Ο στρατός συνέλαβε αξιωματούχο του CDC για εγκλήματα κατά του Covid Dr. Howard Zucker

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών συνέλαβαν την Παρασκευή τον αναπληρωτή διευθυντή του CDC για την παγκόσμια υγεία Dr. Howard Zucker με την κατηγορία της προδοσίας, αφού η Διοίκηση Κυβερνοχώρου του Στρατού των ΗΠΑ υπέκλεψε αρκετές κλήσεις Zoom στις οποίες υποστήριζε την κατάργηση του Συντάγματος και την ανανέωση των εντολών lock down και μάσκας για την καταπολέμηση του (φανταστικού) αναδυόμενου στελέχους του Covid με την ονομασία XBB.1.16.

Ο Dr. Zucker αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο McGill και είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου George Washington, διδακτορικού διπλώματος από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Fordham και μεταπτυχιακού διπλώματος από τη Νομική Σχολή Columbia.

Από το 2014 έως το 2021, διετέλεσε Επίτροπος Υγείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας, είχε ενθαρρύνει τον αποθανόντα πλέον Άντριου Κουόμο να κλείσει τη Νέα Υόρκη και να χρεώσει ποινικά τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που απέφευγαν τις εντολές για μάσκες εσωτερικού χώρου.

Είχε επίσης συστήσει ποινή φυλάκισης για τους πολίτες που δεν τηρούσαν τις οδηγίες κοινωνικής αποστασιοποίησης, τις οποίες αποκαλούσε “νόμους”.

Τον Ιανουάριο του 2023, ανέλαβε το ρόλο του Αναπληρωτή Διευθυντή για την Παγκόσμια Υγεία, ο οποίος του έδωσε ευρεία επιχειρησιακή εξουσία και ευθύνη για το συνολικό σχεδιασμό, την κατεύθυνση και τη διαχείριση της παγκόσμιας στρατηγικής και των προγραμμάτων σε όλο το CDC.

Η Rochelle Walensky προανήγγειλε την άφιξή του, λέγοντας ότι ο Zucker ήταν “ένας από τους λίγους ειδικούς που καταλαβαίνουν ότι το Covid παραμένει μια μεγάλη και επίμονη απειλή για εμάς και που είναι πρόθυμος να αναλάβει κινδύνους για να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξει αναζωπύρωση του Covid-19”.

Αναμφίβολα, ο Zucker πήρε ρίσκα. Στις 15 Ιανουαρίου 2023, ρίσκαρε να πει στον υπουργό Υγείας Xavier Becerra ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να δαπανήσει 16 δισεκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη ενός “έξυπνου βραχιολιού” που θα προσδιορίζει την κατάσταση ενός ατόμου ως προς το Covid και τον εμβολιασμό, αλλάζοντας χρώματα, όπως τα δαχτυλίδια διάθεσης της δεκαετίας του 1970.

Εάν το βραχιόλι έλαμπε βυσσινί, το άτομο θα θεωρούνταν ανεμβολίαστο και θετικό στο Covid-19, ενώ εάν ήταν πράσινο, το άτομο ήταν αρνητικό στο Covid-19 και συμμορφωμένο με τα ενισχυτικά εμβόλια.

Η ιδέα ήταν τόσο παράλογη που ο Becerra, μεταξύ των πιο βαθιών Deep Staters που εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, την αποκάλεσε ανεφάρμοστη φαντασίωση, αν και επαίνεσε την εφευρετικότητα του Zucker.

Ο Becerra του είπε ότι η εποχή της δρακόντειας επιβολής του Covid είχε τελειώσει, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα χρησιμοποιούσε δόλο και τεχνάσματα για να “κρατήσει το Covid ζωντανό” στα μέσα ενημέρωσης και στα μυαλά των φοβισμένων ανθρώπων.  Τα λόγια του Becerra, ωστόσο, δεν’ εμπόδισαν τον Zucker να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Τον Φεβρουάριο του 2023, ο τρελός τηλεφώνησε σε 2.000 επιχειρήσεις της Νέας Υόρκης, επιπλήττοντάς τες επειδή εξυπηρετούσαν πελάτες χωρίς μάσκα και δυνητικά μη ενισχυμένους (boosters).

Εκπληκτικά, ορισμένες εταιρείες – εστιατόρια και θέατρα εκτός Broadway- δήλωσαν ότι θα επαναφέρουν αμέσως τις εντολές για μάσκες, ενώ κάποιες ζήτησαν συγγνώμη για “σφάλμα κρίσης”.

Μέσα σε μια εβδομάδα, έπεισε μονομερώς 150 επιχειρήσεις να εφαρμόσουν τις εντολές μάσκας και να ελέγξουν τις κάρτες εμβολιασμού.

Το τμήμα των Λευκών Καπέλων του αμερικανικού στρατού άρχισε να ενδιαφέρεται για τον Zucker μόνο αφού δήλωσε ότι θα εγκατέλειπε το Σύνταγμα για να προστατεύσει τους πολίτες από “την πιο θανατηφόρα ασθένεια που έθεσε ποτέ σε κίνδυνο την ανθρωπότητα”.

“Ειλικρινά, έχουμε φτάσει στο σημείο να μη δίνουμε δεκάρα για το τι συμβαίνει στη φιλελεύθερη Νέα Υόρκη. Αν θέλουν να φορούν μάσκες και να παίρνουν 100 ενισχυτικά, ας είναι καλά. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ένας δημόσιος υπάλληλος να λέει ότι τα πρωτόκολλα του Covid-19 υπερισχύουν του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών. Με απλά λόγια, αυτό είναι προδοσία. Η πανδημία του Deep State έχει αποκαλυφθεί ως ψεύτικη, αλλά κάποιοι από αυτούς τους μπράβους έχουν τέτοια εμμονή με αυτό που θα κάνουν τα πάντα για να εξακολουθούν να φοβίζουν τον κόσμο. Και αυτό ακριβώς έκανε ο Zucker”.

Στις 12 Απριλίου, το ARCYBER παγίδευσε μια κλήση του CDC Zoom στην οποία ο Zucker παρακαλούσε τους Becerra, Walensky και άλλους αξιωματούχους του καθεστώτος υγείας να αναγνωρίσουν αυτά που του είχαν πει οι συνεργάτες του στον ΠΟΥ: Το Covid-19 επέστρεφε με πάταγο και ήταν τόσο μεταδοτικό που μόνο νέες εντολές παραμονής στο σπίτι θα εμπόδιζαν τον “ιό δολοφόνο” να ρημάξει τον κόσμο σαν μια βιβλική πανούκλα. Ο τρελός Zucker παρακάλεσε τον Walensky να απαιτήσει από τον Biden να ζητήσει “νέους φυσιολογικούς περιορισμούς” για να διασφαλίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες από περαιτέρω συμφορές του Covid.

Η επόμενη φράση του κατέδειξε την πραγματική του ορμή: “Πώς μπορούμε να κάνουμε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλουμε, αν δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε”.

Η εμπρηστική ρητορική του ήταν προφανώς υπερβολική για τους Deep Staters που είχαν κυριολεκτικά καταφύγει στους λόφους για να αποφύγουν τη στρατιωτική σύλληψη- οι Walensky και Becerra τερμάτισαν την κλήση.

Την Παρασκευή, 30 Απριλίου, ο στρατηγός Eric M. Smith έστειλε μια διμοιρία αναγνώρισης του USMC για να συλλάβει τον Zucker στην αρχοντική του έπαυλη στο πλούσιο προάστιο Buckhead της Ατλάντα της Τζόρτζια. Κατά τη στιγμή της σύλληψής του, ο Zucker αρνήθηκε την παράβαση και δήλωσε ότι είχε το δικαίωμα να καλέσει είτε την Rochelle Walensky είτε τον Joseph Biden.

“Ο Χάουαρντ Ζούκερ έπαθε μερικές μελανιές, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι προσπάθησε να αντισταθεί”, δήλωσε η πηγή μας. “Πήρε αυτό που του άξιζε και θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά του. Οι αριθμοί αραιώνουν και μόλις ο Walensky ή ο Becerra ξαναπατήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα τους πιάσουμε και αυτούς”.

 

**********

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Προσωπική ιστοσελίδα :Ιωάννη : Δεμερτζή.

https://www.demertzisi.gr .

Για ΔΩΡΕΕΣ – Οικονομική Ενίσχυση της “Σ” sfagi.gr .

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,
επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, εκθέτοντας το «σύστημα», έχει στοχοποιηθεί, από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα, με αποτέλεσμα, εμείς οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι αυτής, να δεχόμαστε τον μέγιστο οικονομικό πόλεμο από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα. Έτσι μη έχοντας οικονομικούς πόρους για την συντήρηση όλης αυτής της προσπάθειας, αλλά και για την ίδια την διαβίωσή μας, σας ενημερώνουμε, ότι μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να μας ενισχύσετε οικονομικά από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Οι τρόποι για την οικονομική ενίσχυση είναι οι παρακάτω εξής:

1. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στα παρακάτω στοιχεία:
ENERGY COMMUNICATIONS
IBAN: LT42 3250 0603 2304 3454
BIC: REVOLT21
ΧΩΡΑ: LITHUANIA

2. Μέσω Western Union.

Western Union Logo 300x53 - Σύλληψη αξιωματούχου του CDC Zucker για εγκλήματα κατά του Covid
Western Union

Καταθέτοντας χρήματα σε οποιοδήποτε κατάστημα Western Union, η σε μεγάλα Super Market, με δυνατότητα αποστολής χρημάτων με Western Union.

Σας ευχαριστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.