ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ !!!

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ.

Φυσικά δεν περιμέναμε καλύτερη αντιμετώπιση από τον συγκεκριμένο ανδρείκελο της πολιτικής.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 24 Αυγούστου, σε συνέντευξη τύπου, έπειτα από συνεδρίαση που συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Αντωνιάδης Κωνσταντίνος, ο Δήμαρχος Καβάλας Μουριάδης, δήλωσε το παρακάτω εξής: «Ο Δήμος Καβάλας θα τηρήσει πιστά τα υγειονομικά μέτρα. Δεν θα μπαίνει κανείς μέσα στο Δημαρχείο αν δεν δείχνει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αν δεν έχει νοσήσει, όπως αναφέρει η εγκύκλιος του αρμόδιου υπουργείου. Το ίδιο θα ισχύσει και για τους εργαζόμενους του Δήμου Καβάλας. Θα πρέπει και αυτοί να εμβολιαστούν. Μια υπάλληλος του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” έχει τεθεί ήδη σε αναστολή. Αυτό θα γίνει και με τους υπόλοιπους υπαλλήλους που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο, όταν επιστρέψουν από την άδεια τους”. Με θράσος τόλμησε και δήλωσε ότι: «Δεν θα μπαίνει κανείς μέσα στο Δημαρχείο αν δεν δείχνει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αν δεν έχει νοσήσει», το οποίο είναι υποχρεοτικότητα σε ιατρική πράξη, χωρίς την συναίνεση του μη ενημερωμένου ασθενή, όπου αυτό υπόκειται στα παρακάτω ποινικά αδικήματα.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥ
ΑΣΘΕΝΗ / ΑΠΑΙΤΗΤΗ:

Α) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ (ΦΙΜΩΤΡΟΥ) χωρίς αποδεικτικά στοιχεία ότι είναι αβλαβές και λειτουργικό. Εγκληματική πράξη και ποινικό αδίκημα για υποχρεωτική ιατρική πράξη χωρίς την συναίνεση του πλήρες ενημερωμένου ασθενή/απαιτητή.
Β) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ που είναι ήδη άκυρο πριν την διαδικασία διάγνωσης. Εγκληματική πράξη και ποινικό αδίκημα για υποχρεωτική ιατρική πράξη χωρίς την συναίνεση του πλήρες ενημερωμένου ασθενή/απαιτητή.
Γ) ΥΠΟΧΡΕΩΤΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ/ΕΝΕΣΗ που είναι ακόμη είναι σε πειραματική φάση και περιέχει αλλοιωμένο mRNA. Το 2013 σε μια υπόθεση εναντίων των Myriad Genetics, Inc στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε ότι το ανθρώπινο DNA δεν μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επειδή είναι προϊόν της φύσης. Επίσης αποφάσισε ότι εάν το ανθρώπινο γονιδίωμα αλλάξει δομή μέσω των εμβολίων mRNA, τότε ναι, μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Αυτό σημαίνει ότι όλοι όσοι έλαβαν το εμβόλιο/ένεση, είναι τώρα τεχνικά «κατοχυρωμένοι με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας» και κάτι που κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι πλέον «ιδιοκτησία» του εφευρέτη. Δεν ανήκουν πλέον στην κατηγορία του ανθρώπου, επομένως δεν έχουν πρόσβαση πλέον στα Ανθρώπινά τους Δικαιώματα.
Δ) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΗΨΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ όπως αποτελέσματα διαγνωστικού τεστ, μη χρήση της μάσκας ή γιατί δεν έγινε ακόμη το εμβόλιο/ένεση.
1. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ έγκυρη μελέτη πως το οποιοδήποτε εμβόλιο του οποιουδήποτε ιού είναι λειτουργισμό και αβλαβές.
2. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ έγκυρη μελέτη που αποδεικνύει πως ο οποιοσδήποτε ιός είναι ζωντανός, επικίνδυνος, μεταδίδεται με την αναπνοή. Υπάρχουν ΕΓΚΥΡΕΣ μελέτες πως ο ιός είναι διαλυτής, δημιουργείται από τον πυρήνα των κυττάρων του ανθρώπου και των ζώων από το δικό μας DNA/RNA, λέγεται εξώσωμα και εξουδετερώνει τις τοξίνες.
3. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απόδειξη πως ο COVID-19 είναι ιός.
4. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ έγκυρη μελέτη και απόδειξη πως τα τεστ είναι έγκυρα και αξιόπιστα. Δεν απομονώνουν κανένα μικροσωματίδιο της τάξης των 100-200νμ για να πάρουν γενετικό υλικό ΜΟΝΟ από εκεί, επομένως το δείγμα που μπαίνει για διάγνωση, είναι ακάθαρτο, συνεπώς το αποτέλεσμα είναι άκυρο.
5. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ έγκυρη απόδειξη πως υπάρχει έστω και ένας θάνατος από τον υποτιθέμενο COVID-19.
6. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απόδειξη πως υπάρχει πανδημία.
7. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ νομοθεσία που να καλύπτει τα παράνομα διατάγματα κατά της ψευδό-πανδημίας.
8. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ έγκυρη μελέτη ότι η μάσκα προστατεύει και από τι να προστατεύσει; Όμως υπάρχουν έγκυρες μελέτες πως η μάσκα προκαλεί από δερματικά, αναπνευστικά, μέχρι και καρκίνο. Για τα παιδάκια μπορεί ακόμα και ξαφνικό θάνατο.
9. Α) Τα εμβόλια JOHNSON & JOHNSON και ASTRA ZENECA εισάγουν DNA και δημιουργούνται από εκτρωτικά εμβρυϊκά κύτταρα.
Β) Τα εμβόλια PFIZER και MODERNA περιέχουν το αγγελιοφόρο RNA – Messenger RNA (mRNA).
Γ) Το τελικό αποτέλεσμα και των τεσσάρων, είναι να δημιουργηθεί μια ακίδα πρωτεΐνη (spike protein) και τα αντισώματα αυτής της πρωτεΐνης. Τι θα μπορούσε να προκαλέσει αυτή η πρωτεΐνη;
i) Μπορεί να προκαλέσει καταστροφή του αιματοεγκεφαλικού φραγμού, όπου δημιουργείται είσοδος να εισχωρήσουν βαρεά μέταλλα και τοξίνες και να προκαλέσουν ζημιά στον εγκέφαλο.
ii) Μπορεί να καταστρέψει το γονίδιο FUS. Η καταστροφή αυτού το γονιδίου οδηγεί:
1) Στην Πλάγια Αμυοτροφική Σκλήρυνση [Amyotrophic Lateral Sclerosis (ALS)].
2) Σε καρκίνο.
iii) Μπορεί να δημιουργήσει μετάλλαξη στην πρωτεΐνη TAR DNA-binding Protein 43 (TDP43) η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ένα σύμπλεγμα εκφυλιστικών νευρολογικών προβλημάτων που ονομάζεται Μέτωπο-Κροταφική Εκφύλιση (Frontotemporal Degeneration – FTD) που προκαλεί Άνοια. Αυτό προκαλεί απώλεια μνήμης, παράξενη συμπεριφορά, διαφορετική προσωπικότητα, δυσκολία δημιουργίας ή/και παραγωγής, δυσκολία στην κατανόηση, μέχρι και νόσο Alzheimer η οποία σημαίνει απώλεια ικανότητας επικοινωνίας, συνομιλίας και ανταπόκρισης στο περιβάλλον, όπως και η απώλεια αναγνώρισης ατόμων.
Δ) Επίσης οι ουσίες που έχουν και τα τέσσερα εμβόλια, πολύ πιθανόν να προκαλούν αιμορραγίες, θρομβώσεις, βαριά πνευμονία και βραχυκύκλωμα του ανοσοποιητικού, ορμονικού και νευρικού συστήματος. Επίσης ένα ποσοστό ατόμων που έλαβαν αυτά τα εμβόλια βρήκε ξαφνικό θάνατο.
Ε) Περιέχουν οξείδιο γραφενίου το οποίο προκαλεί φλεγμονές, μαγνητισμό, απώλεια γεύσης και όσφρησης, βλάβη της αποτοξίνωσης, θρομβώσεις, καρκίνο.
Ζ) Τα εμβόλια περιέχουν nanochip όπου είναι συνδεδεμένα με τα 5G που πιθανόν να ελέγχουν την συνείδηση του ατόμου όπως και να μπορούν να εξορίσουν κρυπτονομίσματα με την κάθε του κίνηση.
Η) Πρόκειται για πατενταρισμένα εμβόλια 1)US2006257852 2)EP3172319B1

ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥ ΑΣΘΕΝΗ
1. Βάσει του Κώδικα της Νυρεμβέργης 1947, 1966: παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ορίζει: «κανείς δεν μπορεί να υποβληθεί χωρίς τη συγκατάθεσή του σε ιατρικό ή επιστημονικό πείραμα».
2. Βάσει της Οικουμενικής Διακήρυξης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, 10-12-1948. Όπως επίσης και διακήρυξη της Γενεύης για γιατρούς 1948: «Θα σεβαστώ την αυτονομία και την αξιοπρέπεια του ασθενούς μου. Δεν θα χρησιμοποιήσω τις ιατρικές μου γνώσεις για να παραβιάσω τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις πολιτικές ελευθερίες, ακόμη και υπό πίεση. Θα κρατήσω το απόλυτο σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή, από τη σύλληψη. Θα θεωρήσω την υγεία του ασθενούς μου ως το πρώτο μέλημά μου».
3. Βάσει της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την προάσπιση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου & των Θεμελιωδών Ελευθεριών (ΕΣΔΑ) της Ρώμης 04-11-1950.
4. Δήλωση του Ελσίνκι 1996, υπογραμμένο από 45 χώρες – Άρθρο 25: «Η συμμετοχή ατόμων ικανών να παρέχουν συγκατάθεση μετά από ενημέρωση σε ιατρική έρευνα πρέπει να είναι εθελοντική πράξη. Κανένα άτομο ικανό να δώσει συγκατάθεση μετά από ενημέρωση δεν μπορεί να συμμετάσχει στην έρευνα χωρίς να έχει δώσει ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεση».
5. Βάσει της Σύμβασης ΟΒΙΕΔΟ (Ν2619/1998-ΦΕΚ Α’132) – Άρθρο 5 -“Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του, κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσης του. Το πρόσωπο αυτό θα ενημερώνεται εκ των προτέρων καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέμβασης, καθώς και ως προς τα επακόλουθα και κίνδυνους που αυτή συνεπάγεται. Το ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συναίνεσή του.” Η συναίνεση μπορεί να είναι ρητή ή σιωπηρή, προφορική ή έγγραφη, όπως προκύπτει από την Ερμηνευτική Έκθεση (παρ. 37), διότι στην Σύμβαση δεν προβλέπεται συγκεκριμένος τύπος για την παροχή της συναίνεσης. Το άρθρο 6 καλύπτει επίσης και τα άτομα που δεν μπορούν να συναινέσουν μόνα τους λόγο ηλικίας ή ανικανότητας.
6. Βάσει του Νόμου 31(ΙΙΙ)/2001 της Σύμβασης για την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Αξιοπρέπειας του Ανθρώπου αναφορικά με την Εφαρμογή της Βιολογίας και Ιατρικής (Κυρωτικός), όπου λέει: οι απαγορευμένες πράξεις ή παραλείψεις της Σύμβασης συνιστούν αδικήματα δυνάμει του παρόντος Νόμου τα οποία κατατάσσονται σε δύο κατηγορίες και τιμωρούνται ανάλογα.
Κατηγορία Α: Πράξεις ή παραλείψεις κατά παράβαση των άρθρων 5, 6, 7, 8, 9, 16, 17, 19, 20, 21, 22 και άρθρο 1 του Πρωτόκολλου της Σύμβασης, τιμωρούνται με φυλάκιση μέχρι πέντε ετών ή/και με χρηματική ποινή μέχρι 10,000 λίρες (€ 16,754)
Κατηγορία Β: Πράξεις ή παραλείψεις κατά παράβαση των άρθρων 11, 12, 13, και 14 της Σύμβασης, τιμωρούνται με φυλάκιση μέχρι 2 ετών ή/και χρηματική ποινή μέχρι 5,000 κυπριακές λίρες (€ 8377.34).
7. Απόφαση του Salvetti κατά Ιταλία-CEDH 09/07/2002 – αριθμός 42197/98: καμία ιατρική περίθαλψη δεν είναι υποχρεωτική εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης: «ως μη εθελοντική ιατρική περίθαλψη, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός συνιστά παρέμβαση στο δικαίωμα σεβασμού της ιδιωτικής ζωής, που κατοχυρώνεται από το άρθρο 8 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και θεμελιώδεις ελευθερίες».
8. Βάσει της Οικουμενικής Διακήρυξη της UNESCO για τη Βιοηθική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα 20-10-2005.
9. Ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης 2361 (28 Ιανουαρίου 2021): Συμβουλευτική γνωμοδότηση – καλεί όλα τα κράτη μέλη και την Ευρωπαϊκή Ένωση: Άρθρο 731: «για να διασφαλιστεί ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν υπόκειται σε πολιτική, κοινωνική ή άλλη πίεση να εμβολιαστεί, εάν αυτός ή αυτή δεν το επιθυμεί. Άρθρο 732 «για να διασφαλιστεί ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις λόγω μη εμβολιασμού, λόγω δυνητικού κινδύνου για την υγεία ή επειδή δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί».

ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΗ

1. Βάσει του Κανονισμού (ΕΕ) – General Data Protection Regulation (GDPR) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο οποίος προνοεί ρητώς ότι τα δεδομένα που αφορούν την υγεία του πολίτη δεν μπορούν να υποστούν επεξεργασία από κανέναν τρίτο χωρίς την ύπαρξη του νόμου που να θέτει ρητά συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
1. Βάσει του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας 28 Νοεμβρίου 2005 Άρθρο 12 -“Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του πλήρες ενημερωμένου ασθενή.”
2. Βάσει του Αστυνομικού Κώδικα Δεοντολογίας, εάν το άτομο που σε υποχρεώνει στην παράνομη ιατρική πράξη χωρίς την συναίνεση σου, ανήκει στην αστυνομία, τότε εξαπατά τα πρώτα 4 άρθρα.

Βέβαια περιμένουμε και επίσημα να το ανακοινώσει σε έγγραφο με την υπογραφή του. Το να τρομοκρατείς τον κόσμο, άνανδρε δήμαρχε Μουριάδη και να τον εκβιάζεις για υποχρεοτικότητα σε ιατρικές πράξεις χωρίς την συναίνεσή του, επειδή εξυπηρετείς πολιτικά συμφέροντα, θα ήταν καλό να γνωρίζεις ότι είναι συμμετέχεις σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Δείτε και το εύστοχο σχόλιο για τη συγκεκριμένη δήλωση Μουριάδη !!!

apeiles mouriadh emvolia dhmos kavalas 3 - Προφορικές απειλές στους δημότες από τον Δήμαρχο Καβάλας Μουριάδη
Προφορικές απειλές στους δημότες από τον Δήμαρχο Καβάλας Μουριάδη.

Και η περίφημη δημοσίευση στην σελίδα του Δήμου καβάλας, στο Facebook.

apeiles mouriadh emvolia dhmos kavalas 2 - Προφορικές απειλές στους δημότες από τον Δήμαρχο Καβάλας Μουριάδη
Προφορικές απειλές στους δημότες από τον Δήμαρχο Καβάλας Μουριάδη. (πατήστε επάνω για μεγένθυνση)

Δήμος Καβάλας – Municipality of Kavala

ℹ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ: Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας μαζί με τους τέσσερις Δήμαρχους των Περιφερειακών Ενοτήτων Καβάλας και Θάσου και τους εκπροσώπους του ιατρικού κόσμου της περιοχής μας, έστειλαν το δικό τους μήνυμα προς τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας
————————–

🟧 Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης 24 Αυγούστου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης και οι Δήμαρχοι Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης και Θάσου, Λευτέρης Κυριακίδης, παρουσία της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Αναστασίας Αντωνίου, του Διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας, Ντίνου Κλειτσιώτη και του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Καβάλας, Βαγγέλη Καμπουρίδη, προκειμένου να απευθυνθούν στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας, μετά τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Π.Ε. Καβάλας.

————————–
🔸 ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ (Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας): “Να εμβολιαστείτε προκειμένου να προστατεύσετε αρχικά τη ζωή σας, αλλά και τη ζωή των ανθρώπων που αγαπάτε. Έτσι θα σώσουμε τον πολιτισμό μας και την ανθρωπιά μας”.

🔸️ ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ (Δήμαρχος Καβάλας): “Ο Δήμος Καβάλας θα τηρήσει πιστά τα υγειονομικά μέτρα. Δεν θα μπαίνει κανείς μέσα στο Δημαρχείο αν δεν δείχνει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αν δεν έχει νοσήσει, όπως αναφέρει η εγκύκλιος του αρμόδιου υπουργείου. Το ίδιο θα ισχύσει και για τους εργαζόμενους του Δήμου Καβάλας. Θα πρέπει και αυτοί να εμβολιαστούν. Μια υπάλληλος του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” έχει τεθεί ήδη σε αναστολή. Αυτό θα γίνει και με τους υπόλοιπους υπαλλήλους που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο, όταν επιστρέψουν από την άδεια τους”.

🔸️ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (Δήμαρχος Παγγαίου): “Αυτή την περίοδο έχει σκύψει όλη η επιστήμη πάνω στο πρόβλημα που λέγεται πανδημία. θεωρώ ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου είναι τέτοια που μας επιτρέπει να συνηγορήσουμε στη χορήγηση του”.

🔸️ ΣΑΒΒΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (Δήμαρχος Νέστου): “Είναι προσωπική ευθύνη του καθενός εάν θα επιλέξει να εμβολιαστεί ή όχι. Είναι όμως και ευθύνη της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης να πάρουν κάποια μέτρα για να προστατεύσουν τους υπόλοιπους πολίτες”.

🔸️ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (Δήμαρχος Θάσου): “Το εμβόλιο είναι το ισχυρότερο όπλο που έχουμε κατά της πανδημίας. Είναι μάταιο να θέλουμε να πολεμήσουμε κάτι και παράλληλα να μη θέλουμε να αξιοποιήσουμε το όπλο αυτό”.

🔸️ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας): “Αν τυχόν βρεθεί ένας γιατρός να καταγγέλεται από συμπολίτη μας ότι δεν εμβολιάστηκε ή ότι προτρέπει τους πολίτες να μην εμβολιαστούν, θα τεθεί υπό πειθαρχική δίωξη. Είμαστε αδέκαστοι μπροστά σε τέτοιες στάσεις και αν μας το επιτρέψει η κατάλληλη νομοθετική ρύθμιση θα προβούμε και σε ελέγχους”.

🔸️ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ (Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Καβάλας): “θα ήθελα να απευθυνθώ σ’ αυτούς που φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο. Τα εμβόλια είναι ασφαλέστατα. Δεν υπήρξε ποτέ στην ιστορία φάρμακο με τόσες εκτεταμένες δοκιμές. Μέχρι στιγμής έχουν εμβολιαστεί εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι”.

🔸️ ΝΤΙΝΟΣ ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ (Διοικητής Νοσοκομείου Καβάλας): “Σήμερα στο Νοσοκομείο Καβάλας υπάρχουν σαράντα τρεις (43) ασθενείς, από τους οποίους οι τριάντα εννέα (39) είναι σε απλές κλίνες και τέσσερις (4) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Όλοι, εκτός από δύο που έχουν κάνει μόνο την πρώτη δόση, είναι ανεμβολίαστοι. Αυτό πρέπει να προβληματίσει τους συμπολίτες μας, οι οποίοι μέχρι στιγμής είτε από φόβο, είτε από μη σωστή ενημέρωση, δεν έχουν εμβολιαστεί”.
————————–
🟦 Δήμος Καβάλας – Municipality of Kavala

Εμείς θα κάνοντας τον συνήγορο του διαβόλου, θα θέλαμε να μας διευκρινίσουν οι παραπάνω, για πιο εμβόλιο μιλάνε. Προτρέπουν τον κόσμο για εμβόλιο, για εμβολιασμούς, αλλά αόριστα.

Σε πιο εμβόλιο αναφέρεστε λοιπόν ; Στο εμβόλιο της γρίπης, της ιλαράς, την πανούκλας ;

Ζητάμε δημόσια να μας διευκρινίσουν αν έχουν φυσικά το θάρρος, να δημοσιεύσουν αντίστοιχα δελτία τύπου, για να μας δώσουν περισσότερες διευκρινήσεις !

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/​
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/​
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.