ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ !
ΑΠΟΧΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

Επείγον, πριν αποφασίστε να πάτε να ψηφίσετε, οι λόγοι που πρέπει να απέχουμε από τις παράνομες εκλογές και η άμεση συγκέντρωση χρηματικού ποσού, για την κατάθεση δικογραφιών για το δικαίωμα της ορκοδοσίας.

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σε άρθρα μας, αλλά και σε βίντεο μας εδώ στην Σφαγή για τις εκλογές.

Εκλογές οι οποίες είναι άκυρες, αλλά και που νοθεύονται, εδώ και πολλά χρόνια, μέσω της τεχνολογίας Dominion, Hammer, από την εταιρεία Smartmatic, ή οποία βέβαια συνεργάζεται με πολλά κράτη.

Έτσι κανένα από αυτά τα κράτη δεν βγάζουν το αποτέλεσμα που πραγματικά έχει ψηφίσει ο λαός.

Το είδαμε και με τις εκλογές της Αμερικής 2020, όπου μετά από μια οργανωμένη επιχείρηση, η Συμμαχία, μας έδειξε πως κλέβουν τις εκλογές και όλο το σχέδιο το οποίο χρησιμοποιήσανε για να εκθέσουν αυτήν την τεράστια απάτη των εκλογών.

Η νοθεία γίνεται μόνο με την συμμετοχή του κόσμου.

Για να νοθεύσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, θέλουν την ψήφο σου. Αυτό μας αποδείξανε και με την επιστολική ψήφο που χρησιμοποιήθηκε στις εκλογές της Αμερικής, με αφορμή βέβαια την ψεφτο-πανδημία του Κορονοϊού.

Μπορείτε για την δική σας καλύτερη πληροφόρηση, να παρακολουθήσετε τα βίντεο που βρίσκονται παρακάτω:

2000 MULES – ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ 2020

2000 MULES – ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ 2020

DEVOLVED Series – Ήταν οι εκλογές στημένες από το Βαθύ Κράτος ;

DEVOLVED Series – Ήταν οι εκλογές στημένες από το Βαθύ Κράτος ;

Mike Lindell : Η απόδειξη πως οι εκλογές του 2020 ήταν κλεμμένες

Mike Lindell : Η απόδειξη πως οι εκλογές του 2020 ήταν κλεμμένες

Η συμμετοχή στις παράνομες εκλογές είναι αυτή που θέλει το σύστημα. Για αυτό και έχουν κατασκευάσει τόσα πολλά κόμματα, έτσι ώστε με κάποιον τρόπο να σε κατευθύνουν στην κάλπη.

Οι εκλογές είναι ένα τέχνασμα να σε κάνουν να νιώσεις ότι υπάρχει δημοκρατία και ότι έχεις εσύ την δύναμη να εκλέξεις αυτόν που θέλεις να κυβερνήσει. Δηλαδή αυτήν την ψευδαίσθηση, του ότι είσαι υπολογίσιμος, αλλά στην ουσία βγάζουν αυτοί αυτόν που θέλουν, γεγονός που είναι προαποφασισμένο.

Έπειτα βασικό είναι ότι με την συμμετοχή, άθελά σου, συμμετέχεις στην απάτη, συναινείς σε ότι παράνομο κάνουν οι πολιτικοί, και δίνεις την συγκατάθεσή σου. Αυτό είναι άλλωστε αυτό που θέλουν.

Μετά δεν έχει δικαίωμα να φέρεις αντίρρηση σε ότι κάνουν.

Μην ξεχνάτε ότι οι πολιτικοί  – κυβερνώντες είναι Αντιπρόσωποι του Ελληνικού λαού και όχι Εκπρόσωποι. Δηλαδή πράττουν ότι θέλουν χωρίς να ρωτάνε τον λαό ! Αυτό δεν είναι δημοκρατία !

Επίσης το πιο σοβαρό στην απάτη είναι το μέγιστο θέμα του Δικαιώματος της Ορκοδοσίας του πολίτη !

Το πιο σοβαρό πολιτικό δικαίωμα που το έχουν αποκρύψει από τους Έλληνες. Χωρίς τον όρκο του πολίτη, κανείς δεν έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε !

Δηλαδή με λίγα λόγια, χωρίς αυτό όλες οι εκλεγμένοι πολιτικοί, εδώ και πολλά χρόνια είναι παρανόμως εκλεγμένοι, άρα και ότι νόμους έχουν ψηφίσει και εφαρμόσει, για τους Έλληνες είναι άκυροι !

Το ίδιο ισχύει για τους ψηφοφόρους, οι οποίοι δεν έχουν δώσει τον όρκο του πολίτη και η ψήφο τους είναι άκυρη !

Άρα για ποιες εκλογές μιλάμε, για ποια νομιμότητα.

Γι’ αυτό συμβαίνουν όλα αυτά !

Γι’ αυτό και η μόνη λύση για να γλυτώσουμε από τους εγκληματίες πολιτικούς, είναι η συντεταγμένη ΑΠΟΧΗ !

Είναι άξιο λόγου να αναφέρουμε, πως οι Δημόσιοι υπάλληλοι, έχουν δώσει τον όρκο του δημοσίου υπαλλήλου και είναι υπολογίσιμοι για το Κράτος. Οι υπόλοιποι Έλληνες, δεν το έχουν αυτό το προνόμιο !

Δημόσιος υπάλληλος είναι και ο δικαστικός και ο δικηγόρος και για αυτό πληρώνεται, όταν συμμετέχει κατά την διάρκεια των εκλογών, στα εκλογικά τμήματα, ενώ οι υπόλοιποι, οι οποίοι καλούνται για να είναι στην εφορευτική επιτροπή, εντέλλονται να πάνε δίχως αμοιβή και με την απειλή ποινής !

Εδώ έχουν το δικαίωμα να κάνουν Αγωγή στο κράτος για τον αυτό διαχωρισμό, έναντι των δικηγόρων και των δικαστικών.

Επίσης, όλοι οι λαθρομετανάστες, δίνουν έναν όρκο και έτσι έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες.

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

Γι’ αυτό λοιπόν, μην «γκρινιάζετε» και στηρίξτε τον αγώνα που κάνουμε !

Όσο για τον αγώνα  που κάνουμε για να αποκτήσουν όλοι οι Έλληνες το πολιτικό δικαίωμα την Ορκοδοσίας, ζητάμε την οικονομική βοήθεια όλων εσάς, που θέλετε να νιώθετε Έλληνες πατριώτες, στο να καταθέσουμε πέντε δικογραφίες «έκπληξη» σε πέντε δήμους, τους οποίους θα σας ανακοινώσουμε αμέσως μετά την κατάθεση.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΚΟΔΟΣΙΑΣ, ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ !

Για την συγκέντρωση των χρημάτων έχουμε ανοίξει νέο τραπεζικό λογαριασμό ο οποίος είναι ο παρακάτω:

Κάτοχος: ENERGY COMMUNICATIONS

IBAN: LT113250075156773571

BIC: REVOLT21

Χώρα έδρας τράπεζας (εάν ζητηθεί): Λιθουανία.

Εάν σας δυσκολεύει η κατάθεση χρημάτων στην τράπεζα, μπορείτε να μας στείλτε τα χρήματα, μέσω της Western Union, ή ακόμα και μέσω ταχυδρομικής επιταγής, στα στοιχεία, «Ιωάννης Δεμερτζής, – ΣΦΑΓΗ, 7ης Μεραρχίας 57, 65403, Καβάλα.»

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την οικονομική σας στήριξη !

Περισσότερα στα παρακάτω βίντεο.

Το βίντεο στο Bitchute

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΩΝ !

Για όσους δεν είδατε την αποκαλυπτική συνέντευξη με τον Βασίλη Λάππα, σχετικά με το τι σας κρύβουν στις εκλογές. Απαραίτητες πληροφορίες για κάθε Έλληνα, που θέλει να γνωρίζει για την πολιτική.

ΕΚΛΟΓΕΣ – ΒΓΕΣ ΑΠ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ – Β. ΛΑΠΠΑΣ – Ι. ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ 06-05-2023.

Το βίντεο στο Rumble.

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΩΝ !

Για όσους δεν είδατε την αποκαλυπτική συνέντευξη με τον Βασίλη Λάππα, σχετικά με το τι σας κρύβουν στις εκλογές. Απαραίτητες πληροφορίες για κάθε Έλληνα, που θέλει να γνωρίζει για την πολιτική.

ΕΚΛΟΓΕΣ – ΒΓΕΣ ΑΠ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ – Β. ΛΑΠΠΑΣ – Ι. ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ 06-05-2023.

 

**********

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Προσωπική ιστοσελίδα :Ιωάννη : Δεμερτζή.

https://www.demertzisi.gr .

Για ΔΩΡΕΕΣ – Οικονομική Ενίσχυση της “Σ” sfagi.gr .

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,
επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, εκθέτοντας το «σύστημα», έχει στοχοποιηθεί, από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα, με αποτέλεσμα, εμείς οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι αυτής, να δεχόμαστε τον μέγιστο οικονομικό πόλεμο από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα. Έτσι μη έχοντας οικονομικούς πόρους για την συντήρηση όλης αυτής της προσπάθειας, αλλά και για την ίδια την διαβίωσή μας, σας ενημερώνουμε, ότι μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να μας ενισχύσετε οικονομικά από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Οι τρόποι για την οικονομική ενίσχυση είναι οι παρακάτω εξής:

1. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στα παρακάτω στοιχεία:
ENERGY COMMUNICATIONS
IBAN: LT42 3250 0603 2304 3454
BIC: REVOLT21
ΧΩΡΑ: LITHUANIA

2. Μέσω Western Union.

Western Union Logo 300x53 - ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΩΝ !
Western Union

Καταθέτοντας χρήματα σε οποιοδήποτε κατάστημα Western Union, η σε μεγάλα Super Market, με δυνατότητα αποστολής χρημάτων με Western Union.

Σας ευχαριστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.