Η Apple αναμένεται μετά από καιρό να καινοτομήσει.

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία νέα iPhone αναμένουμε να μας παρουσιάσει η Apple τον φετινό Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από ανώνυμες αλλά προσκείμενες στην εταιρεία πηγές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Διατηρώντας το μοτίβο το 2017 και το 2018, ως προς τον αριθμό των κινητών που θα μας παρουσιάσει η Apple αναμένεται μετά από καιρό να καινοτομήσει, δεδομένου τα νέα τηλέφωνα μπορεί και να περιλαμβάνουν ένα σύστημα κάμερας τριπλών φακών.

Οι πληροφορίες μάλιστα για τα νέα iPhone σημειώνουν ειδικά φέτος ρεκόρ αναγνωσιμότητας αφού επενδυτές και κοινό προσπαθούν να καταλάβουν πως η εταιρεία θα αντιμετωπίσει την πτώση των πωλήσεων των iPhone.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην έκθεση που παρουσίασε τον Ιανουάριο η εταιρεία ανέφερε ότι οι πωλήσεις iPhone έπεσαν κατά 5% το τρίτο τρίμηνο του έτους, εν συγκρίσει με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους. Παρότι μάλιστα τα έσοδα από υπηρεσίες αυξάνονται – φτάνοντας το ιστορικό υψηλό των 10,9 δισ. εσόδων – η ανησυχία είναι έντονη αφού το iPhone εξακολουθεί να αποτελεί τον βασικό «χρηματοδότη» της εταιρείας. Κι όλα αυτά την ώρα που ο ανταγωνισμός σκληραίνει όλο και περισσότερο, με τις Samsung και Huawei να έχουν κάνει ήδη το επόμενο βήμα στον κλάδο των κινητών τηλεφώνων που ακούει στο όνομα foldable phone.

Ποιες είναι όμως οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής για τα νέα iPhones;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.