Το κομματικό μαγαζάκι της Νέας Δημοκρατίας, ανακοινώνει μέτρα στήριξης της επιχειρηματικότητας.

To ΕΣΠΑ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό !

Ακόμα μια φορά η κοροϊδία των υπευθύνων προς τους επαγγελματίες.

Το θράσος της Νέας Δημοκρατίας, του Ανθέλληνα Κούλη – Κυριάκου Μητσοτάκη, του Τσιόδρα, Χαρδαλιά, Πέτσα και Βρούτση, σε πλήρη σχέδιο για την υποδούλωση των Ελλήνων.

Βρήκαν την ευκαιρία, να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί, για το οριστικό «σφράγισμα» των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με πρόσχημα τον Κορωναϊό.

Όλο αυτό το βρώμικο παιχνίδι, μέσω των κομματικών συνεργατών τους, που πολλά χρόνια τώρα δεν προσέφεραν τίποτα ουσιαστικό στην τοπική αγορά και κατ΄ επέκταση στους Έλληνες επαγγελματίες.

Σήμερα μας στείλανε email από το Επιμελητήριο Καβάλας, το κομματικό παραμάγαζο της Νέας Δημοκρατίας, με πρόεδρο τον κ Μάρκο Δέμπα, μια ενημερωτική επιστολή σχετικά με την υποτιθέμενη στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Στήριξη λέει των ενήμερων τόκων των δανείων.

Επισήμανε λέει ο Υφυπουργός Γιάννης Τσακίρης, μια σειρά δράσεων από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με πόρους του ΕΣΠΑ, όπως είναι η επιδότηση των τόκων ενήμερων επιχειρηματικών δανείων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο.
Η φράση «γελάνε και τα τσιμέντα» ταιριάζει γάντι εδώ !
Το θράσος από την πλευρά της κυβέρνησης, για την κοροϊδία του λαού δεν έχει όρια.

epimelhthrio kavalas espa covid 19 2 - Στήριξη της επιχειρηματικότητας με ΕΣΠΑ από το Επιμελητήριο Καβάλας
Στήριξη της επιχειρηματικότητας με ΕΣΠΑ από το Επιμελητήριο Καβάλας, φυσικά με την “υπογραφή” του Γιάννη Τσακίρη και όρους “ψιλών” γραμμάτων.

Και ερωτούμε εμείς τον κ. Πρόεδρο.

Ποια επιχειρηματικότητα κ Δέμπα ;

Αυτήν την επιχειρηματικότητα που την αφήσανε οι κομματικοί σας αρχηγοί, οικονομικά ορφανή με πρόσχημα την ψεύτικη πανδημία του κορωναϊού ;

Ποια επιχειρηματικότητα κ Δέμπα ;

Αυτήν την επιχειρηματικότητα, που οι επαγγελματίες, «κλαίνε» με μαύρο δάκρυ για το κακό που τους έφερε η βρώμικη και ανθελληνική κυβέρνηση των τριακοσίων προδοτών ;

Για ποιο ΕΣΠΑ και ποια δάνεια μιλάτε ;

Τα παράνομα δάνεια με τους καταχρηστικούς όρους ;

Την ώρα που θα έπρεπε όλα τα επιμελητήρια και οι εμπορικοί σύλλογοι να είχαν ξεσηκώσει όλους τους επαγγελματίες εναντίων της κυβερνήσεως και όλων αυτών των εντεταλμένων δολοφόνων των επιχειρήσεων.

Για ποιες επιχειρήσεις αναφέρεστε ; Σε αυτές που δεν θα ανοίξουν λόγο της καταστροφής από την ανεπανόρθωτη χασούρα και οικονομική ζημία, λόγω του βίαιου κλεισίματος, από μία ψεύτικη και κατασκευασμένη «πανδημία».

Εδώ μέσα σε δυο μήνες κλείσανε σπίτια. Κλείσανε επιχειρήσεις. Μείνανε οικογένειες άνεργες.

Ποιος θα τα διορθώσει όλα αυτά ; Ποιος θα αποζημιώσει όλους αυτούς ; Τα 800 ευρώ επίδομα, που φυσικά δεν το πήραν όλοι αλλά ακόμα και κάποιοι που το δικαιούνται δεν το λάβαν ;

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Είναι αλήθεια πως ποτέ δεν καταλάβαμε τι σκοπούς εξυπηρετεί το επιμελητήριο, πέραν από το να μαζεύει συνδρομές και να στήνει αιμοδοσίες και εκθέσεις….

Βάλτε πάλι τον κόσμο να ενταχτεί στα δήθεν ΕΣΠΑ για να καλύψει τα παράνομα δάνεια, να βάλει την υπογραφή του σε μια ακόμα διαδικασία – ενέργεια που δεν πρέπει.

Αυτό ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της κυβερνήσεως, να δώσει εντολή να παγώσουν όλες οι οφειλές.

Φυσικά και ΔΕΝ το έκανε.

Μια κυβέρνηση, που αποτελείτε από ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικούς, κάθε είδους.

Καλούμε όλους τους επαγγελματίες, να συστρατευτούνε εναντίον της ανθελληνικής κυβέρνησης και όλων αυτών των μέτρων.

Δεν υπάρχουν κόμματα, δεν θα μας σώσουν.

Είμαστε εμείς και αυτοί.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube, από εδω: Σφαγή – Youtube – Εγγραφή.

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή

Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

sfagi youtube eikona - Στήριξη της επιχειρηματικότητας με ΕΣΠΑ από το Επιμελητήριο Καβάλας
Σφαγή GR. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Όλοι όσοι συνελήφθησαν έκαναν μια ομολογία βίντεο, για να διαπραγματευτούν, ακόμη κι αν ήταν απλός θάνατος με τη θανατηφόρο ένεση αντί να πυροβολήθούν από ομάδα ή να απαγχονιστούν. Η θανατηφόρα ένεση είναι ένας προτιμώμενος τρόπος να πεθάνεις. Απλά κοιμάστε και δεν ξυπνάς. Είναι ανώδυνο και γαλήνιο. Ο Big Mike επέλεξε τη θανατηφόρα ένεση.ΔΙΑΒΑΣΤΕ:   Στήριξη της επιχειρηματικότητας με ΕΣΠΑ … […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.