικών. Δεν είναι καθόλου απομονωμένος.

ΔΥΟ: Η ακόλουθη υπνωτική επίδραση προσελκύει μερικούς από τους πιο έξυπνους επαγγελματίες της ιατρικής και της επιστήμης, οι οποίοι κατά τα άλλα αμφισβητούν κάθε είδους ιατρικό δόγμα. Είναι: “Η γενετική αλληλουχία του ιού είναι καλά τεκμηριωμένη. Πολλές μελέτες το επιβεβαιώνουν αυτό”.

Λοιπόν, βέβαια. Αν οι ειδικοί έχουν χαρτογραφήσει τη γενετική δομή του ιού, ο ιός πρέπει να υπάρχει. Σωστά;

Λάθος. Η αλληλουχία είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ. Είναι ΥΠΟΘΕΣΗ.

Συμπεραίνεται από τι; Η γενετική αλληλουχία θα μπορούσε να συναρμολογηθεί από διάφορες πηγές: ένα κομμάτι ή κομμάτια RNA που έχουν επιλεγεί αυθαίρετα ως “σχετικές ενδείξεις”- επιλεγμένα σύμφωνα με μια προκατάληψη υπέρ ενός συγκεκριμένου τύπου ιού.

Μεροληψία; Τι σημαίνει αυτό; Θα εξηγήσω. Όταν μερικές δεκάδες άνθρωποι στη Γουχάν αρρώστησαν, το 2019, υπήρχαν ένα εκατομμύριο τρόποι με τους οποίους θα μπορούσαν να κινηθούν οι ερευνητές, προσπαθώντας να βρουν την αιτία.

Φυσικά, όπως έχω γράψει, θα μπορούσαν να κοιτάξουν έξω από τα παράθυρά τους και να παρατηρήσουν την τρομακτική ατμοσφαιρική ρύπανση που κρέμεται πάνω από την πόλη, και να συνειδητοποιήσουν ότι αυτά τα “ανεξήγητα κρούσματα” πνευμονίας είχαν μια γελοία απλή προέλευση. Αλλά όχι.

Οι ερευνητές επέλεξαν, όπως κάνουν πάντα, έναν “νέο ιό”. Και, επέλεξαν, χωρίς ίχνος αποδείξεων, να “αναζητήσουν” ένα μικρόβιο από την οικογένεια των κοροναϊών. Αυτή ήταν η προσχεδιασμένη ιστορία. Αυτή ήταν η προκατάληψη.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο κύβος ερρίφθη. Η “γενετική αλληλούχιση” περιελάμβανε τη συναρμολόγηση, με υποθέσεις και συμπεράσματα, ενός κολάζ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, σε κώδικα, που θα ικανοποιούσε το προκαθορισμένο σενάριο.

Συγκρότησαν μια γενετική αλληλουχία που ταίριαζε με αυτό που ήθελαν: έναν κοροναϊό.

Μη φανταστείτε ότι η γενετική αλληλουχία εκτελείται από ανθρώπους που κοιτάζουν απευθείας έναν ιό μέσα από ένα κοσμικό μικροσκόπιο και σημειώνουν τα ονόματα σειρών γονιδίων που κάθονται δίπλα-δίπλα σαν αυτοκίνητα σε ένα πάρκινγκ σούπερ μάρκετ.

ΤΡΙΤΟ: Ο άλλος υπνωτιστικός παράγοντας είναι το τεστ PCR. “Αν υπάρχει το τεστ για την ανίχνευση του ιού, ο ιός πρέπει να υπάρχει”.

Λάθος. Το τεστ το οποίο έχει ανεπανόρθωτα και μοιραία ελαττώματα, όπως έχω τεκμηριώσει – λειτουργεί, στην καλύτερη περίπτωση, από ένα τμήμα RNA το οποίο ΥΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ότι προέρχεται από τον ιό.

Εάν το τεστ φαίνεται να αναγνωρίζει αυτό το τμήμα ως “σχετικό”, το αποτέλεσμα του τεστ δηλώνει ότι ο ασθενής είναι “μολυσμένος”.

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το τεστ πρέπει να σημαίνει κάτι. Και το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να σημαίνει είναι: βρίσκει τον ιό σε ένα άτομο, ή ο ιός δεν βρίσκεται στο σώμα αυτού του ατόμου. Αλλά όπως και να έχει, ο ιός είναι πραγματικός.

Λάθος.

Η τράπουλα είναι ανακατεμένη. Το παιχνίδι είναι στημένο. Καλώς ήρθατε στο βαθύ ιατρικό κράτος.

Όπως σε κάθε πραγματικά βαθιά επιχείρηση, μόνο ένας μικρός αριθμός ελίτ επαγγελματιών καταλαβαίνει τη βασική απάτη. Οι υπόλοιποι είναι τυφλοί και αποδέχονται. Κάποιοι είναι εσκεμμένα τυφλοί. Βλέπουν την αλήθεια σε μια λάμψη διορατικότητας και μετά το βουλώνουν.

Ωστόσο, σε αυτό το τρελό τοπίο του COVID, τα μυαλά και οι πόρτες ανοίγουν. Η υπνωτική ομίχλη υποχωρεί. Η αλήθεια βγαίνει προς τα έξω. Γιατροί, επιστήμονες, δημοσιογράφοι και μέλη του κοινού ανακαλύπτουν και απορρίπτουν τη Μεγάλη Απάτη.

Και τώρα περνάμε στο πρώτο Καπνισμένο Όπλο:

Πού είναι ο κοροναϊός; Το CDC λέει ότι δεν είναι διαθέσιμος.

Το έγγραφο του CDC φέρει τον τίτλο “CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel“. Δημοσιεύθηκε αρχικά τον Φεβρουάριο του 2020 και επανεκδόθηκε τον Ιούλιο.

Θαμμένο βαθιά στο έγγραφο, στη σελίδα 39, σε μια ενότητα με τίτλο “Performance Characteristics”, έχουμε αυτό: “Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν επί του παρόντος διαθέσιμα ποσοτικοποιημένα απομονωμένα ιού του 2019-nCoV [SARS-CoV-2], οι δοκιμασίες [διαγνωστικές δοκιμές] που έχουν σχεδιαστεί για την ανίχνευση του RNA του 2019-nCoV δοκιμάστηκαν με χαρακτηριστικά αποθέματα in vitro μεταγραφέντος RNA πλήρους μήκους…”.

Η φράση-κλειδί εδώ είναι: “Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν επί του παρόντος διαθέσιμα ποσοτικοποιημένα απομονωμένα ιού του 2019-nCoV [ιού]…”.

Κάθε αντικείμενο που υπάρχει μπορεί να ποσοτικοποιηθεί, δηλαδή να μετρηθεί. Η χρήση του όρου “ποσοτικοποιημένος” σε αυτή τη φράση σημαίνει: το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν έχει ιό, επειδή δεν είναι διαθέσιμος. ΤΟ CDC ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΙΟ.

Ένας από τους δύο ισχυρότερους οργανισμούς δημόσιας υγείας στον κόσμο δεν μπορεί να προμηθευτεί τον ιό από πουθενά. Γιατί; Προφανώς, επειδή κανείς δεν τον έχει.

Μια ακόμη πληροφορία είναι η χρήση της λέξης “απομονώσεις”. Αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΙΟΣ.

Ένας άλλος τρόπος για να το θέσουμε: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥ COVID-19.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΟ COVID-19.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙ ΌΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Σαν να μην ήταν αυτή η αποκάλυψη αρκετή για να σοκάρει τον κόσμο, το CDC συνεχίζει λέγοντας ότι παρουσιάζει ένα διαγνωστικό τεστ PCR, σε αυτό ακριβώς το έγγραφο που αναφέρω, για την ανίχνευση του ιού που δεν έχει απομονωθεί… και το τεστ ψάχνει για RNA το οποίο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι προέρχεται από τον ιό που δεν έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει.

Και χρησιμοποιώντας αυτό το τεστ, το CDC και κάθε άλλη υπηρεσία δημόσιας υγείας στον κόσμο μετράει κρούσματα και θανάτους από COVID… και οι κυβερνήσεις έχουν θεσπίσει λουκέτα και οικονομική καταστροφή χρησιμοποιώντας αυτούς τους αριθμούς κρουσμάτων και θανάτων ως δικαιολογία.

Δηλαδή, “Τα κλειδιά του αυτοκινήτου είναι κάπου στο σπίτι. Απλά δεν ξέρουμε πού”. Αλήθεια; Αν δεν ξέρετε πού, δεν ξέρετε ότι τα κλειδιά είναι στο σπίτι.

“Ο χαμένος πύραυλος κρουζ είναι κάπου στο οπλοστάσιο, απλά δεν ξέρουμε πού.” Όχι. Αν δεν ξέρεις πού, δεν ξέρεις ότι ο πύραυλος είναι στο οπλοστάσιο.

“Ο ιός COVID-19 βρίσκεται κάπου στο υλικό που έχουμε – απλά δεν τον έχουμε αφαιρέσει από αυτό το υλικό. Αλλά ξέρουμε τι είναι και τον έχουμε αναγνωρίσει και γνωρίζουμε τη δομή του”. ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ΑΥΤΟ.

Η επιστήμη δεν είναι υποθέσεις.

“Αλλά… αλλά… υπάρχει μια μελέτη που λέει ότι μερικοί ερευνητές σε ένα εργαστήριο απομόνωσαν τον ιό…”

Λένε ότι το έκαναν. Αλλά δεν το έκαναν. “Ο ιός” είναι αναπόσπαστα αναμεμειγμένος με άλλα υλικά. Οι επιστήμονες αλλάζουν την έννοια της λέξης “απομονώσει”. Λένε ψέματα.

Η επιστήμη δεν είναι υποθέσεις. Ή ψέματα.

Η πανδημία είναι μια απάτη, μέχρι τη ρίζα του δηλητηριώδους δέντρου.

Και τώρα, ανακάλυψα άλλο ένα έγγραφο-κλειδί. Αυτό προφανώς αποτέλεσε τη βάση για το πρώτο τεστ PCR με στόχο την ανίχνευση του ιού COVID σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΕΤΗ.

Αυτά τα αποσπάσματα θα έπρεπε να είναι χαραγμένα σε πέτρα πάνω από την είσοδο ενός μουσείου αφιερωμένου στην ιστορία της ιατρικής απάτης.

“Στόχος μας ήταν να αναπτύξουμε και να αναπτύξουμε μια ισχυρή διαγνωστική μεθοδολογία για χρήση σε εργαστηριακές ρυθμίσεις δημόσιας υγείας χωρίς να έχουμε διαθέσιμο υλικό του ιού”.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Θέλουμε να αναπτύξουμε ένα τεστ για την ανίχνευση του νέου ιού COVID χωρίς να έχουμε τον ιό.

“Εδώ παρουσιάζουμε μια επικυρωμένη διαγνωστική ροή εργασίας για τον 2019-nCoV [SARS-CoV-2] ο σχεδιασμός του βασίζεται στη στενή γενετική συγγένεια του 2019-nCoV με τον κοροναϊό SARS, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας συνθετικών νουκλεϊκών οξέων.”

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΕΧΟΥΜΕ αναπτύξει ένα διαγνωστικό τεστ για την ανίχνευση του νέου ιού COVID. ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ότι αυτός ο νέος ιός έχει στενή συγγένεια με έναν παλαιότερο κορονοϊό. ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ότι γνωρίζουμε ΠΩΣ συγγενεύει. ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ, επειδή δεν έχουμε τον νέο ιό COVID. Επομένως, όλες οι υποθέσεις μας είναι κατασκευασμένες από το τίποτα. Στην πραγματικότητα, δεν έχουμε καμία απόδειξη ότι υπάρχει ένας νέος κοροναϊός.

“Η ροή εργασίας ανιχνεύει αξιόπιστα τον 2019-nCoV και διακρίνει περαιτέρω τον 2019-nCoV από τον SARS-CoV.”

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Το νέο μας τεστ για την ανίχνευση του νέου ιού; Δεν έχουμε τον νέο ιό. Δεν τον έχουμε παρατηρήσει ποτέ. Δεν μπορούμε να τον μελετήσουμε άμεσα. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι υπάρχει. Αλλά θα χρησιμοποιήσουμε το τεστ για την ανίχνευσή του.

Η μελέτη έχει τίτλο: “Ανίχνευση του νέου κορονοϊού του 2019 (2019-nCoV) με RT-PCR σε πραγματικό χρόνο“. [Euro Surveill. 2020 Jan;25(3):2000045. doi: 10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045.]

Αυτά τα αποσπάσματα από τη μελέτη είναι εκπληκτικά. Ένα διαγνωστικό τεστ για τον ιό, αλλά δεν υπάρχει ιός. Κανένα πρότυπο με το οποίο να μπορεί να συγκριθεί η αξιοπιστία του τεστ.

Οι συγγραφείς υποθέτουν αδιαμαρτύρητα ότι μπορούν με κάποιο τρόπο να συμπεράνουν ότι ο ιός υπάρχει εξ αρχής, χωρίς να έχουν απομονωμένο δείγμα.

Στη συνέχεια υποθέτουν ότι μπορούν να κατανοήσουν τη δομή του ιού που δεν υπάρχει.

Ο ιός δεν υπάρχει. ΔΕΝ έχει απομονωθεί. ΔΕΝ έχει διαχωριστεί από άλλο υλικό. Επομένως, δεν έχει παρατηρηθεί και δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξή του.

Και όμως, το τεστ που έχουν αναπτύξει αυτοί οι συγγραφείς ξεκινά, σε όλο τον κόσμο, για να ανιχνεύσει αυτόν τον ιό- για να προωθήσει την αναπόδεικτη αντίληψη ότι υπάρχει πανδημία- για να αποτελέσει τη βάση για την καταμέτρηση των αριθμών των κρουσμάτων COVID- και τελικά για να δικαιολογήσει όλα τα λουκέτα που κατέρρευσαν την παγκόσμια οικονομία και κατέστρεψαν εκατομμύρια και εκατομμύρια ζωές.

Έχει δημιουργηθεί μεγάλη σύγχυση, επειδή οι επιστήμονες μιλούν τώρα για τον “νέο ιό” σαν να κατανοούν τη δομή και την αλληλουχία του. Όχι, έχουν ΕΡΜΗΝΕΥΝΕΙ αυτή τη γενετική δομή. Και μόλις κάνουν τις ερμηνείες τους, φλυαρούν για το τι σημαίνει αυτό.

Και τώρα:

Ο ψεύτικος κοροναϊός και η χαμένη μελέτη: το μυστικό σε κοινή θέα !!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πολλοί ισχυρίζονται ότι σε εικόνες από ηλεκτρονικό μικροσκόπιο αυτών που ισχυρίζονται ότι είναι “απομονωμένος ιός COVID”. Μια εικόνα εδώ, μια εικόνα εκεί – αυτός ΔΕΝ είναι ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστήμη, όπως θα εξηγήσω πλήρως.

Τώρα θέλω να αποκαλύψω τη μελέτη που θα έπρεπε να είχε γίνει, από την αρχή, όταν οι επιστήμονες ισχυρίζονταν για πρώτη φορά ότι υπήρχε πανδημία με βάση την ανακάλυψη “ενός νέου ιού”.

Ακούστε τι θα κάνατε αν ήσασταν πραγματικός επιστήμονας: θα βάζατε στη σειρά τουλάχιστον 500 άτομα που έχουν διαγνωστεί με την επιδημική ασθένεια. Από καθέναν από αυτούς, θα παίρνατε δείγματα ιστών.

Στη συνέχεια, θα περνούσατε σωστά και σχολαστικά κάθε δείγμα από μια διαδικασία που θα είχε ως αποτέλεσμα 500 φωτογραφίες που θα μπορούσαν να προβληθούν στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο – μία από κάθε ασθενή. Θα τοποθετούσατε όλες αυτές τις φωτογραφίες δίπλα-δίπλα.

Θα απαντούσατε σε τρία καυτά ερωτήματα: βλέπετε, σε κάθε φωτογραφία, ΠΟΛΛΑ σωματίδια του ίδιου ιού; Βλέπετε, και στις 500 φωτογραφίες, τον ίδιο ιό; Βλέπετε, και στις 500 φωτογραφίες, έναν ιό που δεν έχετε ξαναδεί;

Εάν η απάντησή σας σε οποιαδήποτε από αυτές τις ερωτήσεις είναι αρνητική, επιστρέφετε στο σχεδιαστήριο. Δεν έχετε βρει επαρκείς αποδείξεις για έναν νέο ιό που προκαλεί εκτεταμένη ασθένεια.

Αν η απάντησή σας είναι θετική σε κάθε ερώτηση, άλλοι ερευνητές θα παρατάξουν στη συνέχεια 500 νέους εθελοντές που έχουν διαγνωστεί με την επιδημική ασθένεια και θα εκτελέσουν το ίδιο πείραμα, προκειμένου να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τα ευρήματα της πρώτης ομάδας επιστημόνων.

Αν και αυτοί απαντήσουν σε κάθε καυτή ερώτηση με ναι, τότε μια τρίτη ομάδα ερευνητών εκτελεί το δικό της πείραμα σε 500 ακόμη εθελοντές. Και αν η απάντησή τους σε κάθε ερώτηση είναι θετική, τότε έχετε κάτι. Τότε έχετε μια ένδειξη, σύμφωνα με τις συμβατικές και παραδοσιακές μεθόδους, ότι μια νέα ασθένεια θα μπορούσε να είναι σε έξαρση.

Αν ήταν ένας έντιμος ιατρικός ερευνητής, θα ισχυριζόταν ότι το αποτέλεσμα της χορήγησης ενός νέου φαρμάκου σε τρεις ασθενείς δικαιολογεί την έγκριση του φαρμάκου αυτού για χρήση σε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ασθενείς; Αποκλείεται. Η ίδια βασική αρχή ισχύει και εδώ.

Η μελέτη που μόλις περιέγραψα, με 500 ασθενείς κάθε φορά, που έγινε αρκετές φορές με νέες ομάδες, είναι αυτό που απαιτεί η επιστημονική μέθοδος: μεγάλες μελέτες- σαφή αποτελέσματα- και στη συνέχεια επιβεβαίωση ή απόρριψη του αρχικού ευρήματος, από περισσότερους επιστήμονες που χρησιμοποιούν τις ίδιες μεθόδους και υλικά.

Ένας επικριτής, αφού διάβασε την περιγραφή μου για τον κατάλληλο τρόπο διεξαγωγής μιας μελέτης σχετικά με τον υποτιθέμενο “νέο κοροναϊό”, είπε: “Αυτό δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει επειδή είναι εξαιρετικά απαιτητικό σε εργασία”. Λοιπόν, μαντέψτε τι; Το αποτέλεσμα της κήρυξης μιας πανδημίας που προκαλείται από έναν ιό που δεν υπάρχει… και τα επακόλουθα λουκέτα και η οικονομική και ανθρώπινη καταστροφή που απορρέουν από αυτή την κήρυξη… είναι “εντάσεως εργασίας” σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.

Το να σταματήσει η μηχανή παραγωγής του κόσμου με το πρόσχημα της εύρεσης ενός νέου ιού, όταν κανένας νέος ιός δεν έχει βρεθεί και απομονωθεί σωστά, είναι ένα έγκλημα που υπερισχύει του ιδρώτα και της προσπάθειας της σωστής επιστήμης.

Όσον αφορά το τι πραγματικά συμβαίνει στα εργαστήρια όπου οι ερευνητές πειράζουν τις γενετικές αλληλουχίες αυτού και εκείνου και κάνουν τεράστιες υποθέσεις και διακηρύξεις- μη μου μιλάτε για επιστήμη. Μιλήστε μου για ευθύνη και φυλακή.

Τελικές σημειώσεις: Στον ιστότοπο fluoridefreepeel.ca, θα βρείτε έναν αριθμό αιτημάτων FOIA προς τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας (δείτε παραδείγματα εδώ και εδώ). Αυτά τα αιτήματα ζητούν αρχεία που δείχνουν ότι ο SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί. Η επαναλαμβανόμενη και συνηθισμένη απάντηση είναι: “Η απάντηση είναι η εξής: “Δεν έχουμε αρχεία σε αυτή την υπηρεσία”. Στο σύνολό τους, σχηματίζουν μια εικόνα κατάφωρης απάτης.

Οι mainstream επιστήμονες θα προβάλουν δύο ισχυρισμούς: πρώτον, έχουμε απομονώσει τον ιό- και δεύτερον, δεν είναι απαραίτητο να απομονώσουμε τον ιό, επειδή έχουμε ανακαλύψει τη γενετική του αλληλουχία. Και οι δύο ισχυρισμοί είναι ψευδείς.

Διαβάζοντας την απόκρυφη γλώσσα που περιβάλλει τους ισχυρισμούς ότι έχουμε αλληλουχήσει τον ιό, βλέπω μια προφανή πολυεπίπεδη απάτη που αποτελείται από άλματα αδικαιολόγητων υποθέσεων. Οι ερευνητές λένε ότι χρησιμοποιούν εργαλεία που τους επιτρέπουν να προσεγγίσουν τη δομή του SARS-CoV-2, παρόλο που δεν έχουν τον ιό στα χέρια τους. Αυτό είναι παράλογο.

Είναι σαν να λέμε: “Ο ιός είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους ιούς που έχουμε: Υπάρχει ένας νέος πλανήτης στο ηλιακό σύστημα. Δεν ξέρουμε πού βρίσκεται ή πώς μοιάζει. Δεν ξέρουμε ποιες διεργασίες συντελούνται σε αυτόν τον νέο πλανήτη. Ξέρουμε όμως ότι το φεγγάρι είναι μια πολύ κοντινή προσέγγιση του πλανήτη. Επομένως, μπορούμε να γνωρίζουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον νέο πλανήτη από τη γνώση μας για το φεγγάρι.

Και το κουνέλι είναι διαστημόπλοιο. Και υπάρχουν διαμερίσματα προς πώληση στον Δία. Και το νέο στοιχείο #267587, το οποίο κανείς δεν έχει δει ποτέ, είναι σχεδόν ακριβές αντίγραφο του Philadelphia Cream Cheese.

Η επιστήμη είναι ξεκαθαρισμένη.

Για την “Σφαγή”, :Ιωάννης : Δεμερτζής.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644
Bitchute: https://www.bitchute.com/channel/HWrxAvjFX0tk/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN: LT33 3250 0366 3208 5462
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.