Εμβόλιο Covid – 19

Το εμβόλιο του Κορωναϊού – Covid και γιατί να το αποφύγω !

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Το εμβόλιο του Bill Gates, (που σας λένε να πάρετε με το ζόρι, για τον κορωναϊό), περιέχει επίσης ένα ένζυμο που προκαλεί φθορισμό σε αυτό που είναι γνωστό ως Luciferase.

luciferase - Εμβόλιο του Κορωναϊού - Covid και γιατί να το αποφύγω !
Luciferase

Για να ζήσει αυτό το ένζυμο, χρειάζεται πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Για αυτό μιλάνε για την μεταφορά του σε ειδικά ψυγεία και σε θερμοκρασίες γύρω στου -70 βαθμών κελσίου. Αυτό το εμβόλιο σκοτώνει. Μην το πάρετε ποτέ !!!

luciferase 2 - Εμβόλιο του Κορωναϊού - Covid και γιατί να το αποφύγω !
Luciferase Quantom Dot

ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ακούω μερικούς γενναίους εθελοντές που θα σπεύσουν να εμβολιαστούν, δηλαδή, να κάνουν τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ τους:
– Α, όσους δεν εμβολιαστούν, πρέπει να τους κλείσουν σε Καραντίνα!!!

Έχουν και άποψη!
Τόσο απλά, “δημοκρατικά” και ξεδιάντροπα!

Με το ίδιο σκεπτικό, αγαπητοί μου φίλοι, θα έλεγα ότι στην ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΠΡΕΠΕΙ να μπουν και όσοι εμβολιαστούν, αφού θα μολυνθούν με τον ιό!!!

Με έναν ιό, που ακόμη δεν ξέρουμε ΤΙΠΟΤΑ αφού κάλλιστα μπορεί να είναι ΒΑΚΤΗΡΙΟ το οποίο δραπέτευσε από 5ο επίπεδο ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ενός ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥ εργαστηρίου (σαφώς δεν μιλάμε για φυσική νόσο όπως η πανώλη ή ο τύφος), ενός ΒΑΚΤΗΡΙΟΥ που φτιάχτηκε σε ένα εργαστήριο παρανοϊκών, ως ΜΑΖΙΚΟ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΟΠΛΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣΗΣ κι εσείς θέλετε να το εισάγετε στο σώμα σας!!!!

Ακούστε λίγο το ιατρικό ντοκουμέντο:
”Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας, επειγόντως, σε σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τον επερχόμενο εμβολιασμό Covid-19.

Γιατί Το Εμβόλιο COVID-19 Πρέπει Να Απαγορευθεί Και Να Αποφευχθεί Με Κάθε Κόστος.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του εμβολιασμού, τα λεγόμενα εμβόλια mRNA τελευταίας γενιάς παρεμβαίνουν άμεσα στο γενετικό υλικό του ασθενούς και ως εκ τούτου αλλάζουν το ατομικό γενετικό υλικό, διαδικασία που συνιστά γενετική παρέμβαση, κάτι που ήταν ήδη απαγορευμένο και μέχρι σήμερα θεωρείται εγκληματικό.

Το βίντεο στο Brighteon.

EMVOLIA COVID EMPORIO ORGANON TI MAS EIPAN GIA TO EMVOLIO TOU GATES - Εμβόλιο του Κορωναϊού - Covid και γιατί να το αποφύγω !
Το απαγορευμένο βίντεο με τον Γιάννη Δεμερτζή. Εμβόλιο του Κορωναϊού – Covid και γιατί να το αποφύγω !

Ακόμη και εάν σήμερα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι πολιτικοί αποπειρώνται να αποδομήσουν το πρόβλημα και, ανόητα, απαιτούν έναν νέο τύπο εμβολίου ώστε να επιστρέψουμε στη κανονικότητα, αυτός ο εμβολιασμός είναι προβληματικός από την άποψη της υγείας, της ηθικής και της δεοντολογίας, καθώς και από την άποψη της γενετικής βλάβης που, σε αντίθεση με τη βλάβη που προκαλείται από προηγούμενα εμβόλια, θα είναι μη αναστρέψιμη και ανεπανόρθωτη.

Αυτή η παρέμβαση μπορεί να συγκριθεί με τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, ένα θέμα το οποίο είναι επίσης εξαιρετικά αμφιλεγόμενο.

Αγαπητοί ασθενείς, μετά από ένα πρωτοφανές και άνευ προηγουμένου εμβόλιο mRNA, δεν θα μπορείτε πλέον να αντιμετωπίζετε τα συμπτώματα του εμβολίου με συμπληρωματικό τρόπο.

Θα πρέπει να ζήσουν με τις συνέπειες, διότι δεν θα μπορούν πλέον να θεραπευτούν απλώς αφαιρώντας τις τοξίνες από το ανθρώπινο σώμα, όπως και ένα άτομο με γενετικό ελάττωμα όπως το σύνδρομο Down, το σύνδρομο Klinefelter, το σύνδρομο Turner, η γενετική καρδιακή ανακοπή, η αιμοφιλία, η κυστική ίνωση, σύνδρομο Rett, κ.λπ.), επειδή το γενετικό ελάττωμα είναι για πάντα!

Αυτό σημαίνει ξεκάθαρα: εάν εμφανιστεί ένα σύμπτωμα εξαιτίας του εμβολίου μετά τον εμβολιασμό με mRNA, ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος θεραπευτής θα μπορέσει να σας βοηθήσει, επειδή η ζημιά που προκαλείται από τον εμβολιασμό θα είναι γενετικά μη αναστρέψιμη.

Κατά τη γνώμη μου, αυτά τα νέα εμβόλια αντιπροσωπεύουν ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που δεν έχει διαπραχθεί ποτέ σε τέτοια έκταση στην Ιστορία”.

Αυτά λέγει η Ιατρική.

Όπως είπε ο Δρ Wolfgang Wodarg, ένας έμπειρος γιατρός: «Στην πραγματικότητα, αυτό το «πολλά υποσχόμενο εμβόλιο» για τη συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων θα πρέπει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ, επειδή πρόκειται για γενετική χειραγώγηση!»

Το εμβόλιο, που αναπτύχθηκε και εγκρίθηκε από τον Anthony Fauci και χρηματοδοτήθηκε από τον Bill Gates, χρησιμοποιεί πειραματική τεχνολογία mRNA. Τρία από τoυς 15 ανθρώπους – «ινδικά χοιρίδια» (20%) παρουσίασαν «σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν».

[2],[3] Σημείωση: Το messenger RNA ή mRNA είναι το ριβοζονουκλεϊκό οξύ που μεταφέρει τον γενετικό κώδικα του DNA του κυτταρικού πυρήνα σε ένα ριβόσωμα στο κυτταρόπλασμα, δηλαδή αυτό που καθορίζει τη σειρά με την οποία τα αμινοξέα μιας πρωτεΐνης συνδέονται και δρουν ως ένα καλούπι ή σχέδιο για τη σύνθεση αυτής της πρωτεΐνης.

Εμβολιαστεί τε!
Καλό παράδεισο από μένα.

Δημήτριος Μαντές.
5/12/2020

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στα κανάλια μας:
YouTube:
Σφαγή – You Tube – Εγγραφή,
Brighteon: Brighteon – Εγγραφή

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή. Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter, Parler 

Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω pay pal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

PayPal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

For “SFAGI GR” Demertzis Ioannis.

If you find the information we provide you interesting, please support us by subscribing to our channels:
YouTube:
Sfagi – Youtube – Subscribe,
Brighteon: Brighteon – Registration

Please Support Sfagi Gr. Sfagi update – opinion.

Social media massacre: Facebok PageinstagramtwitterParler

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via PayPal or by mail or western union. (For shipping information, contact us). Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN: GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.