ΠΡΟΣΟΧΗ στα ΕΜΒΟΛΙΑ κατά του κορονοϊού
από Πάτερ Κυριάκο (VIDEO)

Τι συμβούλεψε ο Πάστορας για τα εμβόλια που πάνε να μας περάσουν με δόλο, διάφοροι διάσημοι ανά τον κόσμο.

Εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Γιατί να μην το κάνουμε.

“Χαιρετήστε τον κύριο. Αλληλούλια.

Σας καλωσορίζω στη σημερινή λειτουργία που θα έχει άλλο χαρακτήρα από το συνηθισμένο. Θα σας μεταφέρω σε αυτό το σημείο πληροφορίες που μου δόθηκαν από Θεό μέσω διαφόρων ανθρώπων, του στρατού, των μυστικών υπηρεσιών κτλ. Σας δίνω λοιπόν πληροφορίες από ανθρώπους που ξέρουν τι συμβαίνει. Οκ;

Πριν προχωρήσω με τις λεπτομέρειες θα σας πω το τελικό συμπέρασμα της ομιλίας μου ποιο θα είναι. Ακόμα και να έχετε συμπτώματα γρίπης ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΦΟΛΑ. Σας το λέω αυτό τώρα και αυτό είναι από τον Κύριο. Εάν έχετε κάποιο σύμπτωμα γρίπης πάρτε κάποιο αντιγριπικό, ξεκουραστείτε και εσείς και το σώμα σας θα θεραπευτεί. ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ. Εάν εμβολιαστείτε ο κορονοϊός βρίσκεται ΜΕΣΑ στο εμβόλιο και όχι στα συμπτώματα. Οκ;

Πρέπει να καταλάβετε όλοι εσείς ότι είμαστε στη μέση μίας επανάστασης. Και ξέρω ότι δεν το καταλαβαίνετε γιατί ο Κύριος έβαλε εμένα να σας μεταφέρω αυτό το μήνυμα και να σας το εξηγήσω.

Αυτή η επιχείρηση είναι μία στρατιωτική επιχείρηση που ξεκίνησε από 200 στρατηγούς της Αμερικής και πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών. Ξεκίνησε με την πτώση των δίδυμων πύργων το 2001. Τότε κατάλαβαν αυτοί οι άνθρωποι ότι έπρεπε να δράσουν για να ρίξουν από την εξουσία μία διεφθαρμένη κυβέρνηση που σχετιζόταν με σκάνδαλα παιδοφιλίας και άλλα τραγικά εγκλήματα. Πως σχετίζεται αυτό με τον κορονοϊό;

Τι συνέβει στην Wuhan ?

Στο Wuhan το Δεκέμβρη που μας πέρασε ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά στον πλανήτη η τεχνολογία 5G και ρυθμίστηκε να εκπέμπει σε πολύ ισχυρή ένταση με αποτέλεσμα ο κόσμος να εμφανίσει συμπτώματα γρίπης λόγο ακτινοβολίας.

Με το που πήγαν οι πολίτες νοσοκομείο… τους δόθηκε σε ενέσιμη μορφή ο κοροναιός. Αφού εμβολίαζαν τον κόσμο και έβγαιναν από το νοσοκομείο τους έβλεπες να σωριάζονται κάτω σαν τραπουλόχαρτα…λόγω του ιού που έφεραν πλέον μέσα τους. Οι κάμερες βρίσκονταν εκεί ώστε να καταγράψουν τι συνέβαινε και έτσι να μεταφέρουν αυτή την εικόνα και στον υπόλοιπο κόσμο…. για να αρχίσει να χτίζεται ο πανικός.

{ Θυμηθείτε σε αυτό το σημείο το γιατρό που πρώτος μίλησε για τον ιό και που τον εξαφάνισαν. Βγάζει νόημα τώρα γιατί έτσι; Προχωράμε…}

Στην αρχή τα πράγματα κυλούσαν σύμφωνα με το πρόγραμμα της κλίκας… Εντωμεταξύ ο Τραμπ και το επιτελείο του προχώρησαν στη σύλληψη 600 εγκληματιών της κλίκας, οι οποίοι σχετίζονταν με το αμερικανικό παρακράτος. Εξαιτίας αυτών των συλλήψεων η κλίκα άρχισε να αγχώνεται.. ότι ο Τραμπ θα τους καταστρέψει όλους.

Αποφάσισαν έτσι να επιταχύνουν και αυτοί από τη μεριά τους τη ζημιά που ήθελαν να κάνουν στην ανθρωπότητα… και ενώ στην αρχή υπήρχε μόνο σε λίγες χώρες ο ιός ξαφνικά εμφανίστηκε σε όλες…. όλα αυτά εξαιτίας των συλλήψεων των 600 ποντικών της κλίκας. Μετά τις συλλήψεις τα πράγματα τα έτρεξαν ώστε να “φτάσει” ο ιός και στις ΗΠΑ.

Ο Τράμπ και η “κλίκα”.

Ο Τραμπ είχε ενημερωθεί για αυτό το σχέδιο από το ένα μέχρι το δέκα. Το πλάνο της κλίκας ήταν τα νοσοκομεία να μπλοκάρουν λόγω των πολλών περιστατικών μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων. Οι νοσηλευτές θα κατέρρεαν από την κούραση. (ότι έγινε και στο Wuhan). Οι άνθρωποι τότε θα πανικοβάλλονταν και θα έκαναν καταδρομικές στα σούπερ μάρκετ. Το χρηματιστήριο θα βυθιζόταν και θα βούλιαζε.

pastor sandy oxi emvolio covid - Κορονοϊός: ΠΡΟΣΟΧΗ στα ΕΜΒΟΛΙΑ κατά του κλαρινοϊού από Πάτερ Κυριάκο (VIDEO)
ΠΡΟΣΟΧΗ στα ΕΜΒΟΛΙΑ κατά του κλαρινοϊού από Πάτερ Κυριάκο

Οι άνθρωποι – πρόβατα που δεν είναι πατριώτες δεν θα άκουγαν τον πρόεδρο Τραμπ αλλά θα άκουγαν τις τηλεοράσεις και τους πολιτικούς για το πως θα πρέπει να κινηθούν. Καθώς ο κόσμος θα δελεαζόταν από τους πολιτικούς (κλίκα) θα πήγαινε να κάνει τα δοκιμαστικά τεστ για το αν έχει ιό η όχι… και αφού θα έπαιρναν ψευδή αποτελέσματα ότι όντως πάσχουν από τον ιό….θα τους ανάγκαζαν να εμβολιαστούν και κλασικά θα τους φύτευαν τον ιό όπως έκαναν και στο Wuhan.

Όλο αυτό θα συνεχιζόταν (ψευδείς διαγνώσεις -> εμβολιασμοί με τον ιό φόλα) με αποτέλεσμα όλος ο κόσμος να μολυνθεί από τα εμβόλια. Πανικός θα επικρατούσε ως συνέπεια όλων αυτών.

Έτσι λοιπόν η κλίκα ήθελε να πιέσει τον Τραμπ να στέλνει τους πολίτες για τα “προληπτικά τεστ” του ιού στα στρατόπεδα συγκέντρωσης FEMA όπου και εκεί θα διαγνώζονταν με τον ιό. Ο Τραμπ το γνώριζε όμως αυτό (καθώς είναι γατόνι από τα λίγα) και αρνήθηκε να στείλει τον κόσμο στα FEMA camps. Αντί αυτού τους είπε όποιος θέλει να κάνει δοκιμαστικό έλεγχο θα πρέπει να πηγαίνει εκεί και εκεί όπου θα βιντεοσκοπούνταν για λόγους ασφαλείας.

Οι “νοσηλευτές” που δουλεύουν στα FEMA είναι πιόνια του παρακράτους από τότε που ο Ομπάμα και η Χίλαρι ήταν στην εξουσία και έτσι και έτσι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα από το να παραμυθιάσουν τον κόσμο και να τους βγάλουν όλους θετικούς στον ιό…ακολουθώντας μετά οι εμβολιασμοί, θάνατοι κτλ.

Ο Τραμπ όμως είναι έξυπνος. Να θυμάστε ότι δεν είναι μόνος τους σε όλο αυτό. Τον υποστηρίζει μία ομάδα 200 ανθρώπων τους στρατού και των μυστικών υπηρεσιών. Έτσι λοιπόν αρνήθηκε να στείλει τους πολίτες στα FEMA για εξετάσεις… γιατί ξέρει ότι τα συμπτώματα δεν είναι η αρρώστια. ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ.

Το σχέδιο του παρακράτους.

Το αμερικανικό παρακράτος και η κλίκα θα προωθούσε και θα χειραγωγούσε τους πολίτες μέσω των διασημοτήτων. Αυτός είναι και ο λόγος που βγήκανε πόσες διασημότητες (βλέπετε Τομ Χανκς, Μαντόνα, Κάρολος, βασιλείς κτλ) και δήλωσαν ότι έχουν μολυνθεί. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ.

Ο Τομ Χανκς δεν έχει τον ιό, ο Σακίλ Ονίλ επίσης, δεν έχει κανένα ιό. Ήθέλαν απλά τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να χρησιμοποιήσουν τις διασημότητες για να σας επηρεάσουν ψυχολογικά και να σας προτρέψουν (επειδή τις εμπιστεύεστε όσο κανέναν άλλον.. έτσι σας έμαθαν..) να πάτε να εμβολιαστείτε. Γιατί όταν πάτε να εμβολιαστείτε ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ, γιατί η φόλα – δηλητήριο – ιός είναι ΤΟ ΙΔΙΟ το εμβόλιο.

Τελευταία λόγια που μου είπε ο Θεός…. “Σας προειδοποιώ όλο τον κόσμο…. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΤΩΡΑ.” Και έτσι ο Θεός το έκοψε στη μέση.

Ο πρόεδρος Τραμπ γνωρίζοντας όλα αυτά πρόκειται να δηλώσει όλες τις πολιτείες σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και έτσι οι εκλογές θα ακυρωθούν με αποτέλεσμα να μείνει άλλα 4 χρόνια στην προεδρία. Αν η κλίκα συνεχίζει να πιέζει τις καταστάσεις θα συμβεί αυτό, θα συντριβεί.

Γιατί ο Θεός αποφάσισε ότι ΔΕΝ θα πάρει τους ανθρώπους του μαζί της… γιατί η εκκλησία του και η αγάπη των ανθρώπων υπάρχει ακόμα στον κόσμο. Σας ευχαριστώ.”

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ – ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ – ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube, από εδω: Σφαγή – Youtube – Εγγραφή.

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή

Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: instagramtwitter.

sfagi youtube eikona - Κορονοϊός: ΠΡΟΣΟΧΗ στα ΕΜΒΟΛΙΑ κατά του κλαρινοϊού από Πάτερ Κυριάκο (VIDEO)
Σφαγή GR. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.