~ Ο Κλεισθένης ΕΡΗΜΩΝΕΙ στους Δήμους. ~

Την προηγούμενη Κυριακή τελειώσαν οι Δημοτικές Εκλογές, ο νόμος 4555/2018 [Κλεισθένης 1], θα μπει σε εφαρμογή σε ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ από την 1η Σεπτέμβρη. Θα πρέπει να γνωρίζουν καλά όσοι ελέγχθηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι και Δήμαρχοι, όσα έχουν υποσχεθεί στους Δημότες/Κατοίκους, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τα εφαρμόσουν και να τα τηρήσουν, εφόσον δεν έχουν πια ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ.

Την Αρμοδιότητα θα την έχει ο ΛΑΟΣ της ΠΟΛΗΣ, με ποιο τρόπο;; Με το ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και τις ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ 25 ΔΗΜΟΤΩΝ κι άνω, που θα έχουμε την Δύναμη και την Θέληση ως ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ να φέρνουμε ΘΕΜΑΤΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο, να περνάνε με πλειοψηφία!

Αυτή είναι η αλήθεια και μάλιστα σκληρή, θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους ώστε να μην ΛΥΓΙΣΟΥΝ οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και Δήμαρχοι κι ακόμα οι Περιφερειάρχες σε όλη την Ελλάδα.

Να κρατήσουμε ακόμα τις Δημοτικές Περιουσίες, που μας ανήκουν τα ΑΔΙΚΑ άρθρα που αναφέρουν 182 ως 185, του παρόντος νόμου, που αναφέρει την υποθήκευση 60 χρόνια…στο ΤΑΙΠΕΔ/ΕΤΑΔ.

Τελειώσαν τα ΨΕΜΜΑΤΑ, να σας το φέρω ένα παράδειγμα του Άρθρου 204 παρ. 1 που συνδέεται του Άρθρου 205 του ν.4555/2018, αναφέρει πως ο Δήμαρχος παύει να διαχειρίζεται τις οικονομικές δαπάνες του Δήμου και θα τα ελέγχει ο Προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών [Π.Ο.Υ.] μέσω το Υπουργείο Οικονομικών και ακόμα την διαχείριση την οικονομική λειτουργία των δήμων χωρίς την ΑΠΑΙΤΗΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου!
Διαβάστε το…!

Σας θυμίζω πως ο νόμος 4555/2018, πέρασε με το 150 ψήφους, ούτε την πλειοψηφία της Βουλής δεν είχε, θεωρείται [κατά την γνώμη μου] ΑΝΤΙΣΥΤΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ και επίσης τα 121 από τα 129 Δημοτικά Συμβούλια καταψήφισαν τον “Κλεισθένη 1”.
Το χειρότερο είναι: Πως μιλούσαν μόνο την ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ κι όχι την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ τι θα συμβεί λόγω της ΜΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ για το ΔΗΜΟ! Όποτε ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Ν. 4555/2018, διότι εμπλέκεται το ΔΝΤ…

Καληνύχτα σας, ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΓΙΣΕΤΕ ποτέ, δίπλα με τους ΔΗΜΟΤΕΣ και θα σας στηρίξουν!

Από τον Δημήτρης Σταματόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.