Ποιος ο ρόλος των δύο νοσοκομειακών πλοίων στην Νεα Υόρκη ?

Τι είναι αυτό που δεν θα σας πούνε !

Το «Mercy» και το «Comfort», δύο τεράστια υπερσύγχρονα νοσοκομειακά πλοία, που ήρθαν να βοηθήσουν και να σώσουν ζωές για ακόμα μια φορά, στα παιδιά που πέσαν θύματα κακοποίησης, από όλους αυτούς τους διεστραμμένους, που κυνηγά ο Τράμπ και οι επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών.

Τον τελευταίο καιρό, η δουλειά τους είναι αποκλειστικά για να περιθάλψουν τα κακοποιημένα παιδιά, που καθημερινά διασώζονται από την επίλεκτη στρατιωτική ομάδα.

alhtheia mercy comfort5 - Ποιός ο ρόλος των "USNS Mercy" και "USNS Comfort" ?
Ποιός ο ρόλος των “USNS Mercy” και “USNS Comfort” ?
mercy comfort covid - Ποιός ο ρόλος των "USNS Mercy" και "USNS Comfort" ?
Ποιός ο ρόλος των “USNS Mercy” και “USNS Comfort” ?
alhtheia mercy comfort5 - Ποιός ο ρόλος των "USNS Mercy" και "USNS Comfort" ?
Ένα μέρος από το εσωτερικό του πλωτού νοσοκομείου.

Τα παιδιά αυτά προέρχονται από όλον τον κόσμο, έχουν φυλακιστεί από την ΕΛΙΤ, τους κακούς και όλους του παιδόφιλους, σατανιστές και άλλους, σε κλουβιά, βαθιά κάτω από την επιφάνεια της γης, σε ειδικές στρατιωτικές βάσεις !

alhtheia mercy comfort8 - Ποιός ο ρόλος των "USNS Mercy" και "USNS Comfort" ?
Κακοποιημένα και φυλακισμένα παιδιά στις κρυφές στατιωτικές βάσεις των ILLUMINATI.

Πολλά από αυτά τα παιδιά δεν έχουν την δυνατότητα να φάνε, διότι είναι κακοποιημένα σε μεγάλο βαθμό, είναι πολλές μέρες νηστικά και χρειάζονται την άμεση επέμβαση για να κρατηθούνε στη ζωή.

Έτσι λαβάνουν τροφή μέσω ορού. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται Συνολική Παρεντερική Διατροφή Θεραπεία TPN (Total Parenteral Nutrition). Φωτογραφίες παρακάτω.

alhtheia mercy comfort4 - Ποιός ο ρόλος των "USNS Mercy" και "USNS Comfort" ?

alhtheia mercy comfort6 - Ποιός ο ρόλος των "USNS Mercy" και "USNS Comfort" ?
Total Parenteral Nutrition TPN
alhtheia mercy comfort7 - Ποιός ο ρόλος των "USNS Mercy" και "USNS Comfort" ?
Total Parenteral Nutrition TPN
alhtheia mercy comfort3 - Ποιός ο ρόλος των "USNS Mercy" και "USNS Comfort" ?
Ποιός ο ρόλος των “USNS Mercy” και “USNS Comfort” ?

Δεν έχει καμία σχέση αυτά που λένε στα κανάλια που διασπείρουν τον φόβο, ότι είναι τα πλοία που μαζεύουν τους αρρώστους με κορονοϊό.

alhtheia mercy comfort2 - Ποιός ο ρόλος των "USNS Mercy" και "USNS Comfort" ?
Ποιός ο ρόλος των “USNS Mercy” και “USNS Comfort” ?

Ο κορονοϊός, είναι η διαστροφή που έχουν όλοι αυτοί, που κάνουν κακό στα παιδάκια και στον κόσμο.

Γι’ αυτό είχε πει και ο Τραμπ, ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Εννοούσε ότι είναι διεστραμμένοι.

Λίγα λόγια για τα δύο νοσοκομειακά πλοία.

 Το USNS Mercy (T-AH-19) είναι το κύριο πλοίο της κατηγορίας των νοσοκομειακών πλοίων της με μη επιτελούμενη υπηρεσία στο Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το αδελφό πλοίο της είναι το USNS Comfort (T-AH-20). Είναι το τρίτο πλοίο του Ναυτικού των ΗΠΑ που θα ονομάζεται για το έλεος αρετής. Σύμφωνα με τις Συμβάσεις της Γενεύης, το Mercy και το πλήρωμά της δεν φέρουν προσβλητικά όπλα, αν και υπάρχουν αμυντικά όπλα. Εάν γίνει επίθεση στο Mercy αυτό θα είναι ένα έγκλημα πολέμου.

Το Mercy έχει γίνει από το πετρελαιοφόρο San Clemente, SS Worth, από το National Steel and Shipbuilding Company, στο Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, το 1976. Από τον Ιούλιο του 1984 μετονομάστηκε και μετατράπηκε σε νοσοκομειακό πλοίο από την ίδια εταιρεία. Το Mercy ήταν έτοιμο στις 20 Ιουλίου 1985 και τέθηκε σε λειτουργία στις 8 Νοεμβρίου 1986. Έχει αναβαθμισμένη πρόσοψη, πρύμνη τραμ, βολβώδη πλώρη, εκτεταμένο υπερστεγάλη με μπροστινή γέφυρα και κατάστρωμα ελικοπτέρου με σύστημα ελέγχου πτήσης .

Οι μετατροπές των πλοίων αυτών σε νοσοκομειακά από πετρελαιοφόρα κοστίσαν 208 εκατομμύρια δολάρια ανά πλοίο και χρειάστηκαν 35 μήνες για να ολοκληρωθούν.

Το μέγεθος των πλοίων.

Τα νοσοκομειακά πλοία της κατηγορίας «Mercy» είναι τα τρίτα μεγαλύτερα πλοία του αμερικανικού ναυτικού στόλου κατά μήκος, ξεπερνώντας μόνο τους υπεραυτές κατηγορίας Nimitz και Gerald R. Ford.

Η κύρια αποστολή της είναι η παροχή έγκαιρων, ευέλικτων και κινητών οξειδωμένων ιατρικών και χειρουργικών υπηρεσιών για την υποστήριξη των επιχειρησιακών ομάδων θαλάσσιων και αεροπορικών θαλάσσιων αμαξοστοιχιών που αναπτύσσονται στην ξηρά, των μονάδων του Στρατού και της Πολεμικής Αεροπορίας που αναπτύσσονται στην ξηρά, καθώς και των ναυτικών αμφιβίων ομάδων εργασίας και των δυνάμεων μάχης.

Δευτερευόντως, παρέχει κινητή χειρουργική νοσοκομειακή υπηρεσία για χρήση από τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ σε καταστροφικές και ανθρωπιστικές παρεμβάσεις και περιορισμένη ανθρωπιστική φροντίδα που επέρχεται σε αυτές τις αποστολές και σε ειρηνευτικές στρατιωτικές επιχειρήσεις.

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube, από εδω: Σφαγή – Youtube – Εγγραφή.

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή

Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: instagramtwitter.

sfagi youtube eikona - Ποιός ο ρόλος των "USNS Mercy" και "USNS Comfort" ?
Σφαγή GR. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.