Αφαίρεσε τις αρμοδιότητες του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θ.Μαρκόπουλου ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.

Μια απόφαση που έπρεπε να έχει πάρει πολύ καιρό τώρα ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιους, ανακοινώθηκε πριν από λίγο.

Ανακαλούνται όλες οι αρμοδιότητες που είχαν μεταβιβαστεί στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θεόδωρο Μαρκόπουλο, λόγω έμπρακτης αδυναμίας συνεργασίας όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

markopoulos metios2 1024x683 - Επιτέλους. Τέλος οι αρμοδιότητες του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θ.Μαρκόπουλου, με εντολή Μέτιου.

Οι αρμοδιότητες του ανατίθενται στον επίσης Καβαλιώτη Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κώστα Αντωνιάδη και η απόφαση θα έχει ισχύ από την ημερομηνία δημοσίευσής της στο ΦΕΚ. Είναι ο δεύτερος Αντιπεριφερειάρχης από τον οποίο αφαιρούνται οι αρμοδιότητες, αφού προηγήθηκε ο Αργύρης Πατακάκης της Δράμας, εκείνιος όμως λόγω καταδικαστικής απόφασης, ενώ ως γνωστόν έχει τεθεί ήδη σε αργία.

Ο κ.Μαρκόπουλος είναι γνωστό πως εδώ και πολύ καιρό ασχολούνταν περισσότερο με την προετοιμασία της συνεργασίας του στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές με τον Χριστόδουλο Τοψίδη, του οποίου ανακοινώθηκε χθες ως υποψήφιος και είχε παραμελήσει τα καθήκοντα του ως Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας. Με στόχο προφανώς να δημιουργείται αρνητική “εικόνα” για την σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, η οποία αντίκτυπο θα είχε κύρια στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο. Αν και άργησε λοιπόν ο τελευταίος να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση, την έλαβε σήμερα και πλέον ο Θόδωρος Μαρκόπουλος θα έχει όλο τον χρόνο στη διάθεση του να… τρέξει για τον κ.Τοψίδη και την υποψηφιότητα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.