Απάντηση στον κύριο Αντωνιάδη

Από ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ

Να ευχαριστήσουμε τον κύριο Αντωνιάδη για τα… καλά του λόγια  με τα οποία μας στολίζει και μάλιστα με λέξεις όπως «απατεώνες» κλπ. που είναι προφανές ότι με αυτές έχει εμποτίσει το μυαλό του και την ψυχή του.

(Δείτε το βίντεο στο Youtube)

Ευτυχώς Κύριε Αντωνιάδη, υπάρχουν Έλληνες που κάνουν αυτό ακριβώς  που τους προτρέπετε να κάνουν, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ κάτι που εσείς δεν κάνατε ή κάνατε και  εσκεμμένα δεν διαβάσατε την επόμενη σειρά από το κείμενο της εξουσιοδότησης, που αναφέρει και σε ποιους άλλους επιδίδεται η ανάκληση αντιπροσώπευσης των Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών, πέραν των τεσσάρων (ΒΟΥΛΗ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ και ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ).

Αν το κάνατε αυτό,  μετά δεν θα σας έβγαιναν τα νούμερα της.. μεγάλης «απάτης» που στήσαμε.

Για μία ακόμα φορά επαληθεύεται το απόφθεγμα που λέει ΜΕ ΕΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ, ΤΡΙΑ ΣΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.

(Δείτε το βίντεο στο Brighteon)

Για όλους εσάς που ρωτάτε τον κύριο Αντωνιάδη, «το τι ακριβώς κάνουν οι συμπατριώτες σας», ή «τι είναι η ανάκληση αντιπροσώπευσης», ακολουθήστε την συμβουλή του και ψάξτε το τα στοιχεία είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα www.ellinesithagenis.gr

Χωρίς να υπονοούμε τίποτε περισσότερο από αυτό που λέτε στο βίντεο που ανεβάσατε κύριε Αντωνιάδη, αναφέρεστε ότι έχετε προσωπικό αστυνομικό που σας προστατεύει!!!

Εμείς και οι υπόλοιποι συνάδελφοι σας δεν έχουμε προσωπικούς  αστυνομικούς να μας προστατεύουν, εσείς από τι κινδυνεύετε, ώστε να χρειάζεστε προστασία;

Ελπίζουμε να είστε στις εξαιρέσεις γιατί όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, ότι το Σύστημα, προστατεύει μόνο τα δικά του παιδιά και όχι τούς Έλληνες και αυτό το κάνει μέχρι να κάνουν την δουλειά τους και μετά τους πετά στα αζήτητα.

Για την «προστασία» σας λοιπόν, που αναφέρετε στο video σας δεν θα αναφερθούμε περισσότερο, μια και θα το αφήσουμε σε σάς να αυτό-αποκαλυφτείτε. Όπως ήδη το κάνατε πολύ καλά και πασίδηλα!

Όσο για όλα αυτά που άπτονται της νομική σας κατάρτισης, πείτε μας κύριε Αντωνιάδη, ζητάτε την ηλεκτρονική έγκριση-υπογραφή χιλιάδων πολιτών, για να πάρει το Νομοσχέδιο η Κυβέρνηση πίσω, που αφορά τους εμβολιασμούς κλπ.

Η Κυβέρνηση δεν το έκανε με τα εκατομμύρια των αγανακτισμένων πολιτών στο Σύνταγμα και σε όλη την Ελλάδα, θα το κάνει με τις γραφικές ενέργειες σας τώρα;

Ή όπως λέτε θέλετε να ακυρώσετε τον νόμο, ενώ όλοι γνωρίζουν  ότι οι νόμοι δεν ακυρώνονται, ακυρώνονται συγκεκριμένα άρθρα και διατάξεις του νόμου και μόνο ως αντισυνταγματικοί, μετά από προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας και σε ρητή προθεσμία ενός μηνός, από την δημοσίευση του στην εφημερίδα της κυβερνήσεως; Μετά από εννέα μήνες πείτε μας, εσείς τι θα ακυρώσετε;

Λέτε ότι θα καταθέσετε μήνυση κατά των κυβερνώντων!

Ως νομικός, που παρουσιάζεστε ότι είστε, θα ξέρετε ότι οι Αντιπρόσωποι δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις πράξεις τους γιατί ενεργούν για λογαριασμό του αντιπροσωπευόμενου, δηλαδή ημών των Ελλήνων πολιτών και οι οποίοι πολίτες φέρουν και την ευθύνη των πράξεων των αντιπροσώπων τους ,είτε αυτή είναι ποινική, είτε είναι αστική.

Μην μας παρεξηγείτε λοιπόν!

Απορία έχουμε. Η μήνυση σας και τα εξώδικα σας κατά ποιου στρέφεται; Στρέφεται κατά των αντιπροσώπων (Βουλευτές-Κυβέρνηση) που δεν έχουν νομικά καμία ευθύνη, ή κατά των αντιπροσωπευμένων (Έλληνες πολίτες) που αυτοί φέρουν όλη την Ευθύνη;

Αυτά μάλλον είναι ψιλά γράμματα για εσάς που μοιράζετε μηνύσεις δεξιά και αριστερά, χωρίς η μήνυση σας να έχει το βασικό στοιχείο για να είναι έγκυρη κατά αντιπροσώπου (Βουλευτών – Κυβέρνησης), που δεν είναι άλλο, ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΜΕΝΟΥ, δηλαδή ΚΑΤΑ ΠΟΙΟΥ Η ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, εκτός και αν σκοπεύετε να κλείσετε στην φυλακή όλους τους Έλληνες, γιατί αυτοί είναι οι αντιπροσωπευόμενοι και αυτοί φέρουν όλη την ευθύνη.

Χρόνια σας πολλά κύριε Αντωνιάδη!!!

Και να θυμάστε ότι  όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, στο τέλος πέφτει ο ίδιος μέσα.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στα κανάλια μας:
YouTube:
Σφαγή – You Tube – Εγγραφή,
Brighteon: Brighteon – Εγγραφή

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή. Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter, Parler 

Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω pay pal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

PayPal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

For “SFAGI GR” Demertzis Ioannis.

If you find the information we provide you interesting, please support us by subscribing to our channels:
YouTube:
Sfagi – Youtube – Subscribe,
Brighteon: Brighteon – Registration

Please Support Sfagi Gr. Sfagi update – opinion.

Social media massacre: Facebok PageinstagramtwitterParler

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via PayPal or by mail or western union. (For shipping information, contact us). Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN: GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.