Η όμιλία ενάντια στην υποχρεωτικότητα !

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Δράμα

Παρακάτω η ομιλία του Γιάννη Δεμερτζή, ενάντια στην υποχρεωτικότητα και στα κατοχικά μέτρα.

Η ομιλία στο Rumble.

Η ομιλία στο Brighteon.

Η ομιλία Δεμερτζή σε μορφή κειμένου.

Πατριώτες Πατριώτισσες,
Φίλες και φίλοι.

Σας ευχαριστώ για το ότι βρίσκομαι ακόμα μια φορά εδώ μαζί σας.

Ευχαριστώ τους διοργανωτές, για το ότι μου δώσανε την ευκαιρία να συ στρατευτώ μαζί σας, στη μεγάλη μάχη που δίνει το Έθνος μας, ενάντια στην υποχρεωτικότητα.

Ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Ενάντια στην υποχρεωτικότητα της θανάτωσης των αυτοχθόνων Ελλήνων, με όλες αυτές τις μεθόδους, που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση, από τις αρχές του 2020.

Την προηγούμενη φορά, από το βήμα αυτό, σας έδωσα πολλές πληροφορίες, για να καταλάβετε το μέγεθος της γενοκτονίας !

Είναι κατανοητό, ότι δεν μπορούμε να διανοηθούμε το μέγεθος του κακού, στο οποίο μέσα ζούμε !

Για να πολεμήσουμε τον εχθρό όμως, θα πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά το ποιος είναι, αλλά και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί !!!

Όλοι ακούσαμε την φράση «Αόρατος Εχθρός». Κανείς σχεδόν όμως, δεν κατάλαβε ποιος είναι αυτός ο «Αόρατος Εχθρός», για τον οποίο αναφερθήκανε οι αρχηγοί, σχεδόν όλων των κρατών !!!

Αυτός ο «Αόρατος Εχθρός», είναι το σύνολο ή μέρη από μια σειρά μεθόδων που χρησιμοποιήθηκαν εναντίων της ανθρωπότητας !

Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ, με οποιονδήποτε τρόπο, ανά πάσα στιγμή, σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΤΗ ΓΗ,

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και η πανδημία μέσω πλάνης «Πλαν-δέμικ».

Με την προμελετημένη δημιουργία ενός θανατηφόρου ιού, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με υποχρεωτικές εντολές χρήσης μάσκας,

Οι εγκλεισμοί τα lock down, η συναισθηματική βλάβη, ειδικά στα παιδιά,

Οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, η απώλεια θέσεων εργασίας, η απώλεια επιχειρήσεων,

Η Προώθηση ή και η πρόκληση φόβου στους ανθρώπους, οπως αυτοκτονίες, απώλεια κοινωνικής σύνδεσης, κοινωνικές εντολές που αντικατοπτρίζουν σατανικές τελετουργίες  και  απομόνωση.

Ψέματα σχετικά με την πανδημία, από ΟΛΟΥΣ, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής κοινότητας και των υπαλλήλων δημόσιας υγείας: ψεύτικοι αριθμοί covid, ψεύτικες δοκιμές και μολυσμένες δοκιμές με τον ανθρωπογενή ιό, και οποιαδήποτε άλλα κακόβουλα σχέδια των εχθρών,

Πόλεμος εναντίων  των μαρτύρων, δηλαδή, γιατροί, νοσοκόμες και άλλοι που απειλήθηκαν ή έχασαν τα προς το ζην τους, επειδή είπαν την αλήθεια.

Λογοκρισία της αλήθειας, σχετικά με την πρόληψη, τις φαρμακευτικές αγωγές και θεραπείες,

Παρακράτηση θεραπειών και αποτελεσματικών φαρμακευτικών αγωγών,

Η εν γνώσει κατάχρησης της τεχνολογίας για την πρόκληση βλάβης σε αντίθεση με την ιατρική και πολιτική και όρκους που δώσαν,

Οι φαρμακευτικές εταιρείες που εν γνώσει συνωμοτούν στην πλάνη της πανδημίας.

ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ (MIND CONTROL): ΟΛON τον ακούσιο έλεγχο μυαλού: Χειραγώγηση της σκέψης, ψυχολογικός, πόλεμος πληροφοριών και προπαγάνδα, MK Ultra, τεχνολογίες εκπομπής ήχου στο κεφάλι, Εκπομπές με Εξαιρετικά Χαμηλές Συχνότητες E.L.F., ξένα εμφυτεύματα και οποιεσδήποτε άλλες άγνωστες τεχνολογίες ή συσκευές.

ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ σε αυτόν τον πλανήτη και εκτός του πλανήτη των όντων της Γης, η οποία περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Τις Βαθιές Υπόγειες Στρατιωτικές Βάσεις και σήραγγες.

Όλα τα οποία είναι επίσης πάνω από το έδαφος: ΟΛΑ τα πάρτι για κυνήγι παιδιών, ενήλικων, και των ζώων και όλα τα παιδιά που λαμβάνονται με οποιοδήποτε άλλο παράνομο μέσο, από τον εχθρό, μέσω του επίγειου δικαστικού συστήματος, ή με οποιοδήποτε άλλο παράνομο μέσο.

ΟΛΕΣ οι κυβερνητικές ενέργειες ή και νόμοι και όλες τις αρχές επιβολής του νόμου σε όλο τον κόσμο, που δεν είναι προς το συμφέρον όλης της ζωής παντού.

ΟΛΕΣ οι Μυστικές Κοινωνίες και οι παράνομες δραστηριότητές τους, που αντιβαίνουν στη θέληση του Θεού.

ΟΛΗ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ και η δημιουργία της πραγματικότητας.

ΑΠΟΚΡΥΨΗ ιερών Χριστιανικών αντικειμένων, ελλειπόντων μερών, και Ιερού Κειμένου της Ιερής Βίβλου.

ΌΛΟΣ ο αέρας, το νερό, τα τρόφιμα, και η Γη, που έχει μολυνθεί με οποιονδήποτε τρόπο, από επιβλαβείς και θανατηφόρες ουσίες ή τεχνολογίες οποιουδήποτε είδους, από τον εχθρό, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων των ματαιωμένων εμβρύων, που χρησιμοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο, ή να αναμειγνύονται με τα τρόφιμα και τα ποτά μας, σε αρωματικά πρόσθετα, που χρησιμοποιούνται σε εμβόλια, ή και χρησιμοποιούνται σε προϊόντα ομορφιάς.

Ακόμα η χρήση ανθρώπινης σάρκας σε προϊόντα ταχυφαγείας (fast food) και άλλα τρόφιμα.

ΟΛΕΣ οι βλασφημίες και ιεροσυλίες προς στην Αγία ΤΡΙΑΔΑ.

ΟΛΑ τα παράνομα οικονομικά συστήματα από οποιαδήποτε τράπεζα, εταιρεία, νομική οντότητα, επιχείρηση ή από ιδιώτη.

Σε αυτό το σημείο, θέλω να αναφέρω, το σχέδιο που στήθηκε, για την δολοφονία μου και την απειλή της οικογένειάς μου, όταν πέρυσι το 2020, δημοσίευσα την αλήθεια για την ψεφτοπανδημία, αλλά και για την πολιτειακή αστάθεια που επικρατούσε στην Χώρα μας.

Γύρω στα τέλη Ιουνίου, ομάδα πατριωτών, σταματήσανε στην Αθήνα, 3 κοντέινερς, που μεταφέρανε 60 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Έμ ές 13 (MS 13). Σε κάποια κινητά τηλέφωνα των μελών αυτών, βρέθηκε, το όνομά μου, καθώς και η διεύθυνση κατοικίας μου.

Έμαθα, πως αυτή η πράξη, ήταν δουλειά της Κυβέρνησης.

Επίσης, εκείνον τον καιρό, πολλά άτομα, που υποτίθεται στηρίζουν τον Πατριωτικό χώρο, ξεκινήσαν, έναν αγώνα, για την σπίλωση, της γενικής εικόνας μου.

Οι πράξεις αυτές, με δώσαν περισσότερη δύναμη, αλλά και ζήλο, να συνεχίσω την έρευνα και να δημοσιεύω αλήθειες προς το κοινό συμφέρον.

Οι προδότες, έχουν παρεισφρήσει, σε όλους τους γνήσιους πατριωτικούς χώρους !

Είναι γνωστό, ότι η εγκληματική κυβέρνηση, γελοιοποιεί την αλήθεια, για να μην γίνει πιστευτή ποτέ !!! Το έχει κάνει με πολλούς. Είναι γνωστή η τεχνική αυτή !

Όπως καταλαβαίνουμε, όλα αυτά, αποτελούνε πράξεις εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, αλλά ακόμα και πράξεις Εσχάτης Προδοσίας.

Όλα αυτά τα εγκλήματα, όχι μόνο της ψεφτοπανδημίας, συνεχίζονται να διαπράττονται, κάτω από την κάλυψη της τοπικής αυτοδιοίκησής.

Την κάλυψη των δημάρχων και των δημοτικών συμβουλίων.

Χωρίς να είναι τυχαίο, οι περισσότεροι δήμαρχοι, αλλά και τα μέλη των δημοτικών συμβουλίων, αποτελούνται από μεγαλογιατρούς, αλλά και από ακριβοπληρωμένους δικηγόρους !

Αυτοί, αγαπητοί μου συν Έλληνες, παίζουν με την νοημοσύνη μας !!!

Δεν είναι δυνατόν, να μην έχουν καταλάβει τι γίνεται εδώ και σχεδόν δύο χρόνια !!!

Παραιτήθηκε κανένας δήμαρχος ; Παραιτήθηκε κανένας δημοτικός σύμβουλος ;

Από ότι γνωρίζω Όχι !!!

Συνωμοτούνε στην εγκληματική απάτη ! Συνωμοτούνε στην δολοφονία των Ελλήνων ! Στην γενοκτονία του Έθνους μας !!!

Δεν υπάρχει η δικαιολογία, του ότι δεν γνωρίζανε ή του ότι ακολουθούσανε εντολές !

Θα πρέπει να ξέρουν, ότι γνωρίζουμε ποια είναι η πραγματική πανδημία !

Η πραγματική πανδημία του COVID – 19, είναι η ίδια κυβέρνηση και τα τσιράκια της !

Θα πρέπει να ξέρουν, ότι γνωρίζουμε τα ονόματα, τον τρόπο, αλλά και τα μέρη, όπου διαπράχθηκαν, τα μέχρι στιγμής εγκλήματα !!!

Σας θέλουμε δυνατούς, θαρραλέους και αποφασισμένους να πολεμήσουμε τον Εχθρό, που με την βοήθεια των Πατριωτών, δεν είναι πλέον «Αόρατος».

Ελληνίδες και Έλληνες, ιδιοκτήτες της Ελλάδος,

Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού της γαίας,

Συν Πατριώτες και συν αγωνιστές,

Εδώ από την πόλη της Δράμας, ξεκινάει το δράμα των πολιτικών !

Η τοπική αυτοδιοίκηση, δεν σας ενημέρωσε για το Άρθρο 85, που ορίζεται στο φύλλο 87 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, στον νόμο 3852, που αφορά την Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης.

Το άρθρο αυτό αφορά την συνέλευση των κατοίκων τοπικής κοινότητας.

Ο κάθε Δήμος είναι υποχρεωμένος να καλεί σε συνέλευση τους κατοίκους του Δήμου, μία φορά τον χρόνο, για τα μείζον θέματα.

ΝΟΜΟΣ 3852 ΑΡΘΡΟ 85 - Ομιλία του Γιάννη Δεμερτζή στην Δράμα ενάντια στην απάτη του Covid
NOMOΣ ΥΠ ΑΡΙΘ 3852 Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης

Ένα από αυτά, είναι και το φλέγον θέμα της υποχρεωτικότητας τους εμβολιασμού, αλλά και των υπολοίπων φασιστικών μέτρων, που ληφθήκαν για την γενοκτονία των δημοτών.

Έγινε ποτέ μία τέτοια συνέλευση ; OXI !!! Γιατί άραγε ;

Βρείτε τους και αναζητήστε την απάντηση !

Απαιτήστε να γίνει ΤΩΡΑ συνέλευση των δημοτών, κατά των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΡΩΝ !!!

Κατά της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ !!!

Επίσης,

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, ότι οι βουλευτές, που υποτίθεται ότι με την ψήφο μας, βρίσκονται στο κοινοβούλιο, ΔΕΝ είναι εκπρόσωποι του λαού. Δεν εκτελούνε τις εντολές των Ελλήνων. Γιατί απλά είναι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ και πράττουν αυθαίρετα, από την λαϊκή εντολή ! Αυτό σημαίνει, ότι μπορούν να πράξουν ανά πάσα στιγμή, εναντίων του Έθνους !

Όπως και κάνουνε εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και τώρα !!!

Το πολίτευμα της Χώρας μας είναι η αντιπροσωπευόμενη Δημοκρατία.

Αντιπροσωπευόμενη Δημοκρατία σημαίνει ότι ο κυρίαρχος Λαός και το Έθνος εκχωρεί τα κυριαρχικά του δικαιώματά στους υπάλληλούς του, που είναι οι βουλευτές, οι οποίοι δίνουν εντολές και εκτελεί ο Λαός και το Έθνος.

Το Σύνταγμα το δημιούργησαν οι αντιπρόσωποι για να προστατεύει αυτούς και όχι εμάς. Το πρώτο το δημιούργησαν επί του Γερμανού Όθωνα και τα υπόλοιπα οι υπάλληλοι των Γερμανών. Αποτελείται από πολλά άρθρα τα οποία είναι υπέρ του πολίτη αλλά εντέχνως, μια λέξη τα ακυρώνει όλα.

Το άρθρο 51 παρ2 του Συντάγματος, γράφει ότι οι βουλευτές αντιπροσωπεύουν το Έθνος. Εάν αντί για την λέξη ΄΄αντιπροσωπεύουν΄΄ έγραφε ΄΄εκτελούν τις εντολές του έθνους΄΄, τότε θα είχαμε πραγματική δημοκρατία και οι βουλευτές, θα ήταν αναγκασμένοι να εκτελούν πιστά τις εντολές του Έθνους.

Επίσης σύμφωνα με το άρθρο 211 του αστικού κώδικα οι αντιπρόσωποι – πληρεξούσιοι, έχουν το νόμιμο δικαίωμα να λειτουργούν και υπέρ και κατά του αντιπροσωπευόμενου, δηλαδή κατά εμάς, αρκεί να μας ενημερώσουν από πριν.

Αυτό πράττουν πάντα, μας ενημερώνουν για τις πράξεις που πράττουν εναντίων μας.

Εμείς μπορούμε να τους ανακαλέσουμε όπως ορίζουν τα άρθρα 218 και 219 του αστικού κώδικα και έτσι νόμιμα να πάρουμε πίσω την ζωή μας και την ιδιοκτησία μας, ώς ελεύθεροι και ζωντανοί άνθρωποι, που είναι και αναφαίρετο δικαίωμα, χωρίς να χρειαστεί να επικαλεστούμε κανέναν νόμο !

Διαφορετικά, θα συνεχίζουμε να νομιμοποιούμε τις γενοκτονικές τους πράξεις !

Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτό.

Τις τελευταίες ημέρες, έχει φτάσει στην Κυβέρνηση της Ελλάδος, ο Νόμος για την Εθνική Ασφάλεια και Μεταρρύθμιση !

Έχουμε πληροφορηθεί, πως ο Πρωθυπουργός Κούλης, ή αλλιώς χαρτζιλικούλης, αυτός ο στυγνός εγκληματίας των Ελλήνων, έχει δώσει εντολές στα μέλη της κυβέρνησης, ακόμα και αν χρειαστεί με την απειλή όπλου, να μην διαρρεύσει στο ευρύ κοινό, αυτός ο Νόμος !

Μερικά χαρακτηριστικά αυτού του νόμου είναι τα εξής:

Να καθιερωθεί η ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Να επιστραφεί το Συνταγματικό Δίκαιο σε όλα τα δικαστήρια και τα νομικά θέματα.

Να απελευθερώσει τεράστια χρηματικά ποσά για ανθρωπιστικούς σκοπούς.

Να επιτρέψει την απελευθέρωση πάνω από 6.000 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας καταχωνιασμένων τεχνολογιών, που έχουν κρύψει από το κοινό με το πρόσχημα της εθνικής ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών ελεύθερης ενέργειας, της αντιβαρύτητας και των θεραπευτικών μηχανών με χρήση ακουστικών συχνοτήτων.

Επίσης να μηδενιστούνε όλα τα χρέη πιστωτικών καρτών, των δανείων, των υποθηκών και άλλων χρεών ως προς τις τράπεζες, που οφείλονται σε παράνομες τραπεζικές και κυβερνητικές δραστηριότητες.

Πρέπει να ξέρετε, ότι αυτός ο Νόμος για την Παγκόσμια Οικονομική Ασφάλεια και Μεταρρύθμιση, ήταν να ανακοινωθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, από τον Αμερικανό οικονομολόγο Άλαν Γκρίνσπαν.

Λίγο πριν από την ανακοίνωση του στις 9 το πρωί, ο Μπους ο πρεσβύτερος διέταξε την κατεδάφιση των δίδυμων πύργων του Παγκόσμιου Κέντρου του Εμπορίου για να σταματήσουν οι διεθνείς τραπεζικοί υπολογιστές στους ορόφους 1 και 2 στο Βόρειο Πύργο από το να εκκινήσουν το νέο σύστημα της Τράπεζας του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ.

Τα εκρηκτικά στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου τοποθετήθηκαν από πράκτορες και πυροδοτήθηκαν εξ αποστάσεως στο κτίριο 7, το οποίο κατεδαφίστηκε αργότερα την ίδια ημέρα, προκειμένου να συγκαλυφθεί το έγκλημά τους.

Έτσι ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, σταμάτησε κάθε ελπίδα επιστροφής της κυβέρνησης πίσω στον λαό.

Αυτό πήγαν να σταματήσουν και τώρα, με την χρήση της ψεφτοπανδημίας !

Να μας γενοκτονήσουν, βασιζόμενοι στην πλήρη άγνοιά μας και κατ’ επέκταση στον φόβο μας !

Βιώνουμε τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, που έχει δημιουργήσει το μυστικό 4ο Ράιχ.

Η εγκληματική κυβέρνηση, συνεχίζει να παραβιάζει και τους 10 κανόνες του Κώδικα της Νυρεμβέργης !

Η παραβίαση οποιουδήποτε κανόνα από τον Κώδικα της Νυρεμβέργης, αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Και για αυτούς που δεν γνωρίζουν, όσοι διαπράττουν ή συνεργούν στα εγκλήματα αυτά, υποβάλλονται στην εσχάτη των ποινών, που είναι ο θάνατος !

Πατριώτες Πατριώτισσες

Η ημέρα αυτή, η εικοστή Τετάρτη Ιουλίου 2021, θα πρέπει να σηματοδοτήσει την έναρξη της απελευθέρωσης του Έθνους μας, από την εγκληματική αυτή συμμορία, με έδρα την Βουλή των Ελλήνων, αλλά και να χαράξει την ειρήνη και την ευημερία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο αγώνας είναι σκληρός και άνισος, αλλά θα κερδίσουμε !
Η νίκη είναι δεδομένη !!!
Καλή δύναμη σε όλους !

 

NOMOΣ ΥΠ ΑΡΙΘ 3852 Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικρ… by sfagi on Scribd

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/​
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/​
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.