ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ: Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, ζούμε τις πιο σκληρές εποχές του φασισμού. Του πραγματικού φασισμού των δήθεν πολιτικών, που ψηφίσαμε και εμπιστευτήκαμε τόσα χρόνια.

Των πολιτικών, αυτών των παιδόφιλων, σατανιστών και των υπολοίπων που δεν διστάζουν να μας στείλουν στον θάνατο, αρκεί και μόνο να κρατήσουν την πολιτική καρέκλα τους.

Ακολουθώντας τον λευκό λαγό (follow the white rabbit) και στην συνέχεια, πέφτοντας μέσα στην λαγότρυπα, όπως έπεσε και η χιονάτη, βλέπουμε μια πραγματική αλήθεια και όχι την αλήθεια που εμείς νομίζουμε ότι υπάρχει,  δηλαδή το matrix που ζούμε, εδώ και πολλά χρόνια.

Όλα βγαίνουν στην φόρα. Αποκαλύψεις για πολιτικούς, γιατρούς, δικαστικούς και πώς η το μεγαλύτερο μέρος αυτών, συνωμοτεί εναντίων του κόσμου. Εναντίον του απροστάτευτου πολίτη, του πολίτη που έχει δίκιο. Του πολίτη που δεν είναι διαπλεκόμενος και δεν έχει υποχρεωθεί σε κανέναν τους.

Φυσικά, ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ !!!

Όχι οι μάσκες του κοροναϊού, αλλά οι μάσκες του χαρακτήρα του καθενός, με την βοήθεια αυτής της ψεύτικης πανδημίας.

Όλοι φανερωθήκανε ! Ποιοι είναι οι ανόητοι, αυτοί δηλαδή που δεν έχουν την κατάλληλη αντίληψη, για να καταλάβουν το ψέμα, οι βολεμένοι και τα κομματόσκυλα, οι οποίοι είναι οι υποδουλωμένοι στα κόμματά τους και υπακούσουν στους πολιτικούς τους, που και αυτοί ανήκουν στην κατηγορία των ανόητων.

Αλλά βέβαια και οι κακοί και βρωμεροί, που κοιτάνε το χρήμα, ενώ γνωρίζουν την αλήθεια και παρόλα αυτά, δεν διστάζουν να σκοτώσουν τον συνάνθρωπό τους, αρκεί να βγάλουνε χρήματα.

Δυστυχώς ζούμε σε αυτήν την κοινωνία.

Στην κοινωνία που ο αστυνομικός, γίνεται «ΜΠΑΤΣΟΣ», ξεπουλώντας τις αρχές του και καταπατώντας τα Σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα, εγκληματώντας σε βάρος συμπολιτών του, για να μην χάσει τον μισθουλάκο του.

Στην κοινωνία που οι γιατροί έχουν προσκυνήσει τον «ΌΦΗ» του σατανά, πουλώντας τον θάνατο αντί για την γιατρειά, έχοντας κάνει συμφωνίες με τις φαρμακευτικές εταιρείες (BIG PHARMA), για να βγάζουν χρήματα και να πηγαίνουν ταξιδάκια, έχοντας πολλούς ασθενείς, ως πειραματόζωα.

Φυσικά και σε άλλα πολλά.

Έχουμε και την μεγάλη μάστιγα, των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, με τους δημοσιοκάφρους, που πουλάνε εδώ και μήνες ψεφτο ειδήσεις χρησιμοποιώντας το μέγα ψέμα του κορωνοϊού, για να βγάζουν χρήματα, γνωρίζοντας βέβαια την αλήθεια !

Έτσι κοροϊδεύουν τον κόσμο και τον οδηγούν στην καταστροφή !

Δείτε το παρακάτω βίντεο που γυρίσαμε, για να καταλάβετε τι συμβαίνει στο κόσμο !

Οι καθαρισμοί των υπόγειών στοών, ακόμα και στα Σπάτα τις προάλλες, αλλά και συγκλονιστικές μαρτυρίες από συμπολίτες μας που τόλμησαν να μοιραστούνε τις πληροφορίες μαζί μας, αλλά και με όλους εσάς, μέσω της «ΣΦΑΓΗΣ», που εμπιστεύονται !

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Επειδή το προφίλ μου έχει φτάσει το όριο των φίλων (5000), καλό θα είναι να με ακολουθείτε επιλέγοντας το “ακολουθήστε”.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στα κανάλια μας:
Youtube:
Σφαγή – Youtube – Εγγραφή,
Dailynewsgr – YouTube – Εγγραφή,
Brighteon

Brighteon – Εγγραφή
Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

Τρόποι επικοινωνίας.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω ταχυδρομείου ή western union. (Για πληροφορίες αποστολής, επικοινωνήστε μαζί μας). Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by mail or western union. (For shipping information, contact us). Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.