Ο Δικηγόρος Μπακόπουλος για κορωναϊό και αντισυνταγματικά μέτρα, στον Γιάννη Δεμερτζή.

Ο δικηγόρος Αθηνών Δημοσθένης Μπακόπουλος, μιλάει για αντισυνταγματικά πρόστιμα κορωναϊού, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την επιβολή για χρήση μάσκας.

Μετά από όλα αυτά που έχουμε ακούσει και συνεχίζουμε να ακούμε και να βλέπουμε στην τηλεόραση σχετικά με τον φόβο και τον πανικό που προσπαθούν να διασπείρουν στον κόσμο, σχετικά με τα μέτρα για τον κορωναϊό, σκεφτήκαμε πως είναι καλό να έχουμε και ακόμα μια νομική άποψη.

Όπως είπαμε και παλιότερα η «ΣΦΑΓΗ», είναι ένα μέσο που υπάρχει η πολυφωνία, αλλά και η διασταύρωση των πληροφοριών.

Όσον αφορά τώρα το μεγάλο θέμα με τα μέτρα για τον Κορωναϊό, για ακόμα μια φορά, η άποψη ενός δικηγόρου, που έρχεται να ρίξει «φώς», στα ερωτήματα του κόσμου, για την νομοθεσία περί υποχρεωτικού εμβολιασμού, τα παράνομα πρόστιμα για την κυκλοφορία, όπως ακόμα και για την υποχρέωση και την επιβολή χρήσης μάσκας, σε διάφορους χώρους.

Αυτήν την φορά, στην «ΣΦΑΓΗ», με τον Γιάννη Δεμερτζή, ο δικηγόρος αλλά και πρώην διοικητής της Δημόσιας Αρχής Λιμένων, κ. Δημοσθένης Μπακόπουλος, σε μια τηλεφωνική συνέντευξη για όλα αυτά τα παραπάνω, φλέγον ζητήματα.

Πατήστε το play για να ακούστε την συνέντευξη.

Και στο Youtube.

 

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube, από εδω: Σφαγή – Youtube – Εγγραφή.

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή

Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

sfagi youtube eikona - Ο δικηγόρος Δ. Μπακόπουλος, μιλάει για πρόστιμα, εμβόλια και μάσκες
Σφαγή GR. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.