Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το 5G.

Τα πτυσσόμενα τηλέφωνα ενδέχεται να έχουν κλέψει όλα τα πρωτοσέλιδα στο Mobile World Congress φέτος, αλλά το πράγμα που είναι πιο πιθανό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας το 2019 δεν μπορεί να δει κανείς, πόσο μάλλον διπλωμένο στα μισά.

Ναι, η 5G βρίσκεται στον ορίζοντα και πλησιάζει κάθε μέρα. Αλλά τι είναι αυτό, πώς μπορείτε να το πάρετε και γιατί θα το θελήσατε; Έχουμε όλες τις απαντήσεις εδώ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
Ακούγεται προφανές, αλλά το 5G είναι σαν το 4G αλλά πιο γρήγορα. Θυμηθείτε το άλμα από 3G σε 4G; Αυτό θα είναι έτσι, αλλά υπερφορτωμένο.

Στην πραγματική χρήση, το 4G σας δίνει συνήθως ταχύτητες περίπου 20Mbps, που φαινόταν γρήγορη όταν η EE το ενεργοποίησε για πρώτη φορά το 2012, αλλά με το διαδίκτυο που τώρα απαιτεί περισσότερα από τις συνδέσεις μας, απλά δεν το κόβει πια.

Θεωρητικά, η 5G είναι ικανή για 10Gbps. Στην πραγματικότητα, είναι πιο πιθανό να δείτε μέσες ταχύτητες περίπου 1Gbps, η οποία εξακολουθεί να αποτελεί σημαντική αναβάθμιση σε ό, τι προσφέρουν σήμερα τα υπάρχοντα δίκτυα.

Τι θα επιτρέψει;

Αυτοί οι αριθμοί μπορεί να φαίνονται μεγάλοι, αλλά αν δεν είστε δικηγόρος δικτύου ίσως να μην ξέρετε τι σημαίνει στην καθημερινή χρήση του τηλεφώνου σας, οπότε εδώ είναι ένα καλό πραγματικό παράδειγμα.

Η Vodafone πρόσφατα επέτρεψε στους ανθρώπους του αεροδρομίου του Μάντσεστερ να συνδέσουν τα τηλέφωνά τους σε ένα δρομολογητή με δυνατότητα 5G και να δουν τι διαφορά έχει η επιπλέον ταχύτητα στις λήψεις τους. Χρησιμοποιώντας ένα διαύλου TV Now, περνώντας από τους ταξιδιώτες ήταν σε θέση να κατεβάσετε μια ολόκληρη σειρά εννέα επεισοδίων Tin Star σε λίγο περισσότερο από έξι λεπτά. Σε μια σύνδεση 4G η ίδια λήψη θα διαρκούσε 20 λεπτά.

Αλλά υπάρχουν περισσότερα από 5G από την απλή ταχύτητα. Έχει επίσης χαμηλότερη καθυστέρηση και υψηλότερη χωρητικότητα, έτσι δεν θα αντιμετωπίσετε αυτές τις ενοχλητικές αποχωρήσεις σήματος όταν πολλοί άνθρωποι προσπαθούν όλοι να χρησιμοποιήσουν τα τηλέφωνά τους στον ίδιο χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.