ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

ΛΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΟΣΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟ ΣΟΥ Ή ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, Ή ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΩΘΗΣΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 211 ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.

ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ. (ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ).

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2 ΛΕΕΙ ΟΤΙ: Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία και η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3 ΛΕΕΙ: Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ (ΕΠΙ ΟΘΩΝΑ) ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΤΛΠ), ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 51 Παρ. 2 ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΊΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

Το βίντεο στο Rumble

ΆΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΕΘΝΟΣ).

ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ.

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΕΙΣ.

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΜΟΜΟΥΣ.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ 100% ΕΞΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ.

ΟΙ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ «ΝΟΜΙΜΟ» ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ.

Η ΜΟΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΑ http://www.ellinesithagenis.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 51 παρ 2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Το βίντεο στο Brighteon.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΡΓΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.

Νόμος 4675/2020 – ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020
Πρόληψη, προστασία και προαγωγή της υγείας ανάπτυξη των υπηρεσιών δημόσιας υγείας και άλλες διατάξεις.

https://www.e-nomothesia.gr/kat-ygeia/nomos-4675-2020-phek-54a-11-3-2020.html

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α’
ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
Άρθρο 1
Πεδίο εφαρμογής της πολιτικής δημόσιας υγείας.

3. Η διάρθρωση, οι δομές και οι δράσεις της δημόσιας υγείας συνδέονται με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο επίπεδο της κοινότητας και δεσμεύονται από τα άρθρα 2 παράγραφος 1, 5 παράγραφος 5 και 21 παράγραφος 3 του Συντάγματος, το Διεθνές Σύμφωνο για τα Οικονομικά, Κοινωνικά και Μορφωτικά Δικαιώματα (1966/1976), το οποίο έχει κυρωθεί με τον ν. 1532/1985 (Α’ 45), τις Διακηρύξεις της Alma-Ata (1978) και της Astana (2018) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και τις κατευθύνσεις που ορίζονται από τη Διακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών για τους Στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης (2015-2030), η οποία υιοθετήθηκε με το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών με αριθμό A/RES/70/1 στις 25 Σεπτεμβρίου 2015, καθώς και από όμοια ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β’
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ «ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ»
Άρθρο 4
Πρωτογενής, Δευτερογενής και Τριτογενής Πρόληψη
(ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ)

ii) Το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών (ΕΠΕΜΒ), το οποίο απευθύνεται σε ειδικές και ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, παιδιά, ανηλίκους και ενηλίκους, μετακινούμενους πληθυσμούς και πληθυσμούς που βρίσκονται σε κίνδυνο, και περιλαμβάνει τα προγράμματα εμβολιασμών όλων των ανωτέρω.

α) Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Υγείας προσδιορίζεται η κάθε επιμέρους αναλαμβανόμενη δράση διεύρυνσης ή επικαιροποίησης του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών υπέρ της υγείας των πολιτών με την καθιέρωση των ενδεδειγμένων επιστημονικά εμβολίων, όπως εξειδικεύονται ανά νόσημα, ηλικία και φύλο, ορίζονται οι διαδικαστικές προϋποθέσεις συμμετοχής των πολιτών στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών, ο τρόπος εγγραφής και η διαδικασία συμμετοχής τους, υποδεικνύονται οι φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας, που συμπράττουν στην υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης και ορίζεται η διαδικασία επικαιροποίησης του προγράμματος, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

β) Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου. Με την ανωτέρω απόφαση ορίζονται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας για συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.

Νόμος 4820/2021 για το Ελεγκτικό Συνέδριο και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
https://www.e-nomothesia.gr/law-news/demosieutheke-phek-nomos-4820-2021.html
Περιλαμβάνονται οι διατάξεις για τον Υποχρεωτικό εμβολιασμό – Αναστολή εργασίας ανεμβολίαστων και την εξουσιοδοτική διάταξη με την οποία μπορούν να επεκτείνονται οι κατηγορίες των προσώπων που υποχρεούνται σε εμβολιασμό.

Άρθρο 206
Υποχρεωτικότητα εμβολιασμού
1α. Για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, εμβολιάζεται υποχρεωτικά κατά του κορωνοϊού COVID-19 όλο το προσωπικό των ιδιωτικών, δημόσιων και δημοτικών μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων και φροντίδας ατόμων με αναπηρία (ιατρικό, παραϊατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και υποστηρικτικό προσωπικό), ήτοι:

α) Ειδικώς στην περίπτωση εργαζομένων των παρ. 1 και 2 σε φορείς του δημοσίου τομέα, υπό την έννοια της περ. (α) της παρ. 1 του άρθρου 14 του ν. 4270/2014 (Α’ 143), με απόφαση του επικεφαλής του Φορέα επιβάλλεται, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης, το ειδικό διοικητικό μέτρο της αναστολής καθηκόντων για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. Κατά τον χρόνο αναστολής καθηκόντων, ο οποίος δεν λογίζεται ως χρόνος πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας, δεν καταβάλλονται αποδοχές. Με τη συμπλήρωση δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού, η αναστολή αίρεται με όμοια απόφαση.

β) Σε κάθε άλλη περίπτωση πλην της περ. (α), ο εργοδότης υποχρεούται να μην κάνει δεκτή την παροχή της εργασίας του εργαζομένου και απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής αποδοχών για το χρονικό διάστημα μη παροχής εργασίας λόγω εφαρμογής του παρόντος. Τo προηγούμενο εδάφιο εφαρμόζεται και σε συμβάσεις έργου, παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών, καθώς και σε συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας δανειζόμενου προσωπικού ή προσωπικού που συμβάλλεται με εργολάβο. Στον εργοδότη που απασχολεί προσωπικό κατά παράβαση του παρόντος, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο βα) δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για κάθε παράβαση και έως πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ και, ββ) σε περίπτωση υποτροπής, που διαπιστώνεται σε επανέλεγχο, είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ για κάθε παράβαση και έως διακοσίων χιλιάδων (200.000) ευρώ.

β) Με απόφαση του Υπουργού Υγείας εξειδικεύονται οι περιπτώσεις και η διαδικασία απαλλαγής από την υποχρέωση εμβολιασμού για ιατρικούς λόγους και καθορίζονται άλλες αναγκαίες λεπτομέρειες για την εφαρμογή της παρ. 4.

8.Η εφαρμογή του παρόντος άρθρου επαναξιολογείται έως τις 31.10.2021.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/​
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/​
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.