Οι αγωγές κατά δήμων οι νέες ταυτότητες η GESARA και το EBS
Οι αγωγές κατά δήμων οι νέες ταυτότητες η GESARA και το EBS

Αγωγές κατά δήμων
Οι νέες ταυτότητες του ΑντίΧριστου
Η GESARA – NESARA
Το  EBS – EAS

Και το βρώμικο σχέδιο των ψεφτο – πατριωτών.

Έχουμε αρκετό καιρό να δημοσιεύσουμε άρθρο στην “ΣΦΑΓΗ”, επειδή υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις, οι οποίες μας έχουν αποτραβήξει από το όλο αυτό το θέμα της επιμέλειας της ανάρτησης νέων άρθρων.

Υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα γύρω από όλη αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε για την ενημέρωση.

Αυτό βέβαια έχει συμβεί, διότι μας πολεμάνε από παντού.

Ασύμμετρος πόλεμος, επιθέσεις στην ΣΦΑΓΗ, στο πρόσωπό μου, πισώπλατα και φυσικά βρώμικα, εφευρίσκοντας, διάφορες τεχνικές για να ρίξουν “λάσπη”, στο έργο που κάνουμε.

Όποιος θέλει μπορεί να δεί απευθείας το βίντεο από ΕΔΩ, 
στο Rumble, στο Bitchute, στο YouTube.

Ακόμα υπάρχουν άτομα τα οποία δείχνουν στον κόσμο ότι είναι οι “καλοί” και “αφυπνισμένοι”, αντιθέτως, πολεμάνε την αλήθεια.

Ακόμα υπάρχουν άτομα τα οποία είναι ακόλουθοί μας που μας υποστηρίζουν και από την άλλη μας κατηγορούνε.

Οι λεγόμενοι διπολικοί… που θέλουν να δείχνουν ότι τα έχουν καλά με όλους, έτσι ώστε να έχουν όλες τις “πόρτες” ανοιχτές.

Το χειρότερο, πράκτορες αφυπνιστές, που κρύβουν το έγκλημα του COVID, κρύβουν την παιδοφιλία, τον παιδοσατανισμό, κρύβουν τις θεραπείες από το εμβόλιο.

Με λίγα λόγια, ο συστημικός, ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ – ΠΑΙΔΟΣΑΤΑΝΙΣΜΟ – ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ !

ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ COVID,

ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ,

ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ !

Πάμε λίγο να δούμε τι γίνεται με τις εξελίξεις.

Τι γίνεται με τις αγωγές κατά των δήμων ;

Αγαπητοί αναγνώστες,
Ειλικρινά λυπάμαι για την κατάντια αυτής της χώρας.
Τα χρήματα δεν έχουν μαζευτεί ακόμα. Το θέμα είναι ότι δίνοντας ακόμα μια προθεσμία, δεν καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το ιδανικό ποσό, για να έχουμε όλο το πακέτο για τις καταθέσεις.

Δηλαδή, τα χρήματα που απαιτούνται για το παράβολο, τις επιδόσεις των αγωγών με δικαστικό επιμελητή, αλλά και τέλος τα έξοδα για την παράσταση του δικηγόρου στο δικαστήριο.

Οι αγωγές, θα κατατεθούνε κανονικά, μέσα στον Αύγουστο, λόγο του ότι είχαμε πολλές επείγουσες υποθέσεις με πλειστηριασμούς και έπρεπε η νομική ομάδα που συνεργαζόμαστε, να ασχοληθεί με αυτά, για να αποτρέψει τις βίαιες εξώσεις των Ελλήνων !

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ !

Η προθεσμία ήδη έχει παρέλθει !

ΗΤΑΝΕ Η ΚΥΡΙΑΚΗ  16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023.

Ο χρόνος τέλειωσε ! Νομίζουν κάποιοι ότι κάνουμε έρανο και ζητάμε ελεημοσύνη ! Είναι βαθιά νυχτωμένοι ! Ο αγώνας για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ! ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 1 ΕΥΡΩ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝΕ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ,
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 2 ΕΥΡΩ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝΕ ΜΕ 2000 ΕΥΡΩ,
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 3 ΕΥΡΩ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝΕ ΜΕ 3000 ΕΥΡΩ,
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 4 ΕΥΡΩ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝΕ ΜΕ 4000 ΕΥΡΩ,
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 5 ΕΥΡΩ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝΕ ΜΕ 5000 ΕΥΡΩ,
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 6 ΕΥΡΩ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝΕ ΜΕ 6000 ΕΥΡΩ, (2 ΑΓΩΓΕΣ COVID)

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 10 ΕΥΡΩ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝΕ ΜΕ 10000 ΕΥΡΩ (ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ).

Σκεφτείτε ότι έχουμε καταθέσει 3 αγωγές μόνο με 100 άτομα. Πού είναι οι άλλοι. (Δεν προσμετράμε την αγωγή για τα οικονομικά, που καταθέσαμε τον Νοέμβριο του 2022. Αυτή πληρώθηκε από μια μικρή ομάδα Ελλήνων και δεν έγινε δημόσια ανακοίνωση για να μαζευτούνε τα χρήματα).

Έπειτα, για δική σας πληροφόρηση και να μην μπορούν κάποιοι άλλοι να σας παρασύρουν, θα πρέπει να ρωτήσετε τους δικηγόρους σας, να σας ενημερώσουνε για το πόσο κοστίζουν οι αγωγές, αγωγές όπως αυτές που έχουμε κάνει και μετά να κρίνετε.

Ρωτήστε μόνο ένα δικηγόρο, πόσο θα κόστιζε η σύνταξη ενός δικόγραφου, ας πούμε για την απάτη του COVID, αλλά και πόσο, θα κόστιζε η έρευνα και η συλλογή αποδεικτικών στοιχείων 1400 σελίδων και μετάφραση βίντεο, τα οποία όλα αυτά, αποδεικνύουν την απάτη !

Είναι πολύ εύκολο να κατηγορείτε κινήσεις όπως αυτές, για την συλλογή χρημάτων, για να κατατεθούνε οι αγωγές για όλους τους Έλληνες.

Αγωγές όπως για:

Τα οικονομικά, βλέπε εδώ.
Της απάτης του Covid, βλέπε εδώ.
Της αγωγής για το θέμα της Ορκοδοσίας στην Θεσσαλονίκη, βλέπε εδώ.

Έπειτα,
Ζούμε σε μια κοινωνία υποκριτών.

Το σύστημα, είχε ένα πανούργο σχέδιο.
Όταν είδε ότι δύο – τρείς ευσυνείδητοι άνθρωποι ξεκινήσαμε να αφυπνίζουμε τον κόσμο και να βγάζουμε την αλήθεια για την απάτη του Covid και για τον ρόλο του Τράμπ, των Q και των Λευκών Καπέλων, από τις αρχές του 2020 και ενώ ο κόσμος άρχισε να αντιλαμβάνεται την αλήθεια, εφάρμοσε ένα βρώμικο σχέδιο.

Έβγαλε τους ψεφτο  – αφυπνιστές, να μιλάνε για όσα λέγαμε εμείς, μόνο που τα μπερδεύανε με ψέματα, δίνοντας ακόμα και ημερομηνίες, κάνοντας τον κόσμο να απογοητεύετε και να έχει την εντύπωση, ότι όλα αυτά είναι φαντασιώσεις και ψέματα.

Ακόμα και τώρα, που όλα σιγά σιγά βγαίνουν στην φόρα, οι ψεφτο – πατριώτες, πήραν εντολές, να κατευθύνουν τον κόσμο να πάει να ψηφίσει πολεμώντας όλους εμάς που μιλούσαμε για αποχή και βέβαια δίνοντας εντολή σε άλλους να προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι ο Τράμπ είναι και αυτός από τους κακούς και ότι όλα αυτά περί συλλήψεων και κλώνων και ηθοποιών είναι ψέματα και φυσικά ότι εμείς είμαστε οι παραπλανητές και καθυσυχαστές του ευρύ κοινού !

ΕΜΕΙΣ Η ΟΜΑΔΑ, ΕΓΩ Ο Ιωάννης Δεμερτζής, μόνο καθυσυχαστές δεν είμαστε.

ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΑΝΕ και εμείς ωθούμε τον κόσμο να πολεμήσει για να τελειώσουμε πιο γρήγορα και να βοηθήσουμε την ΣΥΜΜΑΧΙΑ !

Αυτή είναι η διαφορά μας από τους άλλους ! – ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑ !

ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΝΙΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ! ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ !

Νέα Ταυτότητα – Το Χάραγμα – RFID Τσιπ !

Το αφήγημα με τις Νέες Ψηφιακές Ταυτότητες του Σατανά με το χάραγμα !!!

Δυστυχώς, υπάρχει σοβαρό χάραγμα στην νοημοσύνη μιας μεγάλης μερίδας κόσμου !

Όλοι σχεδόν μιλάνε για τον ερχομό της νέας ταυτότητας, η οποία θα ελέγχει τα πάντα !

Δηλαδή το εμβόλιο με την νανοτεχνολογία που το 70% έβαλε στο σώμα τους μέσα τι κάνει ;;;

Επειδή δεν το είπε κανένας γιατρός ; Αυτό είναι 1000 φορές χειρότερο από την Ταυτότητα.

1ον. Δεν μπορείς να το βγάλεις από μέσα σου. (Εκατομμύρια τσιπάκια νανοτεχνολογίας nanobots). Την ταυτότητα μπορείς να την πετάξεις !

2ον. Η ταυτότητα δεν μπορεί να λάβει εντολή από το 5G για να σε σκοτώσει, το εμβόλιο ναι !

3ον. Αποστολή μέσω του 5G όλων των βιομετρικών δεδομένων, πχ θερμοκρασία σώματος, θερμοκρασία όλων των οργάνων, αναλυτική ιατρική κατάσταση, ακτινογραφία όλου του σώματος. Η ταυτότητα δεν μπορεί να το κάνει αυτό !

4ον. Αποστολή των δεδομένων σκέψης, συναισθημάτων μέσω του 5G, καθιστώντας έτσι την κάθε “κυβέρνηση” να γνωρίζει ανα πάσα στιγμή τις προθέσεις του καθένα και αν αυτό είναι εναντίων της, τότε ο κάθε “δούλος” θα τιμωρείτε με διάφορους τρόπους (point system – φυλάκιση κτλ.). Με την ταυτότητα αυτό δεν μπορεί να γίνει !

Οπότε και μόνο από αυτά τα 4 μπορείτε να καταλάβετε την διαφορά και το πόσο χαζό είναι αυτό που σας έχουνε πεί για να σας αποτρέψουν από την πραγματική αλήθεια !

Τα θεραπευτικά κρεββάτια – MED BEDS.

Προσοχή στους επιτήδειους που σας μιλάνε για τα med beds, λέγοντάς σας, ότι μπορούν να σας κλείσουν ραντεβού για να πάτε να ξανανιώσετε. Τα med beds, δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμα για το ευρύ κοινό.

Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την ΣΥΜΜΑΧΙΑ και είναι για την διάσωση των παιδιών από τα DUMB’s.

Δεν είναι μόνο η σωματική θεραπεία που χρειάζονται αυτά τα δύστυχα πλάσματα, είναι και το ότι θα πρέπει να διαγραφτεί και όλες αυτές οι φοβερές αναμνήσεις που έχουν χαραχτεί στην μνήμη τους. Αυτό γίνεται εύκολα με τα med beds !

Σταματήστε λοιπόν να πιστεύετε κάποιους επιτήδειους που σας υπόσχονται ραντεβού στα med beds ή ακόμα κάποιους άλλους που χρησιμοποιούνε κάποιες άλλες μεθόδους ή άλλα μηχανήματα, που για να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου, τα έχουν ονομάσει med beds !

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ !

Το μόνο ισχυρό αποτοξινοτικό σκεύασμα και όχι φάρμακο, είναι το Διοξείδιο του Χλωρίου.

Μόνο με αυτό μπορείτε να απαλλαχθείτε από τα δηλητήρια που υπάρχουν στον οργανισμό. Αυτό μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς, διαβάστε αυτό το άρθρο.

GESARA – NESARA – EBS – TRUMP

Για την GESARA – NESARA έχουμε γράψει και στο παρελθόν. Ακόμα και για το EBS και τις τελευταίες εξελίξεις, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο.

Σχολιασμός επικαιρότητας. Αγωγές κατά των Δήμων, Νέες Ταυτότητες και άλλα.

 

Σχολιασμός επικαιρότητας. Αγωγές κατά των Δήμων, Νέες Ταυτότητες και άλλα.

 

 

 

**********

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Προσωπική ιστοσελίδα :Ιωάννη : Δεμερτζή.

https://www.demertzisi.gr .

Εάν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να μας στηρίξετε οικονομικά, διαβάστε τα παρακάτω.

Για ΔΩΡΕΕΣ – Οικονομική Ενίσχυση της “Σ” sfagi.gr .

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,
επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, εκθέτοντας το «σύστημα», έχει στοχοποιηθεί, από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα, με αποτέλεσμα, εμείς οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι αυτής, να δεχόμαστε τον μέγιστο οικονομικό πόλεμο από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα. Έτσι μη έχοντας οικονομικούς πόρους για την συντήρηση όλης αυτής της προσπάθειας, αλλά και για την ίδια την διαβίωσή μας, σας ενημερώνουμε, ότι μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να μας ενισχύσετε οικονομικά από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Οι τρόποι για την οικονομική ενίσχυση είναι οι παρακάτω εξής:

1. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στα παρακάτω στοιχεία:
ENERGY COMMUNICATIONS
IBAN: LT42 3250 0603 2304 3454
BIC: REVOLT21
ΧΩΡΑ: LITHUANIA

2. Μέσω Western Union.

Western Union Logo 300x53 - Οι αγωγές κατά δήμων οι νέες ταυτότητες η GESARA και το EBS
Western Union

Καταθέτοντας χρήματα σε οποιοδήποτε κατάστημα Western Union, η σε μεγάλα Super Market, με δυνατότητα αποστολής χρημάτων με Western Union.

Σας ευχαριστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.