Η ερχόμενη εβδομάδα, ξεκινά αστρολογικά με πολλές εκπλήξεις στον ζωδιακό κύκλο.

Πολλοί από εμάς θα έχουμε ανατροπές στην ζωή μας, αλλά και θα πρέπει να προσέξουμε τα σημάδια που μας παρουσιάζονται μέχρι την Τετάρτη.

oroskopio zodia krios 150x150 - Τι κρύβουν τα άστρα για αυτήν την εβομάδα

Κρίος ( 21/03 – 20/04 )

Ξεκινώντας με τον Κρίο, μια νέα εβδομάδα ξεκινά, όπου με την συμβολή της πανσέληνού, οι μέρες που έρχονται θα είναι τεταμένες στα επαγγελματικά σου θέματα. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα φέρουν διακυμάνσεις στα ερωτικά και αισθηματικά σου .

oroskopio zodia tayros 150x150 - Τι κρύβουν τα άστρα για αυτήν την εβομάδαΤαύρος ( 21/04 – 20/05 )

Σημαντικό γεγονός για τους Ταύρους, είναι η είσοδος της Αφροδίτης, στο ζώδιο του Σκορπιού, με αποτέλεσμα οι επιθυμίες να επικεντρώνονται γύρω στα αισθηματικά.

Βέβαια όσον αφορά τα επαγγελματικά, εκεί αναμένονται πολλές βελτιώσεις.

oroskopio zodia didymos 150x150 - Τι κρύβουν τα άστρα για αυτήν την εβομάδαΔίδυμος ( 21/05 – 21-06 )

Για τον Δίδυμο οι ρυθμοί αλλάζουν σε αυτήν την εβδομάδα και θα πρέπει να προσέξετε τον εαυτός σας, την υγεία σας και ακόμα την διατροφή σας.

Προσοχή στον εργασιακό σας τομέα. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν γεγονότα που να φέρουν εκνευρισμό. Φερθείτε έξυπνα και ψύχραιμα.

oroskopio zodia karkinos 150x150 - Τι κρύβουν τα άστρα για αυτήν την εβομάδαΚαρκίνος ( 22/06 – 22/07 )

Για εσάς τους Καρκίνους, οι προκλήσεις θα είναι μεγάλες, μια και η πανσέληνος διαταράσσει την ισορροπία στα επαγγελματικά και ίσως φέρει και κάποιες συγκρούσεις, που θα σε κάνουν να χάσεις τον στόχο σε αυτό που κάνεις.

Θετικό είναι ότι η εργασία σου θα μπαίνει σε μια καλή σειρά, όπως βέβαια θα υπάρχει βελτίωση και στα αισθηματικά σου.

oroskopio zodia leon 150x150 - Τι κρύβουν τα άστρα για αυτήν την εβομάδαΛέων ( 23/07 – 23/08 )

Για εσάς τα λιοντάρια, έρχονται ημέρες που θα κάνεις μεγάλα βήματα, θα βγάλεις αυτό που κρύβεις και φυσικά στον επαγγελματικό σου τομέα θα κάνεις σχέδια θα γνωρίσεις κόσμο και όλα αυτά θα σε κάνουν να αποκτήσεις νέες γνώσεις.

Βέβαια, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τα οικογενειακά σου, όπου εκεί θα πρέπει να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες.

oroskopio zodia parthenos 150x150 - Τι κρύβουν τα άστρα για αυτήν την εβομάδαΠαρθένος ( 24/08 – 22/09 )

Δύσκολη η εβδομάδα για τα επαγγελματικά για τον Παρθένο. Υπάρχουν προβλήματα με τα οικονομικά και αμφιβολίες για κάποιες κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Μείνε σταθερός στις αποφάσεις σου και μην μετανιώνεις. Η Αφροδίτη συναίνει με τον Σκορπιό και θα σε βοηθήσουν για να κάνεις τις βελτιώσεις που χρειάζεται για την άνοδο των οικονομικών σου.

oroskopio zodia zygos 150x150 - Τι κρύβουν τα άστρα για αυτήν την εβομάδαΖυγός ( 23/09 – 22/10 )

Ξεκινώντας με ευνοϊκές συνθήκες για τα οικονομικά μέσα στην εβδομάδα, όπου σε αυτό συμβάλει η Αφροδίτη. Κάποιες αγορές είναι στην πορεία, που ίσως θα είναι αρνητικές για τα οικονομικά, αλλά θα πρέπει να τις κάνεις με προσοχή και σύνεση. Υπάρχει κίνδυνος να ξοδέψεις πολλά χρήματα και να έχεις προβλήματα.

Δύσκολη εβδομάδα και στα αισθηματικά, όπου σταθερές σχέσεις θα σε προβληματίσουν.

Το εξάγωνο του Δία με τον Ήλιο θα σε βοηθήσει να έρθεις αντιμέτωπος με νέες γνωριμίες, προκλήσεις και επαγγελματικές ιδέες, που ίσως αυτό θα είναι το θετικό για αυτήν την εβδομάδα.

oroskopio zodia skorpios 150x150 - Τι κρύβουν τα άστρα για αυτήν την εβομάδαΣκορπιός ( 23/10 – 22/11 )

Λόγω της Αφροδίτης, η εβδομάδα που έρχεται θα είναι πλούσια στα συναισθηματικά και ερωτικά σου. Νέα φλερτ, συναντήσεις, απρόσμενες σεξουαλικές καταστάσεις και γνωριμίες που δεν περιμένεις θα είναι πιθανές να εξελιχτούνε μέσα στην εβδομάδα.

Προσοχή όμως, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος για την διαταραχή κάποιων σταθερών σχέσεων και προκαλέσεις πρόβλημα.

Βελτίωση και στα οικονομικά λόγο του Δία.

oroskopio zodia toxoths 150x150 - Τι κρύβουν τα άστρα για αυτήν την εβομάδαΤοξότης ( 23/11 – 21/12 )

Για σένα τοξότη, θα αντιμετωπίσεις μια εβδομάδα με πάθος και ένταση, αλλά και κρυφές καταστάσεις που θα σε κάνουν να είσαι καχύποπτος.

Παρόλα τα οικονομικά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν, θα χρειαστεί να ξοδέψεις κάποια χρήματα παραπάνω για κάποιες δραστηριότητες όπως για την ψυχαγωγία σου, τα παιδιά σου ή ακόμα και για δημιουργικές δραστηριότητες.

oroskopio zodia aigokeros 150x150 - Τι κρύβουν τα άστρα για αυτήν την εβομάδαΑιγόκερος ( 22/12 – 19/01 )

Για εσάς τους αιγόκερους, η εβδομάδα θα έχει εντάσεις και πολύ πιθανών να είστε στα νεύρα και στον εκνευρισμό, λόγω της Πανσέληνου. Θα υπάρχουν συγκρούσεις σε όλους τους τομείς και εδώ είναι που χρειάζεται προσοχή  ψυχραιμία και πάνω από όλα να προσοχή.

Βέβαια η Αφροδίτη με τον Ερμή στον Σκορπιό θα σε φέρουν την αύρα τους που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα και να περάσεις καλά.

oroskopio zodia ydroxoos 150x150 - Τι κρύβουν τα άστρα για αυτήν την εβομάδαΥδροχόος ( 20/01 – 19/02 )

Ανακατατάξεις στην δουλειά στα επαγγελματικά αλλά και ακόμα στα συναισθηματικά για αυτήν την εβδομάδα που έρχεται. Βέβαια όλα προς το καλύτερο με νέες ιδέες και κινήσεις.

Επαφές με νέους ανθρώπους, δικτυώσεις, που είναι ένα θετικό στον οικονομικό τομέα.

Η Αφροδίτη σε επιβραβεύει, για την υπομονή και την κατανόηση που έχεις δείξει όλον αυτόν τον καιρό, με τα προβλήματα που έχεις περάσει.

oroskopio zodia ixthys 150x150 - Τι κρύβουν τα άστρα για αυτήν την εβομάδαΙχθείς ( 20/02 – 20/03 )

Για εσάς τα ψαράκια η Πανσέληνος στον Κριό κάνει να αισθάνεστε ανασφάλεια στον οικονομικό τομέα. Αυτό θα ξεπεραστεί με τον χρόνο, βέβαια κάνοντας και εσύ από την πλευρά σας τις κατάλληλες επιλογές.

Προσοχή στην εμπιστοσύνη που δείχνετε στον κόσμο. Μαζί με αυτά συμβάλει και θετικά το εξάγωνο του Ήλιο με τον Δία στην επαγγελματική πορεία.

 

Εμείς εδώ στην σφαγή, ερευνούμε κάθε εβδομάδα το ορθοσκόπιο και τον ζωδιακό κύκλο μέσα από τα σημάδια των αστερισμών και ζωδίων και βγάζουμε προβλέψεις, όσο πιο δυνατόν κοντά στην πραγματικότητα.

Σε περίπτωση που θέλετε κάτι ποιο αναλυτικό ή και κάτι πιο συγκεκριμένο, επάνω σε θέματα που σας απασχολούν, καλό θα είναι να συμβουλευτείτε τους παρακάτω αστρολόγους – μέντιουμ, μελλοντολόγους.

Κυρά Μάρω – Με την τεράστια δύναμη της χαρτομαντείας, λύνει με μεγάλη επιτυχία τα προβλήματα που αφορούν τα οικονομικά σας.
Καλέστε την στο 9011 900 148 .

Τασία – Ειδική στα συναισθηματικά. Χάρη στην μεγάλη πολυετή εμπειρία στα Ταρώ και στην ανάγνωση του αστρολογικού χάρτη, μπορεί εύκολα να βρει λύσεις στα αισθηματικά σας προβλήματα που σας ταλαιπωρούν.
Μίλησε με την Τασία στο 9011 900 143 .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.