Η Ελλάδα, η πρώτη χώρα στην Εμπορική Ναυτιλία παγκοσμίως, με το μεγαλύτερο εμπορικό στόλο που διατηρούν μεγάλα ονόματα εφοπλιστών, έβαλε τίτλους τέλους στη λειτουργία του εμπορικού τμήματος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και μάλιστα με απόφαση του ιερατείου των Βρυξελών!

Οι 2 μόνιμες δεξαμενές των 500.000 και 250.000 τόνων αντίστοιχα, από τις μεγαλύτερες στη Μεσόγειο, αλλά και τρεις ακόμη μικρότερες πλωτές καθώς και όλα τα μηχανήματα τεχνολογίας, όπως και τα δύο ρυμουλκά πλοία, υποχρεωτικά θα εκποιηθούν ως σκραπ(παλιοσίδερα) από τον πλειοδότη που θα προκύψει από το διαγωνισμό

Και το σπουδαιότερο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χρησιμοποιηθεί ο χώρος των 832.000 τμ, εκ των οποίων 65.000 τμ είναι στεγασμένα, ως Ναυπηγείο!

Και έτσι η Ελλάδα, η πρώτη ναυτιλιακή δύναμη παγκοσμίως, αποκλείεται από τον τομέα των ναυπηγήσεων και των επισκευών! Οι εργαζόμενοι; Ποιος νοιάζεται τώρα για αυτούς ; Ενδεχομένως να έχουν πάρει ήδη υποσχέσεις κατά τα γνωστά πολιτικά καμώματα. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι κανείς πλέον από αυτούς που υπέγραψαν αυτό το ξεπούλημα δεν πρόκειται να κάνει το παραμικρό.

Και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα από όσα μας έχουν ετοιμάσει και μας έρχονται αμέσως μετά τις εκλογές. Ήδη η Κομισιόν μιλάει για εκτροχιασμό των οικονομιών και για κίνδυνο μη επίτευξης των στόχων που έχουν τεθεί (τα λεφτά τους πάνω από όλα)προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος της «καμένης γης» και να έρθουν τα νέα μέτρα! Τι είχες Γιάννη μου, τι είχα πάντα. Η πολιτική κοροϊδία πάνω από όλα. Όμως αυτά συμβαίνουν όταν η χώρα σου είναι προτεκτοράτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.