Πουλάνε χλωρίνη για θεραπεία κατά του κωρονοϊού, είναι οι τελευταίοι τίτλοι ειδήσεων παραπληροφόρησης του κοινού.

Προσφάτως πραγματοποιήσαμε εκπομπές με τον κ. Νεοφύτου, ολιστικό γιατρό και ειδικό στα αυτοάνοσα νοσήματα, ο οποίος μας ανέλυσε τις ευεργετικές ιδιότητες του διοξειδίου του Χλωρίου, που από ότι έχουμε διαβάσει και από διάφορα επιστημονικά site στο εξωτερικό, ΝΑΙ, θεραπεύει και τον COVID-19.

Παρακάτω η εκπομπή που λογοκρίθηκε από τα συστημικά ΜΜΕ, αλλά και από τον ηλεκτρονικό τύπο, καθώς και η ιστοσελίδα https://www.mms.com.gr , μέσω της οποίας μπορείτε να αποκτήσετε το εν λόγο προϊόν.

Εκπομπή με τον κ. Νεοφύτου.

Το θαυματουργό Ορυκτό Διάλυμα MMS – Θεραπείες και χρήση.

Εκπομπή 2. Ανάλυση των Πρωτοκόλλων MMS.

Εκπομπή 3. Πώς λαμβάνουμε το MMS.

Τελικά τι είναι το Θαυματουργό Ορυκτό Διάλυμα MMS ;

To Θαυματουργό Ορυκτό Διάλυμα MMS – (Mineral Miracle Solution) ή αλλιώς με την επιστημονική του ονομασία, Διοξείδιο του Χλωρίου είναι μια ισχυρή αντιμικροβιακή ένωση που έχει μακρά ιστορία χρήσης – κυρίως γνωστή για την ικανότητά της να απολυμαίνει το πόσιμο νερό (τα τελευταία 60 χρόνια είναι η κύρια χημική ουσία που χρησιμοποιείται στις δημοτικές παροχές νερού).

Ο λόγος είναι ότι το μόριο του διοξειδίου του χλωρίου, λειτουργεί καλά. Υπάρχουν πολύ λίγοι παθογόνοι μικροοργανισμοί στο νερό οπουδήποτε στον κόσμο που δεν μπορούν να γίνουν πόσιμοι με τη χρήση αυτού του ισχυρού μικρού μορίου.

Είναι άραγε η γνωστή σε όλους μας Χλωρίνη η οποία εάν καταναλωθεί από τον οργανισμό μας, μπορεί να προκαλέσει και τον θάνατο ;

Υπάρχει μεγάλη σύγχυση εκεί έξω σχετικά με το αν αυτό το προϊόν είναι το ίδιο με το κανονικό χλώριο (χλωρίνη). Εκτός από το ότι μοιράζεται ένα άτομο χλωρίου – εδώ τελειώνουν οι ομοιότητες! Και οι δύο αυτές χημικές ουσίες είναι ισχυροί οξειδωτές, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το καθένα από αυτά το κάνει είναι εντελώς διαφορετικός!

Το χλώριο ή χλωρίνη ΔΕΝ κάνει διακρίσεις στον τρόπο με τον οποίο σκοτώνει – ενώ το διοξείδιο του χλωρίου έχει τη μοναδική ικανότητα να δίνει και να μοιράζεται ηλεκτρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο εξειδικευμένο στο στόχο. Μια μοναδική ικανότητα του μορίου του διοξειδίου του χλωρίου είναι να διασπά ενεργά τις βιολογικές μεμβράνες – ιδιαίτερα χρήσιμη στη βιομηχανία τροφίμων.

Σε θερμοκρασία δωματίου πρόκειται για ένα κιτρινωπό αέριο, υδατοδιαλυτό – με οσμή παρόμοια με αυτή του χλωρίου. Μόλις διαλυθεί στο νερό, το αέριο αυτό απελευθερώνει ελεύθερο οξυγόνο – με τον ίδιο τρόπο που απελευθερώνει το υπεροξείδιο του υδρογόνου.

Το χλώριο είναι ένα χημικό στοιχείο με σύμβολο Cl και ατομικό αριθμό 17. Το στοιχείο αυτό υπάρχει ως κίτρινο/πράσινο αέριο υπό τυπικές συνθήκες, όπου σχηματίζει διατομικά μόρια. Το στοιχειακό χλώριο χρησιμοποιείται εμπορικά για σκοπούς λεύκανσης και απολύμανσης, ενώ αποτελεί σημαντικό αντιδραστήριο στη χημική βιομηχανία.

Το Μόριο του διοξειδίου του χλωρίου. Το διοξείδιο του χλωρίου έχει περιττό αριθμό ηλεκτρονίων σθένους & έχει χημικό σύμβολο ClO2. Αυτό το μόριο υπάρχει επίσης ως κίτρινο/πράσινο αέριο – αλλά εδώ τελειώνουν οι ομοιότητες. Αυτό το μόριο είναι ένα οξειδωτικό μέσο που δέχεται εύκολα ηλεκτρόνια – γνωστά ως “δότες ηλεκτρονίων”. Αυτή είναι μια σημαντική διάκριση που πρέπει να γίνει κατανοητή, καθώς ουσιαστικά ΟΛΟΙ οι παθογόνοι στρεσογόνοι παράγοντες & οι άρρωστοι ιστοί καταστρέφονται αποτελεσματικά – ενώ οι υγιείς ιστοί & οι κυτταρικές δομές μέσα στο σώμα γλιτώνουν εντελώς.

Το μαγικό είναι ότι όταν το οξυγόνο και το χλώριο συνδέονται σε ένα μόριο, υπάρχουν ΠΟΛΥ λίγοι παθογόνοι μικροοργανισμοί που βρίσκονται στο νερό και μπορούν να επιβιώσουν ερχόμενοι σε επαφή με αυτή την ένωση! Αυτός είναι ο λόγος που η ένωση αυτή έχει γίνει το χημικό της επιλογής για την εξυγίανση του νερού σε όλο τον κόσμο!

Σημαντικά στοιχεία σχετικά με το MMS (διοξείδιο του χλωρίου)

– Το διοξείδιο του χλωρίου χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού για περισσότερα από 70 χρόνια.

– Το διοξείδιο του χλωρίου (που είναι το MMS) λαμβάνεται ως ρόφημα υγείας για περισσότερα από 85 χρόνια από εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στις ΗΠΑ.

– Το διοξείδιο του χλωρίου χρησιμοποιείται σε περισσότερα από 1000 δημόσια έργα ύδρευσης για να σκοτώσει τις ασθένειες της ανθρωπότητας. Γιατί να αρνηθεί κάποιος να πιστέψει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σκοτώσει τις ασθένειες στο νερό του ανθρώπινου σώματος;

– Το χλωριούχο νάτριο, από το οποίο προέρχεται το διοξείδιο του χλωρίου, πωλείται από περισσότερες από δώδεκα εταιρείες για τη βελτίωση της υγείας εδώ και δεκαετίες.

– Το 2012 ο Ερυθρός Σταυρός έκανε μια δοκιμή στην Ουγκάντα χρησιμοποιώντας ενεργοποιημένο χλωριώδες νάτριο (MMS) όπου 154 θύματα ελονοσίας θεραπεύτηκαν από 154 περιπτώσεις, δηλαδή 100%.

– Το 1996 ο Jim Humble ανακάλυψε ότι το χλωριούχο νάτριο (MMS) εξαλείφει την ελονοσία σε μόλις τέσσερις ώρες. Από τότε έχουν ήδη ανακτηθεί πολλές χιλιάδες για να το αποδείξουν, αλλά τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης εμπόδισαν να γίνει γνωστό.

– Από την ανακάλυψη του Jim Humble, διάφορες άλλες ασθένειες εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων έχουν ξεπεραστεί σε περισσότερες από 150 χώρες (που γνωρίζουμε) του κόσμου με τη χρήση διοξειδίου του χλωρίου (αυτό είναι το MMS που παρασκευάζεται από χλωριώδες νάτριο).

– Παρόλο που υπάρχουν περισσότερες από 100.000 πατέντες που αφορούν τη βιομηχανική χρήση του διοξειδίου του χλωρίου ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1930, υπάρχουν επίσης πολλές πατέντες που αφορούν τη θεραπεία ανίατων ασθενειών. Αυτές οι πατέντες ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και είναι καταγεγραμμένες στο γραφείο πατεντών, ώστε να μπορείτε να έχετε ένα αντίγραφο δωρεάν (αυτή είναι η απόδειξη).

– Ο FDA, η EPA και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες έχουν γράψει πολλά άρθρα που επαινούν τη χρήση του διοξειδίου του χλωρίου στα τρόφιμα και σε άλλες χρήσεις (δείχνοντας ότι δεν είναι δηλητηριώδες). Δυστυχώς κάποιες από αυτές τις πληροφορίες εξαφανίζονται από το διαδίκτυο.

– Οι ψεύτικες ειδήσεις έχουν δραστηριοποιηθεί αρνούμενες ότι το διοξείδιο του χλωρίου (ως MMS) βοηθά στην καταπολέμηση ασθενειών και το έχουν μπερδέψει με την κοινή οικιακή χλωρίνη. Αρνούνται την αλήθεια λέγοντας ψέματα. Η κοινή οικιακή χλωρίνη (NaClO) καταστρέφει τους παθογόνους μικροοργανισμούς μέσω της χλωρίωσης. Το διοξείδιο του χλωρίου (ClO2) σκοτώνει τους παθογόνους μικροοργανισμούς μέσω της διαδικασίας της οξείδωσης, υπάρχει μεγάλη διαφορά.

– Το διοξείδιο του χλωρίου (MMS) φέρνει μακροζωία. Δεδομένου ότι το διοξείδιο του χλωρίου σκοτώνει τις περισσότερες ασθένειες, σκοτώνει ασθένειες που σκοτώνουν ηλικιωμένους ανθρώπους. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δοθεί 10 έως 20 χρόνια παρατεταμένης ζωής (και καλύτερης ποιότητας ζωής) σε όσους παίρνουν MMS.

– Ο FDA και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες έχουν γράψει άρθρα που χαρακτηρίζουν το διοξείδιο του χλωρίου ως εξαιρετικά δηλητηριώδες, εκτός από το ότι έχουν επαινέσει τη χρήση του στα τρόφιμα.

– Τα φαρμακευτικά φάρμακα αντιμετωπίζουν σχεδόν αποκλειστικά τα συμπτώματα των ασθενειών και όχι την αιτία των ασθενειών. Αυτός είναι ένας τρόπος για να κρατούν τους ανθρώπους άρρωστους και εξαρτημένους από τα φάρμακα.

– Το MMS σκοτώνει τους ιούς καθώς και τους παθογόνους μικροοργανισμούς άλλων ασθενειών. Το ιατρικό επάγγελμα δεν έχει τίποτα που να επηρεάζει τους ιούς και έτσι το μόνο που μπορούν να κάνουν αν έχετε μια ιογενή ασθένεια είναι να σας κάνουν όσο το δυνατόν πιο άνετους και να σας δώσουν αντιβακτηριακά φάρμακα που μπορεί να βοηθήσουν ή να μην βοηθήσουν.

Οι διάφορες χρήσεις του θαυματουργού Ορυκτού Διαλύματος.

Ο ιός HIV εν δράσει.

Ιστορικά, πολλές ανακαλύψεις έχουν γίνει από περιπετειώδεις ανθρώπους και αυτό συμβαίνει στην περίπτωση του Jim Humble. Ο Jim είναι ο άνθρωπος πίσω από το θαυματουργό συμπλήρωμα ορυκτών. Έπεσε πάνω στο μόριο του διοξειδίου του χλωρίου ενώ βρισκόταν σε ένα από τα εξερευνητικά του ταξίδια στην Αφρική.

Αρχικά χρησιμοποίησε αυτή την ένωση για να θεραπεύσει την ελονοσία και παρόλο που δεν περίμενε πολλά αποτελέσματα από αυτήν, έμεινε έκπληκτος που όντως λειτούργησε. Αφού το χρησιμοποίησε σε μερικούς ανθρώπους με τον ιό της ελονοσίας, αποφάσισε να αφιερώσει χρόνο για να τελειοποιήσει τη νέα του ανακάλυψη.

Από την ανακάλυψη του MMS το 1996, έχει αποδειχθεί ότι αποκαθιστά πλήρως ή μερικώς την υγεία πολλών ανθρώπων που πάσχουν από διάφορες ασθένειες. Ορισμένες από τις ασθένειες που αντιμετωπίζονται συνήθως είναι ο καρκίνος, η ηπατίτιδα Α, Β, C, ο διαβήτης, η αρθρίτιδα, η υψηλή χοληστερόλη, η νόσος του Lyme και πολλές άλλες.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι το MMS δεν θεραπεύει στην πραγματικότητα τις ασθένειες. Είναι μάλλον ένα οξειδωτικό που καταστρέφει τα δηλητήρια και σκοτώνει τα παθογόνα που προκαλούν ασθένειες. Μόλις αυτά ξεπλυθούν από το σώμα ή μειωθούν, το σώμα μπορεί στη συνέχεια να λειτουργήσει σωστά και τελικά να θεραπευτεί. Το MMS ουσιαστικά επιταχύνει τον ρυθμό με τον οποίο το σώμα είναι σε θέση να θεραπευτεί.

Χρήσεις

1. Θεραπεία του κρυολογήματος και του κρυολογήματος

Κάθε μέρα, η τηλεόραση γεμίζει με αναφορές για νέες παραλλαγές της γρίπης και εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να πρόκειται για παγκόσμια πανδημία. Πριν από μερικά χρόνια, η γρίπη SARS οδήγησε στο θάνατο πολλών ανθρώπων στην Κίνα. Τα τελευταία κρούσματα γρίπης που εντοπίστηκαν ήταν η γρίπη των χοίρων του 2009 στο Μεξικό, τις ΗΠΑ και την Αγγλία.

Το Miracle Mineral Solution είναι ικανό να επιτεθεί και να καταστρέψει τους αναπτυσσόμενους ιούς της γρίπης. Το θαυματουργό ορυκτό διάλυμα είναι σε θέση να λειτουργήσει σε όλα τα στελέχη της γρίπης που μπορεί να ΤΟ παράσιτο της ελονοσίας μέσα σε ένα ερυθρό αιμοσφαίριο… αναπτύσσεται κατά καιρούς. Το MMS, όταν ενεργοποιηθεί, μπορεί να σκοτώσει όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς, χωρίς να χαριστεί σε κανέναν.

2. HIV/AIDS

Το αντίστοιχο πρωτόκολλο MMS είναι αυτό που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις HIV/AIDS. Όταν το χρησιμοποιείτε για το σκοπό αυτό, απαιτείται η λήψη τριών σταγόνων ενεργοποιημένου MMS κάθε ώρα για οκτώ ώρες την ημέρα, για τρεις εβδομάδες. Όμως πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να ξεκινήσουν με αυτή την υψηλή δόση και έτσι η συνιστώμενη δόση για την έναρξη είναι δύο ή ακόμη και μία σταγόνα την ώρα. Το επίπεδο της ασθένειας είναι αυτό που καθορίζει τη δοσολογία. Αν κάποιος είναι πολύ άρρωστος, θα πρέπει να ξεκινήσει με μία σταγόνα έως μισή σταγόνα κάθε ώρα μέχρι να αναπτύξει ανοχή.

3. Καρκίνος – στάδια 1 έως 3
Το αντίστοιχο πρωτόκολλο MMS χρησιμοποιείται για τον καρκίνο και άλλες καταστάσεις που είναι απειλητικές για τη ζωή. Το MMS, σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιείται για να αποτρέψει κάποιος να αναπτύξει διάρροια ή να αισθανθεί χειρότερα. Απαιτείται να παίρνει κανείς τόσες σταγόνες από το ενεργοποιημένο MMS κάθε ώρα. Για αρχή, συνιστάται να παίρνετε μία σταγόνα κάθε ώρα και τελικά να αυξάνετε την ποσότητα σε όσες σταγόνες μπορεί να ανεχτεί το σώμα σας.
Όταν λαμβάνετε αυτό το πρωτόκολλο MMS, πρέπει να αποφεύγετε τη χρήση χυμού πορτοκαλιού ή οποιουδήποτε χυμού με προσθήκη ασκορβικού οξέος ή βιταμίνης C. Πρέπει επίσης να αποφεύγετε τη χρήση συμπυκνωμένων ποτών.

4. Θεραπεία της ελονοσίας
Όταν χρησιμοποιείτε το MMS για τη θεραπεία της ελονοσίας, η συνιστώμενη δόση για τους ενήλικες είναι 15 σταγόνες. Οι σταγόνες πρέπει να ενεργοποιούνται με πέντε σταγόνες ή δέκα τοις εκατό κιτρικό οξύ για κάθε πέντε σταγόνες MMS. Μετά την προσθήκη του κιτρικού οξέος ή του χυμού λεμονιού, περιμένετε τρία λεπτά πριν μπορέσετε να το προσθέσετε σε ένα ποτήρι μισογεμάτο με νερό ή χυμό ανανά. Είναι σημαντικό να πιείτε αυτό το διάλυμα αμέσως και στη συνέχεια, μετά από μία ώρα να κάνετε άλλη μία δόση του ίδιου μεγέθους.

Ο βιοφυσικός Andreas Kalcker

Ο βιοφυσικός Andreas Kalcker έχει αναπτύξει μια 100% αποτελεσματική θεραπεία για το COVID-19 και όλες τις παραλλαγές του. Ερευνά μια ουσία που ονομάζεται διοξείδιο του χλωρίου για πάνω από 13 χρόνια.

Η NASA χαρακτήρισε αυτή την ουσία ως “Το παγκόσμιο αντίδοτο” το 1987. Η θεραπεία του χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για το COVID-19 από τον στρατό, την αστυνομία και τους πολιτικούς στη Βολιβία, οι οποίοι ανάρρωσαν όλοι μέσα σε τέσσερις ημέρες.

Στη συνέχεια, ψηφίστηκε νόμος που την κατέστησε εθνική θεραπεία. Ως αποτέλεσμα, το ποσοστό των 100 θανάτων την ημέρα μειώθηκε σχεδόν στο μηδέν. Στη συνέχεια, μια κλινική δοκιμή επιβεβαίωσε την αποτελεσματικότητα αυτής της θεραπείας κατά του COVID-19.

Τώρα πάνω από 5.000 γιατροί σε 25 έθνη χρησιμοποιούν διοξείδιο του χλωρίου (ή εν συντομία CDS) για να σώσουν ζωές.

Ο Andreas Kalcker, ωστόσο, αντιμετώπισε κάτι εκπληκτικό: τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η θεραπεία του θεράπευε ανθρώπους από το Covid, δέχθηκε μαζική λογοκρισία. Όλες οι σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατέβηκαν, ο επιστημονικός του λογαριασμός στο ResearchGate.net διαγράφηκε, το βιβλίο του αφαιρέθηκε από το Amazon και συκοφαντήθηκε σε όλο το διαδίκτυο. Είναι προφανές ότι αυτή η θεραπεία για το Covid πρέπει να κρυφτεί με κάθε κόστος.

Μάθετε περισσότερα για το διοξείδιο του χλωρίου – το Παγκόσμιο Αντίδοτο  στο παρακάτω βίντεο.

 

Περιοδικό Μοριακής και Γενετικής Medicine

Προσδιορισμός της αποτελεσματικότητας του διοξειδίου του χλωρίου σε
COVID 19

Περίληψη
Εισαγωγή: Σκοπός της παρούσας ανασκόπησης είναι ο προσδιορισμός της αποτελεσματικότητας του από του στόματος χορηγούμενου διοξειδίου του χλωρίου στη θεραπεία του COVID 19.

Μέθοδοι: Έρευνα σχετικά με τον μηχανισμό δράσης του διοξειδίου του χλωρίου στους ιούς, την από του στόματος κατανάλωση διαλυμένου στο νερό Cl02 και την τοξικότητά του.
Πραγµατοποιήθηκε οιονεί πειραµατική έρευνα για τη χρήση από του στόµατος υδατοδιαλυτού διοξειδίου του χλωρίου στη θεραπεία 20 ασθενών, µε ενεργό λοίµωξη COVID19, σε σύγκριση µε οµάδα ελέγχου 20 ασθενών που δεν έλαβαν θεραπεία µε διοξείδιο του χλωρίου.

Αποτελέσµατα: Για να συγκριθεί το αποτέλεσµα στην πειραµατική οµάδα έναντι της οµάδας ελέγχου, χρησιµοποιήθηκε δοκιµασία σύγκρισης των αναλογιών και της εµπιστοσύνης τους, για τα γενικά συμπτώματα, και για τα κριτήρια VAS και Likert, πραγματοποιήθηκε έλεγχος ζεύγους με τη χρήση του τεστ Wilcoxon-Mann-Whitney.

(α: 95%). Κατά τη σύγκριση της πειραματικής ομάδας με την ομάδα ελέγχου την έβδομη ημέρα μετά την εκδήλωση των συμπτωμάτων, ένα βρέθηκε σημαντική διαφορά στην πειραματική ομάδα σε σχέση με την ομάδα ελέγχου για τα συμπτώματα Πυρετός (p: 0000), Βήχας (p: 0,0000), ρίγη (p: 0,0000) και δύσπνοια (p: 0,0006). Κατά τη διενέργεια της οπτικής αναλογικής σύγκρισης του πόνου στην ομάδα ελέγχου και στην πειραματική ομάδα ομάδα, διαπιστώθηκε ότι σε όλα τα στοιχεία που απαρτίζουν την κλίμακα μειώθηκε σημαντικά στην ομάδα αυτή σε σχέση με την ομάδα ελέγχου (p: 0.0000; p:00017). Την 14η ημέρα μετά την επίδειξη η διαφορά ήταν μεγαλύτερη (p:0,000 ; p:0,0043). Κατά την αξιολόγηση και των δύο ομάδων (ελέγχου και πειραματικής) στα εργαστήρια, διαπιστώθηκε διαφορά για τις τιμές των παραμέτρων PC Reactive την 7η ημέρα (p: 0,0001) και DH Lactate (0,0036), με υψηλότερες τιμές για την πειραματική ομάδα- Dimero-D την ημέρα 7 (p: 0,0194) και την ημέρα 14 (p:0,0029) ; βρέθηκε διαφορά σε όλες τις παραμέτρους. Τα αποτελέσματα συνολικά (p <0,05) αποδεικνύουν την υπόθεση ότι το διοξείδιο του χλωρίου είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία του COVID19.

Συμπέρασμα: Το διοξείδιο του χλωρίου είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία του COVID19 και προτείνονται οι μηχανισμοί δράσης με τους οποίους δρα για να το επιτύχει στην παρούσα εργασία.

Συνιστούμε να γίνουν περισσότερες έρευνες.

Συνιστούμε τη διεξαγωγή διπλών τυφλών μελετών και την εμβάθυνση σε μελέτες τοξικολογικής ασφάλειας και της θεραπευτικής αποτελεσματικότητας του διοξειδίου του χλωρίου σε παθολογίες με επιδημιολογικές επιπτώσεις στο εγγύς μέλλον.

Λέξεις-κλειδιά: SARS-CoV-2 – COVID19 – Αποτελεσματικότητα – Διοξείδιο του χλωρίου.

treatment covid determination - Πουλάνε χλωρίνη για θεραπεία κατά του κωρονοϊού - Covid-19
Covid treatment determination.

Κατεβάστε την ολόκληρη την μελέτη από εδώ >> Προσδιορισμός της αποτελεσματικότητας του διοξειδίου του χλωρίου σε COVID 19 (579 downloads ) .

Βίντεο. Σχολιασμός επικαιρότητας – Γιατί δεν θέλει η Big Pharma το MMS .

Το Βίντεο στο Rumble.

Το βίντεο στο Brighteon.

Τέλος είναι σημαντικό να σας προβάλλουμε την σελίδα με τις μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν θεραπευτεί με το διοξείδιο του χλωρίου.

https://mmstestimonials.co/

Για την αγορά του MMS επισκευτείτε την σελίδα mms.com.gr.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/​
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN: LT33 3250 0366 3208 5462
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/​
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN: LT33 3250 0366 3208 5462
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.