Διαφορετικές αντιλήψεις, συμπεριφορές και στάσεις ζωής, θα κληθούν να συγκρίνουν οι πολίτες του δήμου Σουφλίου στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαίου, λαμβάνοντας υπόψη τους συγκεκριμένα γεγονότα και δεδομένα που έχουν συμβεί τα προηγούμενα χρόνια.

Από την μια πλευρά για παράδειγμα, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης “ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΣΥΝΟΧΗ ” αλλά και της αντιπολίτευσης Παναγιώτης Καλακίκος, δώρισε την αποζημίωση που δικαιούται για την συμμετοχή του στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, στα άτομα ΑΜΕΑ.

Για του λόγου του αληθές, παραθέτουμε το σχετικό έγγραφο από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όπου στις 15 Φεβρουαρίου 2019 ο ANTIΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ υπογράφει την απόφαση για την: “ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΩΡΕΑΣ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑΣ ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ. ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΕΑ” λόγω δωρεάς κου Καλακίκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

ΔΩΡΕΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΚΑΛΑΚΙΚΟΥ ΣΕ ΑΜΕΑ

Η συγκεκριμένη αξιέπαινη κίνηση έγινε μάλιστα από τον κ.Καλακίκο εντελώς αθόρυβα και χωρίς να την γνωστοποιήσει, γιατί αυτό επέβαλλε ο τρόπος σκέψης του και η νοοτροπία που έχει ως άνθρωπος. Να δείχνει έμπρακτα την συμπαράσταση και την βοήθεια στους συνανθρώπους του οι οποίοι έχουν ανάγκη.

kalakikos panagioths soyfli 2 1024x576 - Ο Παναγιώτης Καλακίκος δώρισε την αποζημίωση του στα ΑΜΕΑ

Πηγή: Έβρος News.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.