Παρέα εφοριακών, σφραγίσαν μεγάλο beach bar στους αμμολόφους Νέας Περάμου Καβάλας, την Κυριακή 16 Ιουνίου, για 2 ολόκληρες μέρες.

Η «επίλεκτη» ομάδα των εφοριακών, επισκέφτηκε το κατάστημα ως πελάτης και αφού κάναν το μπανάκι τους, πήγανε στην συνέχεια στο μπαρ και δηλώσανε ότι είναι εφοριακοί και πρέπει να κάνουν έλεγχο το μαγαζί.

Από μαρτυρίες, οι εφοριακοί ελέγξαν μέχρι και την τελευταία ξαπλώστρα, με επιμονή να βρούνε παραβάσεις. Έτσι και έγινε. Μετά από πολύωρο έλεγχο, βρεθήκαν και κάποιες παραβάσεις.

Έτσι το κλιμάκιο της εφορίας, αποφάσισε να σφραγίσει το κατάστημα για δύο ολόκληρες ημέρες.

Μέρες αιχμής, Κυριακή και Δευτέρα (Αγίου Πνεύματος), αναγκάζοντάς το να χάσει μεγάλα ποσά και να στερήσει τα πολύτιμα μεροκάματα στους εργαζομένους του.

Βέβαια η εφορία θα πρέπει να κάνει την δουλειά της, αλλά θα πρέπει να δείχνει και κάποια κατανόηση στους επαγγελματίες.

Φυσικά τα πράγματα δεν δείχνουν αυτό. Η στρατηγική του κράτους να αφανίσει τους ελεύθερους επαγγελματίες, είναι ολοφάνερη.

Κάνουν ελέγχους μέχρι και σε γυμναστήρια.

Όσο για το συγκεκριμένο περιστατικό, υπήρχε μεγάλος επαγγελματικός ζήλος από την ομάδα.

Όλοι μιλάνε για καρφωτή, μια γνωστή τακτική, που εφαρμόζουν κάποιοι δήθεν επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης, με γνώμονα, την ιδέα να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.

Βέβαια τα καταστήματα αυτού του είδους, περιμένουνε τα σαββατοκύριακα και καμιά αργία για να δουλέψουν.

Μέχρι στιγμής δεν βοηθάει και ο καιρός, λόγω δυνατών βροχοπτώσεων και καλό θα είναι να υπάρχει μια επιείκεια, από τους υπαλλήλους της ελεγκτικής υπηρεσίας, με σκοπό να υπάρχει μια σωστή συνεργασία της επιχείρησης με την υπηρεσία, με συμβουλευτικό χαρακτήρα, για την αποφυγή μελλοντικών παραβάσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.