Τίποτα τυχαίο. Και η Γ.Σ.Ε.Ε. υπέρ των θανατηφόρων εμβολίων.

Διαβάστε το παρακάτω δελτίο τύπου που μας ήρθε σήμερα και φρίξτε.

Δείτε πόσο ύπουλα προσπαθεί η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας, να περάσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, αλλά και παράλληλα να εφαρμόσει μεθόδους για να κλείσουν οι επιχειρήσεις.

Βέβαια όλα αυτά για το καλό μας.

Για το καλό της υγείας μας, έτσι ώστε να προφυλαχτούμε από τον ανύπαρκτο ιό covid-19.

Βέβαια όλα αυτά, όπως γράφουν και καλά μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Κούλη, τον Ανθέλληνα Προδότη Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που μάλλον έχει κολλήσει covid-19 και αυτός και σπαρταράει τώρα τελευταία.

Όπως μας γράφουν, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, συζήτησε για ζητήματα υγείας. Νοιαστήκανε βλέπετε για την υγεία μας. Αλλά για το ότι κλείσανε τις επιχειρήσεις κανείς δεν νοιάστηκε.

Για το ότι δεν δώσανε επίδοματα και εκεί κανείς δεν νοιάστηκε.

Για τα 20 εκατομμύρια Ευρώ, που πήρανε τα ΜΜΕ για την προπαγάνδα του αφανισμού των Ελλήνων αλλά και την φίμωση της αλήθεια και την επιβολή χούντας και εκεί κανείς δεν μίλησε !

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !

gsee yper emvolion 2 - Τίποτα τυχαίο. Και η Γ.Σ.Ε.Ε. υπέρ των θανατηφόρων εμβολίων
Τίποτα τυχαίο. Και η Γ.Σ.Ε.Ε. υπέρ των θανατηφόρων εμβολίων

Πρέπει να μάθει επιτέλους ο Ελληνικός λαός τι πρεσβεύετε κ Παναγόπουλε !

Μας μιλάνε για την αναγκαιότητα αναβάθμισης των θεσμών. Λέξη κλειδί.

Παρακάτω μας γράφουν και την φράση «μεταφορές βιολογικού υλικού». Δηλαδή τι ; Θα πρέπει να προστατέψουμε τους διακινητές βιολογικού υλικού ; Ποιοι είναι αυτοί ; Νέο επάγγελμα ;

Επίσης παρακάτω το αίσχος συνεχίζεται !

Ζήτημα γράφει εξ αποστάσεως εργασίας. Δηλαδή, να δουλεύουμε φυλακισμένοι στα σπίτια μας, ή ακόμα σε ειδικά δωμάτια με εξαναγκαστικό περιορισμό.

Πάνε δηλαδή να μας περάσουν υποσυνείδητα, την σκλαβιά σε δουλικούς χώρους και για αυτό, γράφουν παρακάτω, για «θεσμοθέτηση σοβαρού νομικού πλαισίου», πάλι βέβαια για την προστασία των εργαζομένων.

Το πάνε σιγά – σιγά…

Γράφουν παρακάτω, θέτοντας ως «ανάγκη» την ίδρυση Ειδικού Κέντρου Αναφοράς Εκτίμησης και Ασφάλισης Επαγγελματικών Ασθενειών και Κινδύνων.

Δηλαδή ένα κέντρο που θα ορίζει ποιος πάσχει από covid-19, που θα έχει εξουσία και θα δίνει εντολές για να κλείνει επιχειρήσεις και άλλα, πάνω από όλα για το καλό μας.

Προτάθηκε γράφουν και η σύγκλισξη του Εθνικού Συμβουλίου Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας από κοινού, με τον ΕΟΔΥ του κ. Τσιόδρα και το ΕΛΙΝΑΕ, για να αποφασίσουν ποιες επιχειρήσεις θα επαναλειτουργήσουν. Δηλαδή θα μας ορίσουν ποιοι από εμάς τους επαγγελματίες έχουμε δικαίωμα να δουλέψουμε και να ζήσουμε τις οικογένειές μας.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !

Η συνδικαλιστική αηδία δεν σταματάει εδώ.

Γράφουν για σύσταση Επιτροπών ΥΑΕ (Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας) για τις μικρές επιχειρήσεις. Τυχαίο. Πάνε να κλείσουν τις μικρές επιχειρήσεις ! Δηλαδή θα κρίνουν αν πληροίς τα κριτήρια υγιεινής για να επαναλειτουργήσεις.

Δεν καταλάβατε ακόμα το παιχνίδι τους ;

Τέλος βάζουνε και το «κερασάκι» για την μείωση του πληθυσμού μέσω των εμβολίων, γράφοντας ακόμα μια φορά την λέξη «αναγκαιότητα» για τον σχεδιασμό Εθνικού Προγράμματος Υποχρεωτικών Περιοδικών Προσυμπτωματικών ελέγχων κατά το πρότυπο του εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών.

Δηλαδή, με απλά λόγια, θέλουν να θέσουν ως απαραίτητη προϋπόθεση τον εμβολιασμό, για να μπορούμε να εργαστούμε και να έχουμε επιχείρηση για να βγάζουμε τα προς το ζην.

Διαφορετικά, να μείνουμε άνεργοι και να πάμε να πεθάνουμε.

Όλα αυτά για το καλό μας.

Πρέπει ο Έλληνας να καταλάβει επιτέλους, τι θέλουν να κάνουν.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube, από εδω: Σφαγή – Youtube – Εγγραφή.

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή

Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

sfagi youtube eikona - Τίποτα τυχαίο. Και η Γ.Σ.Ε.Ε. υπέρ των θανατηφόρων εμβολίων
Σφαγή GR. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.