Αυτές είναι οι καλύτερες νέες ταινίες που κυκλοφορούν το 2019.

Εξετάζουμε τις πιο αναμενόμενες νέες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν το 2019

Το 2018, η κινηματογραφική βιομηχανία μας επεξεργάστηκε σε μερικά αγαπημένα κινηματογραφικά, με το blockbuster-that-is-more-than-a-blockbuster Black Panther ή την παραγωγή Amelie όπως το The Shape of Water. Αυτά είναι μόνο δύο: τα κυριότερα στιγμιότυπα του 2018 περιλαμβάνουν τα αξιομνημόνευτα τρία διαφημιστικά πινακίδες, έναν ενθουσιασμό για τους νέους εκδηκητές και ένα ωκεάνιο 8 των γυναικών όλων των γυναικών. Περιττό να πούμε ότι αυτό έθεσε το μπαρ αρκετά υψηλό για το 2019.

Από την εμφάνιση, το 2019 θα είναι καλό για τους κινηματογράφους. Είναι γεμάτο με ταινίες που έχουν αναμενθεί – το λιγότερο από το οποίο είναι η πρώτη Pokémon ταινία Pokémon: Ντετέκτιβ Pikachu, μια συναρπαστική προοπτική για τους οπαδούς που έχουν μείνει αίσθημα συγκλονισμένοι από το ξέσπασμα της διαφημιστικής εκστρατείας Pokémon Go. Το franchise X-Men θα κυκλοφορήσει όχι λιγότερες από δύο νέες ταινίες και, μετά από μεγάλη επιτυχία στο ITV, το Downton Abbey θα πάρει τη μεγάλη οθόνη.

Αυτά είναι μόνο λίγα από αυτά που είναι αποθηκευμένα για το 2019, και εδώ είναι η στρογγυλοποίηση των πιο συναρπαστικών ταινιών που χτυπούν κινηματογράφους φέτος.

High Life

Μια ταινία για τα σεξουαλικά πειράματα στο διάστημα από τη γαλλική αυριανή Claire Denis με πρωταγωνιστές τη Juliette Binoche, τον Robert Pattinson και τον Andre 3000, η ​​High Life μοιάζει με ένα απολαυστικώς παράξενο κομμάτι sci-fi για το 2019. Η υπόθεση – έχουν στείλει σε τροχιά για τη συγκομιδή ενέργειας από μαύρες τρύπες – ίσως να είναι το λιγότερο ενδιαφέρον πράγμα γι ‘αυτό. Με τις πρώτες κριτικές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου σημειώνοντας το αφηρημένο ύφος της υπογραφής του Ντένις και τα νεύματα στις φιλοσοφικές τάσεις του Ταρκόφσκι, αυτό θα είναι τόσο μακριά από το Marvel όπως μπορείτε να πάρετε – σε έναν ερωτικά γεμάτο, αυτοσυντηρούμενο διαστημικό σταθμό.

High Life ημερομηνία κυκλοφορίας: 10 Μαΐου 2019

sfagi high life 1024x634 - Οι καλύτερες νέες ταινίες που κυκλοφορούν το 2019

Pokémon: Ντετέκτιβ Pikachu

Μπορεί να φανεί απίστευτο ότι έπρεπε να περίμενε μέχρι το 2019 να αποκτήσει μια ταινία Pokémon. Αλλά σε κάθε περίπτωση, έρχεται. Ο Ryan Reynolds παίρνει το προνόμιο της φωνής του Pikachu σε μια μυστηριώδη ταινία κωμωδίας που ακολουθεί το διάσημο κίτρινο πλάσμα, τώρα εξοπλισμένο με ένα καπέλο Sherlock Holmes, καθώς περνάει γύρω από τον κόσμο Pokémon που επιλύει μυστήρια. Η αμερικανική-ιαπωνική παραγωγή είναι το αποτέλεσμα μιας συμφωνίας του 2016 μεταξύ της Legendary Pictures και της εταιρείας Pokemon – και το αποτέλεσμα, που βασίζεται στο παιχνίδι του ίδιου ονόματος, έχει τη δυνατότητα να χτυπήσει το σημείο για πρώην παίκτες Game Boy.

Ντετέκτιβ Pikachu ημερομηνία κυκλοφορίας: 10 Μαΐου 2019

detective pikachu sfagi 1024x563 - Οι καλύτερες νέες ταινίες που κυκλοφορούν το 2019

John Wick: Κεφάλαιο 3 – Parabellum

Όπλα. Η σειρά λατρείας John Wick επιστρέφει για ένα τρίτο κεφάλαιο τον Μάιο, με τον Keanu Reeves να ενώθηκε από τον Halle Berry, παίζοντας σε έναν συνάδελφό του και φίλο και την Laurence Fishburne ως υπόγεια εγκληματία. Σε αυτή την δόση, ο John έχει μια τιμή 14 εκατομμυρίων δολαρίων στο κεφάλι του και μια τεράστια συμμορία θυμωμένων δολοφόνων που προσπαθούν να τον σκοτώσουν. Με άλλα λόγια, είναι μια ταινία John Wick, η οποία είναι μεγάλη επειδή οι ταινίες John Wick είναι απίστευτα διασκεδαστικές και δεν απαιτούν από τον Keanu να κάνει πάρα πολύ ενεργώντας.

John Wick: Κεφάλαιο 3 ημερομηνία κυκλοφορίας: 17 Μαΐου 2019

john wick chapter 3 sfagi 1024x574 - Οι καλύτερες νέες ταινίες που κυκλοφορούν το 2019

Godzilla: Βασιλιάς των Τεράτων

Όλα είναι ένα franchise αυτές τις μέρες και έτσι πηγαίνει με Godzilla: Βασιλιάς των Monsters, η συνέχεια του Godzilla του 2014. Εάν σας άρεσε να βλέπετε τον Godzilla να αντιμετωπίσει δυο τέρατα, θα απολαύσετε τον βασιλιά των τέρατα, καθώς θα εξυπηρετήσει ακόμα πιο επικές μάχες με τους θεούς μεγέθους εχθρούς Mothra, Rodan και τον τριών επικεφαλής βασιλιά Ghidorah που ενώνει τη φλέβα. Ο Millie Bobby Brown διαδραματίζει κεντρικό ρόλο ως κόρη σε δύο επιστήμονες (Kyle Chandler και Vera Farmiga), αλλά κυρίως προσβλέπουμε στον Ken Watanabe να επιστρέψει λέγοντας “αφήστε τους να αγωνιστούν” και όλα ξεκίνησαν.

Godzilla: Βασιλιά των τεράτων ημερομηνία κυκλοφορίας: 31 Μαΐου 2019

godzilla king of the monsters sfagi 1024x527 - Οι καλύτερες νέες ταινίες που κυκλοφορούν το 2019

X-Men: Dark Phoenix
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως το Marvel, και τίποτα δεν το λέει καλύτερο από μια δωδέκατη δόση στο franchise X-Men. Πρόκειται για μια άμεση συνέχεια του 2016 X-Men: Αποκάλυψη, στην οποία οι X-Men στέκονταν ενωμένοι ως πάντα ενάντια στην παγκόσμια καταστροφέα Αποκάλυψη. Αυτή τη φορά, είναι ένα από τα μέλη τους που απειλεί να αποσυναρμολογήσει την συμμορία, καθώς ο Jean Grey αναπτύσσει ανώτερες δυνάμεις και αρχίζει να μετατρέπεται σε διεφθαρμένο Dark Phoenix. Φέρνοντας έτσι το τελικό δίλημμα: σώσει τον φίλο ή σώσει ολόκληρο τον κόσμο;

X-Men: Σκοτεινός Φοίνιξ ημερομηνία κυκλοφορίας: 7 Ιουνίου 2019

dark phoenix sfagi 1024x503 - Οι καλύτερες νέες ταινίες που κυκλοφορούν το 2019

Toy Story 4

Το Buzz Lightyear εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη συλλογή παιχνιδιών του Andy το 1995. Τώρα, σχεδόν 25 χρόνια αργότερα πρόκειται να κυκλοφορήσει η τέταρτη δόση της Toy Story. Το Buzz, ο Woody, ο κ. Potato Head και τα υπόλοιπα παιχνίδια βρίσκονται τώρα στην κατοχή του νέου ιδιοκτήτη Bonnie. Και ο Γούντι έχει πρόβλημα με ένα νέο παιχνίδι. “Όταν η Bonnie προσθέτει ένα απρόθυμο νέο παιχνίδι που ονομάζεται” Forky “στο δωμάτιό της, μια περιπέτεια οδικής διαδρομής μαζί με τους παλιούς και νέους φίλους θα δείξει στον Woody πόσο μεγάλο μπορεί να είναι για ένα παιχνίδι”, λέει η Disney. Προς το παρόν πρόκειται για το μόνο που γνωρίζουμε για την Toy Story 4.

Toy Story 4 Ημερομηνία κυκλοφορίας: 21 Ιουνίου 2019

toy story sfagi 1024x555 - Οι καλύτερες νέες ταινίες που κυκλοφορούν το 2019

Spider-Man: Μακριά από το σπίτι

Ο Peter Parker είναι πίσω (σχεδόν). Σχεδιασμένο για κυκλοφορία τον Ιούλιο, η ταινία superhero είναι συνέχεια της ταινίας Homecoming του 2017. Το Far From Home τίθεται μετά από τους εκδημοκράτες: Endgame, επομένως δεν γνωρίζουμε πραγματικά τι πρόκειται να συμβεί. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο Parker (που παίζεται από τον Tom Holland) πηγαίνει σε σχολικό ταξίδι στην Ευρώπη με τους φίλους του. Όταν όμως είναι στο εξωτερικό, πρέπει να αντιμετωπίσει τέσσερις εξωδιασταλτικούς ανθρωποειδείς που ονομάζονται Elementals.

Spider-Man: Far from Home ημερομηνία κυκλοφορίας: 5 Ιουλίου, 2019.

spiderman 2019 sfagi 1024x527 - Οι καλύτερες νέες ταινίες που κυκλοφορούν το 2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.