Τι μάθαμε με τον Κορωναϊό τους δύο μήνες.

Κορωναϊός: Τι μάθαμε από τους 2 μήνες της ψεύτικης πανδημίας του Τσιόδρα.

Τελικά ο Κορωναϊός, είχε και τα καλά του.

Μάθαμε αλλά και επιβεβαιωθήκαμε για αρκετά πράματα στην χώρα μας.

Τελικά ο ψεύτικος  –  ϊός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Χαρδαλιά και του τηλεγιατρού Δόκτωρ Ζιβάγκο – Τσιόδρα, είχε και τα καλά του, βοηθώντας μας, να μην επαναλάβουμε τα λάθη μας.

Ακόμα και στους πιο «δύσκολους» Έλληνες.

Τι μάθαμε στους δύο αυτούς μήνες του Κορωναϊού ;

 1. Μάθαμε ότι ο Κωροναϊός δεν είναι πανδημία, αλλά ούτε καν απλή γρίπη, για τους καλούς.
 2. Μάθαμε ότι υπάρχουν τούνελ κάτω από το έδαφος, έτσι ώστε να διακινούνται πολλά πράγματα, χωρίς τον έλεγχο του νόμου.
 3. Μάθαμε για τις υπόγειες στρατιωτικές βάσεις, που βρίσκονται σε πολλά μέρη στον κόσμο, αλλά και τους σκοπούς που εξυπηρετούν.
 4. Μάθαμε για το Αδρενοχρώμιο, το οποίο είναι το ελιξίριο της ζωής, αυτή η ουσία που ανανεώνει τα κύτταρα και το οποίο παράγεται από τον βασανισμό των βρεφών και των μικρών κυρίως παιδιών.
 5. Μάθαμε ότι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τράμπ, ξεκίνησε μια εκστρατεία για την κάθαρση της ανθρωπότητας. Να εξοντώσει τους κακούς και να αφήσει στη γη μόνο τους καλούς, διασώζοντας επίσης τα χιλιάδες φυλακισμένα παιδιά, που υπήρχαν στις υπόγειες μυστικές στρατιωτικές βάσεις. Την επιχείρηση «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ».
 6. Μάθαμε για την ομάδα Q και τους οπαδούς της, αλλά και ότι δεν υπάρχει κανένας εκπρόσωπος των Q σε καμιά χώρα, αλλά μόνο οπαδοί.

Για ποια θέματα επιβεβαιωθήκαμε κατά την διάρκεια της «πανδημίας» ;

 1. Επιβεβαιωθήκαμε, ότι οι περισσότεροι επιφανείς πολίτες, παίρνουν μέρος σε θυσίες παιδιών, είναι παιδόφιλοι, είναι σατανιστές και γενικά είναι παράσιτα για την ανθρωπότητα.
 2. Επιβεβαιωθήκαμε για μίσος που έχουν οι πολιτικοί – βουλευτές, για τους Έλληνες.
 3. Επιβεβαιωθήκαμε για το ότι αυτοί η κλίκα των πολιτικών της Ελλάδας, θέλουν να μας εξαφανίσουν, με οποιονδήποτε τρόπο.
 4. Επιβεβαιωθήκαμε για το ότι θέλουν να μας επιβάλουν τον εμβολιασμό με κάθε τρόπο, απειλώντας την υγεία μας, την ακεραιότητά μας, αλλά καταπατώντας και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
 5. Επιβεβαιωθήκαμε για το ότι αυτοί η κλίκα των πολιτικών της Ελλάδας, θέλουν να εξαφανίσουν την Θρησκεία μας.
 6. Επιβεβαιωθήκαμε για το ότι αυτοί η κλίκα των πολιτικών της Ελλάδας, θέλουν να εξαφανίσουν τον πολιτισμό μας, τα ήθη και τα έθιμα.
 7. Επιβεβαιωθήκαμε για το ότι αυτοί η κλίκα των πολιτικών της Ελλάδας, ενοχλούνται από την Θεία κοινωνία.
 8. Επιβεβαιωθήκαμε για το ότι αυτοί η κλίκα των πολιτικών της Ελλάδας, θέλουν να μας κάνουν να φοράμε μπούργκες, κάνοντας, πρόβα τζενεράλε με τις μάσκες, δήθεν για την προστασία από τον αόρατο εχθρό.
 9. Επιβεβαιωθήκαμε, ότι τα περισσότερα ΜΜΕ, είναι προσκυνημένα στο χρήμα και δεν διστάζουν να προβάλλουν ψέματα, αρκεί να τα αρπάξουν.
 10. Επιβεβαιωθήκαμε, για το πόσο πουλημένοι και προσκυνημένοι στο χρήμα, είναι ακόμα και οι περισσότεροι τοπικοί δημοσιοκάφροι, που για λίγα ευρώ, συμμετείχαν εμμέσως, στο κλείσιμο των επιχειρήσεων, αλλά και στην καταστροφή των συνειδήσεών μας, προβάλλοντας ψέματα με όποιο τρόπο μπορούσαν.
 11. Επιβεβαιωθήκαμε για ποιον λόγο γίνονται οι αιμοδοσίες, αλλά και πού πηγαίνει το αίμα.
 12. Επιβεβαιωθήκαμε, για το ότι όσοι υπηρετούν το Κράτος από την τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι και αυτούς στη Βουλή, θέλουν να καταστρέψουν την Πατρίδα , την Θρησκεία, αλλά και την Οικογένεια.

Βέβαια, πέραν από τα παραπάνω, μας δημιουργηθήκαν και πολλές απορίες για τον ρόλο λειτουργίας, όλων αυτών των φορέων, των συλλόγων, αλλά και των ιδρυμάτων, που έχουν να κάνουν με το παιδί και την οικογένεια.

Οι αμφιβολίες βέβαια, δεν μένουν μόνο εδώ, αλλά και αφορούν και πολλες μαιευτικές κλινικές και πολλά νοσοκομεία.

Μάθαμε ότι ο Κορωναϊός είναι μέσα στην Βουλή και απειλεί την ζωή των ερπετών που μας κυβερνούν.

Τέλος και ένα καλό νέο από πληροφορίες που έχουμε, είναι ότι ο Σεβασμιότατος, παιδεραστής – σατανιστής, Πάπας Φραγκίσκος, έχει και αυτός Κορωναϊό και θα εκτελεστεί τις επόμενες ημέρες.

Κρίμα για τον Κούλη και τους υπολοίπους που δεν έχουν από που να πάρουν εντολές και αρχίσαν εδώ και μέρες να λένε διάφορα χαζά αλλά και να τους ξεφεύγει και η αλήθεια…

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube, από εδω: Σφαγή – Youtube – Εγγραφή.

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή

Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

sfagi youtube eikona - Κορωναϊός: Τι μάθαμε από τους 2 μήνες της ψεύτικης πανδημίας του Τσιόδρα
Σφαγή GR. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.