Συνάντηση εργασίας για τις προοπτικές ανάπτυξης του Δήμου Νέστου

(VIDEO)

Παρακολουθήστε όλη την ομιλία που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου σην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νέστου, όπου συζητήθηκαν από τον Δήμαρχο κ. Σάββα Μιχαηλίδη και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ν. Καβάλας κ Μάρκο Δέμπα, τα προβλήματα, οι λύσεις και συμαντικές προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής.

Μερικά από αυτά είναι τα παρακάτω.

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργείται λόγω της διέλευσης φορτηγών αυτοκινήτων με προορισμό από και προς την Θάσο και η λύση του μέσω ενός καινούριου λιμένα

• Η αναγκαιότητα δημιουργίας Δημοτικού Οργανισμού Λιμένος και μια σύγχρονης μαρίνας

• Η εκμετάλλευση των γεωθερμικών πεδίων στην αγροτική παραγωγή

• Η εύρεση λύσης για θέματα της Πολεοδομίας και συνεργασία μεταξύ του Δήμου Νέστου και Δήμου Θάσου

• Η δημιουργία κοινών τουριστικών διαδρομών ιδιαίτερα στο παραποτάμιο δάσος

• Δημιουργία ειδικού χώρου προβολής και προώθησης τοπικών παραδοσιακών προϊόντων στην Κεραμωτή

• Η δυνατότητα αξιοποίησης του διαθέσιμου ποσού από την Περιφέρεια ΑΜΘ ύψους 5,4 εκατ. Ευρώ για την τουριστική ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜΘ και ιδιαίτερα της προβολής με συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις εναλλακτικού τουρισμού.

Στην συνάντηση παρεβρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Μάρκος Δέμπας καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, ο κ. Απόστολος Παυλίδης ως εκπρόσωπος του βουλευτή Καβάλας και Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο βουλευτής Καβάλας κ. Γιάννης Πασχαλίδης, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Κωστής Σιμιτσής και Κωνσταντίνος Αντωνιάδης και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χρυσούπολης κα. Λίλη Καχέλου.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΡΟΣ 1

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΡΟΣ 2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.